Hovedsiden

Liten annonse
  Newcastle til Mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:22.56)
  etter 0-0 og ett poeng mot dumpekandidat leicester er det ikke lenger noen tvil: newcastle skal spille mesterligafotball kommende sesong. med én kamp igjen å spille og fire poeng ned til liverpool, er det ikke lenger noen mulighet for at newcastle kan falle ut av topp fire på tabellen. eddie howes menn har hatt en imponerende sesong i premier league, og skal ut i europas største klubbturnering for første gang siden 2002/03-sesongen. liverpool kan passere manchester united, som er tre poeng foran på 4. plass. manchester-klubben er derimot én kamp mer igjen enn jürgen klopps menn. leicester var også på desperat poengjakt. det ene poenget sender dem til 18. plass, to poeng unna trygg plass. de må slå west ham i siste serierunde for å ha et håp om fornyet premier league-kontrakt. samtidig må everton tape for bournemouth.  maanum og arsenal feide over everton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:21.20)
  frida maanum bidro med assist for arsenal, mens elise stenevik også assisterte for everton da arsenal vant 4-1 i den engelske superligaen for kvinner onsdag. caitlin foord scoret to ganger, mens katie mccabe og lotte wubben-moy nettet én gang hver. maanums assist kom på wubben-moys scoring. den norske midtbanespilleren slo et flott innlegg på frispark og wubben-moy stanget ballen i mål. med seieren har tredjeplasserte arsenal tre poeng opp til serieleder manchester united med to kamper igjen. chelsea ligger på annenplass med to poeng mer enn arsenal, med én kamp mindre spilt. de spiller mot west ham senere onsdag. arsenal og chelsea skal møtes i nest siste serierunde. elise stenevik ble byttet inn for everton med en halvtime igjen og fikk assist på reduseringsmålet fem minutter før slutt. hjørnesparket fant katja snoeijs som stanget ballen i mål. agnes beever-jones ble utvist for everton tidlig i annen omgang. (ntb)

  Liverpool tok sin sjuende strake seier – Leicester i kjempetrøbbel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:22.55)
  liverpool slo leicester 3-0 borte og la press på lagene foran i kampen om topp fire i premier league. leicester har to kamper på seg til å redde plassen. 22 år gamle curtis jones ble tomålsscorer i seieren som sikret tre viktige poeng for liverpool. trent alexander-arnold scoret et praktmål, mens mohamed salah bidro med målgivende pasning på alle scoringene som forminsket nedrykkstruede leicesters sjanser til å holde seg i toppdivisjonen. med seieren har femteplasserte liverpool bare ett poeng opp til manchester united og newcastle, men begge de to sistnevnte har én kamp til gode. leicester ligger på nest sisteplass med to kamper igjen. det skiller to poeng opp til everton på trygg plass. de har vunnet bare én av sine 14 siste ligakamper.


  Tok raskt grep

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:21.13)
  erling braut haaland (22) stilte med nye fotballsko mot everton søndag. men etter kampen hadde de allerede gått ut på dato. manchester city-spilleren tok umiddelbart grep og rettet med tusj.


  Reagerer på oppførsel

  Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:16.52)
  hele 27 minutter tok det før erling braut haaland var nære ballen mot everton. på den tredje berøringen i kampen scoret han. manchester city vant 3-0. pep guardiola reagerer på oppførelsen til evertons yerry mina.

  Måper av tallene

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:16.52)
  hele 27 minutter tok det før erling braut haaland var nære ballen mot everton. på den tredje berøringen i kampen scoret han. manchester city fosser mot gullet etter 3-0-seieren i ettermiddag.

  Leeds slo tilbake etter straffebonanza – uavgjort mot Newcastle

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:15.46)
  leeds kastet bort ledelsen ved å gi bort to straffespark, men kom sterkt tilbake og fikk 2-2 mot newcastle i premier league. håpet om videre spill i ligaen lever. med poenget har leeds ett poeng opp til everton på trygg plass, men sistnevnte har én kamp mindre spilt. uansett vil kampen om å unngå nedrykk leve videre etter inneværende runde. newcastle kjemper om mesterligaspill neste sesong, og med lørdagens uavgjortresultat har de fire poeng ned til liverpool på femteplass med tre kamper igjen å spille. callum wilson scoret begge målene for newcastle på straffespark etter at luke ayling hadde sendt leeds i ledelsen. wilson har scoret 17 mål i ligaen denne sesongen. det er bare fire spillere som har flere. med ti minutter igjen utlignet rasmus kristensen til ellevill jubel på elland road. på tampen ble junior firpo utvist (to gule kort), men newcastle greide ikke å utnytte det. (ntb)

  drømmekveld for nedrykkstruede everton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. mai 2023 KL:20.31)
  everton tok et uhyre viktig skritt mot fornyet tilværelse i premier league da brighton ble knust med 5-1 på bortebane mandag. everton lå nest sist på tabellen i forkant av oppgjøret, men seieren gjør at merseyside-klubben nå har fire lag bak seg. nedrykksrival leicesters 3-5-smell mot fulham mandag bidrar også til det. everton skal ut mot manchester city (h), wolverhampton (b) og bournemouth (h) i sine tre siste kamper. (ntb)

  Leicester i kjempetrøbbel i Premier League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. mai 2023 KL:17.58)
  leicesters premier league-tilværelse henger i en stadig tynnere tråd etter et blytungt 3-5-tap for fulham mandag. tapet betyr at leicester kan falle under nedrykksstreken dersom everton og nottingham vinner sine kamper senere mandag. klubben som ledes av dean smith har i tillegg igjen vanskelige kamper mot liverpool (h), newcastle (b) og west ham (h) før endelig status skal gjøres opp for sesongen. nedrykksspøkelset henger for alvor over leicester. (ntb)

  Sam Allardyce gjør comeback - hentet inn for å redde Leeds

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. mai 2023 KL:11.34)
  sam allardyce er tilbake i premier league. det bekrefter leeds united onsdag. den britiske veteranen har tidligere trent klubber som newcatle, blackburn, west ham, sunderland, crystal palace, everton og west bromwich. med sistnevnte klubb opplevde han også sitt første nedrykk med en klubb i 2020/21-sesongen. siden har ikke 68-åringen vært aktiv i treneryrket, men nå gjør han comeback og tar over leeds. med fire runder igjen i premier league ligger de på en 17. plass. ned til nottingham forest under nedrykkstreken skiller det kun målforskjell, mens everton er ett poeng bak. allardyce tar over etter javi gracia, som tok over for jesse marsch tidligere i år. leeds har kun tatt ett poeng på de siste fem kampene. første kamp for allardyce i leeds blir borte mot manchester city.

  Nedrykkstruede Leeds sparket fotballdirektøren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. mai 2023 KL:12.44)
  victor orta er ferdig som fotballdirektør i den nedrykkstruede premier league-klubben leeds. klubben bekrefter beslutningen på egne nettsider tirsdag. – jeg er trist over måten dette kapittelet avsluttes på, da victor har vært ansvarlig for noen av de beste øyeblikkene i min tid som eier av leeds united, og jeg takker ham og hans folk for alt de har gjort i siste seks årene, sier eier andrea radrizzani i en uttalelse. – det er imidlertid klart at det er på tide å endre retning, og derfor har vi blitt enige om at victor skal forlate klubben, legger han til. orta kom til elland road-klubben sommeren 2017 og bidro til at klubben rykket opp til premier league i 2020. han har blant annet hatt ansvaret for å rekruttere nye spillere og ansatte. ifølge den anerkjente «overgangsguruen» fabrizio romano skal også trener javi garcia være ferdig i klubben. ifølge ham skal sam allardyce erstatte garcia frem til slutten av sesongen. leeds ligger på plassen over nedrykksstreken i den engelske toppdivisjonen foran de fire siste kampene. kun målforskjellen skiller dem fra nottingham forest på plassen bak. nestjumbo everton har kun ett poeng mindre enn leeds. leeds har et vrient kampprogram foran seg. manchester city (b), newcastle (h), west ham (b) og tottenham (h) gjenstår før sesongslutt. (ntb)

  Dødt løp i ellevill bunnkamp i Premier League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. mai 2023 KL:06.32)
  everton og leicester leverte et fyrverkeri av en fotballkamp, men begge måtte nøye seg med 2–2 og ett poeng i bunndramaet i premier league mandag, skriver ntb. everton gikk fryktløst til verks på bortebane og fikk belønning allerede etter et kvarters spill da calvert lewin scoret sikkert fra straffemerket. midtveis i omgangen hamret leicesters caglar söyüncü inn utligningen. drøye ti minutter senere økte jamie vardy ledelsen alene med keeper. det kunne fort stått 3-1, men 9 minutter inn i tilleggstiden av første omgang bommet hjemmelagets james maddison på straffe. 9 minutter ut i andre omgang utlignet heller alex iwobi for everton. det kunne fort blitt flere mål i the midlands, men kampen endte 2–2. dermed er everton fortsatt nest sist på tabellen, mens leicester har ett poeng mer. det er bare ett fattig poeng som skiller fire klubber over og under nedrykksstreken i premier league med fire kamper igjen å spille.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »