Hovedsiden

Liten annonse
  Olsen ble tomålsscorer i viktig Norge-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 18. mai 2022 KL:17.45)
  etter en målrik kamp klarte norge å dra i land en 5-3-seier mot østerrike i ishockey-vm. det betyr tre sårt trengte poeng for norge, som kun stod med to poeng før denne kampen. etter seieren tyder også mye på at plassen i elite-vm også er sikret for neste år. kampen fikk en dårlig start for norges del. etter nærmere syv minutter av første periode, mens norge var i undertall, satte dominique heinrich inn 1-0 for østerrike. men norge slo tilbake ikke lenge etter. michael haga pådro seg først en utvisning, og under minuttet senere satte mats rosseli olsen inn utligningen. i andre periode snudde nordmennene kampen to ganger. først sendte andreas martinsen norge opp i ledelsen 2-1, før utlignet lukas haudum for østerrike – igjen mens norge var i undertall. men en scoring av martin røymark mot slutten av perioden sørget for at norge igjen var i ledelsen. olsen satte sitt andre mål i andre tredje periode og sendte norge opp i en 4-2 ledelse. det ble skummelt en liten periode da peter schneider reduserte til 4-3 like før slutt, men martin rønnild fastsatte resultatet til 5-3 da han scoret på åpent bur like før kampslutt. landslagskaptein mathis olimb var litt usikker før kampen mot østerrike, men fikk testet seg på oppvarming og fikk deretter klarsignal til å spille.

  Ruud møter franske Paire i 2. runde i Genève-turneringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 16. mai 2022 KL:22.35)
  casper ruud møter franske benoît paire i andre runde av atp-turneringen i tennis i genève. ruud hadde walkover i første runde. han er andreseedet i genève bak daniil medvedev. nordmannen gikk helt til topps i sveits i fjor. nordmannen, som kommer rett fra tap i semifinalen i roma, har møtt franske paire fire ganger tidligere. han har vunnet alle møtene på grus og sist gang i gstaad i fjor. benoît paire tok det første settet 7-5 i 1. rundeoppgjøret mot finske emil ruusuvuori mandag. deretter slo finnen tilbake med samme sifre i sett nummer to, før paire vant det tredje med 6-4. (ntb)

  Nio åpnet sitt første servicesenter

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 16. mai 2022 KL:10.40)
  ny norsk milepæl for merket som også tilbyr mobil service. vi har blitt vant til at nye kinesiske bilmerker med globale ambisjoner først tar steget til norge, før de deretter setter kurs for resten av verden. nio er en slik. dette unge bilmerket har en litt annerledes forhistorie enn mange av de andre, for bak […] innlegget nio åpnet sitt første servicesenter dukket først opp på bil24.no.  HamKam stanget mot Aalesund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 8. mai 2022 KL:22.07)
  hamkam hadde store problemer mot nyopprykkede aalesund på hjemmebane i 0-0-kampen før betraktelig tøffere motstand kommer hamarsingenes vei framover. kampen mellom de to opprykkslagene ble aldri noe fyrverkeri. en avslutning i tverrliggeren fra hamkams fredrik sjølstad var det nærmeste lagene kom en avgjørelse i det målløse oppgjøret. aalesund hadde flest avslutninger, men stort sett var det kontroll for nicholas hagen i hamkam-buret. hamkam står fortsatt uten tap på hjemmebane etter tre kamper. laget åpnet sesongen med det som viste seg å være et sterkt poeng mot formsterke lillestrøm. deretter ble det 3-0 over sandefjord i neste kamp på eget kunstgress. den første omgangen var jevn, og ingen av lagene skapte spesielt mye. – jeg tror begge lag er bedre offensivt enn defensivt i dag. det er ingen publikumsvennlig kamp, sa hamkam-trener jakob michelsen i pausen.

  Berge scoret da Sheffield United herjet med Fulham

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 7. mai 2022 KL:15.43)
  sander berge bidro med scoring og målgivende pasning da sheffield united slo fulham 4-0 og sikret billetten til opprykkskvalifiseringen i mesterskapsserien. lørdagens storseier gjør at håpet om spill i premier league neste sesong lever for berge og lagkameratene. i semifinalen i opprykkskvalifiseringen venter nottingham forest. fulham topper tabellen i mesterskapsserien og er for lengst klare for et comeback på øverste nivå i engelsk fotball fra høsten av. lørdag så london-klubbens spillere ut til å ha tatt tidlig ferie. sheffield united, med sander berge i en framskutt midtbanerolle, storspilte fra første stund på eget gress. morgan gibbs-white satte inn 1-0 allerede etter ti minutters spill. da iliman ndiaye doblet ledelsen etter snaut halvspilt omgang, var gibbs-white pasningslegger, og deretter inntok kampens norske innslag hovedrollen. ndiaye gjorde forarbeidet og fant berge inne i feltet. avslutningen fra nordmannen var innom en fulham-forsvarer før ballen gikk i mål. scoringen var berges femte i ligaen denne sesongen. (ntb)

  Nyland med kjempetabbe for Reading

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 7. mai 2022 KL:14.56)
  landslagskeeper ørjan håskjold nyland gjorde en kjempefeil da reading havnet under med 0-1 for luton i mesterskapsserien lørdag. sunnmøringen fanget ballen etter et innlegg og ble stående og holde på den mens spillerne løp ut fra feltet. han fikk imidlertid ikke med seg at lutons harry cornick ble stående og lure bak ryggen på ham. nyland kastet så ballen foran seg for å sparke ut, men før han rakk det, var cornick der og snappet ballen. luton-spilleren satte den deretter i tomt bur. – nei og nei og nei, for en gigantbrøler. det er komikveld. nyland må jo ha kontroll på hva han har bak seg. det er tidenes største presang, sa viaplay-kommentator jørn sundby. da dommeren blåste av for pause beklaget nyland tydelig episoden til hjemmesupporterne bak målet hans. (ntb)

  Norges ishockeyherrer tapte VM-generalprøven

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 6. mai 2022 KL:20.47)
  norges ishockeyherrer tapte 1–2 for frankrike i forlengning fredag. det var den siste oppkjøringskampen foran vm om en uke. dermed greide ikke norge å ta sin andre seier på like mange dager. torsdag ble ol-bronsevinner slovakia slått 5–4. kampen mot frankrike var tett og jevnspilt, men det var norge som hadde et ørlite overtak på skuddstatistikken. de greide likevel ikke å sette den franske målvakten henri-corentin buysse på store nok prøver. anthony rech ga franskmennene ledelsen 13 minutter ut i den første perioden. deretter utlignet magnus geheb for norge tidlig i periode nummer to. etter en målløs tredjeperiode måtte det forlengelse til for å avgjøre kampen. der ble bozon helten. (ntb)

  Moyes ber om orsaking etter ballsparking

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 6. mai 2022 KL:08.08)
  west ham-manager david moyes sparka ein ball mot ein ballhentar mot slutten av nederlaget mot eintracht frankfurt i europaligaen. deretter beklaga han seg. – eg beklagar det, men han kasta den veldig slapt til meg, sa moyes til uefas reporter etter kampen. manageren fekk raudt kort i etterkant. moyes trefte ikkje ballguten, men frankfurt-leiren og andre reagerte sterkt idet det skjedde.  Ingen kvinner vil bli trener for langrennskvinnene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 29. april 2022 KL:10.08)
  den nye hovedtreneren for kvinnelandslaget i langrenn blir en mann. totalt var det 23 søkere på de ledige stillingene som hovedtrener og assistenttrener, skriver adresseavisen. – seks personer er kalt inn til førstegangsintervju, og den prosessen er allerede i gang. deretter venter et finaleheat, med en, to eller kanskje tre kandidater. alle sammen er meget godt kvalifiserte kandidater, og det syns vi er veldig bra, sier baard lund. han er rådgiver for kaluna nordic og bistår norges skiforbund i ansettelsen av trenere for kvinnelandslaget.

  Casper Ruud vendte til seier i München

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. april 2022 KL:15.27)
  norges tennisess casper ruud (23) er videre til kvartfinalen i atp 250-turneringen i münchen etter en sliteseier mot slovakiske alex molcan. i kvartfinalen venter nederlandske botic van de zandschulp. ruud vant til slutt 3-6, 6-4, 6-4. ruud har aldri møtt den 24 år gamle molcan i kamp tidligere. molcan er nummer 46 på siste atp-ranking. ruud kom ikke ordentlig i gang mot 24-åringen og lå under 0-4 etter de fire første gamene. han ble til sammen brutt tre ganger i settet han tapte 6-3. i andre settet var ruud og forehanden mer stabil, og nordmannen åpnet med å bryte molcan. deretter holdt begge hverandres serve til 6-4-seier for snarøya-mannen. midtveis i det avgjørende slet ruud på nytt. molcan lå an til å bryte ruud til 4-2-ledelse, men nordmannen fikk opp spillet sitt og sikret eget game. like etterpå fikk ruud to kjempemuligheter til å bryte molcan, men mislykket i begge. deretter lyktes det endelig for ruud å ta molcan i eget game før han sørget for 6-4-seier i det siste gamet etter over to timer og et kvarters spill. casper ruud seedet som nummer to i turneringen, og den høyest rangerte spilleren igjen i turneringen etter at alexander zverev røk ut. (ntb)

  Rotet det til med tabbe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. april 2022 KL:22.06)
  sjakkstjernen magnus carlsen rotet det til for seg selv da han røk for jorden van foreest på den fjerde dagen av champions chess tour. carlsen tapte 1,5-2,5 for nederlenderen. det var i det andre partiet det stokket seg for carlsen. han flyttet tårnet sitt til a2 og glemte van foreests løper i motsatt hjørne. det gjorde veien til seier i partiet svært enkel for nederlenderen. etter glippen rykket han til før han til slutt satte seg tilbake i stolen og ristet på hodet og lo. det første partiet endte i remis før van foreest vant det andre. deretter ble det en ny remis før carlsen måtte ha seier for å sikre omspill. det klarte han ikke, van foreest sikret remis. det betyr at carlsen må vinne de to siste dagene og få hjelp om han skal vinne årets tredje champions chess-turnering. (ntb)

  15 toppspelarar har søkt om å få delta i utbrytar-liga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. april 2022 KL:11.16)
  golfveteranen phil mickelson er ein av om lag 70 spelarar som har registrert seg for den saudiarabisk-funderte utbrytarligaen i golf. namna på dei 70 er ikkje kjende, men mickelsons agent stadfestar at mickelson er blant dei. den pengesterke turneringa har møtt motsand frå tradisjonsrike pga, som er organisasjonen bak dagens turnering for dei beste golfarane i verda. pga er redd den nye turneringa skal bli ein konkurrent med betre økonomi, og truar med å sanksjonere spelarane som deltek der. men ifølgje ein talsmann for den nye turneringa, liv golf, skal 15 av dei som er blant topp 100 på verdsrankingen, vere blant dei som har meldt si interesse, skriv sports illustrated. liv golf skal ha si første turnering i london 9.-11. juni, veka før pgas majorturnering us championships. der skal 48 spelarar starte. deretter følgjer sju andre turneringar dette året.

  Sammenligner United-ryddejobb med hjerteoperasjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. april 2022 KL:11.48)
  manchester united-manager ralf rangnick er ikke nådig når han skal sette ord på jobben arvtakeren erik ten hag står overfor. – en av de få gode tingene, er at det er krystallklart. du trenger ikke engang briller for å analysere og se hvor problemene er, sa 63 år gamle rangnick under fredagens preseskonferanse. deretter brukte han en metafor fra medisinens verden. – innen medisin ville du se på dette som en åpen hjerteoperasjon, la han til, ifølge ntb. united møter arsenal til en særdeles viktig kamp om fjerdeplassen i premier league lørdag. oppgjøret kan du følge her fra 13.30..

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »