Hovedsiden

Liten annonse
  slutten på familien min

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: Idag. - (tirsdag 6. juni 2023 KL:04.01)
  Amerikanske jagerfly rykket ut da et privatfly krenket luftrommet rundt Washington D.C. søndag før det styrtet med fire personer om bord. To av dem var datter og barnebarn til en forretningsmann og framtredende Trump-støttespiller.
  Ibrahimovic legger opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:23.33)
  det svenske fotballikonet zlatan ibrahimovic bekrefter at han setter punktum for sin unike fotballkarriere. tidligere søndag rapporterte aftonbladet at han takket av i italia. – familien min visste ikke at jeg skulle legge opp da vi våknet i dag. jeg ville at alle skulle vite det samtidig, sier svensken på en pressekonferanse sent søndag kveld. – det er trist, for dette har vært hele livet mitt, fortsetter han.

  Pellegrino tatt ut på Tanzanias landslag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:19.40)
  amahl pellegrino har alltid vært åpen om at han drømmer om å spille for det norske landslaget. nå har han blitt tatt ut på tanzanias landslag. det skriver bodø/glimt på sine nettsider. – selvfølgelig er det en stor nyhet. det er kult for både meg og familien. i hvert fall for foreldrene mine. jeg har jo røtter i tanzania, så selv om jeg er født i norge er det veldig kult for oss, sier pellegrino. etter pellegrino-nyheten sier norges landslagssjef ståle solbakken til nrk at han har vært klar over at pellegrino kan representere tanzania. – vi tar til enhver tid ut de vi mener er riktige, også med tanke på pellegrino. og vi ville aldri tatt ut noen i hans alder bare for å sikre at han ikke kunne spille for et annet land, sier solbakken. dersom pellegrino representerer tanzania lukker døren seg for å spille for norge. derfor har pellegrino en tøff avgjørelse å ta. – det er stort å bli tatt ut for tanzania, men det hadde det vært å spille for norge også. valget er veldig vanskelig, samtidig som det er kult å ha den muligheten. det blir nok litt tenking nå, sier glimt-stjernen. tanzania er rangert som nummer 130 på fifa-rankingen.


  UEFA åpner sak mot Mourinho

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:15.48)
  uefa opplyser at de åpner sak mot roma-trener josé mourinho for fornærmende og hetsende språk mot dommeren etter europaligafinalen mot sevilla onsdag kveld, melder blant annet sky sports. mourinho hisset seg kraftig opp flere ganger underveis i kampen, og fortsatte etter kamp. da ble han filmet mens han skjelte ut dommer anthony taylor i en garasje. – det er en jævla skam, mann, gjentok mourinho to ganger på engelsk. dagen etter finalen ble taylor filmet da supportere trakasserte ham og familien hans på flyplassen på vei hjem. premier league og den britiske dommerforeningen gikk torsdag ut med støtte til toppdommeren. det europeiske fotballforbundet har listet opp ti punkter de skal se nærmere på etter finalen i budapest, der sevilla vant etter straffesparkkonkurranse. begge lag skal granskes, og kan også straffes for supporterbråk.

  finaledommer taylor og familien trakassert på flyplassen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:23.17)
  den engelske dommeren anthony taylor og hans familie ble trakassert av roma-tilhengere på flyplassen i budapest dagen etter at han dømte europaligafinalen. det melder sky sports , som viser til opptak lagt ut i sosiale medier. de viser blant annet taylor og familien som eskorteres ut av en kafé og inn i et trygt område av sikkerhetsvakter. andre bilder viser en flaske og en stol som kastes i retning av taylor. pgmol, som organiserer engelske fotballdommere, tar i en uttalelse sterk avstand fra behandlingen taylor ble utsatt for. – vi er forferdet over den ufortjente og motbydelige hetsen rettet mot anthony og familien hans mens han er på reise hjem etter å ha dømt europaligafinalen. vi støtter ham fullt ut, står det. sevilla vant finalen på straffespark etter at kampen endte 1-1. roma-trener josé mourinho måtte dermed tåle sitt første nederlag i en europacupfinale. i en tøff kamp delte taylor ut 14 gule kort, hvorav åtte til roma, og la til nesten en halv time i tilleggstid fordelt på fire omganger. etter kampen ble taylor konfrontert av mourinho i en garasje under stadion. treneren lirte av seg ulike skjellsord og havdet at dømmingen var «skammelig». (ntb)
  Den sterkeste Range Rover Sport noensinne

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:07.00)
  det er en ny sjef i ranger rover sport-familien, nemlig en sv-utgave. sport-utgaven til range rover har vært her siden 2005, og kom i 3. generasjonen så sent som i fjor og byr på et enda litt mer sportsligere utseende. og mens vi venter på den rene elbilversjonen som er meldt inn til neste år, […] innlegget den sterkeste range rover sport noensinne dukket først opp på bil24.no.
  Maskerte menn angrep kjæresten til Kluivert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:10.39)
  valencia-spiller justin kluiverts partner fikk et ublidt møte med maskerte menn torsdag. hun skal ha blitt slått, og tyvene stjal for flere millioner kroner. det skriver den spanske storavisen marca , som har fått bekreftet situasjonen av spillerens klubb, valencia. ranerne benyttet muligheten onsdag kveld, da kluivert var på tur til mallorca for å spille sesongens nest siste bortekamp. oppgjøret spilles torsdag. i 24-åringens fravær tok gjerningsmennene seg inn i familiens hjem da kluiverts kjæreste kom tilbake fra en tur med hunden. ranerne skal ha slått henne og tatt med seg smykker og klokker til en verdi av 200.000 euro. det tilsvarer 2,4 millioner norske kroner. spillerens partner skal ha kommet fra det uten store skader, men skal ifølge marca ha fått sjokk og fått noen mindre fysiske skader. (ntb)

  Maskerte menn angrep kjæresten til nederlandsk fotballstjerne – stjal verdier for millioner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:10.34)
  valencia-spiller justin kluiverts partner fikk et ublidt møte med maskerte menn torsdag. hun skal ha blitt slått, og tyvene stjal for flere millioner kroner. det skriver den spanske storavisen marca , som har fått bekreftet situasjonen av spillerens klubb, valencia. ranerne benyttet muligheten onsdag kveld, da kluivert var på tur til mallorca for å spille sesongens nest siste bortekamp. oppgjøret spilles torsdag. i 24-åringens fravær tok gjerningsmennene seg inn i familiens hjem da kluiverts kjæreste kom tilbake fra en tur med hunden. ranerne skal ha slått henne og tatt med seg smykker og klokker til en verdi av 200.000 euro. det tilsvarer 2,4 millioner norske kroner. ifølge spansk politi skal ikke ranet ha pågått i mer enn fem minutter. (©ntb)

  Solbakken flytter hjem til Norge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:10.50)
  landslagssjef ståle solbakken forlater danmark og bosetter seg på norsk jord i løpet av få måneder. solbakken bekrefter flyttingen overfor den danske avisen bt tirsdag. landslagssjefen har i mange år hatt base i københavn, som følge av at han var ansatt som trener i hovedstadsklubben fck. nå vender 55-åringen og kona anniken hjem til norge. – det er riktig at vi planlegger å flytte hjem til norge i løpet av noen måneder, sier solbakken til bt. datteren ida blir imidlertid værende i københavn. – så vi vil fortsette å ha et bein i københavn med min «danske datter», sier solbakken. landslagssjefen har i flere år pendlet mellom den danske hovedstaden og familiens hus på hamar. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »