Hovedsiden

Liten annonse


  Slaktet egne spillere etter finsk enveiskjøring: – Driter i resultatet nå

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. mai 2024 KL:18.05)
  den norske landslagstreneren tobias johansson fikk nok etter en svak norsk åpning mot finland i vm i ishockey. etter 0–2 langet han ut mot egne spillere allerede etter første periode. – jeg driter i resultatet akkurat nå. jeg er forferdelig skuffet over måten vi presterer i 20 minutter. det går ned til hvert eneste individ i garderoben, tordnet den norske landslagstreneren tobias johansson til viaplay etter førte periode mot finland. – vi hadde en tydelig kampplan. vi visste hva som skulle komme og vi var tydelige vi skulle gjøre for å møte det. vi har for mange spillere som har sittet og sovet på møtet i formiddag, fortsatte johansson. på viaplay-reporterens spørsmål om han fikk svar fra spillerne, så var treneren klar. – de fikk ikke muligheten til å svare på det jeg sa. de neste 20 minuttene får vise om de hørte hva jeg sa eller ikke. derom landslagstreneren klarte å vekke de norske spillerne i pausepraten, var det likevel finland som også fikk en drømmestart på 2. perioden. perioden var så vidt i gang da finland økte til 3–0. i kommentatorboksen til viaplay ble det påpekt at det samme nå hadde skjedd for tredje gang i kampen. men det skulle likevel bli verre. for da målvakt jonas arntzen skulle rydde unna bak eget mål midtveis i den andre perioden, gikk det fullstendig galt. pucken endte hos oliver kapanen som utnyttet tabben og satte inn 4–0. – det går på slurvekontoen, utbrøt viaplay-ekspert ole eskild dahlstrøm. dermed er det en blytung oppgave for norge å få noe poengmessig ut av kampen, som ikke er ferdigspilt ennå. max krogdahl ga norge et visst håp med 1–4 redusering på tampen av den andre perioden. den siste perioden spilles nå. norge har allerede tapt sine to første kamper i vm og ser ut til å gå mot sitt tredje strake tap i mesterskapet.

  Slaktet egne spillere etter finsk enveiskjøring: - Driter i resultatet nå

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. mai 2024 KL:18.05)
  den norske landslagstreneren tobias johansson fikk nok etter en svak norsk førsteperiode mot finland. etter 0-2 langet han ut mot spillerne i pausen. – jeg driter i resultatet akkurat nå. jeg er forferdelig skuffet over måten vi presterer i 20 minutter. det går ned til hvert eneste individ i garderoben, tordnet den norske landslagstreneren tobias johansson til viaplay etter førte periode mot finland. – vi hadde en tydelig kampplan. vi visste hva som skulle komme og vi var tydelige vi skulle gjøre for å møte det. vi har for mange spillere som har sittet og sovet på møtet i formiddag, fortsatte johansson. på viaplay-reporterens spørsmål om han fikk svar fra spillerne var treneren klar. – de fikk ikke muligheten til å svare på det jeg sa. de neste 20 minuttene får vise om de hørte hva jeg sa eller ikke. derom han klarte å vekke de norske spillerne i pausepraten, var det likevel finland som også fikk en drømmestart på 2. perioden. perioden var bare et minutt gammel da finland økte til 3-0. i kommentatorboksen til viaplay ble det påpekt at det samme hadde skjedd for tredje gang i kampen. men det skulle likevel bli verre. for da målvakt jonas arntzen skulle rydde unna bak eget mål midtveis i den andre perioden, gikk det fullstendig galt. pucken endte hos oliver kapanen som utnyttet tabben og satte inn 4–0. -det går på slurvekontoen, utbrøt viaplay-ekspert ole eskild dahlstrøm. dermed var det en blytung oppgave for norge å få noe poengmessig ut av kampen. men max krogdahl ga til slutt norge uttelling med sin 1-4 redusering på tampen av den andre perioden. det gjenstår en periode av kampen. norge har allerede tapt sine to første kamper i vm.

  verstappen vant sprintkvalifiseringen i miami: – det føltes forferdelig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. mai 2024 KL:09.36)
  verdensmester max verstappen fortsetter å dominere formel 1-sesongen. fredag vant han sprintkvalifiseringen i miami. den nederlandske red bull-føreren noterte 1.27,641 i siste kvalifiseringsomgang og henviste ferrari-fører charles leclerc til 2.-plass med 0,108 sekunds margin. verstappens lagkamerat sergio pérez varn 0,235 sekund bak ham. – for å være ærlig føltes det ganske forferdelig, men på en eller annen måte endte jeg øverst likevel. jeg vet ikke hva som skjedde med de andre, sa verstappen etterpå. lørdag gjennomføres sesongens annet sprintløp. verstappen vant det første i shanghai for to uker siden. han har også vunnet fire av de fem grand prix-løpene som er avviklet så langt og leder klart i sammendraget i jakten på sin fjerde vm-tittel på rad. daniel ricciardo i rb ble nummer fire i sprintkvalifiseringen, foran carlos sainz i ferrari og oscar piastri i mclaren. begge mercedes-bilene ble utslått før siste kvalifiseringsomgang, og george russell og lewis hamilton starter som nummer 11 og 12 i sprintløpet. (ntb)  Kolstad til ny sluttspillfinale – delte meninger om rødt kort

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. april 2024 KL:20.07)
  kolstad er i rute til å forsvare titteltrippelen i norsk håndball. trønderne tok seg overlegent videre til finalen i sluttspillet etter to seire over drammen. i den første kampen vant kolstad 32-26, og i mandagens returoppgjør i drammen ble det 28-23-seier for bortelaget. dermed vant kolstad semifinalen sammenlagt 60-49. kort tid før pausen fikk drammens nøkkelspiller august storbugt rødt kort etter at sander sagosen dundret i parketten. tv 2s håndballekspert bent svele mente dommeravgjørelsen var helt riktig. – bildene lyver ikke. det er i mine øyne et klokkeklart rødt kort, sa svele på direkten. kjelling hadde et helt annet syn på saken. – det er et latterlig rødt kort. han løper i ham, og det er selvfølgelig en tominutter. men med rødt kort er vi ute i stygt spill og forferdelige ting. det er en skulder som treffer ham, sa dhk-treneren til tv 2 i pausen. – jeg skjønner at det er vondt for stakkars sander som får den i ansiktet. rødt kort er sikkert korrekt på mange måter. men når vi har det fysiske nivået vi ligger på her, synes jeg det blir teit, fortsatte kjelling. storbugt forklarte episoden med at han forsøkte å ta seg forbi kolstads robuste forsvarsblokk. – det er kjempeuheldig og kjempetrist. jeg gir dommer en mulighet til å dømme. det er veldig synd at jeg treffer ham i ansiktet. det er ikke med vilje, sa han til tv 2. øif arendal tar imot elverum i den andre semifinalen tirsdag etter å ha tapt bortekampen knepent 35-36. tidligere i sesongen har kolstad vunnet både serien og nm. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »