Hovedsiden

Liten annonse
  Hovland i tetstriden i Texas

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 28. mai 2023 KL:22.25)
  viktor hovland kjemper i teten på den siste runden av pga-turneringen i fort worth i texas. få slag skiller helt opp til toppen. nordmannen ligger på sju slag under par med seks hull igjen å spille. opp til leder harry hall fra england skiller det bare tre slag. hall er noen hull bak hovland på sin siste runde. hovland fikk en god start med birdie allerede på det første hullet. i etterkant hadde han flere gode muligheter for birdie, men ballen falt ikke i koppen. på hull ti kunne han notere en ny birdie, mens det har blitt par på hullene deretter. hovland ligger på 6.-plass på verdensrankingen. sist helg ble han nummer to i pga-mesterskapet. det er hovlands beste plassering i en majorturnering noensinne og sikret ham over 16 millioner kroner i premiepenger. amerikaneren scottie scheffler er likt med hovland på sju slag under par. han fikk hole-in-one på hull åtte på søndagens avslutningsrunde. (ntb)

  Haaland kåret til årets spiller i Premier League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:12.06)
  erling braut haaland er kåret til årets spiller i premier league. det melder ligaen selv lørdag. – det måtte bli ham, lyder meldingen. 22-åringen har hatt en ellevill debutsesong i england. foreløpig lyder fasiten 52 mål i alle turneringer, en smadret scoringsrekord i premier league, og søndag hevet han ligapokalen som bare den fjerde nordmannen noensinne. fortsatt gjenstår både fa-cup- og mesterligafinalen.

  Ettertraktet Feyenoord-trener signerte kontraktsforlengelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:15.38)
  feyenoord-trener arne slot har undertegnet en ny avtale med den nederlandske æresdivisjonsklubben. dermed er muligheten for en eventuell overgang til england formelt over. slot har vært satt i forbindelse med den ledige managerjobben i tottenham. 44-åringen sa torsdag at han ønsket å bli hos feyenoord. «feyenoord forlenget kontrakten med arne slot. han har signert for ett år til og er derfor bundet til sommeren 2026», heter det i en uttalelse fra klubben. – jeg er ikke ferdig her ennå. vi har hatt en fantastisk sesong med feyenoord, med serietittel som en fantastisk belønning for alt det harde arbeidet som er lagt ned, og jeg ønsker virkelig å fortsette å bygge laget, sier slot. til høsten skal klubben spille champions league-fotball. (©ntb)

  Hovland langt bak i Texas

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:06.37)
  golfspiller viktor hovland har ikke klart å spille seg oppover på resultatlisten i pga-turneringen i fort worth i texas i usa. nordmannen er på delt 68.-plass. hovland fikk en bogey på det 2. hullet. deretter fulgte det kun par før han fikk sin første birdie på hull 14, etterfulgt av en ny birdie på hull 15. deretter måtte han tåle en dobbeltbogey på hull 16. runden endte på ett slag over par for nordmannen. harry hall fra england leder turneringen med åtte slag under par etter at alle spillerne har vært gjennom 18 hull. hovland ligger på 6.-plass på verdensrankingen. sist helg ble han nummer to i pga-mesterskapet. det er hovlands beste plassering i en majorturnering noensinne og sikret ham over 16 millioner kroner i premiepenger. (ntb)  Haaland vant prestisjepris
  england | Skrevet av Dagbladet - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: reaksjoner i england | Skrevet av Dagbladet - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:11.02)
  erling braut haaland er kåret til årets spiller i england av britiske fotballjournalister i football writers` association. det bekreftes fredag. manchester city gratulerer nordmannen i en melding på twitter. den 22-årige nordmannen har hatt en enorm sesong så langt og er toppscorer i premier league med utrolige 35 mål på 32 kamper. arsenals bukayo saka tok andreplassen, mens arsenal- og norge-kaptein martin ødegaard havnet på tredjeplass i samme kåring. haaland vinner prisen med 72 prosent av stemmene. det er tidenes største seiersmargin siden premier league ble opprettet. city og haaland leder premier league når fire kamper gjenstår for de lyseblå. chelsea-spissen sam kerr vant prisen på kvinnesiden.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »