Hovedsiden

Liten annonse


  Drone mista kontroll i Kyiv

  Kilde: NRK - Urix | Publisert: (torsdag 4. mai 2023 KL:21.46)
  for fjerde gong på fem dagar er den ukrainske hovudstaden under angrep. ei drone blei hevda skoten ned i sentrum av hovudstaden. seinare bekrefta det ukrainske luftforsvaret at dronen hadde mista kontrollen.

  Aalesund fortsatte fiaskostarten – fikk bank i Sandefjord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 30. april 2023 KL:19.13)
  sandefjord tok sesongens første seier da aalesund ble sendt hjem med 0-4-tap. det nærmer seg krise i aafk etter null mål og null poeng på fire kamper. sandefjords svenske danilo al-saed var et stadig uromoment hver gang han gjestet aafk-forsvaret. han hadde ved siden av ett mål også en målgivende pasning. – det er en del ting som ikke funger. vi henger ikke helt i hop. vi må få inn en del friske spillere igjen. det er flere ting vi må se på, men vi må ha de beste spillerne på banen. i dag var vi ikke bra nok. vi må fighte på hver eneste trening og kamper framover, sa aalesund-trener lars arne nilsen. neste motstander for aalesund blir molde på bortebane en kamp som også blir et bunnoppgjør. – det blir et skikkelig bunnoppgjør mot molde allerede onsdag. de har vel ikke så mange poeng de heller, sa nilsen. sandefjord-trener hans erik ødegaard kan derimot puste lettet over årets første trepoenger. laget har også to uavgjorte kamper og ett tap.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »