Hovedsiden

Liten annonse
  Antony kan rekke FA-cupfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 28. mai 2023 KL:17.43)
  manchester united-ving antony blir trolig klar til neste helgs fa-cupfinale mot manchester city, opplyser manager erik ten hag. brasilianeren måtte ha hjelp av båre for å komme seg av banen etter en duell i uniteds midtukekamp mot chelsea, og det var frykt for at skaden var alvorlig. – vi har alle sett hvordan han ble skadd. det så ikke bra ut, men de første undersøkelsene har vist gode tegn, og det er en god sjanse for at han blir klar til fa-cupfinalen, sa united-manager erik ten hag før søndagens kamp, ifølge ntb.

  reiten med mål og assist da chelsea vant superliga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:17.56)
  guro reiten og maren mjeldes chelsea vant den engelske superligaen i fotball for kvinner søndag. seriegullet ble sikret etter 3-0-seieren mot reading lørdag. de blåkledde har også vunnet serien de tre foregående sesongene. laget vant 19 av 22 kamper i serien denne sesongen og avsluttet med 58 poeng. i forkant av siste runde ledet chelsea ligaen med to poeng ned til manchester united, og trengte dermed bare seier i bortekampen mot tabelljumbo reading for å sikre tittelen. etter drøyt tjue minutter svingte reiten inn et innlegg i feltet, som sam kerr stanget i mål. reiten tegnet seg på scoringslisten tre minutter før hvilen da hun doblet ledelsen for gjestene. kantspilleren løp opp en stikker i bakrommet og plasserte ballen mellom beina på keeper og i mål. kerr noterte seg for sin andre scoring med noen få minutter igjen av kampen. både reiten og mjelde spilte hele kampen for chelsea, mens amalie eikeland gjorde det samme for reading. (ntb)
  Klopp etter stjernens beskjed: – Vi må ikke gjøre det større enn det er

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:11.03)
  liverpool-manager jürgen klopp forstår mohamed salahs frustrasjon over den svake sesongen, men avviser at det er splittelse og dårlig stemning i klubben. manchester uniteds 4-1-seier over chelsea torsdag bekreftet det liverpool-fansen har fryktet lenge: det blir ikke mesterligaspill på anfield neste sesong. umiddelbart etter torsdagens kamp publiserte mohamed salah et innlegg i sosiale medier der han satte ord på nedturen han kjente på. manager klopp forstår frustrasjonen, men var ikke helt på samme sted. – for meg var det klart at de (united) kom til å få det poenget de trengte. jeg er en optimistisk person, men i dette øyeblikket klarte jeg ikke være det, sa tyskeren på en pressekonferanse fredag. han hevder salah også ristet av seg skuffelsen raskt. – det var en normal beskrivelse av følelsene hans og situasjonen. rett etter kampen var det ikke tid for å sende en optimistisk beskjed, men jeg så han i kantinen nå, og han smilte. han var ikke i dårlig humør, sa klopp. (ntb/nrk)

  United-sjefen om Antony-skaden: – Alvorlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:07.51)
  antony ble fraktet av banen før pause i manchester uniteds 4-1-seier over chelsea. etterpå erkjente en ordknapp manager erik ten hag at det ikke ser bra ut. drøyt halvveis ut i første omgang ble antony liggende nede og hadde store smerter i ankelen. brasilianeren fikk behandling en stund før han ble båret ut. – alle så at han måtte av. jeg kan si at det er alvorlig, men vi må vente i minst 24 timer. først da vi vet mer om omfanget, fortalte ten hag etter kampen. antony var blant spillerne nederlenderen hentet til manchester united i fjor sommer. vingspilleren kostet klubben godt over 1 milliard kroner. skaden gjør at antony neppe spiller uniteds to siste kamper for sesongen.

  Salah «helt knust» etter at Manchester United sikret Mesterligaplass: – Vi har sviktet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.58)
  manchester united trengte ett poeng for å sikre seg en plass i mesterligaen neste sesong, én runde før slutt av premier league-sesongen. det klarte de med bravur hjemme mot chelsea med en 4-1-seier, noe som også gjør at erkerival liverpool ikke kommer seg til mesterligaen. – vi vet at det betyr mye for fansen. for oss handler det om nå målene våre, sier bruno fernandes til sky sports. – målet for denne sesongen var helt klart å komme dit. med måten vi startet, så var det trolig ingen som forventet det, sier united-manager erik ten hag til viaplay. i liverpool tok stjernespiller mohamed salah til twitter like etter kampslutt. – jeg er helt knust. det er absolutt ingen unnskyldning for dette. vi hadde alt vi trengte for å kvalifisere oss til mesterligaen neste sesong og vi mislyktes. vi er liverpool og å kvalifisere seg til mesterligaen er et minstekrav. jeg beklager, men det er for tidlig med et oppløftende eller optimistisk innlegg. vi har sviktet dere og oss selv, skriver salah. for chelsea har sesongen vært en enda større fiasko. de står med kun 43 poeng på 37 kamper og er nede på en tolvteplass. – det er rett og slett helt sjanseløst. det er helt grusomt, hele veien. absolutt alt. det er personlige feil. det er sløvhet. de henger ikke sammen som et lag. de ser ikke ut som et måneskinn. rett og slett helt forferdelig, sier viaplays fotballekspert pål andré helland.

  Salah «helt knust» etter at Manchester United sikret Mesterligaplass: – Vi har sviktet dere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.58)
  manchester united trengte ett poeng for å sikre seg en plass i mesterligaen neste sesong, én runde før slutt av premier league-sesongen. det klarte de med bravur hjemme mot chelsea med en 4-1-seier, noe som også gjør at erkerival liverpool ikke kommer seg til mesterligaen. – vi vet at det betyr mye for fansen. for oss handler det om nå målene våre, sier bruno fernandes til sky sports. i liverpool tok stjernespiller mohamed salah til twitter like etter kampslutt. – jeg er helt knust. det er absolutt ingen unnskyldning for dette. vi hadde alt vi trengte for å kvalifisere oss til mesterligaen neste sesong og vi mislyktes. vi er liverpool og å kvalifisere seg til mesterligaen er et minstekrav. jeg beklager, men det er for tidlig med et oppløftende eller optimistisk innlegg. vi har sviktet dere og oss selv, skriver salah. for chelsea har sesongen vært en enda større fiasko. de står med kun 43 poeng på 37 kamper og er nede på en tolvteplass. – det er rett og slett helt sjanseløst. det er helt grusomt, hele veien. absolutt alt. det er personlige feil. det er sløvhet. de henger ikke sammen som et lag. de ser ikke ut som et måneskinn. rett og slett helt forferdelig, sier viaplays fotballekspert pål andré helland.

  Manchester United vartet opp med festfotball - klare for Mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.58)
  manchester united trengte ett poeng for å sikre seg en plass i mesterligaen neste sesong, én runde før slutt av premier league-sesongen. det klarte de med bravur hjemme mot chelsea. casemiro sendte united i ledelsen allerede etter fem minutter og på overtid sørget anthony martial for at det sto 2-0 til pause. i den andre omgangen var det tidvis en kanonade mot chelsea-målet og scoringer bruno fernandes og marcus rashford gjorde at det sto 4-0 med ti minutter igjen. mot slutten av kampen reduserte joão félix, men det var aldri tvil om hvor seieren skulle ende og united var nærmere 5-1 på overtid enn chelsea var enda en redusering. united ligger nå på tredjeplass, med to poeng ned til newcastle på fjerdeplass og seks poeng ned til liverpool på femteplass. topp fire kvalifiserer seg til mesterligaen. for manchester-klubben venter også en fa-cupfinale mot byrival manchester city om halvannen uke. for chelsea har sesongen vært en stor fiasko, som står med kun 43 poeng på 37 kamper og er nede på en tolvteplass. – det er rett og slett helt sjanseløst. det er helt grusomt, hele veien. absolutt alt. det er personlige feil. det er sløvhet. de henger ikke sammen som et lag. de ser ikke ut som et måneskinn. rett og slett helt forferdelig, sier viaplays fotballekspert pål andré helland.
  influenser stalket chelsea-stjerne - risikerer fengsel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:16.16)
  influenseren orla melissa sloan sa seg onsdag skyldig i å ha stalket chelseas mason mount. hun skal også ha trakassert en chelsea-spiller. sloan skal ha gitt mount uønsket oppmerksomhet i en periode på fire måneder etter at de to hadde avsluttet kjæresteforholdet. onsdag møtte hun i retten. 21 år gamle sloan sa seg også skyldig i å ha stalket en annen chelsea-spiller, billy gilmour. i tillegg skal hun ha trakassert venstrebacken ben chilwell, vedkjente hun under høringen i en domstol i london. der ble det videre opplyst at mount og sloan skal ha møtt hverandre på en fest hos chilwell i november 2020. i kjølvannet av det skal de ha vært et par i seks måneder, før mount gjorde det slutt. hun skal ha brukt til sammen 21 forskjellige numre skal ha blitt brukt til å kontakte mount. sloan erkjente seg skyldig i anklagene som er rettet mot henne. straffutmålingen er ventet 20. juni. tiltalte risikerer fengselsstraff. (ntb)  haaland på benken mot chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:16.09)
  pep guardiola sender ut et reservepreget lag i søndagens kamp mot chelsea. ligagullet ble sikret da arsenal røk 0–1 mot nottingham forest i går. hverken kevin de bruyne, jack grealish, erling braut haaland eller førstekeeper ederson starter søndagens kamp. manchester citys lag: stefan ortega – rico lewis, kyle walker, aymeric laporte, manuel akanji – kalvin phillips, sergio gomez – riyad mahrez, cole palmer, phil foden – julian alvarez
  viktig reiten-mål for chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:15.40)
  chelsea styrer mot sin fjerde strake ligatittel etter 2-0-seier mot arsenal søndag. reiten satte inn 1–0 etter 22 minutter før svenske magdalena eriksson økte til 2–0 like før pause. chelsea kan bli seriemester i kveld, hvis manchester city tar poeng fra byrival manchester united. hvis ikke må reiten og chelsea sikre gullet mot reading i siste serierunde.  lampard om haaland: – jeg prøvde å signere ham til chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:15.28)
  chelsea-manager frank lampard vedgår at han presset på for å hente erling braut haaland til stamford bridge. innrømmelsen kommer foran premier league-møtet mellom chelsea og city søndag. – jeg har stor respekt for ham. han er en spiller jeg prøvde å hente til chelsea da jeg var her sist, sa lampard under en pressekonferanse fredag. den tidligere midtbanegeneralen har vært manager for blåtrøyene ved en tidligere anledning. det var fra juli 2019 til januar 2021. – jeg var veldig opptatt av å få ham, men det kunne tydeligvis ikke skje. han hadde nivået allerede da vi spilte mot ham i salzburg, fortsatte lampard. han skrøt av den norske målmaskinen til manchester city. – all ære til ham. jeg elsker å se spillere av det kaliberet.

  guardiola vil feire seriegull mot chelsea: – vi må gripe muligheten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:15.05)
  erling braut haaland og manchester city kan krones til premier league-mestere allerede søndag når chelsea er motstander på hjemmebane. manager pep guardiola vil ha gullet i boks så raskt som mulig. – tennisspillere sier at å serve for å vinne wimbledon er det vanskeligste. søndag er kampen i våre hender for å vinne den viktigste turneringen. vi er heldige som har sjansen til å fullføre jobben hjemme foran våre egne fans. vi må gripe muligheten, sa guardiola på fredagens pressekonferanse. city topper premier league-tabellen med fire poeng ned til arsenal på 2.-plass. london-klubben har også spilt én kamp mer. guardiolas menn kan dermed sikre sitt tredje strake ligagull. – som leder føler jeg meg som en del av laget, men jeg tror ikke det bare en min fortjeneste. jeg er en del av det, og det kan vi ikke benekte. foruten de utrolige beslutningene til sportsdirektøren og styret, er spillerne de viktigste. å være i nærheten av å vinne tittelen igjen, er jeg veldig fornøyd med, sa guardiola. på spørsmål om manchester city får den rosen de fortjener for å være på vei mot ligatittelen, er guardiola kontant i sitt svar: – ja. absolutt. folk vet hvor vanskelig det er. motstandere og trenerne vet det. vi er nære å vinne premier league nå, men det er ikke avgjort.

  Syk Rashford kan miste ny United-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:13.18)
  manchester united kan måtte klare seg uten marcus rashford også i lørdagens viktige bortekamp mot bournemouth. stjernespissen var nylig tilbake i trening etter et kort skadeopphold, men fredag rapporterte united-manager erik ten hag at rashford er syk. – han har trent bra hele uken, men i dag meldte han fra om at han er syk. vi må se hvordan det utvikler seg gjennom dagen og ta en vurdering i morgen, sa nederlenderen. han kunne også bekrefte at raphaël varane er spilleklar, og at scott mctominay har trent med laget denne uken. united trenger to seirer på sine tre siste seriekamper for å sikre 4.-plass og dermed champions league-spill neste sesong. etter bournemouth venter hjemmekamper mot chelsea og fulham. (©ntb)


  Arsenal-stjerner mister resten av sesongen: – Ganske stygg skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:11.38)
  arsenal-trener mikel arteta bekrefter at både gabriel martinelli og oleksandr zintsjenko vil være ute av spill resten av sesongen. – gabi (martinelli) har en ganske stygg skade. han vil minst være ute i et par uker. alex (zintsjenko) har en skade i leggen og vil ikke være i stand til å spille de neste kampene våre, sa arteta på fredagens pressekonferanse. arsenal møter nottingham forest (b) og wolves (h) i sine to siste seriekamper. «gunners» ligger på annenplass på tabellen, fire poeng bak ledende manchester city. likevel har ikke arteta gitt helt opp drømmen om seriegull. – vi har vist hva vi er gode for denne sesongen. vi er fortsatt der. med to kamper igjen kan vi fortsatt bli mestere over det sannsynligvis beste laget i premier league, sa spanjolen. city trenger bare én seier til for å sikre seriegullet. de møter chelsea (h), brighton (b) og brentford (b) i de tre siste kampene. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »