Hovedsiden

Liten annonse

  Mol tilbake i trening etter operasjon: – Det så ikke veldig bra ut

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. mai 2024 KL:11.57)
  christian sørums sandvolleyballmakker anders mol har omsider kommet seg tilbake i sanden etter operasjon. tiden fram mot ol inneholder mange spørsmålstegn. landslagstrener og pappa kåre mol opplyser til ntb at anders mol hadde sin første trening med sand under beina tirsdag. – han hoppet litt rolig og var en halvtime i sanden. det så ikke veldig bra ut, men det var i hvert fall en start. progresjonen går som vi hadde håpet, sier mol til ntb. – han er litt hoven og betent. vi får se hvordan det arter seg, legger han til. anders mol pådro seg et brudd i foten på treningsleir i tenerife i mars og måtte gjennom en operasjon. 26-åringen har fått operert inn en skinne og har flere skruer i foten. det er ikke planen å fjerne disse før sommerlekene i paris. (ntb)


  Naalsund med to målgivende da United vant sin første FA-cupfinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:17.29)
  lisa naalsund bidro med to målgivende da manchester united vant fa-cupfinalen med knusende 4-0 mot tottenham. det er første gang klubben har vunnet fa-cupen på kvinnesiden. naalsund serverte først ella toone som åpnet ballet med en ellevill scoring på overtid av førsteomgang, før rachel williams og lucía garcía la på til 2- og 3-0 like etter pausen. i det 75. minutt var naalsund igjen nest sist på ballen da garcía la på til 4-0, og da virket det allerede tynnslitte håpet enda tynnere for tottenham. – tottenham faller bare helt sammen. de er så åpne, sa tidligere everton- og england-spiller izzy christiansen på bbc radio etter det fjerde målet. celin bizet ildhusøy startet kampen på benken for tottenham, og kom på like før den andre scoringen. manchester united var i sin første fa-cupfinale i fjor, mens søndagens finale var den første for tottenham.

  Ny viktig Vålerenga-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:18.03)
  lørdagens storkamp i 1. divisjon endte med vålerenga-seier i kampen mellom to nedrykkslag i ålesund. for aalesund fortsetter krisen. ungguttene magnus bech riisnæs og jones el-abdellaoui var målscorerne i den svært viktige seieren for geir bakke og co. vålerenga tok med det sin fjerde strake seier etter ydmykelsen på bortebane mot mjøndalen for noen uker siden. på onsdag sikret de også kvartfinalebillett i cupen etter seier på straffesparkkonkurranse mot hamkam. for aalesund fortsetter krisen for den hardt pressede christian johnsen. de oransje har tapt fire av sine siste fem kamper. den siste tiden har både daglig leder og keepertrener gått av. aalesund får besøk av sogndal på fotballens nasjonaldag torsdag. (ntb)


  Alexander Bonsaksen med sjokkovergang til Vålerenga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. mai 2024 KL:13.00)
  den tidligere frisk asker-spilleren alexander bonsaksen (37) har meldt overgang til rivalen vålerenga på en ettårskontrakt. overgangen kommer etter to år i asker. – jeg merket etter hvert at uansett hvor bra tilbudet eller opplegget var i asker, så var det hit jeg ønsket meg innerst inne, sier bonsaksen til nrk. bonsaksen har tidligere vunnet sluttspillet tre ganger med vålerenga. overgangen kommer to år etter at han valgte bort vålerenga ved forrige hjemkomst fra et utenlandsopphold på syv år. han står med to gull i den finske ligaen. – akkurat nå føles det jævlig bra, men det er ikke et lett valg. jeg hadde det jo bra der jeg var. det var to fine år, sier bonsaksen. 37-åringen er forberedt på reaksjoner som måtte komme når han har valgt å gå over til frisk asker-rivalen. – reaksjonene blir helt sikkert blandet. det får man bare tåle, sier bonsaksen. dette er vålerengas tredje nysignering på én uke. tidligere har stian kaltrud nystuen og mikkel christiansen blitt presentert for sølvvinneren i årets sluttspill.
  Zuccarello klar for sitt første VM på åtte år – se hele troppen her

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 6. mai 2024 KL:12.12)
  landslagstrener tobias johansson tar med seg 25 spillere til ishockey-vm i praha hvor nhl-stjernen mats zuccarello gjør vm-comeback. som ventet var nhl-stjernens navn med i troppen som ble presentert på olympiatoppen mandag. det er zuccarellos første vm siden 2016 i moskva. han og backen johannes johannesen som har vært opptatt med sluttspill for finske lahti pelicans, tilslutter seg den norske troppen i praha. det gjør også usa-proffene emil martinsen lilleberg og mathias emilio pettersen, som fortsatt spiller sluttspill i ahl. målvakter: jonas arntzen (örebro), henrik haukeland (düsseldorf), tobias normann (aik). backer: sander vold engebråten (örebro), isak hansen (sparta), sander hurrød (storhamar), max krogdahl (östersund), christian kåsastul (pustertal), mattias nørstebø (björklöven), stian solberg (vålerenga), johannes johannesen (lahti pelicans), emil lilleberg (tampa bay lightning). løpere: mats zuccarello (minnesota wild), michael brandsegg-nygård (mora), andreas martinsen (storhamar), eskild bakke olsen (karlskoga), thomas olsen (vålerenga), thomas berg paulsen (malmö), martin rønnild (storhamar), eirik østrem salsten (storhamar), håvard østrem salsten (sparta), noah steen (mora), patrick thoresen (storhamar), mathias trettenes (stavanger), petter vesterheim (mora), markus vikingstad (fishtown pinguins), mathias emilio pettersen (texas stars). norge innleder vm i praha i gruppe a mot sveits 10. mai. (ntb)

  Mol/Berntsen ute av verdenstouren i Brasilia – tapte mot amerikansk duo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. mai 2024 KL:09.01)
  sandvolleyballduoen hendrik mol og mathias berntsen er ute av verdenstouren i brasilia etter tap i to strake sett mot et amerikansk lag. natt til lørdag tapte mol og berntsen 21-19, 21-15 mot miles partain og andy benesh. vinneren fikk plass i cupspillet. dermed er den norske duoen ute. nordmennene møtte det amerikanske paret etter å ha tapt klart for de brasilianske hjemmefavorittene george og andre – noe som var deres andre strake tap i gruppespillet. nordmennene kvalifiserte seg til hovedturneringen ved å vinne to kamper onsdag. norges stjerneduo anders mol og christian sørum mister både denne og flere andre turneringer etter at mol brakk beinet under trening i mars. han har fått operert inn en skinne i leggen. mol og sørum er regjerende ol-mestere og har lekene i paris som årets hovedmål. turneringen i brasilia er årets tredje av ni elite-16-turneringer. (ntb)

  Klart tap for Mol/Berntsen – får avgjørende kamp om plass i cupspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. mai 2024 KL:18.41)
  sandvolleyballduoen hendrik mol og mathias berntsen tapte klart for de brasilianske hjemmefavorittene george og andre i verdenstouren i brasilia fredag. det var deres andre strake tap i gruppespillet etter at de kvalifiserte seg til hovedturneringen ved å vinne to kamper onsdag. natt til lørdag norsk tid spiller den norske duoen mot amerikanske miles partain og andy benesh i en kamp der vinneren går til cupspillet. det innebærer plass i første utslagsrunde lørdag. norges stjerneduo anders mol og christian sørum mister både denne og flere andre turneringer etter at mol brakk beinet under trening i mars. (ntb)

  Gjert Ingebrigtsens forsvarer sterkt kritisk til politiets etterforskning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. mai 2024 KL:16.39)
  gjert ingebrigtsens forsvarer heidi reisvang kritiserer politiets arbeid og sier at etterforskningsskritt forsvarerne har bedt om, ikke er gjennomført. mediene får også kritikk for håndteringen av saken. heidi reisvang i elden advokatfirma er forsvareren til ingebrigtsen sammen med john christian elden. hun sier friidrettsprofilen er dypt ulykkelig over den situasjonen familien hans befinner seg i, inkludert den fornærmede i saken. samtidig sier reisvang til ntb: – selv om det er en enorm belastning for både gjert ingebrigtsen og familien å stå i denne situasjonen, er han forberedt på å forsvare sin uskyld i retten når den dagen kommer, sier reisvang og fortsetter: – avhørene som er gjort i saken, kommer i all vesentlighet fra en lukket krets og fremstår som delvis å være avgitt i et ekkokammer. gjert ingebrigtsen selv benekter enhver form for straffskyld i denne saken, sier reisvang, som legger til at ingebrigtsen ikke kjenner seg igjen i beskrivelsene som ligger til grunn for tiltalen. ntb har forelagt reisvangs kritikk for politiinspektør terese braut våge i sør-rogaland politidistrikt. – i en sak som dette vil det selvsagt være en omfattende personkrets som kan si noe om familien opp gjennom årenes løp. det er derfor helt nødvendig å prioritere hvilke vitner vi mener er formålstjenlig å avhøre. ved utvelgelse av vitner har vi foretatt en helhetlig vurdering av hva vi mener det er behov for å belyse ytterligere i saken, sier hun. tidligere denne uken ble det tatt ut tiltale mot friidrettstrener gjert ingebrigtsen. han er anklaget for mishandling i nære relasjoner. tiltalen omfatter forhold knyttet til ett av friidrettsprofilens barn. han erkjenner ikke straffskyld. (ntb)  Hoelgaard på tiendeplass i Frankfurt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 1. mai 2024 KL:20.31)
  markus hoelgaard ble beste nordmann i éndagsrittet eschborn-frankfurt onsdag. det tradisjonsrike rittet ble som vanlig arrangert 1. mai og er et ritt som alexander kristoff har vunnet flere ganger tidligere. løypa har de siste to utgavene blitt gjort hardere og opp feldberg for andre gang måtte kristoff slippe. det norske uno-x-laget satt da med ådne holter, søren wærenskjold, odd christian eiking og markus hoelgaard i feltet. wærenskjold måtte slippe i rittets siste stigning og til slutt ble det en spurt fra en gruppe på 36 ryttere. der var maxime van gils best og vant foran alex aranburu og riley sheehan. hoelgaard ble nummer ti i spurten, mens holter og eiking kom inn til henholdsvis 28. og 29. plass.  Red Bull bekrefter: Newey forlater laget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 1. mai 2024 KL:11.17)
  det skriver formel 1-laget på sine nettsider. adrian newey er sjeftekniker på laget, og er av mange regnet som hjernen bak en av de mest dominante bilene i formel 1-historien. red bull har knust resten av formel 1-sirkuset de siste sesongene, og er på vei til å vinne både førermesterskapet og kontruktørmesterskapet denne sesongen også. newey har vært i red bull i nesten 20 år. – hans visjon og briljans har hjulpet oss til 13 titler på 20 sesonger, sier red bull-sjef christian horner. flere medier, blant annet bbc og tyske amus meldte i forrige uke at newey slutter i formel 1-laget grunnet misnøye med håndteringen av trakassering-anklagene mot christian horner. horner ble tidligere i år anklaget av en kvinnelig kollega, men etter en ekstern etterforskning fikk briten fortsette som red bull-sjef.

  Ruuds råkjør kan endre planene: – Må vurdere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. april 2024 KL:13.10)
  ennisstjerne casper ruuds imponerende rekke med seirer den siste tiden har gjort at han må se an kampbelastningen fram mot roland-garros. ruud har allerede spilt 38 kamper på atp-touren denne sesongen. 31 av dem har endt med seier. i barcelona sist uke tok han hjem sin hittil største tittel, og blant eksperter regnes han som kanskje den aller råeste på grusen før grand slam-turneringen roland-garros i slutten av mai. etter madrid kommer storturneringen i roma før en mindre en i genève (atp250). den siste kan bli aktuell å droppe, ifølge far og trener christian ruud: – vi tar én turnering av gangen. blir det mye i madrid eller roma, må man vurdere, sier treneren. tirsdag skal casper ruud spille åttedelsfinalen i madrid mot canadiske félix auger-aliassime. (ntb)

  Elleville overtidsminutter da Odd reddet uavgjort

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:21.16)
  tre sene scoringer sørget for 3-3 mellom odd og viking i skien. viking-kaptein zlatko tripic trodde han hadde avgjort det hele da han scoret fire minutter på overtid. men odd ville det annerledes. mikael norø ingebrigtsen scoret seks minutter på overtid og reddet ett poeng for hjemmelaget. harald tangen nilsen scoret kampens første mål etter 25 minutter. kun ti minutter senere var kampen snudd. først med et skudd fra odds tobias svendsen via en viking-spiller og i mål, så med en ny fulltreffer fra sammen mann etter en pasning ut 45 grader og inn i feltet. viking presset på for utligning i andreomgang, og lyktes fire minutter før fulltid med et skudd fra peter christiansen. så scoret tripic etter et godt forarbeid fra lars-jørgen salvesen, før ingebrigtsen ga odd ett poeng med et vakkert skudd. odd ble i tillegg redusert til ti mann like før ingebrigtsen 3-3-utligning, da mihajlo ivancevic fikk sitt andre gule kort på overtid. hjemmelaget befinner seg dermed på 8. plass, med viking to plasser bak etter henholdsvis seks og fem spilte kamper.

  Vålerenga ble ydmyket – supportere stormet banen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:16.30)
  vålerenga fortsetter å slite i 1. divisjon. søndag ble de sendt hjem fra mjøndalen som slakt med 3-5-tap i bagasjen. – vi svikter på veldig mange områder. det er tungt, sier vålerenga-trener geir bakke til tv 2. etter kampen var vålerenga-spillerne borte og beklaget seg til frustrerte supportere, mens flere av supporterne var ute på banen. – jeg skjønner at de er frustrerte og forbannet, sier bakke. – det skulle bare mange. det er norges beste supportere som følger oss overalt, lager volum og entusiasme, synger sanger og legger sjala og lønnen sin i dette. dermed står vålerenga fremdeles med sin ene seier etter fem kamper på nivå to. på de fire andre kampene har det blitt to uavgjort og to tap. hovedstadslagets fem poeng holder til 11.-plass. det er ett poeng over direkte nedrykk og fem poeng bak direkte opprykk. i søndagens kamp tok mjøndalen tidlig ledelsen da sivert øverby skrudde et frispark ute ved sidelinjen helt inn i mål. vålerenga utlignet ved petter strand like etter, men så kom alie conteh inn for vertene. spissen fra sierra leone sendte mjøndalen opp i 3-1 med to mål på overtid av den første omgangen. kvarteret før slutt fullførte conteh sitt hat trick. fem minutter før slutt satte keerat singh inn 5-1. to sene scoringer fra jones el-abdellaoui og christian borckgrevink pyntet litt på resultatet for vålerenga.

  To nordmenn klare for Mesterliga-finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:20.27)
  et rødt kort til chelseas kadeisha buchanan ble avgjørende da barcelona vant 2-0 borte mot chelsea og tok seg videre til finalen i kvinnenes mesterliga. caroline graham hansen og ingrid syrstad engen startet for regjerende mester barcelona, mens maren mjelde og guro reiten startet på benken for chelsea. chelsea ledet 1-0 fra den første kampen, og hadde overtaket før returoppgjøret på et fullsatt stamford bridge. overtaket varte kun i 25 minutter. da sendte aitana bonmatí bortelaget i ledelsen. etter 59 minutter fikk chelseas kadeisha buchanan sitt andre gule kort på fire minutter, dermed måtte chelsea spille resten av kampen med en spiller mindre. – det første gule kortet var soleklart, mens det andre gule kortet er klumsete og urutinert av en såpass rutinert spiller, sier nrks ekspertkommentator carl-erik torp om utvisningen av buchanan, som har over 50 landskamper for canada. chelsea byttet inn reiten like etter det røde kortet, uten at det hjalp stort. i det 73. minutt ble bonmatí felt på vei frem og dommeren pekte på straffemerket. svenske fridolina rolfö omsatte straffen i mål og sendte barcelona opp i 2-0 ledelse med en spiller mer på banen. – en oppgave som var knalltøff for chelsea fra før, blir bare enda tøffere, sa nrks kommentator christian nilssen. chelsea maktet ikke å slå tilbake, og graham hansen og syrstad engen kunne dermed juble for barcelonas fjerde mesterliga-finale på rad. barcelona møter lyon eller paris saint-germain i finalen. det blir avgjort i den helfranske semifinalen søndag.

  Medier: Red Bull-topp forlater laget etter Horner-anklagene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. april 2024 KL:18.06)
  flere medier skriver at adrian newey, hjernen bak red bull-bilen, slutter i formel 1-laget grunnet misnøye med håndtering av trakassering-anklagene mot christian horner. horner ble tidligere i år anklaget av en kvinnelig kollega, men etter en ekstern etterforskning fikk briten fortsette som red bull-sjef. nå skal det imidlertid virke som bråket koster laget sin tekniske sjef. newey har vært i red bull siden 2005, men situasjonen med horner skal ha gjort 65-åringen urorlig. det skriver flere medier torsdag, blant andre bbc, auto motor und sport og autosport. neweys kontrakt med red bull går ut ved utgangen av 2025, men han skal ha fortalt laget at han vil videre allerede nå. den genierklærte briten har blant annet vært koblet til ferrari.

  Landslagsspiller klar for finsk ishockey: – Enkelt valg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. april 2024 KL:11.44)
  den norske landslagsspilleren christian kåsastul har skrevet under en kontrakt med den finske ishockeyklubben kookoo. 27-åringen bekrefter overgangen til tv 2. – det var et enkelt valg. jeg ville tilbake til finland. det er en topp liga i europa. det er fokus på struktur og det defensive spillet, og det passer meg godt, sier christian kåsastul til tv 2.

  Det østerrikske forbundet bekrefter: Går mot comeback for Hirscher - for Nederland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. april 2024 KL:08.31)
  tirsdag kveld skrev flere sveitsiske medier at det går mot comeback for alpinlegenden marcel hirscher. onsdag morgen bekrefter det østerrikske skiforbundet at de har vært i samtaler med hirscher og at hirscher der har bedt om å få kjøre for nederland. det ønsket har det østerrikske skiforbundet godkjent. det sier generalsekretær christian scherer. scherer forteller at det østerrikske forbundet forsøkte å overtale ham til å gjøre comeback for østerrike, men nå blir det altså trolig nederland. hirscher har foreløpig ikke selv bekreftet et comeback. 35-åringen har en mor fra nederland. østerrikeren anses som en av tidenes beste alpinister og kan skilte med 67 verdenscupseiere. i tillegg vant han verdenscupen sammenlagt hele åtte år på rad, fra 2011/2012-sesongen til 2018/2019. – oi, dette høres spennende ut. hvis dette stemmer kan det bli et enormt sirkus å følge til vinteren, sier nrks alpinekspert nina haver-løseth. hun er likevel usikker på om han blir like overlegen som han tidligere har vært. – det kommer helt an på hvor mye han har vedlikeholdt og utviklet seg i tråd med idretten. nivået har vært skyhøyt de siste sesongene, sier haver-løseth. tidligere i vår ble det kjent at lucas braathen gjør et lignende comeback for brasil, hvor braathens mor er fra.  Svensk yndlingsduo i sandvolleyball klare for OL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. april 2024 KL:07.41)
  de svenske sandvolleyballheltene david åhman og jonatan hellvig er klare for ol i paris etter seieren i verdensturneringen i mexicanske tepic. i paris-ol blir de et suverent medaljehåp i kamp med blant andre nordmennene anders mol og christian sørum. mol og sørum er regjerende olympiske mestere etter seieren i tokyo-ol for tre år siden, men sliter hardt for tiden. mol ble operert for beinbrudd i slutten av mars og har fått satt inn en skinne. skinnen må være på i et halvt år, og, det betyr at han må spille med under hele turneringen i paris. det er uvisst hvordan det vil påvirke spillet hans når han kommer i gang på banen igjen. uansett mister den norske duoen viktige treningsuker og flere turneringer slik som den som ble avsluttet i mexico i helgen. i mexico vant svenskene åhman og hellvig 2-1 (21-17, 19-21, 15-10) over george og andré fra brasil. 24 par skal delta i ol i paris til sommeren.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »