Hovedsiden

Liten annonse


  Samlet i Tel Aviv: - Har håp

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:15.33)
  gislenes familier har samlet seg i pårørendesenteret i tel aviv for å overvære at de første gislene i våpenhvileavtalen slippes fri. - man blir aldri vant til dette, sier en av gislenes fetter til dagbladet.
  Kåring: Årets lag i OBOS-ligaen

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:00.03)
  dagbladet har - ved hjelp av spillere, trenere og eksperter - kåret årets lag i obos-ligaen 2023. dette er de 11 utvalgte, og de ni som fikk plass på innbytterbenken. les de fyldige begrunnelsene, og se hvem som er årets aller beste spiller!


  Melding om Haalands rolle

  Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:07.45)
  erling braut haaland (23) snakker lite med norsk presse, men er som kjent enormt viktig for det norske landslaget. også før og etter kamp er stjernespissen en sentral brikke, forteller landslagets keepertrener frode grodås (59) til dagbladet.  Kåring: Årets lag i Eliteserien

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:00.00)
  dagbladet har - ved hjelp av spillere, trenere og eksperter - kåret årets lag i eliteserien 2023. dette er de 11 utvalgte og de 9 som fikk plass på innbytterbenken. les de fyldige begrunnelsene og se hvem som er årets aller beste spiller.

  Her lander han

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:18.11)
  dagbladet møtte drillo (81) på flyplassen i glasgow. han skal på bortekamp med norge «for første gang på det han kan huske». trenerlegenden svinger pisken over den siste landskampen: - stusslig og et gjesp, sier han.


  Ny melding etter totalslakt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:18.36)
  mats zuccarello (36) refset regjeringens tilrettelegging av idrett for barn og unge. «møkkaland», sa hockeystjerna. overfor dagbladet forklarer han den drøye kommentaren, og får også svar fra minister.
  Fullt kaos

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:17.03)
  rudi garcia (59) - treneren til leo skiri østigård (23) i napoli - har fått sparken. midtstopperen hevdet at han ikke visste noe da han snakket med dagbladet i ettermiddag. så kom den endelige bekreftelsen.

  Uholdbart!

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:15.39)
  norsk hoppsport går med dundrende underskudd mens rekrutteringen svikter, skrev dagbladets kommentator, esten o. sæther. i dette innlegget tar lederen av foreningen skigrasrota, audun høisæther, til motmæle.


  Vi er ikke drapsmenn

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:21.07)
  dagbladet møtte vanlige israelske soldater som fikk et 24 timers avbrekk fra kampene på gaza. i kveld treffer de familiene sine for første gang på en måned. i morgen reiser de igjen inn i krigen mot hamas

  RBK-exiten: - Ekstremt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 5. november 2023 KL:13.29)
  kjetil rekdal (54) åpner opp om sparkingen i rosenborg. trenerveteranen bærer ikke nag til rbk etter exiten, men: - jeg var egentlig forsvarsløs, sier rekdal til dagbladet.

  Hoppsjokk: - Trist

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 4. november 2023 KL:08.06)
  lederen av hoppkomiteen, stine korsen, reagerer på lekket dokument: - det er helt nødvendig med tillit i en organisasjon som vår, sier hun til dagbladet.


  Kåring: Årets lag i 2-4. divisjon

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 3. november 2023 KL:00.01)
  den norske fotballsesongen nærmer seg slutten. dagbladet har - ved hjelp av spillere, trenere og eksperter - kåret årets lag i 2. divisjon, 3. divisjon og 4. divisjon. se hvem som har fått plass på lagene i de ulike divisjonene - og hvem som er på benken. - veldig stas, sier eik tønsbergs erik midtgarden.

  Uro før VM

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (torsdag 2. november 2023 KL:13.07)
  under én måned før vm herjet det total usikkerhet om keepersituasjonen for norge. - den eneste årsaken hvis norge ikke vinner gull, sier håndballekspert til dagbladet.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »