Hovedsiden

Liten annonse
  Brighton-stjerne trolig ute resten av sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:17.00)
  brightons japanske midtbaneprofil kaoru mitoma kan miste resten av sesongen grunnet en ryggskade. det fortalte brighton-manager roberto de zerbi under tirsdagens pressekonferanse. mitoma mistet helgens kamp mot everton. 26-åringen var en nøkkelspiller for brighton som tok en sterk sjetteplass i fjorårets premier league. laget har så langt gjenskapt de gode resultatene fra i fjor og ligger på sjuendeplass i ligaen.

  Mitoma ute resten av sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:16.23)
  kaoru mitoma mistet helgens kamp mot everton grunnet ryggproblemer, og kan nå miste resten av sesongen, sier brighton sin manager roberto de zerbi på tirsdagens pressekonferanse. – ryggskaden hans er ganske alvorlig, han er hvert fall ute i to til tre måneder, sier de zerbi. brighton ligger for øyeblikket på syvendeplass i premier league, og er i 16-delsfinalen i europa league, hvor de møter roma neste måned. de zerbi bekreftet også at evan ferguson vil gå glipp av kampen mot wolverhampton i fa-cupen onsdag kveld.

  everton sitt poengtrekk reduseres

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:14.24)
  everton anket dommen de fikk om trekk på ti poeng, og mandag ble den redusert til seks poeng. det bekrefter premier league på sin nettside. det gjør at klubben rykker opp to plasser på tabellen, og ligger nå på en 15. plass – fem poeng over nedrykksstreken. everton ble i november trukket 10 poeng etter å ha blitt funnet skyldig i brudd på premier leagues finansielle fairplay-regler.  Sarabia sikret Wolverhampton-revansj mot tabelljumboen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:16.30)
  wolverhampton vant 1-0 over sheffield united i premier league søndag. tabelljumboen får stadig en vanskeligere jobb med å holde plassen i det gjeve selskap. nyopprykkede sheffield united ligger helt i bunn av premier league med 13 poeng, like mange som burnley på plassen over. everton innehar den siste plassen på trygg grunn med åtte poeng ned til tabelljumboen. sheffield united måtte se tre nye poeng ryke da pablo sarabia headet inn 1-0-målet til wolves etter en halvtime søndag. wolverhampton er ett av bare tre lag som har tapt for sheffield united i premier league tidligere i sesongen. forrige oppgjør mellom lagene endte 2-1 til «the blades». de oransjekledde ligger for øyeblikket på 8.-plass med 38 poeng. wolverhamptons neste kamp er mot brighton i fa-cupen, mens sheffield united møter arsenal til ligakamp. (ntb)

  Ny nedtur for Berge og Burnley 

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:18.02)
  burnleys håp om å overleve i premier league forsvinner sakte, men sikkert. lørdag fikk de juling mot crystal palace. allerede etter 35 minutter gjorde josh brownhill livet vanskelig for sine lagkamerater da han ble utvist for en felling som bakerste mann. burnley, med sander berge på midtbanen, holdt stand en stund, men chris richards` 1-0-scoring for palace i det 68. minutt hadde en forløsende effekt. tre minutter senere doblet jordan ayew ledelsen, før jean-philippe mateta fastsatte sluttresultatet til 3-0. dermed fikk oliver glasner, palace` nye trener, en perfekt start på livet i london. burnley ligger nest sist i premier league med bare 13 poeng. det er åtte poeng opp til everton og trygg grunn. everton var på vei mot tre viktige og sterke poeng borte mot brighton. ben godfrey sendte «the toffees» i føringen, men fem minutter på overtid utlignet lewis dunk for brighton, og sørget for uavgjort på den engelske sørkysten.

  Liverpool ble rystet av Luton – så snudde de kampen på to minutter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:22.25)
  ligaleder liverpool måtte klare seg uten en rekke av deres største stjerner, som blant andre mohamed salah og darwin núñez, i kampen mot luton onsdag kveld. da luton så tok ledelsen i kampens tolvte minutt, så det ut til at det kunne bli en utfordrende kveld for liverpool. hjemmelaget fikk det ikke til å stemme foran mål og til pause ledet nyopprykkede luton stadig 1–0. i den andre omgangen slo liverpool fryktelig tilbake. etter et vedvarende press, headet kaptein virgil van dijk inn utligningen etter et hjørnespark, idet kampuret bikket 55 minutter og 51 sekunder. to minutter og fire sekunder senere lå ballen igjen i nettet, denne gangen etter en heading fra cody gakpo. luton jaktet sin første seier borte mot liverpool i historien, men etter de to raske målene, ble det raskt klart at den ikke kom onsdag. istedenfor scoret både luis díaz og harvey elliott mot slutten av omgangen. dermed ble det en til slutt komfortabel 4-1-seier for liverpool, som har henholdsvis fire og fem poeng ned til manchester city og arsenal med én kamp mer spilt. luton ligger på 18. plass, på dårligere målforskjell enn everton på den sikre 17.-plassen.

  onana reddet everton-poeng mot crystal palace – glasner på tribunen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:23.06)
  den nyansatte crystal palace-manageren oliver glasner så laget hans spille 1-1 mot everton i premier league mandag. palace kom til mandagens oppgjør med bare to seirer på sine 13 siste kamper. tidligere på dagen ble det bekreftet at glasner erstattet roy hodgson som manager i london-klubben. østerrikeren fulgte kampen fra tribuneplass, mens paddy mccarthy og ray lewington ledet palace fra sidelinjen. jordan ayew sendte palace i ledelsen etter 66 minutter. angriperen kom fri på siden og hamret ballen i mål med en god avslutning. i etterkant presset everton for utligning, og etter 84 minutter kom den. amadou onana var først på ballen etter et hjørnespark og stanget den i nettet. poenget gjør at everton klatrer forbi luton og er på trygg plass i premier league. luton har imidlertid en kamp mindre spilt. palace er på 15.-plass, fem poeng foran everton. (ntb)

  Hodgson ferdig i Crystal Palace

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:16.43)
  roy hodgson gir seg som manager i crystal palace etter svake resultater over tid. london-klubben bekrefter beslutningen i sine mediekanaler mandag. den kommer etter dager med spekulasjoner i mediene om at hodgson ville få sparken. torsdag opplyste palace at 76 år gamle hodgson ble syk på trening og måtte sendes til sykehus. grepet med å erstatte hodgson som manager kommer i samtidig som nedrykksstreken i premier league rykker stadig nærmere for palace. hodgson hadde opprinnelig kontrakt ut inneværende sesong. ringreven gjorde i fjor vår comeback som palace-sjef og styrte laget ut av trøbbel, men de siste månedene har det lugget veldig. tre seirer på de siste 17 ligakampene gjør at klubben kun er fem poeng foran everton på nedrykksplass.

  Palace avlyste pressekonferanse med syk Hodgson – meldes ferdig som manager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:14.16)
  crystal palace avlyste på kort varsel en planlagt pressekonferanse med roy hodgson torsdag. flere medier hevder veteranen vil få sparken. en rekke britiske medier, blant dem bbc , melder at hodgson er ferdig i london-klubben. klubbledelsen tar grep som følge av at nedrykksstreken i premier league kommer stadig nærmere. eintracht frankfurt-sjef oliver glasner skal være favoritt til å ta over. palace skriver i egne kanaler torsdag at den bebudede pressekonferansen med hodgson er avlyst som følge av at manageren har blitt syk. hodgson har kontrakt ut sesongen. 76-åringen gjorde i fjor vår comeback som palace-sjef og styrte laget ut av trøbbel, men de siste månedene har det lugget veldig. tre seirer på de siste 17 ligakampene gjør at klubben kun er fem poeng foran everton på nedrykksplass. hodgson er med god margin tidenes eldste premier league-manager. (ntb)
  Reiten med straffedobbel i Chelsea-seier – smell for Maanum og Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. februar 2024 KL:22.52)
  guro reiten scoret de to første målene fra straffemerket da chelsea slo everton 3-0 i engelsk superliga. landslagsprofilen var sikker fra ellevemeteren i det 27. og 72. minutt. det tok reiten opp i tre ligamål for sesongen. hun ble byttet ut etter snaut 80 minutters spill. kort tid etter økte erin cuthbert hjemmeledelsen. chelsea står med fire strake seirer i serien og topper tabellen tre poeng foran manchester city. elise stenevik spilte hele kampen for everton, som ligger på 10.-plass etter fire strake nederlag. arsenal snublet og tapte overraskende 1-2 borte mot west ham. frida maanum slapp til som innbytter for gjestene i sluttminuttene. smellen gjør at arsenal er seks poeng bak toppen. tidligere på dagen scoret celin bizet ildhusøy det som så ut til å bli tottenhams vinnermål i 1-1-møtet borte mot liverpool. vertene, med sophie román haug på banen, utlignet helt på tampen. lisa naalsund kunne glede seg over manchester uniteds 2-0-seier over brighton på eget gress. hos gjestene spilte guro bergsvand og elisabeth terland samtlige minutter, mens maria thorisdottir ble byttet ut mot slutten. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »