Hovedsiden

Liten annonse
  sebastian jarl klar for vålerenga – går fra eliteserien til 1. divisjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 25 minutter gammel - (torsdag 18. juli 2024 KL:12.15)
  midtstopperen sebastian jarl forlater kristiansund til fordel for vålerenga. det bekrefter vålerenga i sine mediekanaler. – jeg er en oslo-gutt som har fulgt vålerenga i hele oppveksten, og endelig passet det for meg å ta på meg den kongeblå drakta. jeg er utrolig glad for det, og det er en drøm som går i oppfyllelse, sier jarl. nettavisen meldte om overgangen torsdag morgen og hevder at overgangssummen ligger et sted mellom tre og fire millioner kroner. oslo-gutten jarl spilte begge kampene da kristiansund slo vålerenga i kvalifiseringen til eliteserien i desember i fjor og sendte oslo-laget ned til 1. divisjon. jarl har spilt samtlige minutter for kristiansund så langt i eliteserien. han scoret i 2-2-kampen mot brann i slutten av mai. i tillegg til å spille midtstopper, har oslo-gutten også figurert som defensiv midtbanespiller. (ntb)

  Egersund selger toppscorer Andreas Helmersen til Bodø/Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 17. juli 2024 KL:10.01)
  bodø/glimt har kommet til enighet med opprykksjagende egersund om en overgang for angrepsspiller andreas helmersen. 26-åringen står med 13 mål i 1. divisjon. glimt opplyser om overgangen i egne mediekanaler. ifølge nettavisen og stavanger aftenblad må gultrøyene betale en totalpakke på opp mot fem millioner kroner for helmersens tjenester. det er klar salgsrekord for egersund. – det føles helt fantastisk, det er fryktelig godt og egentlig litt surrealistisk. det er et par hakk opp fra hva jeg er vant til, så det ser veldig bra ut, sier helmersen til bodø/glimts nettsider. helmersen debuterte i eliteserien for rosenborg tilbake i 2017, og etter flere låneopphold gikk ferden videre til raufoss på en gratisovergang i 2021. for et halvt år siden ble han hentet til egersund, og 26-åringen har vært en umiddelbar suksess. (ntb)

  Bodø/Glimt solgte Grønbæk for rekordsum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:21.34)
  bodø/glimt er enig med ligue 1-klubben rennes om en rekordovergang for danske albert grønbæk (23). det bekrefter glimt på sine nettsider. – det er vemodig, men jeg syns det er på riktig tidspunkt, og noe jeg har ønsket selv. det er med blandede følelser at jeg reiser nå, for jeg har hatt en vanvittig god tid i glimt, sier grønbæk. onsdag erfarte både vg, nettavisen og avisa nordland overgangen. de to sistnevnte skrev at avtalen har en totalpakke på 15 millioner euro, noe som tilsvarer over 170 millioner kroner. i tillegg skal det ligge noen bonuser og en videresalgsklausul i avtalen. det gjør den til tidenes største i eliteserien. den tidligere rekorden hadde david datro fofana på 130 millioner kroner da han gikk fra molde til chelsea. glimt skriver ikke hvor mye overgangssummen er, men betegner den som «en større overgangssum». – det er en veldig fin historie. det betyr selvfølgelig mye at jeg kan gi igjen i forhold til det som bodø/glimt har gitt meg, så det setter jeg pris på, sier grønbæk. grønbæk gjorde sommeren 2022 overgang fra danske agf til bodø/glimt, hvor han har gjort braksuksess. fasiten etter 87 kamper med glimt er 30 mål og 16 målgivende pasninger. rennes endte forrige sesong på 10.-plass i ligue 1, fem poeng bak 7.-plassen som sikret spill i conferenceligaen. (ntb)

  Suksesstrener Mikkjal Thomassen forlater Fredrikstad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:10.14)
  mikkjal thomassen (48) forlater fredrikstad midt i sesongen. han er på vei til ny klubb. det melder ffk. spillerne fikk beskjed om avgangen mandag formiddag. thomasen ble hentet til fredrikstad i november 2022. mannen fra færøyene fikk skikk på klubben og ledet den i fjor opp til eliteserien som vinner av 1. divisjon. med det var ffk tilbake på øverste nivå siden 2012. laget har overrasket i comebacket og ligger på en sterk 5.-plass med 23 poeng fra 14 kamper. (ntb)

  Fredrikstad må gli slipp på suksesstrener Mikkjal Thomassen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:10.14)
  mikkjal thomassen (48) forlater fredrikstad midt i sesongen. han er på vei til ny klubb. det melder ffk. spillerne fikk beskjed om avgangen mandag formiddag. thomasen ble hentet til fredrikstad i november 2022. mannen fra færøyene fikk skikk på klubben og ledet den i fjor opp til eliteserien som vinner av 1. divisjon. med det var ffk tilbake på øverste nivå siden 2012. laget har overrasket i comebacket og ligger på en sterk 5.-plass med 23 poeng fra 14 kamper. (ntb)

  Sarpsborg 08 ydmyket Rosenborg – Henrik Meister med fire mål i 4-1-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:20.59)
  henrik meister noterte seg for fire mål da sarpsborg 08 knuste rosenborg 4-1 på hjemmebane i eliteserien fredag kveld. dermed klatret sarpingene opp til 9.-plass etter å ha ligget på nedrykksplass før kampen. seieren var også christian michelsens andre på tre kamper etter at han tok over som trener etter stefan billborn. michelsen var også nære å ryste serieleder bodø/glimt i debuten, men nordlendingene snudde til slutt til 2-1-seier. fredag sørget meister for at det ikke skjedde igjen da de tok en tidlig ledelse mot rosenborg. – det er deilig, hattrick. jeg har slitt litt med målene, men nå kommer de. i andre omgang kommer det tre, fire, fem til, sa meister til tv 2 i pausen. det ble ikke tre, fire eller fem mål til, men den danske spissen scoret sitt fjerde mål i andre omgang, før ole sæter reduserte for gjestene. i 4-1-seieren økte meister beholdningen sin med eliteseriemål fra ett til fem. (ntb)

  Lillestrøm solgte stortalent til Ajax

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:12.47)
  lillestrøms supertalent daniel skaarud (16) skal til ajax. unggutten ble i fjor tidenes yngste lsk-spiller i eliteserien. lsk melder om overgangen i sine mediekanaler. – vi har etter flere måneders dialog med ajax blitt enige om en overgangsavtale som vi har blitt fornøyd med. daniel har i flere år vært rangert som ett av våre største talenter, og har blitt veldig godt skolert gjennom henholdsvis bjørkelangen og lsk akademiet, sier sportssjef simon mesfin. skaarud debuterte for lillestrøm i september i fjor mot rosenborg i en alder av 16 år og sju dager. han vil i første omgang knyttes til ajax` akademi med spill for u19-laget. ifølge vg kan totalrammen på overgangen gi lsk drøyt 20 millioner kroner. (ntb)

  Brann har akseptert bud på kapteinen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. juli 2024 KL:16.06)
  sivert heltne nilsen er på vei bort fra brann. klubben har akseptert bud på kapteinen. han reiser onsdag til skottland for å forhandle fram en avtale og gjennomføre medisinsk test hos aberdeen. det bekrefter brann på sine hjemmesider, – vi fikk en henvendelse fra aberdeen som ønsket å kjøpe sivert. vi har etter en totalvurdering valgt å akseptere tilbudet, sier sportslig leder i brann, per-ove ludvigsen til klubbens hjemmeside. heltne nilsen ble i helgen utvist etter bare ti minutter i toppkampen mot bodø/glimt på aspmyra. tidligere elfsborg-trener jimmy thelin er nå sjef i aberdeen. han har tidligere hatt heltne nilsen i den svenske klubben. nilsen gjorde i 2021 retur til brann, der han i alt har spilt nesten 200 kamper. aberdeen havnet på nedre halvdel i den skotske eliteserien forrige sesong. (nrk/ntb)

  Aftenbladet: Skadesmell for Viking – kaptein Tripic mister neste seriekamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. juli 2024 KL:11.46)
  viking-kaptein zlatko tripic må se lørdagens hjemmekamp mot kristiansund fra tribuneplass etter lårskaden han pådro seg i 2-1-seieren over kfum oslo. det opplyser petter søndenå i vikings medisinske apparat til stavanger aftenblad. – han fikk en liten kjenning i hamstringen. det er ingen alvorlig skade, men det ser ikke ut til at han rekker kampen på lørdag, sier søndenå. tripic måtte av banen underveis i den første omgangen mot kfum søndag. denne uken er 31-åringen nødt til å trene alternativt. – vi undersøker og tester, ser på svarene vi får og ser om vi kan trappe opp belastningen gradvis, fortsetter søndenå. viking-kapteinen forlenget nylig kontrakten med siddisene. til aftenbladet sier tripic at han er nødt til å være tålmodig i rehabiliteringen. – jeg skal gjøre alt jeg kan for å komme raskest mulig tilbake, men det er viktig å bli helt god igjen før jeg er tilbake. 2-1-seieren mot kfum oslo brakte viking opp på 4.-plass i eliteserien. det skiller åtte poeng til serieleder bodø/glimt. (ntb)

  Godset sløste med sjansene mot tabelljumboen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:21.14)
  strømsgodset tok ikke vare på sjansene og måtte se seg fornøyd med 1-1 hjemme mot sandefjord i eliteserien søndag kveld. drammenserne ligger 6.-plass etter 13 serierunder. logi tómasson sendte vertene i ledelsen etter 42 minutter, før loris mettler reddet poeng på overtid av første omgang. det ene poenget hjelper ikke sandefjord til å klatre bort fra sisteplass i serien. oppgjøret skulle etter planen egentlig startet klokken 19, men grunnet et voldsomt regnvær, lyn og torden ble kampen forsinket med et kvarter.

  Kristiansund vant «hjemme» på Moldes hjemmebane: Feiret med stikk til rivalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:21.01)
  det manglet ikke på syndebukker da fredrikstad rotet det til og tapte 1-3 borte mot kristiansund i eliteserien mandag kveld. et voldsomt uvær herjet såpass med banen på nordmøre stadion at det ikke kan spilles eliteseriekamper der i sommer. derfor ble mandagens oppgjør spilt på moldes bane. kampen ble fartsfylt og inneholdt rødt kort, selvmål og to straffer. morten bjørlo sendte fredrikstad i ledelsen etter ni minutter, før ruben alte utlignet med et prosjektil i krysset fem minutter senere. bjørlo ble imidlertid også synderen da han ble sendt i dusjen for en strake knotter i leggen på sebastian jarl før 20 minutter var spilt. på tampen av første omgang fullførte oskar sivertsen snuoperasjonen med en straffe, før maï traoré fastsatte resultatet med et selvmål i andre omgang. dermed tapte fredrikstad også dyrebare poeng i medaljekampen. østfoldingene ligger som nummer fem, tre poeng bak viking og to poeng bak molde på henholdsvis 4.- og 3.-plass. kbk tok på sin side et byks oppover den svert jevne tabellen og ligger nå på 7.-plass. etter kampen feiret kbks målscorer sivertsen med å sette et kristiansund-flagg i midtsirkelen på moldes hjemmebane. (ntb)

  Rødt kort, selvmål og to straffer da Kristiansund snudde til seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:21.01)
  det manglet ikke på syndebukker da fredrikstad rotet det til og tapte 1-3 borte mot kristiansund i eliteserien mandag kveld. morten bjørlo sendte fredrikstad i ledelsen etter ni minutter, før ruben alte utlignet med et prosjektil i krysset fem minutter senere. bjørlo ble imidlertid også synderen da han ble sendt i dusjen før 20 minutter var spilt. på tampen av første omgang fullførte oskar sivertsen snuoperasjonen med en straffe, før maï traoré fastsatte resultatet med et selvmål i andre omgang. dermed tapte fredrikstad også dyrebare poeng i medaljekampen. østfoldingene ligger som nummer fem, tre poeng bak viking og to poeng bak molde på henholdsvis 4.- og 3.-plass. kbk tok på sin side et byks oppover den svert jevne tabellen og ligger nå på 7.-plass. (ntb)

  TV 2: Bakenga ferdig på Kypros – anmelder klubben til Fifa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:06.12)
  mushaga bakenga (31) er ledig på overgangsmarkedet etter kun et halvt år i kypriotiske apollon limassol. det forteller spissen selv til tv 2. opsjonen om en forlenget kontrakt ble ikke tatt i bruk. bakenga innrømmer at han ble advart før han dro til kypriotisk fotball. – jeg ønsket meg et eventyr og litt kaos. jeg ville se om jeg taklet det, men det kaoset her klarte jeg ikke leve i. det var helt sprøtt, sier bakenga. den tidligere rosenborg- og odd-spilleren anklager apollon limassol for knapt å ha gitt ham lønn under oppholdet i klubben. – for meg er det snakk om et solid beløp. det handler om nesten hele kontrakten. trønderen har klaget saken inn til det internasjonale fotballforbundet (fifa). han er sikker på at pengekravet vil nå fram. – jeg får alt til slutt, sier bakenga. 31-åringen spilte i eliteserien så sent som i fjor, men rykket ned med stabæk. (ntb)

  Stortalentet sørget for Rosenborg-opptur

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:21.13)
  sverre nypan scoret åpningsmålet og bidro med en assist i rosenborgs etterlengtede 2-1-seier over odd i eliteserien. i sin første kamp fra start siden 20. mai viste nypan hvorfor flere europeiske klubber har 17-åringen på blokka. med et flott skudd som ga 1-0 etter 25 minutters spill og en målgivende pasning til markus henriksen ti minutter senere, var nypan svært toneangivende da rosenborg tok tre viktige poeng. mikael ingebrigtsen sørget for ny spenning med sin redusering ti minutter før slutt, men hjemmelaget klarte å ro i land resultatet. trønderne hadde kun én seier på sine siste åtte seriekamper før søndagens triumf. med tre kjærkomne poeng tar rosenborg et stort byks oppover den jevne tabellen i eliteserien og ligger på sjuendeplass med 17 poeng. odd er tre poeng bak helt nede på 13.-plass. (ntb)

  Keepertabbe forlenget KFUMs fryktelige hjemmerekke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:19.00)
  emil ødegaard ble syndebukken da kfum tapte 1-2 hjemme mot viking i eliteserien søndag ettermiddag. dermed fortsetter «kåffa» uten seier på eget gress i eliteserien. oslo-klubben rykket for første gang opp til øverste nivå forrige sesong, og står med fire uavgjort og tre tap på hjemmebane denne sesongen. petter nosa dahl sendte kfum i ledelsen etter 22 minutter, før sander svendsen og harald nilsen tangen snudde kampen i sluttminuttene. svendsens mål gikk via keeper ødegaard, som dyttet ballen inn i eget nett. nilsen tangen headet på sin side ballen forbi en feilposisjonert kfum-målvakt. dermed klatrer viking opp på 4.-plass på tabellen, to poeng bak molde på bronseplass. det var imidlertid et lite skår i viking-gleden. kaptein zlatko tripic fikk en kjenning i returløpet på kfum-scoringen og måtte byttes ut. – det er tidlig å si (hvor alvorlig det er), men jeg kjente at det nappet da jeg tok det lange returløpet. det betyr ikke nødvendigvis at det er noe veldig alvorlig, sa tripic til tv 2 og fortsatte: – jeg kjente at det nappet litt og jeg er veldig stiv der nå, så for sikkerhetens skyld er det ikke vits å ta noen sjanser. (ntb)

  Bisarr scoring hjalp Molde til 3-0-seier over Lillestrøm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:18.54)
  molde nærmer seg andreplassen i eliteserien etter 3-0 hjemme mot lillestrøm. dyktighet og flaks ble sentrale ingredienser i kampen. 2-0-målet var av det heldige slaget. martin linnes sendte av gårde et skudd fra 20 meter og traff stolpen. ballen spratt så tilbake i ryggen på lsk-keeper mads hedenstad og inn i eget mål. før det hadde effektivt spill sendt molde i ledelsen. tolv minutter var spilt da magnus wolff eikrem vant ballen høyt i banen. mfk-kapteinen fant så kristian eriksen med en smart ball inn i feltet, og spissen styrte inn 1-0 i det lengste hjørnet. lsks siste rest av håp om poeng fra oppgjøret forsvant halvveis ut i andreomgangen da mathias fjørtoft løvik bredsidet inn 3-0. seieren gjør at molde er ett poeng bak brann på tabellen, men bergenserne har én kamp mer spilt. serieleder bodø/glimt er seks poeng foran molde. lsk er på sin side på åttendeplassen på tabellen med 16 poeng på 13 kamper. (ntb)

  Nytt utlån for Vålerenga-forsvarer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:16.32)
  den albanske midtstopperen eneo bitri blir nok en gang lånt ut fra vålerenga. nå er 27-åringen klar for ungarske györ. det skriver vålerenga på sine nettsider. tidligere denne sesongen har bitri spilt for polske ks cracovia, hvor han har notert seg for ett mål på ti kamper. – eneo ønsket å spille på høyest mulig nivå, og får samtidig forutsigbarhet med en hel sesong. når györ kom opp med denne avtalen, passet det veldig bra for begge parter. for oss handler det om økonomi og prioriteringer, sier sportssjef joacim jonsson. låneavtalen strekker seg ut juni 2025, mens bitris kontrakt med vålerenga går til sommeren 2026. forrige sesong rykket vålerenga ned fra eliteserien og som følge ønsket bitri å bli lånt ut for å spille på et høyere nivå enn 1- divisjon i norge. (ntb)


  Tromsø med siger i botnoppgjer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. juli 2024 KL:20.53)
  det enda 2-1 til tromsø i botnoppgjeret mot sandefjord i eliteserien. det var mykje takket vere lasse nordås og jakob romsaas. gjestane tok tidleg leiing. i det sjette speleminuttet. fekk nordås ein retur i føtene og klinka inn kampens første skåring. det var romsaas som sette inn kveldens andre mål for tromsø då han bukka ballen i buret. etter 2-0-målet tok sandefjord ei samling på banen og heva seg noko. det resulterte i eit straffespark heilt på tampen av førsteomgang, men ikkje då heller endte det i skåring for vertane då alexander ruud tveter brann straffa. i andreomgang kom heimelaget på banen med ny giv. ervan markovic fekk ei god servering frå loris mettler og reduserte til 2-1 i det 74 minutet. trass i at sandefjord snudde, var det bortelaget som trakk det lengste strået til slutt. triumfen gjer at tromsø, som ligg på kvalifiseringsplass, er à poeng med hamkam på 12.-plassen. det skil berre tre poeng opp til lillestrøm på 7.-plass. sandefjord har slete tungt i årets sesong og har 9 poeng etter 13 kampar.

  Sparking av AaFK-trener går til retten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. juli 2024 KL:16.19)
  aalesunds sparking av tidligere trener christian johnsen blir en sivilsak i retten. det bekrefter aafks styreleder gunnar haagensen på en pressekonferanse tirsdag. – vi har mottatt en stevning. vi har forsøkt å bli enige og prøvd å stå i det, men til slutt var ikke det mulig lenger, sier haagensen. styrelederen bekrefter at det blir en sivilsak som skal opp for domstolen, men er selvsikker på at aalesund har opptrådt riktig i saken. – vi har kjørt en såpass grundig prosess at jeg tror det skal gå bra. i utgangspunktet tror jeg at det vi har kontraktfestet burde stå seg, forteller haagensen. christian johnsen ble ansatt som aalesund-trener i juni i fjor, men klarte ikke å berge plassen i eliteserien. denne sesongen slet laget under johnsens ledelse og er nede på nest siste plass med bare ni poeng etter 14 spilte kamper. kjetil rekdal ble søndag bekreftet som ny trener i aafk. (ntb)

  Viking ydmyket Rosenborg på eget gress

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 30. juni 2024 KL:16.57)
  for oppgjøret i stavanger ble bekmørkt for rosenborg, som tapte 2-4 mot viking. – rosenborg har ikke vært i nærheten av å henge med, utbrøt tv 2-ekspert jesper mathisen mot slutten av kampen. det som startet med et sjansesløseri for rosenborg, endte dårlig for bortelaget. rosenborg-nedturen startet først da zlatko tripic satte inn 1-0. rosenborg klarte imidlertid å svare på direkten etter pausen, da edvard tagseth utlignet for bortelaget. men etter dette hadde de lite å by på. det skulle ikke gå lenge før viking fikk uttelling for de stadig farligere sjansene. sondre bjørshol gikk for skudd fra distanse etter 67 minutters spill. ballen endret retning via foten til yttegård jensen rett i nettmaskene bak en utspilt keeper. dermed stod det 2-1. bare fem minutter senere var tripic igjen frempå etter et mønsterangrep fra hjemmelaget. tripic fikk ballen i 16-meteren og på nydelig vis satte han ballen i nettet i det lengste hjørnet for keeper. dermed hadde hjemmelaget gått opp i 3-1. og det skulle som sagt ikke stoppe der. – nå blir rosenborg utspilt her i stavanger, fastslo jesper mathisen etter at hjemmelaget la på til 4-1 ved peter christiansen. ole sæters straffemål på overtid var som et trøstemål å regne. dermed er viking nummer fem på tabellen i eliteserien. det er åtte poeng opp til bodø/glimt i tet, som har en kamp mindre spilt. for rosenborg er det tyngre på 10. plass

  Molde endte tapsrekken mot Tromsø

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 28. juni 2024 KL:23.22)
  molde tok sin første seier mot tromsø på over halvannet år da de vant 2-0 på bortebane i eliteserien fredag kveld. før fredagens oppgjør sto tromsø med to strake seire over molde. forrige sesong vant de 4-1 på bortebane og 1-0 i «nordens paris». sist molde stakk av med seieren var helt tilbake i oktober 2022 da de vant 1-0 borte på stadion som den gang het alfheim. kristian eriksen sendte molde i ledelsen etter en fin kontring, før mathias fjørtoft løvik satte kronen på været med en drømmescoring. molde klatret dermed opp på 3.-plass, seks poeng bak serieleder bodø/glimt. tromsø fortsetter på sin side på 14.-plass og kjemper en hard kamp om å unngå nedrykk etter sesongens marerittstart. (ntb)

  Brann fikk låne tabelltoppen – så snudde Bodø/Glimt kampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 28. juni 2024 KL:21.15)
  henrik meister headet sarpsborg 08 i ledelsen etter at han knuste brede moe i en duell. men så snudde bodø/glimt det. først ved et mål av patrick berg like etter pause. også med en scoring på overtid. sarpsborg-spiller, franklin uchenna satte ballen i eget nett, etter et innlegg fra fredrik bjørkan. snuoperasjonen gjorde at bodø/glimt beholder førsteplassen i eliteserien. brann fikk låne førsteplassen i cirka 45 minutt, da bodø/glimt lå under og brann hadde uavgjort hjemme mot strømsgodset. men når begge kampene var ferdigspilt, er faktum at bodø/glimt øker ledelsen sin til tabelltoer brann. ettersom det endte målløst mellom brann og strømsgodset.


  Kontroversiell straffe sikret HamKam-seier: – Billig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 27. juni 2024 KL:21.06)
  et «billig» straffespark sikret 2-1-seier for hamkam borte mot sandefjord i eliteserien torsdag kveld. dermed klatret «kameratene» opp på 9.-plass på tabellen. sandefjord er på sin side tabelljumbo. hamkam fikk en drømmestart på kampen da tidligere sandefjord-spiller vidar ari jónsson fikset ledelse etter bare ni minutter. scoringen kom etter mye klabb og bakk i feltet på et frispark. ballen endte til slutt hos jónsson, som bredsidet gjestene i ledelsen. snaue 20 minutter senere ble vondt til verre for sandefjord da fredrik pedersen måtte av med en skade etter en smell fra henrik udahl. vertene kunne likevel gå til pause på uavgjort etter at filip ottosson banket ballen i krysset fra utenfor 16-meteren, fem minutter før hvilen. halvveis inn i andre omgang havnet riktignok sandefjord under igjen etter en kontroversiell straffe. christopher cheng og udahl var i en skulder mot skulder-duell, hvor sistnevnte gikk i bakken. spissen gikk selv fram og sendte gjestene i ledelsen igjen. – den er soft. det var et billig straffespark, konkluderte tv 2- kommentator amund lutnæs. hjemmesupportene ble heller ikke noe mer fornøyd på dommer sivert øksnes amland da cheng ble tatt inni 16-meteren, og spillet ble vinket videre. en var-sjekk viste riktignok at marcus sandberg var først på ball.


  KFUM forlenget kontrakten med treneren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 20. juni 2024 KL:15.17)
  johannes moesgaard (40) har signert en ny avtale som gjør ham til hovedtrener i eliteserieklubben kfum ut 2027. overraskelseslaget i norsk fotball denne sesongen bekrefter kontrakten i sine kanaler torsdag. – fra min side har det alltid vært tanken og intensjonen å få dette til. jeg er på et fantastisk sted. et sted der jeg får anledning til å utvikle meg, med folk rundt meg som har tro på meg og med en sulten spillergruppe som gir alt hver eneste dag for å ta nye steg, sier moesgaard til egen arbeidsgivers nettsider. han kom til oslo-klubben som assistenttrener for jørgen isnes. da isnes dro til godset før 2023-sesongen, rykket moesgaard inn som arvtaker. foran årets sesong rykket klubben opp i eliteserien, og der har moesgaards menn virkelig imponert. plass på øvre halvdel av tabellen og kvartfinalebillett i cupen er fasiten så langt. – det har vært en sinnssyk læringskurve fra dag én. og gjennom det vi har opplevd, har jeg bare blitt sulten på mer. sulten på suksess og sulten på å utvikle klubben ytterligere, sier 40-åringen. (ntb)

  Christian Johnsen har fått sparken som trener i fotballklubben Aalesund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 18. juni 2024 KL:20.33)
  christian johnsen er ferdig som hovedtrener i aalesund. oransjetrøyene har hatt en svak start på sesongen etter nedrykket fra eliteserien i fjor. det skriver klubben i en pressemelding. aalesund tapte 0-4 for levanger søndag og er tabelljumbo i 1. divisjon. – etter nesten halvspilt sesong er realiteten at klubben står med ni poeng på tretten kamper, og det er besluttet at en må gjøre endringer for å snu situasjonen på banen, skriver klubben. (ntb)  Finsk signering til Vålerenga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 11. juni 2024 KL:14.03)
  den finske løperen teemu lepaus er klar for vålerenga ishockey. dette bekrefter klubben på sine hjemmesider. 31-åringen fra tammerfors i finland har tidligere spilt fem sesonger i den finske eliteserien, liiga. her står han med 50 mål og 70 assist, totalt 120 poeng, på 237 kamper. de to siste sesongene har han spilt i tysk eliteserie (del) og allsvenskan i sverige. nå er han klar for vålerenga, og flytter til oslo sent i juli for å slutte seg til resten av troppen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »