Hovedsiden

Liten annonse

  Vil fjerne VAR i norsk fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:08.24)
  i en undersøkelse foretatt av vg vil et flertall av de 16 eliteserieklubbene og fem 1. divisjonsklubber avskaffe videoassistert dømming (var) etter bare ett år. vg har gått igjennom forslagene til klubbenes årsmøter de nærmeste ukene. hos rosenborg er det sendt inn følgende forslag: «rosenborg ballklub skal aktivt arbeide for å fjerne var fra norsk fotball omgående». lignende forslag er også sendt inn hos en rekke andre klubber til sine årsmøter. det er bare kfum oslo, fredrikstad, kongsvinger og kristiansund som foreløpig ikke har sendt inn forslag. – vi forholder oss til at vi har implementert var. vi forholder oss til at 15 av 16 klubber (i eliteserien) var positive til å innføre. det er en del av medieavtalen og en seksårsavtale. vi bruker heller alt fokus på å videreutvikle og forbedre var. vi har vært gjennom et år hvor vi avdekket flere ting kan bli bedre, sier styreleder cato haug i norsk toppfotball til vg. (©ntb)

  Rosenborg fikk bank av Brann

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:19.56)
  to kjappe scoringer i 2. omgang gjorde at brann slo rosenborg 2-0 i marbella fredag kveld. 60 minutter var spilt da felix horn myhre spilte igjennom ulrik mathisen, og sistnevnte sviktet ikke fra rundt 13-14 meter i den spanske vintervarmen. bare to minutter senere satt den igjen. innbytter ole didrik blomberg hadde kanskje vært på banen i rundt ti sekunder da han serverte ballen til horn myhre som plasserte den i buret inne ved stolpen. brann både kunne og burde ha tatt ledelsen et par minutter før 1. omgang var over, men rbks keeper sander tangvik reddet straffesparket fra bård finne. øvrige resultater fra fredagens treningskamper med eliteserielag involvert: vålerenga – fredrikstad 1-3, lillestrøm – sandefjord 2-2, viking – kfum oslo 1-2, mjøndalen – strømsgodset 2-1, aafk – kristiansund 1-3. (©ntb)

  Bodø/Glimt-spiss mister seriestarten med skade: – Trenger en god periode

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:20.09)
  runar espejord må belage seg på en lengre pause fra fotballen grunnet en skade, opplyser bodø/glimt fredag. espejord skadet seg i låret i treningskampen mot malmö torsdag ettermiddag. fredag har klubblegene gått gjennom mr-bildene, der de har konkludert med at spissen trenger en lengre pause fra fotballen. han mister både de kommende kampene mot ajax i serieligaen og seriestarten mot fredrikstad tidlig i april. skaden er et hardt slag for glimt som i januar solgte spiss faris pemi moumbagna til marseille i fransk fotball. fredag ble angrepsstjernen amahl pellegrino klar for mls-spill. nyervervelsen kasper høgh er ikke inkludert i europa-troppen. dermed er det tynt med rene spisser i glimts tropp til dobbeltoppgjøret senere i februar. (©ntb)


  bjørlo forlater rosenborg – klar for fredrikstad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:12.19)
  morten bjørlo (28) er ferdig i rosenborg og har signert for nyopprykkede fredrikstad. bjørlo ble hentet til rbk fra hamkam foran 2023-sesongen, men det ble 19 kamper før han ble lånt tilbake til hamkam i siste del av sesongen. nå er han fredrikstad-spiller, opplyser klubben på sine nettsider tirsdag. avtalen strekker seg ut 2025-sesongen. – jeg har hørt mye bra om klubben. det er en stor klubb. jeg har hatt mange gode samtaler med treneren og har veldig stor tro på prosjektet. jeg gleder meg til å vise meg fram og komme i gang, sier bjørlo om overgangen. fredrikstad leverte en knallsterk sesong i fjor og rykket opp til eliteserien. der får de en tøff start mot regjerende mester bodø/glimt. klubben er for tiden i portugal på treningsleir. (©ntb)


  Tre strake tap for Oilers - tapte mot VIF

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. februar 2024 KL:23.00)
  vålerenga mistet ledelsen for så å ta den tilbake i 3-2-seieren borte mot stavanger oilers i eliteserien i ishockey lørdag. alex dostie ble sentral som toppkampens første og siste målscorer. canadieren tok vif i føringen etter drøyt fire minutter, og han gjorde matchvinnerscoringen halvveis ut i midtperioden. hjemmefansen jublet da dan kissel og greg mauldin sto for det som skulle bli en kortvarig snuoperasjon. like etter den første pausen styrte mathis olimb inn vålerengas 2-2-utligning. vålerenga står med 84 poeng fra 37 kamper, mens oilers blir værende på 77 fra sine 36 spilte oppgjør. på topp har storhamar (97) en suveren ledelse. tapet var stavanger oilers` tredje pad rad. tidligere på kvelden vant sparta 7-0 borte mot ringerike, mens stjernen fikk med seg 5-3 hjem til fredrikstad fra østfoldderbyet mot comet halden.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »