Hovedsiden

Liten annonse  Skarbøvik Andresen med personlig rekord på 60 meter hekk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:13.16)
  lovise skarbøvik andresen (20) tok ny personlig rekord på 60 meter hekk, med tiden 8,11 under nordenkampen i dag. – veldig deilig. dette er jo første seniorstevne så det er veldig gøy, sier andresen til nrk. – det betyr veldig masse. dette viser at jeg er godt på vei, og jeg har enda mer i meg, fortsetter hun. christina vukicevic har norgesrekorden på 7,94 fra før av. nordenkampen arrangeres i bærum idrettspark, og norge stiller med flere meget gode utøvere som henriette jæger, lene retzius og håvard bentdal ingvaldsen. nordenkampen kan du følge på nrk 1.

  Sendte slengkyss til svenskene etter seier: – Det kom i kampens hete

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:22.34)
  hun er best taktisk. velger den riktige traseen, og svenskene står bare og stirrer på hverandre og lurer på hva som skjedde her. det sa nrks ekspertkommentator fredrik aukland da skistad sikret sin andre sprintseier for sesongen. skistad valgte å stå over verdenscuphelgen i goms for å hvile seg. noe som ble en gavepakke for de svenske langrennsjentene da de sikret femdobbelt i sveits. lørdag sendte skistad et slengskyss i svensk retning etter seieren. – det var bra. det var veldig deilig å slå de svenske jentene, sa hun i seiersintervjuet spilt på nrk radio. og forklarer slengkysset på følgende måte til viaplay. – jeg tenkte det var hyggelig. det kom i kampens hete, sa hun. – det er ingen som er i nærheten når hun setter stor fart. hun er best taktisk, poengterte aukland da skistad passerte målstreken. den svenske trioen maja dahlqvist, linn svahn og johanna hagström havnet på plassene bak den norske seierskvinnen. tiril udnes weng slo til med sesongbeste da hun ble nummer 6. alle de norske kvinnene tok seg videre fra prologen. anne kjersti kalvå, lotta udnes weng og heidi weng røk imidlertid ut i kvartfinalen. mathilde myhrvold klarte ikke å kjøre seg inn til finalebillett og røk ut i semifinalen. dermed hadde norge to utøvere i finalen.

  Marius Lindvik på pallen i Lake Placid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:17.07)
  marius lindvik ble beste norske med en sterk 3.-plass i lørdagens storbakkerenn i lake placid. lovro kos overrasket og vant konkurransen. lindvik var nummer tolv etter den første omgangen, men startet umiddelbart klatringen med 133 meter. – det er deilig. det er et veldig, veldig fint nedslag, kommenterte viaplay-ekspert anders jacobsen. lindvik så ut til å bli nummer fire, men verdenscupleder stefan kraft sviktet da han skulle hoppe for seieren. johann andré forfang var best plasert av de norske etter den første omgangen, men tromsøværingen fikk ikke full klaff i sitt andre hopp. – det blir nesten, men jeg må forsvare han. det var røde piler da han hoppet, og da går det lavt, sa jacobsen. 22-åringen sindre ulven jørgensen leverte et strålende hopp i første omgang og tok karrierens første poeng i verdenscupen. – en kanonstart. har du sett? strålende hopping, utbrøt viaplay-kommentator jørgen klem.

  Odermatt overlegen i Bansko – Steen Olsen på pallen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:13.26)
  marco odermatt fornektet seg ikke, og tok en overlegen seier i storslalåmen i bulgarske bansko. alexander steen olsen klinket til med et kjemperenn i den første omgangen – og hadde et utgangspunkt bare 35 hundredeler bak marco odermatt. det holdt til en svært imponerende andreplass for 22-åringen, etter en solid andreomgang. – det er deilig å få revansj, sier steen olsen til viaplay. kjelsås-gutten sikret dermed sin første pallplass i storslalåm. han står tidligere med én verdenscupseier. den kom i slalåm i februar i fjor. det klaffet ikke for atle lie mcgrath, som falt rett i nettingen under den andreomgangen. heldigvis kom han seg raskt på beina igjen. – det har vært et vanvittig år med veldig mange skader på profilerte løpere, sa viaplays alpinekspert kjetil andré aamodt. etter fallet så 23-åringen ut til å holde seg til venstrearmen sin i smerter. skadeomfanget er foreløpig ukjent. henrik kristoffersen kjørte en god finaleomgang og endte på 6.-plass. han var nummer ti etter 1. omgang og hadde 1,35 sekunder opp til odermatt. rasmus windingstad ble nummer elleve. timon haugan leverte en god 2. omgang og endte på 14.-plass.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »