Hovedsiden

Liten annonse
  nadal gjorde kort prosess i etterlengtet comeback – feide cobolli av grusen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. april 2024 KL:18.24)
  Rafael Nadal imponerte da han endelig var tilbake på tennisbanen igjen. 37-åringen feide Flavio Cobolli av grusen i Barcelona Open. Nadal vant 6-2, 6-3 over den 62.-rangerte italieneren. Dermed tok han seg videre til kamp mot Alex de Minaur i neste runde. Nadal har vunnet turneringen 12 ganger. Det var gruskongens første kamp på favorittunderlaget siden han slo Casper Ruud i finalen i Roland-Garros i juni 2022. Han har vært plaget av skader siden da, og hans forrige kamp var i januar. Under skadeoppholdet har Nadal falt til 644.-plass på ATP-rankingen. (NTB)


  etterlengtet everton-seier - ajer og brentford seiret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. april 2024 KL:18.10)
  En real gavepakke fire minutter på overtid i 1. omgang mot Burnley gjorde at Dominic Calvert-Lewin sikret tre svært viktige poeng for Everton i Premier League. Sist gang Everton vant i serien var mot nettopp Burnley 16. desember. Poengene gjorde at laget fortsatt er fire poeng over Luton på den beste av de tre nedrykksplassene. Kristoffer Ajer spilte hele kampen i midtforsvaret til Brentford da det ble 3-3 borte mot Aston Villa. Brentford er også med i nedrykksgjørma og har ett poeng mindre og én kamp mindre spilt enn Everton. Aston Villa innehar fortsatt fjerdeplassen i Premier League, men har to kamper mer spilt enn Tottenham som bare er tre poeng bak. (NTB)

  neuer ute med muskelskade – mister etterlengtet tyskland-comeback

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:17.50)
  Tysklands målvakt Manuel Neuer (37) trøbler med låret og har trukket seg fra troppen til oppgjørene mot Frankrike og Nederland. I en melding fra Tysklands fotballforbund (DFB) står det at Neuer pådro seg en muskelskade på trening. Keeperveteranen mistet i fjor samtlige landslagskamper på grunn av en langtidsskade i beinet. Det er ikke klart hvor lenge Neuer blir ute framover. Marc-Andre ter Stegen er ventet å vokte målet for Tyskland i kampene som står for tur. De er en del av lagets oppladning til sommerens EM-sluttspill på hjemmebane. (NTB)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »