Hovedsiden

Liten annonse
  Rankinghopp for Ruud

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 16. mai 2022 KL:07.15)
  casper ruud går opp to hakk på verdensrankingen i tennis og er rangert som verdens 8. beste spiller kort tid før sesongens store mål. ruud måtte gi tapt for verdensener novak djokovic i semifinalen i masters-turneringen i roma i helgen. djokovic blir værende på toppen av mandagens ferske ranking. bak ham følger daniil medvedev og alexander zverev. ruud har 7.-plass som sin høyeste plassering på rankingen. nordmannen har vært blant de ti beste spillerne i verden siden september i fjor. (ntb)

  djokovic til topps i roma

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 15. mai 2022 KL:18.01)
  novak djokovic vann tennistruenringa i roma med 6-0, 7-6 (7/5) over stefanos tsitsipas. djokovic slo casper ruud i semifinalen laurdag. masters-turneringa i roma var den siste store før roland garros-turneringa i paris seinare denne månaden.

  Ruud tapte for verds-einaren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 14. mai 2022 KL:22.20)
  casper ruud kjempa godt, men tapte for verds-einar novak djokovic i semifinalen i tennisturneringa i roma. djokovic vann 6-4, 6-3. djokovic braut ruuds serve tidleg i første sett, og dei to siste i det andre settet. han møter stefanos tsisipas i finalen søndag.

  ruud videre fra kvartfinale – kan møte djokovic

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 13. mai 2022 KL:18.35)
  casper ruud slo denis shapovalov i strake sett i kvartfinalen i master 1000-turneringen i roma fredag kveld. snarøya-gutten vant 7-6 (9-7), 7-5 mot canadieren som er ranket som nummer 16 på atp-rankingen. de to ungguttene fulgte hverandre tett gjennom kampen, men ruud var et knappehode foran hele veien. ruud hadde hele 15 bruddmuligheter i kampen, men klarte bare å utnytte den siste av dem. bruddet banet vei for seieren. – det var en god følelse. sånn er det i disse kampene. «shapo» har en av de beste servene og de spretter på en annen måte enn høyrehendt serven. han er en veldig god spiller og har alle server. han er en vrien motstander, sier ruud til eurosport etter kampen. i semifinalen kan nordmannen møte verdensener novak djokovic om serberen vinner sin semifinale. ruud er ranket som nummer 10.
  19-åring til topps i Madrid: - Den beste i verden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 8. mai 2022 KL:20.54)
  på under en time vant carlos alcaraz (19) mot verdenstreer alexander zverev med 6-3 og 6-1. dermed gikk spanjolen helt til topps i masters 1000-turneringen i madrid. – akkurat nå er du den beste spilleren i verden. selv om du fortsatt er fem år, slår du oss alle, fleipet den tapende finalisten zverev inne på stadion. 19-åringen har slått ut rafael nadal og novak djokovic på veien til finalen.


  Nadal slått ut av 19-åring i Madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 6. mai 2022 KL:18.53)
  spanske carlos alcaraz slo landsmannen rafael nadal og tok seg til semifinalen av prestisjetunge madrid open fredag med 2–1 i sett. der venter verdensener novak djokovic. unggutten brøt nadal tidlig i første sett og spilte flott tennis mot veteranen. alcaraz brøt så igjen på stillingen 2–4 og servet selv hjem det første settet. det andre settet ble overlegent i favør nadal. han tok styringen og vant til slutt 6–1. det skapte spenning i det helspanske oppgjøret, men der våknet også alcaraz og storspilte i det siste settet i det tredje settet brøt alcaraz tidlig og ga aldri fra seg initiativet. han vant 6–3 og tok dermed sin første seier mot nadal på tre forsøk. (ntb)  Tennisveteran gir seg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 3. mai 2022 KL:18.11)
  kevin anderson, som i løpet av tenniskarrieren sin tok seg til to grand slam-finalar og vann sju atp-titlar, har avslutta karrieren i ein alder av 35 år. den 203 centimeter høge sørafrikanske servekanonen melde om avgjerda si på twitter. han tapte for rafael nadal i us open-finalen i 2017 og for novak djokovic i wimbledon-finalen i 2018. i wimbledon-semifinalen vann han 26–24 i femte og avgjerande sett. anderson vann den første atp-tittelen sin på heimebane i johannesburg i 2011 og den siste i newport, rhode island i fjor sommar. alle titlane hans kom på raske underlag, gras og hardcourt. på det beste var anderson rangert som nummer fem i verda.

  Nadal ut mot Wimbledon-nekt for russere og hviterussere: – Urettferdig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 2. mai 2022 KL:08.06)
  den spanske tennisveteranen rafael nadal er sterkt kritisk til avgjørelsen om å utestenge russere og hviterussere fra årets wimbledon-turnering. – det er ikke deres skyld at det er krig. jeg er lei meg på deres vegne, det er urettferdig, sier nadal. i april ble det klart at russiske og hviterussiske utøvere ikke vil få spille den prestisjetunge grand slam-turneringen i london som følge av russlands krigføring i ukraina. flere spillere har i etterkant vært ute og kritisert beslutningen. blant dem er verdensener novak djokovic. serberen har omtalt utestengelsen som «galskap». (ntb)

  gir grønt lys for djokovic og andre uvaksinerte spillere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. april 2022 KL:15.26)
  arrangørene av wimbledon-turneringen i tennis åpner for at uvaksinerte spillere som novak djokovic kan delta i sommerens utgave av arrangementet. det ble opplyst på en presseseanse tirsdag, melder sky sports og daily mail. det skal ikke foreligge planer om noen koronarestriksjoner i forbindelse med årets turnering. det innebærer at spillerne også vil få bevege seg mer fritt rundt i london under turneringen. verdensener djokovic har som uvaksinert mot koronaviruset blitt nektet innreise til flere land der han skulle spille turneringer tidligere i år. slik gikk han blant annet glipp av australian open, der han var tittelforsvarer. fra før er det kjent at wimbledon-arrangør all england clubs har besluttet å utestenge russiske og hviterussiske fra tennisturneringen som følge av krigen i ukraina. (ntb)

  wimbledon gir grønt lys for djokovic

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. april 2022 KL:14.29)
  arrangørene av wimbledon-turneringen i tennis åpner for at uvaksinerte spillere som novak djokovic kan delta i sommerens utgave av arrangementet. det ble opplyst på en presseseanse tirsdag, melder sky sports og daily mail. det skal ikke foreligge planer om noen koronarestriksjoner i forbindelse med årets turnering. det innebærer at spillerne også vil få bevege seg mer fritt rundt i london under turneringen. verdensener djokovic har som uvaksinert mot koronaviruset blitt nektet innreise til flere land der han skulle spille turneringer tidligere i år. (ntb)

  18-åring puster Ruud i nakken på rankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. april 2022 KL:07.34)
  norges tennisstjerne casper ruud blir værende på sjuendeplass på verdensrankingen. den 18 år gamle sensasjonen carlos alcaraz er i topp ti for første gang. den spanske tenåringen hopper to plasser og går inn på 9.-plass på mandagens ferske ranking. alcaraz vant søndag barcelona open med seier over pablo carreño busta i strake sett. han blir er den yngste til å komme innenfor topp ti siden rafael nadal gjorde det for 17 år siden. ruud deltok også i barcelona open. han ble slått ut av carreño-busta i kvartfinalen. foran nordmannen på rankingen er det ingen endringer. det betyr at novak djokovic topper foran daniil medvedev og alexander zverev. ruud har ikke falt på tennisrankingen siden juli og hatt sjuendeplassen i fire strake uker. innenfor topp ti har han vært siden midten av september.

  djokovic tapte finale på hjemmebane

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. april 2022 KL:19.10)
  verdensener novak djokovic må fortsatt vente på sin første tittel i år. han tapte finalen i beograd open i tre sett mot russiske andrej rubljov. djokovic spilte sin tredje turnering i et år hvor han som uvaksinert mot koronaviruset er nektet adgang til mange land og turneringer. hjemme i beograd ble han båret til finale på massiv tribunestøtte, men i finalen nådde han ikke opp. rubljov vant 6-2, 6-7 (4-7), 6-0. serberen hadde vendt til seier etter å ha tapt første sett i sine tre foregående kamper, men etter å ha utlignet mot rublev i tiebreak hadde han ikke mer igjen i tanken. djokovic har ikke vunnet en turnering siden paris masters i november i fjor. rubljov tok sin tredje atp-tittel i år, etter seirene i marseille og dubai. bare rafael nadal har like mange (ntb)

  djokovic fordømmer wimbledon-utestenginga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. april 2022 KL:09.01)
  verdseinar novak djokovic går hardt ut mot wimbledon-arrangør all england clubs avgjerd om å stenge ute russarar og kviterussarar frå tennisturneringa. serbaren seier at han alltid vil fordømme krig, men at det er urettferdig å nekte utøvarar deltaking i den prestisjetunge turneringa. – spelarane har ingenting med krigen å gjere. det er ikkje bra når politikk involverer seg i sport, seier han ifølgje afp. onsdag blei det klart at utøvarar frå russland og kviterussland ikkje får ta del i årets wimbledon-turnering. bakgrunnen er landa sin involvering i den pågåande krigen i ukraina. onsdag kritiserte også tennisorganisasjonen atp wimbledon-vedtaket.
  djokovic klarert for roma masters – kan spille som uvaksinert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. april 2022 KL:19.09)
  novak djokovic får grønt lys til å stille i atp masters-turneringen i roma neste måned. verdenseneren slipper til selv om han ikke er vaksinert mot korona. det bekreftet italias tennispresident angelo binaghi onsdag. han la til at tribunene blir fylt helt opp i grusturneringen for første gang siden koronapandemien brøt ut. djokovic har måttet ofre flere konkurranser som følge av sitt kontroversielle vaksinestandpunkt. størst overskrifter ble det da han i siste liten ble kastet ut rett før australian open-starten i januar.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »