Hovedsiden

Liten annonse
  McIlroy tilbake på topp - Hovland klatret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. mai 2024 KL:07.56)
  golfstjernen rory mcilroy tok en klar seier i pga-turneringen wells fargo i charlotte, usa. nordiren endte siste runde på seks slag under par og vant med totalt 17 slag under par. amerikanske xander schauffele fulgte fem slag bak på 2.-plass, melder ntb. mcilroy vant også turneringen i 2010, 2015 og 2021. seieren var hans 26. på pga-touren. viktor hovland hadde en god sistedag, med 16 par og to birdier. nordmannen ble til slutt nummer 24, ett slag over par. – følelsesmessig er jeg ganske langt unna. jeg står ikke over ballen med mye selvtillit. jeg vet ikke helt hvor ballen går, og da blir det tøft å spille mot de beste i verden, oppsummerte hovland, ifølge norsk golf.


  Hovland to ganger i vannet – fortsatt langt bak

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:21.28)
  viktor hovland gikk nok en ujevn runde i pga-turneringen i charlotte lørdag. dagen besto blant annet av to slag i vannet. hovland var på vei mot en runde under par, men en lei dobbeltbogey på nest siste hull spolerte det. da slo han i vannet på par tre-hullet og trengte flere slag på å finne koppen. vannbesøk ble det også på hull sju, men da reddet han bogey. nordmannen endte runden ett slag over par etter fem birdier, fire bogeyer og en dobbeltbogey. totalt er hovland tre slag over par på 45.-plass. turneringen i charlotte er en del av pgas rekke av turneringer med litt høyere status enn andre. det gjør at bare 68 spillere får delta, og det er ingen cut etter to runder. sisteplassen får med seg 40.000 dollar, mens vinneren får en utbetaling på 3,6 millioner dollar (42 millioner kroner). hovland har hatt en tung sesongstart etter at han i fjor gikk til topps i pga-sluttspillet. han har blant annet stått over en rekke turneringer for å prioritere trening. (ntb)

  Hovland trøblet igjen i PGA-comebacket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:22.23)
  norges golfstjerne viktor hovland fikk en brutal start på dag to av pga-turneringen i charlotte i usa. hovland startet på hull 10 og noterte seg for fire bogeyer på de seks første hullene. de siste tolv hullene endte tre under par og reddet dagen noe. dermed endte dag to som den første med én over par. – måten han snur denne dagen på, som startet så dårlig, er helt nydelig gjort, sa discovery-kommentator per haugsrud. turneringen i north carolina har total premiesum på 20 millioner dollar. enn så lenge er xander schauffele fra usa på topp. hovland avsluttet fjorårssesongen strålende, men han har ikke klart å finne tilbake til storspillet så langt i år. etter at han misset cuten i us masters for en snau måned siden, tok han pause for å prioritere trening. (ntb)

  marerittavslutning ødela for hovland i charlotte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:05.57)
  viktor hovland innledet med birdie da han torsdag var tilbake på pga-touren etter en pause, men avsluttet med dobbeltbogey og endte ett slag over par. hovland var to slag under par og på delt 13.-plass etter 15 spilte hull på åpningsrunden i charlotte, men en bogey på 16. hull og dobbeltbogey på 18. hull ødela dagen og sendte ham langt nedover på listene. den norske golfstjernen avsluttet fjorårssesongen strålende, men han har ikke klart å finne tilbake til storspillet så langt i år. etter at han misset cuten i the masters for en snau måned siden, tok han pause for å prioritere trening. nå er han tilbake igjen på pga-touren. turneringen i north carolina er den siste før pga-mesterskapet neste uke. etter den første runden ligger han på en delt 43. plass av 68 spillere. xander schauffele leder, syv slag under par. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »