Hovedsiden

Liten annonse
  Edmonton Oilers tok den siste semifinaleplassen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. mai 2024 KL:07.48)
  edmonton oilers avgjorde i sjuende kamp mot vancouver canucks og er klar for semifinale i årets nhl-sluttspill. connor mcdavid og co. vant 3-2 på borteis. den helcanadiske kvartfinaleduellen startet med at lagene vant hver sine kamper, men oilers tok til slutt seieren med to strake triumfer, den siste i vancouver mandag kveld. i semifinalen venter dallas stars, som slo colorado avalanche i sin kvartfinale. det første oppgjøret spilles i dallas torsdag. i den andre semifinalen møtes new york rangers og florida panthers. rangers åpner på hjemmeis onsdag.
  Hete hoder og bråk i NHL-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. mai 2024 KL:09.42)
  det haglet med utvisninger i den andre kvartfinalekampen i nhl-sluttspillet mellom florida panthers og boston bruins. i alt ble det utdelt flere timer med tid i fryseboksen. panthers vant til slutt kampen 6-1 og utlignet kampserien til 1-1, men best vil kanskje utvisningskaoset i tredje periode bli husket. superstjernene matthew tkachuk (boston) og david pastrnak (florida) endte blant annet i en regelrett nevekamp ​​og fikk inn flere solide treffere på hverandre. de ble ilagt til sammen 30 minutter i utvisningsboksen. – vi snakker om to stjerner. det litt hett og de ville utfordre hverandre. jeg synes det var kjempebra. de så ok ut da det hele var over. kanskje noen ble opprørt av det, men jeg beklager – jeg syntes det var kjempebra, sa panthers -trener paul maurice til ap etter kampen. totalt ble det delt ut til sammen 157 minutter i onsdagens kamp. 146 av dem kom i tredje periode. hele tolv spillere fikk kampstraff. lagene møtes til den tredje kampen i best av sju-serien allerede fredag. (ntb)

  Lillebergs Tampa Bay tapte stort – ute av NHL-sluttspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. april 2024 KL:06.05)
  emil martinsen lilleberg og tampa bay lightning tapte mandag 1-6 mot florida panthers i årets nhl-sluttspill. dermed er nhl-sesongen over for lilleberg. florida panthers ledet 3-1 i kamper i årets nhl-sluttspill, hvor det spilles best av sju. dermed var det «vinn eller forsvinn» for emil lilleberg og hans tampa bay i nattens kamp i florida. det endte med «forsvinn». dermed var det florida panthers tok seg videre til andre runde av nhl-sluttspillet. emil lilleberg fikk 18 minutter og 7 sekunder på isen. (ntb)


  Lilleberg og Lightning slo Panthers

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:08.39)
  emil lilleberg og tampa bay lightning tok sin første seier i årets nhl-sluttspill og reduserte til 3–1 i kamper mot florida panthers. nattens kamp endte 6-3 i amalie arena i tampa bay. lilleberg fikk 19 minutter og to sekunder på isen, men noterte seg ikke for noen målpoeng. lightnings seier betyr dermed at lagene i hvert fall må ut i en femte kamp for å avgjøre vinneren av best av sju-serien. den kampen spilles natt til tirsdag norsk tid. (ntb)

  Lilleberg og Pettersen ønsker å være med i VM: – Selvfølgelig har jeg lyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. april 2024 KL:14.39)
  de to usa-proffene emil lilleberg og mathias emilio pettersen har forsikret landslagssjef tobias johansson om at de ønsker å bidra for landslaget under vm. spillerne er riktignok avhengig av hvordan det går i sluttspillet for sine respektive lag. lillebergs tampa bay lightning ligger under 0-3 i kamper mot florida panthers, mens emilio pettersens texas stars slo ut manitoba moose og møter milwaukee admirals i en best av fem-serie. – jeg spiste middag med emil for en måned siden, og han var veldig positiv til vm-spill når han er ferdig der borte. men det er usikkert om tampa vil sende ham til syracuse, eller hva som skjer når de eventuelt ryker ut, sier johansson til nitten.no. første kamp for emilio pettersen & co. spilles først 2. mai. serien avsluttes så sent som 12. mai, dersom de spiller alle de fem kampene. – jeg prøver å ha fokus på sluttspillet her nå, men selvfølgelig har jeg lyst til å spille vm om det åpner seg opp en mulighet for det, sier pettersen. – kan du reise dersom dere ryker i neste runde med texas stars? – jeg er usikker på hva som skjer med dallas i sluttspillet, så jeg må ta det som det kommer da. jeg kan ikke si noe 100 prosent nå, svarer han. fra før har veteranene mats zuccarello og patrick thoresen stilt seg tilgjengelig til verdensmesterskapet i praha, som spilles fra 10. til 26. mai. (©ntb)


  Nok et tap for Lilleberg og Lightning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. april 2024 KL:06.18)
  emil lilleberg og hans tampa bay lightning tapte 3–2 borte for florida panthers, og ligger dermed under 2–0 i kamper av stanley cup-sluttspillets første runde. lilleberg fikk 17 minutter på isen og bidro med blant annet ett skudd på mål.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »