Hovedsiden

Liten annonse  Stopperveteran forlenget med Manchester United: – Et privilegium

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:16.51)
  jonny evans har signert en ny kontrakt med manchester united som strekker seg til juni 2025. det bekrefter klubben på sine nettsider. – jeg er glad for å ha forlenget kontrakten min i manchester united for en sesong til. å spille for denne flotte klubben og føle støtten fra våre utrolige fans er alltid et privilegium, sier evans. 36-åringen gjorde forrige sesong comeback i manchester etter åtte år borte fra klubben. i mellomtiden hadde stopperen spilt for west bromwich og leicester. evans skulle i utgangspunktet bare trene med united forrige sommer, men grunnet en lang skadeliste, ble han til slutt signert som en kriseløsning i forsvaret. evans fikk likevel 30 kamper forrige sesong. – å returnere til klubben forrige sesong var en ære, sier evans og trekker fram fa cup-gullet som sesongens høydepunkt. (ntb)


  Norske bombehunder skal bidra i sikkerhetsarbeidet foran OL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. juli 2024 KL:10.35)
  norge sender bombehunder og hundeførere til paris for å bidra til å trygge den franske hovedstaden foran sommerens ol, melder forsvarets forum. det skjer på forespørsel fra franske myndigheter. norge sender hunder av rasen belgisk fårehund som er spesialtrente på å identifisere eksplosiver. de skal bidra til å avsøke deler av paris i forkant av ol, skriver forsvarets forum. dagbladet har tidligere i uken omtalt at også norsk politi sender bombehunder til paris. – det sender et signal når frankrike, som er en så stor og sterk aktør innenfor nato, ber norge om å støtte med eksplosivsøkshunder, sier amund haarstad, som er sjef for forsvarets hundeskole. i april ble det kjent at frankrike skal hente inn 2000 utenlandske sikkerhetsstyrker til paris for å styrke ol-sikkerheten. det er ikke kjent nøyaktig hvor mange norske soldater, politifolk og hunder som sendes dit. – laget er satt sammen av hundeførere fra både hæren, sjøforsvaret, luftforsvaret og heimevernet. hundene er mellom fire og sju år gamle, og både hundene og førerne er erfarne og gode når det gjelder kompetanse, opplyser haarstad om hundeoppdraget. ol i paris starter 26. juli og varer til 11. august. det er ventet over 10.000 utøvere, flere hundre tusen tilskuere og i alt rundt 15 millioner besøkende i den franske hovedstaden under sommerlekene. (ntb)

  Liverpool-profil i storform – sikret Nederland-avansement

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. juli 2024 KL:19.53)
  nederland bommet og bommet, men sikret til slutt en komfortabel 3-0-seier over romania i åttedelsfinalen. det gjorde de mye takket være cody gakpo, som scoret det første og assisterte det andre. det var donyell malen som satte kveldens andre mål. det var altså gakpo som sendte nederlenderne i ledelsen da han skjærte inn fra kanten banket til i nærmeste hjørne. nederland stanget og stanget med en noe utrygg 1-0-ledelse. men på tampen var det rot i romania-forsvaret og det utnyttet nederlenderne. gakpo slo ballen inn til donyell malen, som hadde en enkel jobb med å score fra kloss hold. – her er det mye svakt forsvarsspill, kommenterte hangeland. på tampen sikret malen 3-0 på etter en mønsterkontring. det betyr at de møter enten sveits eller østerrike i kvartfinalen.  Lukaku med sitt tredje annullerte mål i belgisk seier: – Det hviler en forbannelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 22. juni 2024 KL:22.50)
  de belgiske spillerne fikk endelig hull på byllen mot romania etter et skuffende 0–1 tap mot slovakia. med kniven på strupen vant belgia 2–0 etter et sjansebonanza, og tok med seg tre viktige poeng før siste runde i gruppe e. i det 64. spilleminutt trodde «alle» at lukaku endelig fikk scoringen sin, men for tredje gang i løpet av mesterskapet ble scoringen til lukaku annullert for offside. – det hviler en forbannelse over lukaku, sa tv 2s kommentator øyvind alsaker. – lukaku. hvordan er flaksen din? skriver fotballegenden alan shearer på x. etter bare 73 sekunder fikk belgia en drømmeåpning på kampen. romelu lukaku fikk ballen inne i sekstenmeteren, og med ryggen til mål sentret spissen ballen ut til youri tielemans som klemte til på direkten og satte ballen langs bakken inn i mål. – han har jo en veldig god skuddfot tielemans. det har han bevist i engelsk fotball i flere år, sa nrks fotballkommentator christian nilssen. målet er det tredje raskeste målet i em-historien. det raskeste scoret albanias bajrami tidligere i mesterskapet. etter 79 minutter slår den belgiske sisteskansen koen casteels en lang pasning som går forbi hele det rumenske forsvaret. da er den belgiske kapteinen kevin de bruyne årvåken og rekker akkurat å strekke foten fram på ballen forbi den rumenske målvakten. før siste runde i gruppe e kan alt skje da alle lag står likt med tre poeng etter to kamper spilt.

  Ukraina med sårt trengte poeng

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 21. juni 2024 KL:16.53)
  etter en kalddusj for ukraina med 0-3 tap mot romania i første kamp, var det et ukrainsk lag som jaktet tre poeng mot slovakia. slovakia åpnet kampen klart best og fikk til slutt betalt for strevet. ute til venstre slo haraslín inn på halvspretten. på bakre stolpe fikk schranz en enkel oppgave med å heade inn kampens første scoring fra kloss hold, da zintsjenko ble stående og se på ball. slovakia gikk med det inn til pause med en fortjent ledelse, selv om ukraina hevet seg det siste kvarteret. i andre omgang fortsatte ukraina tempoet fra siste del av andre omgang. etter 54. minutter fikk de lønn for strevet da sjaparenko bredsidet inn utligningen etter herlig ukrainsk angrepsfotball. slovakia mistet ballen midt på ukrainas halvdel og derfra og ut fikk vi servert et mønsterangrep av de gulkledde. zintsjenko spilles fri ute til venstre, og arsenal-backen hadde full oversikt idet han slo inn. sjaparenko fikk helt upresset på 9-10 meter en enkel oppgave med å score ukrainas første mål i dette europamesterskapet. kampen bølget så frem og tilbake med et noe høyere trykk fra ukraina. ti minutter før full tid sitter det for ukraina. sjaparenko chippet ballen i bakrom mot jaremtsjuk som timet løpet sitt perfekt inn bak det slovakiske forsvaret. pasningen så umiddelbart ut til å være litt for lang for spissen, men han klarte på mesterlig vis å på en tå på ballen med sitt første touch, før han med touch nummer to lurer ballen forbi en utrusende dúbravka. – aldeles glimrende. hele ukraina jubler for fotballandslaget, utbryter nrk-kommentator olav traaen. i kampen siste minutter presset slovakia på for utligning, men uten hell. med det kunne ukraina ta med seg 3 verdifulle poeng videre i gruppespillet. de to andre lagene i gruppen, belgia og romania, spiller i morgen kveld.

  Ukraina med særdeles viktig seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 21. juni 2024 KL:16.53)
  etter en kalddusj for ukraina med 0-3 tap mot romania i første kamp var det et ukrainask lag som jaktet tre poeng mot slovakia. og det gikk slovakia åpnet kampen klart best og fikk til slutt betalt for strevet. ute til venstre fikk haraslín slått inn på halvspretten og på bakre stolpe fikk schranz en enkel oppgave med å heade inn kampens første scoring fra kloss hold når zintsjenko blir stående å se på ball. slovakia gikk med det inn til pause med en fortjent ledelse, selv om ukraina hevet seg det siste kvartret. i andre omgang fortsatte ukraina tempoet fra siste del av andre omgang. etter 54. minutter fikk de lønn for strevet da sjaparenko bredsidet inn utligningen etter herlig ukrainsk angrepsfotball! slovakia mistet ballen midt på ukrainas halvdel og derfra og ut fikk vi servert et mønsterangrep av de gulkledde. zintsjenko blir spilt fri ute til venstre. arsenal-backen har full oversikt idet han slo inn. sjaparenko får helt upresset på 9-10 meter får en enkel oppgave med å score ukrainas første mål i dette europamesterskapet. kampen bølget så frem og tilbake med et noe høyere trykk fra ukraina. ti minutter før full tid går ukrainerne til himmels. sjaparenko chippet ballen i bakrom mot jaremtsjuk som timet løpet sitt perfekt inn bak det slovakiske forsvaret. pasningen så umiddelbart ut til å være litt for lang for spissen, men han klarer på mesterlig vis å på en tå på ballen med sitt første touch, før han med touch nummer to lurer ballen forbi en utrusende dúbravka. – aldeles glimrende. hele ukraina jubler for fotballandslaget, utbryter nrk-kommentator olav traaen. i kampen siste minutter presset slovakia på for utigning, men uten hell. med det kunne ukraina ta med seg 3 verdifulle poeng videre i gruppespillet. de to andre lagene i gruppen, belgia og romania, spiller i morgen  Emilie Bragstad forlater Bayern München – klar for Bayer Leverkusen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 20. juni 2024 KL:12.27)
  emilie bragstad er ferdigspilt i bayern münchen. låneavtalen sist sesong med bayer leverkusen gjøres permanent. det opplyser leverkusen på sine nettsider. hun har skrevet under en avtale som strekker seg til sommeren 2026. – etter en god sesong her i leverkusen er jeg overbevist om at jeg kommer til å fortsette og forbedre meg, og at vi fortsatt kan oppnå mye som lag. jeg vil gjerne hjelpe med å stabilisere forsvaret vårt ytterligere, og jeg vil gjerne bidra enda mer offensivt, sier bragstad. hun signerte for bayern münchen i 2020 og har siden vært på lån i rosenborg og leverkusen. – emilie etablerte seg umiddelbart som en verdifull del av forsvaret vårt, sier sportsdirektør achim feifel. i 2023/24-sesongen var bragstad på banen for leverkusen i 21 av 22 kamper i bundesliga. hun scoret to mål. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »