Hovedsiden

Liten annonse

  Gullvinneren disket etter sykkelsti-drama i dansk mesterskap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 21. juni 2024 KL:20.51)
  johan price-pejtersen trodde han hadde tatt tempogullet under det danske mesterskapet i sykling. så ble han diskvalifisert etter å ha tatt seg til mål via sykkelstier. price-pejtersen, som er lagkamerat med norske torstein træen i sykkellaget bahrain-victorious, passerte målstreken til bestetid i temporittet i herning. etter å ha jublet for gullet kom kontrameldingen. juryen valgte å diske 25-åringen fordi han delvis hadde benyttet sykkelstier underveis i traseen. dermed gikk det danske mesterskapet i stedet til langt mer profilerte og meritterte mattias skjelmose. han sykler for stjernemannskapet lidl-trek. en annen av danmarks fremste sykkelstjerner, kasper asgreen, ble flyttet opp fra bronse- til sølvplass etter diskvalifikasjonen av price-pejtersen. (ntb)


  Englands spillere får familiebesøk før avgjørende EM-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 21. juni 2024 KL:08.25)
  de engelske landslagsspillerne i fotball får 24 timer med koner og partnere før den avgjørende em-gruppespillkampen mot slovenia i neste uke. englands stjerner skuffet igjen mange da det bare ble 1-1 mot danmark torsdag, en kamp der danmark i store perioder framsto som det beste laget. dermed er det fortsatt åpent i gruppe c, men uavgjort mot slovenia tirsdag vil garantere engelskmennene avansement. det engelske laget er innlosjert på et golfanlegg i blankenhain mellom frankfurt og leipzig. ifølge daily mail koster oppholdet der mer enn 10 millioner kroner. besøket av spillernes partnere denne helgen skal ha vært planlagt før turneringen startet. (ntb)

  Ny målfest for juniorkvinnene i håndball-VM – klar for hovedrunden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 20. juni 2024 KL:19.42)
  norges kvinnelige håndballtalenter lagde målfest også mot japan i junior-vm i nord-makedonia. laget er allerede videre til hovedrunden. etter 35-18 over taiwan onsdag ble det 35-24 over japan torsdag. fredagens kamp mot danmark avgjør bare hvem som tar med seg poeng videre til hovedrunden. kampen mot japan ble aldri spennende. norge ledet 20-12 ved pause og kunne nøye seg med å øke ledelsen med tre mål i den andre omgangen. selin kamburce fra aker ble norsk toppscorer med sju mål, mens klubbvenninnen stella kruse og fjellhammer-spiller emma egge edner scoret fire ganger hver. ti norske spillere tegnet seg på scoringslista. danmark har slått de to asiatiske lagene i gruppa med hele 40 måls margin til sammen, mens norge har 28 plussmål etter sine to første kamper. i hovedrunden venter motstand fra ungarn og sør-korea. de har også vunnet sine to første kamper. de to beste i hver hovedrundegruppe tar seg til kvartfinale. (©ntb)
  Norge opp én plass på Fifa-rankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 20. juni 2024 KL:10.42)
  slovakia, algerie og panama ligger på plassene foran norge. siden forrige oppdatering av rankingen i april har norge spilt kamper mot kosovo (3-0) og danmark (1-3). for to år siden var solbakkens menn på 36.-plass. det er den høyeste plasseringen siden 2015, da norge lå som nummer 34. på 1990-tallet var norge, med egil «drillo» olsen som sjef, en periode så høyt som på 2.-plass. topp tre på fifa-rankingen er uendret med argentina (1), frankrike (2) og belgia (3). (ntb)

  Dansk motstand for Molde i europaligakvalifiseringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 19. juni 2024 KL:13.10)
  molde skal opp mot silkeborg i europaligakvalifiseringens 2. runde. det ble klart under trekningen i uefas hovedkvarter i sveits onsdag. moldenserne er inne i europaligakvalifiseringen som norsk cupmester. molde åpner med hjemmekamp og spiller returen i danmark uken etter. kampene spilles 25. juli og 1. august. molde var seedet i trekningen og unngikk dermed den hvasseste motstanden. dersom de tar seg videre, gjenstår 3. og 4. kvalifiseringsrunde før man kommer inn i selve ligaspillet. (ntb)


  Serbisk stjernespiller reiser hjem fra EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 18. juni 2024 KL:17.52)
  serbiske filip kostic er ferdigspilt i em etter kneskaden han pådro seg mot england søndag. juventus-spilleren er blant nasjonens viktigste spillere. det melder nyhetsbyrået reuters. juventus-spilleren, som fungerte som vingback mot england, måtte av banen like før pause i søndagens kamp. nå er det klart at også resten av mesterskapet går uten 31-åringen. det er dårlig nytt for et serbisk lag som trenger poeng i de to neste kampene for å avansere fra gruppe c. torsdag møter de slovenia, før de avslutter gruppespillet med oppgjøret mot danmark tirsdag neste uke. england leder gruppen med tre poeng, mens danmark og slovenia har ett hver. serbia står uten poeng. (ntb)  TV 2 gikk i svart: – Trolig forårsaket av et lynnedslag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 16. juni 2024 KL:18.26)
  midt i 1. omgang mellom danmark og slovenia gikk tv 2 i svart. nesten 25 minutter var spilt da bildene ble borte. etter 50 sekunder ble det sorte bildet erstattet med en plakat med påskriften «straks tilbake». – vi har hatt et strømbrudd i bergen. trolig forårsaket av et lynnedslag. det gjorde at strømmen gikk på media city som gjorde at vi var nede. i øyeblikket vi fikk tilbake strømmen fikk vi kampen opp, og nå skal visst alt være i orden igjen. det skal ha vært et lynnedslag som forårsaket det, sier tv 2s kommunikasjonssjef jan petter dahl til nrk. etter drøyt to minutter uten tv-bilder kom kampbildene opp igjen. danmark ledet 1-0 både før og etter at kanalen gikk i svart, og tv-seerne ble ikke snytt for noen høydepunkter.

  TV 2 i svart midt i EM-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 16. juni 2024 KL:18.26)
  midt i 1. omgang mellom danmark og slovenia gikk tv 2 i svart. 25 minutter var spilt da skjermen plutselig gikk i svart. etter noen sekunder ble det sorte bildet erstattet med en plakat med påskriften «straks tilbake».
  em-feberen i danmark skaper kilometerlange køer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 14. juni 2024 KL:14.34)
  Fotball-EM starter fredag og det kan også merkes ved flere dansk-tyske grenseoverganger. For fredag har det oppstått en fire kilometer lang kø på motorveien fra Sønderjyske i retning den tyske grensen, skriver danske B.T. Årsaken skal blant annet være at flere dansker er på vei sørover til kampen mot Slovenia på søndag og at det er innført strengere grensekontroller i forbindelse med mesterskapet. Bilistene på strekningen må vente forsinkelser opp mot 30 minutter.

  Bare lettøl på Englands EM-åpning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 14. juni 2024 KL:14.09)
  politiet i gelsenkirchen tar øl-grep for å unngå bråk i em-kampen mellom england og serbia søndag. de to lagenes tilhengere får kun kjøpe lettøl med alkoholprosent på 2,5 på stadion. dessuten får hver person kun kjøpe to enheter om gangen, opplyser en talskvinne for det lokale politiet. avgjørelsen er tatt av sikkerhetshensyn. i tillegg sier talskvinnen at man går for lettøl i stedet for «normalt» øl med styrke på mellom 4 og 5 prosent alkohol «fordi britene er vant til det». tyske myndigheter har gjort omfattende forberedelser for å håndtere potensielle hooligans under sommerens fotball-em. blant annet har de invitert offentlig ansatte fra alle deltakerlandene til å være med på å overvåke situasjonen rundt de ulike arenaene. storbritannias regjering har opplyst at over 1600 fotballfans fra england og wales er nektet innreise til tyskland fordi de har vært involvert i tidligere stadionbråk. i em i 2016 barket engelske supportere sammen med russland-fans foran en kamp mellom lagene i marseille. england og serbia spiller i em-gruppe c, der også danmark og slovenia er med. (©ntb)


  Barthold og Bjørnsens Mesterliga-drøm brast – Barcelona tok sin 12. tittel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 9. juni 2024 KL:19.53)
  sebastian barthold og kristian bjørnsens aalborg tapte 30-31 mot barcelona i en uhyre jevn mesterliga-finale søndag kveld. aalborg hadde bare vært i én mesterliga-finale tidligere. det var i 2020/21-sesongen, og også da var det barcelona som stakk av med seieren. katalanerne er mestvinnende i mesterligaen med 12 titler. det var også barcelona som kom best ut fra startblokkene i første omgang og raskt opparbeidet seg en tremålsledelse. danskene kjempet seg imidlertid tilbake i kampen og gikk til pause på 15-15. andre omgang fortsatte like jevnt som første avsluttet, men i sluttminuttene viste barcelonas sin rutine og sikret til slutt seieren. kampen var mikkel hansens siste for aalborg. 36-åringen har vært blant danmarks største idrettsstjerner i en årrekke og ble kåret til verdens beste håndballspiller i 2011, 2015 og 2018. (ntb)


  Vi kan ikke fortsette på denne måten

  Kilde: VG Sport | Publisert: (lørdag 8. juni 2024 KL:22.06)
  (danmark-norge 3–1) er det ikke en back, så er det en midtstopper. og er det ikke noen av dem så er det en keeper. og skjer det ikke sent i kampene, så kommer de tidlig. for tabbene, de stopper visst aldri for landslagssjef ståle solbakken.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »