Hovedsiden

Liten annonse
  Glimt-treneren hardt ut mot bluss på tribunen: – Helt ufattelig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (onsdag 29. november 2023 KL:16.05)
  kjetil knutsen mener det må slås hardere ned på bruk av pyroeffekter på norske fotballtribuner. – det har ingenting på stadion å gjøre, sier han. en blusskaster ble anmeldt og fikk denne uken 35 kampers utestengelse for bruk av pyro på brann stadion søndag, der nettopp bodø/glimt var gjester. tre barn og to voksne fikk skader på klær etter at et bluss ble kastet på tribunen. – bluss, med den temperaturen det holder, at vi tillater det på kamper, er faen meg helt utrolig, sa knutsen under onsdagens pressekonferanse, ifølge nrk. torsdag tar bodø/glimt imot lugano i conferenceligaen. – det er bare et tidsspørsmål før det skjer alvorlige ulykker. kommer den i kontakt med hår eller en jakke... det er helt ufattelig at vi er på det nivået. se til england, der er det forbudt, sa knutsen. kristian vikran karlsen i nordland politidistrikt sier til nrk at bluss på tribunen ikke er tillatt og vil bli anmeldt, med henvisning til torsdagens kamp på aspmyra. bluss er likevel ikke et uvanlig syn på norske fotballtribuner. norges fotballforbund har som en prøveordning overlatt til klubbene å reagere på uønskede hendelser på tribunen. fotballpresident lise klaveness sa tidligere i uken at hun fikk en «klump i magen» da hun ble klar over hva som skjedde på brann stadion i kampen mot bodø/glimt. – det skal være trygt å gå på kamp i norge, sa klaveness til vg. (©ntb)

  Kan knapt tro det: - Sjokk

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Idag. - (onsdag 29. november 2023 KL:14.04)
  manchester city har ikke tapt på hjemmebane i champions league på 1897 dager. i dag kan england knapt tro det som skjedde i første omgang i går. «sjokk» og «latterlig», rapporterer storaviser.

  Kan knapt tro det: - Latterlig

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Idag. - (onsdag 29. november 2023 KL:14.04)
  manchester city har ikke tapt på hjemmebane i champions league på 1897 dager. i dag kan england knapt tro det som skjedde i første omgang i går. «sjokk» og «latterlig», rapporterer storaviser.

  I sorg

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:07.42)
  david beckham (48) sørger over dødsfallet til den tidligere landslagstreneren for england: «så trist å høre.»


  Hermoso skal vitne for domstol etter kysseskandalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:13.43)
  den spanske fotballstjernen jennifer hermoso er innkalt for å vitne i kysseskandale-saken mot tidligere fotballpresident luis rubiales. det er det spanske nyhetsbyrået efe som får bekreftet at det nå er hermosos tur til å forklare seg om episoden som skapte overskrifter verden over. hermoso ble kysset på munnen av rubiales etter vm-finaleseieren mot england i australia i august. hun har avvist at kysset ble gitt med samtykke. rubiales hevder det motsatte. tre uker etter det omstridte kysset trakk rubiales seg som fotballpresident. han er i hjemlandet siktet for seksuelle overgrep og tvang og har fått forbud mot å oppholde seg innenfor 200 meter fra hermoso. nylig ble det kjent at det internasjonale fotballforbundet (fifa) har utestengt ham fra all fotball i tre år. rubiales har anket den beslutningen. det er disiplinærkomiteen som har besluttet straffen mot den tidligere presidenten. han var også visepresident i det europeiske fotballforbundet. (ntb)

  De regjerende mesterne klar for EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:22.39)
  regjerende europamester italia er klar for em-sluttspillet i tyskland neste sommer. etter 0-0 mot ukraina mandag kveld sikret italienerne direkte em-billett da de ble nummer to i gruppe c bak gruppevinner england, som allerede er klar for em. både italia og ukraina sto med 13 poeng før den siste og avgjørende kampen i den ordinære em-kvalifiseringen, men ettersom italia vant 2-1 i milano tidligere i høst måtte ukraina vinne mandagens oppgjør, som ble spilt på nøytral bane i tyske leverkusen, for å ta seg til em. ukraina ropte på straffespark to og et halvt minutt på overtid i andre omgang, men de fikk ikke gehør av dommer jesús gil manzano. dermed endte det målløst i leverkusen og italia kunne juble for sikret sin åttende strake em-deltakelse etter å ha blitt nummer to i gruppen på innbyrdes oppgjør. i tillegg sikret både tsjekkia og slovenia em-billetter mandag kveld, mens ukraina må spille playoff i nasjonsligaen for å ta seg til em.

  Australia tok sin sjette VM-tittel i cricket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:17.00)
  australia slo india i vm-finalen i cricket med seks gjerder og sikret seg sitt sjette mesterskap. india klarte "bare" 240 poeng over 50 overs før ti av slagmennene var ute. australia brukte bare 43 overs på å sikre seg de nødvendige 241 poengene de trengte og med seks gjerder igjen. travis head ble finalens store spiller da han scoret 137 poeng. australia har vunnet vm fem ganger tidligere og sist i 2015. india vant sitt andre vm-gull i 2011. england var regjerende mestere, men klarte ikke å dominere årets mesterskap. (©ntb)


  england vant knepent - italia slo «marerittmotstander»

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:22.48)
  det engelske landslaget vant, men kanskje ikke med de sifrene de forventet. mot malta endte det med 2-0 i london fredag bare åtte minutter var spilt da phil foden sendte ballen via maltas enrico pepe og inn i mål. et fullstappet wembley forventet flere scoringer, men det fikk de ikke før harry kane satte inn kampens andre kvarteret før slutt. i roma slapp italia med skrekken mot «marerittmotstanderen» nord-makedonia og vant 5-2. nord-makedonia hindret italienerne i å ta seg til fjorårets vm i qatar, men matteo darmian, giacomo raspadori, stephan el shaarawy og federico chiesa (2) sørget for tre italienske poeng fredag. jani atanasov (2) scoret for gjestene. england er allerede videre fra gruppe c, mens ukraina og italia kjemper om andreplassen. landene møtes til skjebnekamp mandag. (ntb)

  Danmark klar for fotball-EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:22.39)
  danmark var sterkest i den avgjørende «finalen» mot slovenia i gruppe h. med 2-1-seier er de klar for em i fotball neste år. joakim mæhle og erik janza sørget for at det sto 1-1 til pause. ni minutter etter hvilen brukte thomas delaney to touch på å sette inn 2-1-målet som sendte parken til himmels. dermed skal danmark spille sitt tiende em-sluttspill. i 2021 tok de seg hele veien til semifinalen. der endte det med 1-2-tap for england. kasakhstan er nærmest frontduoen i gruppe h med 18 poeng. de møter slovenia mandag, mens danmark tar turen til nord-irland. (ntb)

  Arsenal-sjefen risikerer straff etter VAR-tirade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:21.41)
  mikel arteta må forklare sine krasse uttalelser etter arsenals ligatap for newcastle. englands fotballforbundet har åpnet sak mot ham. det kommer fram i en melding fra fa. arsenal-manageren anklages for å ha fornærmet dommerstanden og brakt fotballen i vanry. spanjolen har fått frist til å svare på beskyldningene innen 21. november. arteta var opprørt og holdt ikke igjen da han snakket med pressen etter 0-1-tapet på st. james` park tidligere i måneden. newcastles vinnermål ble godkjent etter en langvarig videosjekk av flere forhold. – det er flaut at målet står. vi sier at premier league er den beste i verden. jeg har vært 20 år i dette landet, og nå skammer jeg meg. det er ikke i nærheten av det nivået vi forventer at det skal være på. jeg er flau over å være her, sa han. (ntb)

  Rystet: - Helt forferdelig

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:16.36)
  i min tid betalte jeg ett pund natta for et hotellrom i england. nå hører jeg priser opp mot 25 000 kroner. det er helt forferdelig, sier arne scheie (79). derfor foretrekker nrk-legenden tv-stolen når det er sport.

  Premier League-legende hentes inn som nødløsning hos regjerende mester i britisk ishockey

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:08.29)
  den tidligere chelsea- og arsenal-målvakten petr cech skal vokte buret til ishockeylaget belfast giants. laget er regjerende mester i den britiske ligaen. tsjekkeren hentes inn som en nødløsning på keeperplass, skriver klubben i sine mediekanaler. cech spiller til daglig i oxford city stars. – vi setter pris på hjelpen fra petr. han er en stor idrettsutøver som vet hva som kreves for å prestere på et høyt nivå, så hans rolle i denne perioden vil være uvurderlig, sier hovedtrener adam keefe i belfast giants. cech har skrevet under på en lånekontrakt, men klubben oppgir ikke hvor lenge tsjekkeren skal være en del av laget. 41-åringen regnes som én av premier league-historiens beste målvakter, og i løpet av karrieren i england vant han fire premier league-titler. i tillegg vant han fa-cupen fem ganger og champions league én gang. cech spilte 124 kamper for det tsjekkiske landslaget, og han var med i både vm (2006) og em (2008 og 2012). (©ntb)

  bellingham ute av england-troppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:12.47)
  jude bellingham (20) måtte som ventet trekke seg fra den engelske landslagssamlingen. han trøbler fortsatt med en skulderskade. real madrids store formspiller mistet helgens 5-1-kamp mot valencia. et landslagsforfall lå derfor i kortene, og tirsdag kom bekreftelsen fra englands fotballforbund. england er allerede em-klar og avslutter kvalifiseringen mot malta hjemme og nord-makedonia borte.


  Charltons VM-drakt solgt for 600.000 kroner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:11.26)
  trøyen som den nylig avdøde england-helten bobby charlton brukte i vm-semifinalen i 1966, ble tirsdag auksjonert bort. ifølge daily mail lød vinnerbudet for den ikoniske og signerte drakten på 45.000 pund. det tilsvarer vel 600.000 kroner etter dagens kurs. prisen ble noe lavere enn det auksjonshuset hansons hadde ventet. drakten ble lagt ut for auksjon med et prisestimat på mellom 50.000 og 80.000 pund. drakten stammer fra en kamp der charlton scoret to ganger og sendte england til vm-finale med 2-1-seier over portugal foran 94.000 tilskuere på wembley. senere skulle england slå vest-tyskland i finalen og vinne sitt første og hittil eneste vm-trofé. det ble holdt ett minutts stillhet foran auksjonen for å minnes fotballegenden charlton. han døde 21. oktober og ble gravlagt mandag. (ntb)

  england reagerer

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:12.24)
  Lokalavisa i Manchester: - To år og 5,5 milliarder kroner seinere: Manchester United sliter med de samme problemene som de gjorde under Ole Gunnar Solskjær.

  Mer skadetrøbbel i Tottenham – to nøkkespillere ute til nyttår

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:14.42)
  skadene hoper seg opp i tottenham. fredag melder premier league-klubben at james maddison og micky van de ven kan være uaktuelle fram til neste år. tottenham-manager ange postecoglou opplyste på en pressekonferanse at maddison trolig ikke blir å se før nyttår. tidshorisonten for van de ven er tilnærmet den samme. tidligere på dagen meldte tottenham at maddison har meldt forfall til englands kommende landskamper mot malta og nord-makedonia som følge av ankelskaden han sliter med. videre heter det at maddison skal følges opp av det medisinske støtteapparatet i tiden som kommer. tottenham meldte tidligere denne uken at en annen viktig offensiv spiller, richarlison, er operert for en lyskeskade han har slitt med i lengre tid. dermed blir det en pause også for ham. postecoglou anslår at brasilianeren blir borte i fire uker. (ntb)

  Spurs-profil melder frafall til landslaget grunnet skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:10.00)
  tottenham opplyser at james maddison trekker seg fra den engelske landslagstroppen på grunn av en ankelskade. james maddison mister englands kommende landskamper. det meddeler tottenham på x/twitter. - vi kan bekrefte, at james maddison har trukket seg fra den engelske landslagstroppen som følge av en ankelskade, melder de på det sosiale mediet. (bold.dk)

  Spurs-profil melder frafall til landslaget grunnett skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:10.00)
  tottenham opplyser at james maddison trekker seg fra den engelske landslagstroppen på grunn av en ankelskade. james maddison mister englands kommende landskamper. det meddeler tottenham på x/twitter. - vi kan bekrefte, at james maddison har trukket seg fra den engelske landslagstroppen som følge av en ankelskade, melder de på det sosiale mediet. (bold.dk)


  Allsvenskan får sin første kvinnelige hoveddommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:10.32)
  tess olofsson skriver søndag fotballhistorie i sverige. 35-åringen skal være hoveddommer i allsvenskan som den første kvinnen noensinne. olofsson er plukket ut som kampleder når sirius tar imot norrköping i den svenske toppdivisjonen for menn. – det er vanskelig å beskrive med ord den gleder jeg kjenner på over å nå toppen av herrefotballen i sverige. jeg ble overrasket da jeg fikk beskjeden. jeg håper jeg kan inspirere andre, sier hun i et intervju med sveriges fotballforbund. 35-åringen var blant dommerne både i fjorårets fotball-em i england, før hun fikk fornyet tillit under årets vm. i 2020 dømte hun i superettan, som er nivå to på herresiden i sverige. olofsson har vært fifa-dommer siden 2015.  Garnacho slipper straff etter gorilla-emoji – FA fornøyde med forklaringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:17.04)
  englands fotballforbund (fa) opplyser at manchester uniteds alejandro garnacho ikke blir straffet for innlegget om lagkamerat andré onana i sosiale medier. onana ble helten da han reddet et straffespark på overtid mot fc københavn i champions league i oktober. det fikk garnacho til å legge ut et bilde av de to sammen med en gorilla-emoji. få dager senere bekreftet hovedtrener erik ten hag at klubben var i dialog med fa, men at han ikke var bekymret for utestengelse. tirsdag ettermiddag bekrefter forbundet at garnacho slipper straff. «vi ba om spillerens forklaring som en del av etterforskningen, og han forklarte at intensjonen med gorilla-emojiene var å understreke styrken til lagkameratene, spesielt andré onana og harry maguire. vi er fornøyde med alejandro garnachos forklaring rundt konteksten, så vi vil ikke iverksette disiplinærtiltak», heter det i uttalelsen fra fa. forbundet ber likevel argentineren om å være bevisst rundt sitt eget ansvar i sosiale medier. «bruken av emojier kan bli tolket ulikt. vi kommer derfor til å ha kontakt med kick it out og spillerorganisasjonen for å diskutere ulike problemstillinger knyttet til bruken av emojier», skriver forbundet videre. (ntb)
  Duket for historisk dommeroppdrag i Premier League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. november 2023 KL:11.55)
  rebecca welch skriver seg lørdag inn i historiebøkene i den engelske toppdivisjonen. hun blir nemlig den første kvinnelige fjerdedommeren i premier league. welch har fått oppdraget i rundens tidligkamp mellom fulham og manchester united på craven cottage. 39-åringen har vært fotballdommer siden 2010. dersom hoveddommer john brooks skulle få trøbbel underveis i oppgjøret, hvilket er svært uvanlig i toppfotballen, blir welch i så fall den første kvinnelige hoveddommeren i premier league noensinne. kun tre kvinner har tidligere vært en del av et dommerteam i en premier league-kamp. sist sesong dømte welch to kamper i mesterskapsserien, som er nivå to i england. (ntb)

  england tar av

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 3. november 2023 KL:10.36)
  erling braut haalands kjæreste hylles i england. men avis bemerker den lave profilen hennes på sosiale medier. i tyskland sammenliknes paret med david og victoria beckham.

  england reagerer

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 3. november 2023 KL:10.36)
  erling braut haalands kjæreste hylles i england. men avis bemerker den lave profilen hennes på sosiale medier. i tyskland sammenliknes paret med david og victoria beckham.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »