Hovedsiden

Liten annonse
  Riiber klar for Holmenkollen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 4. mars 2024 KL:10.06)
  jarl magnus riiber er konkurranseklar igjen etter å ha testet skulderen. han blir dermed å se i holmenkollen til helgen. riiber sto over rennene i lahti sist helg på grunn av planlagte tester. skulderen hans har hoppet ut av ledd flere ganger, og en operasjon er aktuell etter sesongen. kombinertherrene skal gå verdenscuprenn i kollen både lørdag og søndag. – vi gleder oss til å se jarl på hjemmebane. han har herjet voldsomt i vinter. vi ligger fattige 34 poeng bak østerrike i nasjonscupen. det er noe vi ønsker å gjøre noe med i kollen, sier kombinertløpernes sportssjef, ivar stuan. riiber har for lengst sikret sammenlagtseieren i verdenscupen individuelt. han kan nå altså bidra til at norge vinner også nasjonscupen. på kvinnesiden kan ida marie hagen sikre verdenscupkula på hjemmebane. kvinnene skal ha én konkurranse i holmenkollen. dette er uttaket: menn: espen andersen (lommedalens), espen bjørnstad (byaasen), kasper moen flatla (jardar), jørgen graabak (byåsen), jens dahlseide kvamme (haslum), jens lurås oftebro (jardar), jarl magnus riiber (heming), andreas skoglund (molde og omegn), marius solvik (haslum), jørgen berget storsveen (elverum), simen tiller (moelven). kvinner: ida marie hagen (haslum), gyda westvold hansen (nansen), mari leinan lund (tolga), marte leinan lund (tolga), hanna midtsundstad (våler), mille marie hagen (haslum), nora helene evans (fossum).

  Landslagsstjerner forlenget med Kolstad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:13.22)
  gøran johannessen og magnus gullerud blir værende i håndballklubben kolstad. de er enige med trønderne om nye kontrakter. nyheten ble sluppet da søndagens nm-gull ble feiret med kake i kolstad arena tirsdag, skriver adresseavisen. – vi er enig med gøran johannessen og magnus gullerud. vi er kjempeglad. vi har signert nye avtaler med spillerne videre, sa kolstad-leder jostein sivertsen ifølge avisen. johannessen har signert med kolstad til sommeren til 2027, mens gullerud blir fram til sommeren 2028. søndag tok kolstad nm-gull etter å ha slått elverum 27-23 i finalen. fra før er det kjent at magnus abelvik rød ikke forlenger med kolstad. han skal fra sommeren av spille for ungarske szeged. sander sagosen har skrevet under på en ny avtale fram til 2027. (ntb)

  kolstad tok nm-gull – slo elverum 27-23 i finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:18.08)
  en strålende første omgang la grunnlaget for kolstad i 27-23-seieren over elverum i nm-finalen i håndball søndag. trønderne ledet 18-11 til pause etter et sterkt siste kvarter av den første omgangen. kolstad satte inn et rykk midtveis i 1. omgang. da gikk trønderne fra 7-7 til 10-7, og etter hvert ble ledelsen økt ytterligere. elverum kom ut i 2. omgang med mer energi og reduserte fort til 15-18. den luken holdt seg lenge før kolstad langt på vei sikret seieren med firemålsledelse med tre og et halvt minutt igjen. den luken ble aldri tettet, og dermed kunne kolstad juble for sitt annet nm-gull på to år. kolstad startet for noen år siden en storsatsing og hentet flere stjernespillere tilbake fra europeiske toppklubber. blant dem som har sluttet seg til klubben er sander sagosen og torbjørn bergerud. i fjor høst ble det imidlertid kjent at klubben slet hardt økonomisk. det førte til at mange spillere måtte ned i lønn. tidligere i februar signerte sagosen ny kontrakt med laget fra hjembyen. kolstad og elverum møttes også i fjorårets nm-finale. der stoppet kolstad rivalens rekke på fire nm-gull på rad. elverum står med fem nm-titler siden 2009/10. (ntb)  Kolstad klar for NM-finale – knuste Haslum i semifinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:16.31)
  kolstad er finaleklar i nm etter å ha slått haslum 33-26 i semifinalen lørdag. i kampen om tittelen møter de enten elverum eller kristiansand. regjerende nm-mester kolstad sikret seieren etter en overlegen andreomgang, men fikk tøff kamp i innledningen. haslum gikk rett i strupen på christian berges menn og ledet 4-1 da det var spilt fem minutter. kolstad våknet utover i førsteomgangen og fikk etter hvert oppgjøret inn i sitt spor. til pause ledet de 16-12. trønderne stakk ytterligere fra etter hvilen og ledet med sju mål snaue ti minutter inn i andreomgangen. haslum var sjanseløse på å hente inn forspranget, og det endte med sjumålsseier. kolstads stjernespiller sander sagosen ledet an med sju scoringer. gabriel setterblom hadde også en god kamp og scoret fem av kolstads mål. haslums stig-tore moen nilsen noterte seg for hele ni fulltreffere. elverum og kristiansand møtes til kamp om den andre finaleplassen senere lørdag. finalen spilles søndag. (ntb)
  Hestestevne skaper mesterliga-trøbbel for Blonz` lag: – Frustrert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:10.15)
  den danske håndballklubben gog henvises til kolding når den skal spille hjemmekamp mot barcelona i mesterligaen. det gjør klubbdirektøren svært irritert. normalt spiller gog hjemmekamper i gudme, mens kampene i europa er lagt til odense, som også ligger i hjemlige trakter på fyn. til storkampen i kveld er imidlertid hallen i odense opptatt på grunn av et hestestevne, og dermed må alexander blonz, henrik jakobsen og de andre gog-spillerne i aksjon i kolding. – jeg er svært frustrert over at vi ikke kan spille en slik kamp på fyn. det er vår største kamp i gruppespillet, sier gog-direktør kasper jørgensen til fyens stiftstidende og utdyper: – frustrasjonen går ut på at vi da ikke er nær våre vanlige fans, sesongkortholdere og sponsorer, som alle må reise bort fra fyn for å oppleve gog-produktet. han sier videre at han gleder seg til 1. januar neste år. da skal gogs nye arena i svendborg stå klar med plass til 3500 tilskuere. det er 500 færre enn kravet til europacupkamper, men gog-ledelsen håper at kravet fra det europeiske håndballforbundet (ehf) ikke er hogget i stein. gog er dansk seriemester de to siste sesongene. foran neste sesong får de ytterligere en nordmann, playmakeren tobias grøndahl fra elverum, inn i stallen. (©ntb)  kolstad herjet med bækkelaget – la press på elverum i gullkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:17.40)
  Stjernegalleriet til Kolstad hadde få problemer mot nedrykkstruede Bækkelaget og vant 35-25 i eliteserien i håndball søndag. Trønderne demonstrerte klasseforskjellen mellom lagene fra første kast og fosset av gårde til 6-0 i løpet av åpningsminuttene. – Dette fungerer ikke helt optimalt for hjemmelaget. Det er helt sikkert, sa TV 2s kommentator. Etter en timeout oppsto det et merkbart sceneskifte i Ekeberghallen. Bækkelaget svarte med seks strake scoringer og fikk kontakt med storfavoritten. På stillingen 6-6 fant Sander Sagosen veien til nettmaskene, og Kolstad fikk etter hvert sving på sakene. Til pause sto det 19-9 i favør trønderne på resultattavla. Ved fulltid var differansen mellom lagene den samme, og Kolstad kunne innkassere to nye poeng.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »