Hovedsiden

Liten annonse

  Iuel tar på seg skylden etter stafett-exit: – Bare å beklage

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 11. juni 2024 KL:11.26)
  stafettkvinnene satte norsk rekord, men det var fortsatt ikke godt nok til finale. det norske em-laget på 400 meter kom inn som nummer fire over målstreken. det holdt akkurat ikke til direkte finaleplass, og tiden var dessverre heller ikke god nok. iuel var ankerkvinne og tar på seg skylden. – jeg synes de leverte skikkelig godt i dag, og det ble norsk rekord, men dessverre så holdt det ikke. det er bare å beklage, sier hun til nrk. det norske laget satte norsk rekord på tiden 3.26,05 med josefine tomine eriksen, lakeri ertzgaard, elisabeth slettum og amalie iuel.

  Disse løper stafett for Norge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 10. juni 2024 KL:22.08)
  i morgen kl. 10.45 løper det norske stafettlaget innledende heat på 4x400 meter i friidretts-em. disse fire kvinnene løper etappene i følgende rekkefølge: josefine tomine eriksen, lakeri ertzgaard, elisabeth slettum og amalie iuel.


  Absurde selvmål ødela for Molde
  eriksen senket sverige i em-oppkjøringen | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: eriksen senket sverige i em-oppkjøringen | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 2. juni 2024 KL:16.23)
  det ble 2–2 og poengdeling i kampen mellom medaljekandidatene molde og viking. – vi kommer tilbake i kampen igjen, det skal vi ta med oss. vi får ett poeng, men vi er ikke fornøyd med det, sier molde-profil kristian eriksen til tv 2. det skjedde etter blant annet to absurde selvmål fra moldes side. blåtrøyene fikk en pangstart på oppgjøret, da fredrik gulbrandsen sendte hjemmelaget i ledelsen etter kun syv minutter spilt. feiringen var noe avmålt, fordi det så ut til at han lå på offsidegrensen. målet ble imidlertid stående. viking skulle svare moldenserne. det skjedde med god hjelp fra isak amundsen, som noe klønete sendte ballen i eget nett. dermed var lagene like langt. få sekunder ut i andre omgang snudde viking til 2–1. det var patrick yazbek som headet ballen i stolpen, via keeper sean mcdermott, og i nettet. molde var ikke ferdige, og de svarte med en lekker lobb fra kristian eriksen. senere skulle nok en absurd situasjon oppstå, der viking-keeper patrik gunnarsson bommet totalt på en utrustning, og aaron samuel kunne sette ballen enkelt i mål. men dommerne så en offside på samuel, og målet ble annullert av var. dermed fikk ingen av lagene satt ordentlig press på lag som bodø/glimt, brann eller fredrikstad.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »