Hovedsiden

Liten annonse  drømmedag for fredrikstad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:18.58)
  fredrikstad leverte nok en praktkamp og slo lillestrøm 3-0 på bortebane mandag. julius magnusson, oscar aga (straffe) og sondre sørløkk scoret målene for nyopprykkede ffk, som nå er nummer tre i eliteserien og ikke har tapt siden serieåpningen.
  Nær rekord på fotballens festdag – 125.824 tilskuere i Eliteserien og 1. divisjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mai 2024 KL:11.32)
  årets 16.-maikamper var under 900 solgte billetter fra ny bestenotering for de to øverste divisjonene i norsk fotball. i alt 125.824 publikummere oppgis å ha vært på torsdagens 16 kamper i eliteserien og 1. divisjon. det er like bak rekorden på 126.715 fra 2022. forrige sesong stoppet 16.-maioppmøtet på 121.344. tallene gjelder solgte billetter og ikke hvor mange som faktisk var inne på stadion. eliteserieklubbene meldte til sammen om 92.657 tilskuere. det er en nedgang fra fjorårets 98.097. rekorden på 106.414 ble satt i 2009. i 1. divisjon endte tallet på 33.167 mot 23.247 fra ett år tilbake. vålerenga bidro sterkt til oppsvinget og sto for nesten en tredel av billettsalget. oslo-laget rykket i fjor ned fra øverste nivå. eliteserien (snitt 11.582) * 21.426: rosenborg – kfum oslo * 16.750: brann – sandefjord * 15.800: viking – lillestrøm * 11.317: fredrikstad – strømgodset * 8257: bodø/glimt – tromsø * 6628: haugesund – kristiansund * 6325: odd – molde * 6154: sarpsborg – hamkam 1. divisjon (snitt 4146) * 10.770: vålerenga – kongsvinger * 5026: stabæk – lyn * 4557: aalesund – sogndal * 4432: sandnes ulf – bryne * 4036: start – egersund * 2188: levanger – ranheim * 1206. mjøndalen – åsane * 952: raufoss – moss (©ntb)

  FFK lekte seg med Strømsgodset

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:20.24)
  fredrikstad imponerte igjen og senket strømsgodset 3-1. nyopprykkede fredrikstad står med fire strake seirer i eliteserien og har kun tapt en kamp så langt. det skjedde i serieåpningen mot regjerende seriemester bodø/glimt. – det var en fantastisk opplevelse. vi går ut og tar tak i kampen og kjører over dem fra start. vi får en på trynet, men reiser oss igjen. jeg er utrolig stolt av laget. en kjempekamp, sa ffk-spiller simen rafn til tv 2 etter kampen. allerede etter tre og et halvt minutt kunne hjemmelaget juble for scoring. bjørlo svingte inn et frispark i feltet, og stray molde stanget det i mål. noen minutter etterpå slo strømsgodset et frispark inn i boksen. lars-christopher vilsvik fikk slått ballen videre inn ved femmeteren, hvor philip aukland var uheldig og satte ballen i eget nett. etter et kvarter gikk ffk tilbake i føringen da eirik ulland andersen stusset inn et selvmål på corner. fem minutter før pause økte bjørlo til 3-1 på straffespark. etter 66 minutter fastsatte innbytter oscar aga resultatet til 4-1. (ntb)

  14 utøvere klare for OL i Paris

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mai 2024 KL:10.06)
  olympiatoppen har tatt ut den første gruppen med utøvere som skal til ol og paralympics i paris i sommer. ilden tennes i paris 26. juli, og det er ventet at norge sender en stor tropp til frankrike. tirsdag presenterte toppidrettssjef tore øvrebø de første utøverne som kan begynne å pakke ol-bagen. blant dem er bryteren grace bullen og vektløfteren solfrid koanda. vraket rørvik det har vært knyttet stor spenning til uttaket i roing. tre kvinner har kjempet om to plasser i dobbeltsculleren: thea helseth, inger seim kavlie og jenny marie rørvik. valget falt på de to førstnevnte. også lars martin benske og ask jarl tjøm er bekreftet klare. i seiling er en kvintett klar for paris-lekene: line flem høst, mina mobekk, hermann tomasgaard, marie rønningen og helene næss. taekwondoutøveren richard ordemann er også uttatt. til paralympics er det foreløpig roer birgit skarstein og svømmer fredrik solberg som er tatt ut. neste uttak er planlagt 4. juni. både kvinne- og herrelandslaget i håndball er klare, og troppen annonseres i juli, og flere friidrettsstjerner har også tatt ol-kravet. norge har også sikret seg kvoteplasser i skyting. – vi tar ut en liten gruppe utøvere i det første uttaket, og alt skjer i tett dialog med særforbundene. dette er utøvere som har tatt kvoteplasser og dokumentert form eller prestasjonsnivå, sier toppidrettssjefen. (ntb)

  Toppscorer Bjørlos corner og frispark gikk rett i mål: – Beckham-klasse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:18.58)
  morten bjørlos høyrefot fortsetter å gi fredrikstad praktmål i eliteserien. han gjorde to nye i 4-1-seieren over kfum oslo. rogalendingen ga ffk en pangstart på ekeberg. først gikk hjørnesparket hans rett i nota etter tre minutter, og kort tid etter doblet han ledelsen på frispark. med det tok bjørlo seg opp i fem mål i eliteserien denne sesongen. det gjør ham til delt toppscorer med ole sæter (rosenborg). jeppe kjær fikk også en måldobbel før pause. det var i kampens sjuende minutt at bjørlo slo til med en ny frekkis. da vertene trodde det skulle komme et innlegg, bøyde midtbanemannen i stedet ballen i nærmeste hjørne. ødegaard rakk ikke bort. – david beckham-nivå på den høyrefoten, utbrøt mathisen. hjemmelaget fikk inn en redusering fra krittmerket etter en time. fredrikstad kontrollerte inn seieren og tok seg opp i sterke 14 poeng på sju kamper. det er bare bodø/glimt (19) som har plukket flere. (ntb)
  Regjerende mester Molde slapp med skrekken – snudde til seier etter Sarpsborg-utvisning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. mai 2024 KL:21.34)
  sarpsborg 08 var nær en skikkelig cupbombe, før sondre ørjasæter ble sendt i dusjen. da snudde de regjerende mesterne molde til 4-2-seier på hjemmebane. dermed lever fortsatt moldes drøm om å forsvare nm-tittelen. det var sarpsborg som kom best ut fra startblokkene da peter reinhardsen sendte sarpsborg i ledelsen etter en drøy halvtime. tre minutter inn i 2. omgang utlignet kristian eriksen for molde, men det resultatet holdt seg ikke i ett minutt engang før sondre ørjasæter sendte østfoldingene i ledelsen igjen. dessverre for 20-åringen var veien kort fra helt til syndebukk da han satte inn en grisetakling på eirik haugan. det resulterte i hans annet gule kort og marsjordre. dermed åpnet det seg store rom for de regjerende mesterne, som satte inn to raske mål signert anders hagelskjær og magnus wolff eikrem. med åtte minutter igjen på klokken fastsatte eirik hestad resultatet for vertene. i bærum tok stabæk seg videre med 5-1-seier over divisjonskollega bryne, mens sandnes ulf vant 5-3 borte over eidsvold turn. fredrikstad sikret seg også avansement med 3-2 borte over raufoss. etter ekstraomganger klarte også kfum å ta seg videre med 3-2-seier over lysekloster, mens vålerenga tok seg videre på straffet på bekostning av hamkam. (ntb)

  Glimt-profil Bjørkan mister Kristiansund-kampen – hemmeligholder tidshorisont

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. mai 2024 KL:12.14)
  bodø/glimts fredrik andré bjørkan er ikke aktuell for spill mot kristiansund til helgen. klubben ønsker ikke å si noe om hvor langt skadeavbrekket kan bli. det skriver bodø-klubben i en oppdatering tirsdag. bjørkan måtte byttes ut med en skade allerede fem minutter ut i oppgjøret mot strømsgodset søndag. – fredrik har fått en skade på bakside av lår. vi ønsker ikke å gi noe estimat for når han er klar for spill igjen. vi kan avsløre at han ikke er med i planene denne uka, sier lege morten sørgård i en uttalelse. – ut over det er hovedfokuset å få han klar så raskt som mulig, legger han til. hovedpersonen selv sier følgende om å være plassert ufrivillig på sidelinjen. – kjedelig, men jeg skal komme sterkere tilbake. glimt slo til slutt strømsgodset 1-0 søndag. klubben topper eliteserietabellen og er uten tap etter seks serieomganger. kampene kommer tett de kommende ukene. allerede 16. mai er det nord-norge-derby mot tromsø, før hamkam og kfum er motstandere henholdsvis 20. og 24. mai. bjørkan risikerer dermed å gå glipp av mange kamper. (ntb)  Glimt med sliteseier – slik endte eliteserierunden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:19.01)
  det måtte hele 74 minutter til før håkon evjen klarte å få hull på byllen for bodø/glimt sin del mot strømsgodset. dermed beholder de tabelltopp foran brann med to poeng og én kamp mindre spilt. nyopprykkede kfum oslo har hatt en god sesongstart i eliteserien, den trenden fortsatte de mot haugesund da de vant 1–0. for rett før pause fant johannes hummelvoll nuñez veien til nettmaskene. oslo-laget er på en fin-fin 6.-plass i eliteserien, mens haugesund er kun to poeng foran kvalifiseringsplassen. kristiansund tok imot hamkam, hvorav sistnevnte sårt trengte noen poeng for å komme seg ut av bunnsjiktet. denne kampen endte med 1–1 og poengdeling. hamkam er på direkte nedrykksplass, ett poeng bak sandefjord, mens kristiansund er på 7. plass. odd – fredrikstad endte med oppskriftsmessig seier til bortelaget, 2–0. laget fra østfold beholder med det 4.-plassen og er to poeng unna molde som er på 3.-plass. sarpsborg 08 tok imot lillestrøm og lagene hadde lik poengsum før avspark. sarpsborg 08 sørget for å øke luken da de vant 1–0 ved et mål signert eirik wichne. viking møter tromsø klokken 19:15, mens brann vant 3-0 over rosenborg lørdag.


  Svensk stjerne hjalp Ull/Kisa til seier i Holmenkollstafetten - Tjalve-seier for kvinnene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. mai 2024 KL:14.04)
  med strålende sol og over 20 grader var det duket for folkefest i årets utgave av holmenkollstafetten, som har en løype på 18.425 meter fordelt på 15 etapper. arrangørklubb tjalve meldte på forhånd om deltakerrekord med over 70.000 til start. tjalve leverte også varene selv i kvinneklassen, hvor de blant annet stilte med sterke løpere som ingeborg østgård og malin edland. vidar var også lenge med i seierskampen, men tjalve fikk en avgjørende luke på den tiende etappen ved edland og holdt unna til mål. dermed forsvarte de seieren fra i fjor. det gjorde også ullensaker/kisa på herresiden, som tok over ledelsen på den fjerde etappen. der løp andreas kramer, 800 meter-spesialisten som representerer sverige, men som har norsk mor. kramer tok blant annet sølv på 800 meter i em i 2018 og sølv på 800 meter i innendørs-vm i år. kramer har også tidligere løpt holmenkollstafetten for ullensaker/kisa og leverte en ny strålende etappe i år. med blant andre awet kibrab, senay fissehatsion og fredrik sandvik på laget på senere etapper, holdt ullensaker/kisa på ledelsen og markus einan fikk æren av å løpe klubben inn til en ny seier i holmenkollstafetten.


  Nedgang på Oslo Børs

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 2. mai 2024 KL:09.00)
  edda wind stiger mer enn 6 prosent etter blokksalg der john fredriksen-kontrollerte geveran trading var blant kjøperne.

  Molde møter Sarpsborg i cupen – VIF trakk HamKam

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 1. mai 2024 KL:21.48)
  molde skal opp mot sarpsborg i jakten på kvartfinaleplass i årets fotball-nm. molde slo hødd 3-1 onsdag og sikret seg en plass i den fjerde runden. lillestrøm overrasket og slo bodø/glimt 4-2 onsdag. «fugla» møter strømsgodset i den neste fasen. kampene spilles 8. mai før det blir et opphold fram til høstsesongen. vålerenga slo ut tromsø på hjemmebane onsdag og får ny hjemmekamp når hamkam kommer på besøk. i alt åtte eliteserielag er ute av årets cup. i tillegg til molde og lillestrøm er fredrikstad, kfum oslo, hamkam, strømsgodset, viking og sarpsborg 08 videre. molde vant cupen i fjor med 1-0-seier over glimt. alle kampene: eidsvold turn – sandnes ulf stabæk – bryne strømsgodset – lillestrøm raufoss – fredrikstad vålerenga – hamkam lysekloster – kfum molde – sarpsborg levanger – viking (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »