Hovedsiden

Liten annonse
  Vant under hoppdramaet - Forfang blir bedt om å legge opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 2. mars 2024 KL:18.10)
  det norske hopplandslaget ledet lagkonkurransen etter første omgang og fulgte opp med en like god finaleomgang i lahti. det sikret norges første seier i en lagkonkurranse siden januar 2021. over tre år siden forrige triumf. – det er utrolig deilig. vi visste at vi kunne, så det var deilig å levere, sier johann forfang til nrk. seieren kom midt i en sjeldent kaotisk situasjon for laget. for femte verdenscuphelg på rad konkurrerte de uten landslagstrener alexander stöckl på tribunen. hopperne ønsker østerrikeren fjernet som trener, og bråket har ført til en rekke spørsmål og nyhetsoppslag de siste ukene. – jeg har kjent presset utenfra. jeg blir kontaktet av folk som nærmest krever alt mulig rart av oss utøverne. det er deilig å gi svar på tiltale, forteller – hva krever de? – alt ifra at man skal legge opp til at man skal vinne hopprenn. laget som vant i lahti besto av halvor egner granerud, kristoffer eriksen sundal, marius lindvik og forfang. sundal klinket til med utrolige 133,5 meter i nest siste hopp finaleomgangen og fjernet all tvil. jobben måtte likevel fremdeles gjøre, og som sistemann ut fra toppen av bakken trygget lindvik seieren inn. – jeg så hoppet til sundal og skjønte at jeg måtte gjøre mye galt for at vi ikke skulle vinne dette, gliser lindvik, som slår tilbake mot folk som mener hopperne burde legge opp. – nei, de burde revurdere det, ja.

  Norge knuste Østerrike: – Jeg er veldig stolt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:20.42)
  i norges tredje kamp i firenasjoners turneringen gikk alt på skinner. håndballjentene spilte ball i hatt med østerrike, og vant til slutt med kalassifrene 43–22. det var norges første kamp etter tapet i vm-finalen mot frankrike, og første kampen i oppkjøringen til sommerens ol i paris. onsdagens kamp var katrine lundes nummer 351, hun sier til nrk at det fremdeles er stort, selv om det har blitt noen kamper etter hvert. – jeg er veldig stolt, det må jeg si. det er stort å ha spilt så mange kamper med flagget på bryster, sier lunde. gjestene var aldri noen særlig trussel, og når lunde til tider fungerte som en levende vegg fikk ikke østerrikerne utrettet mye foran det norske målet. hvor lenge hun fortsetter kan ikke målvakten svare på. – vi får se. det kan jeg ikke svare på, sier lunde. veronica kristiansen var tilbake med flagget på brystet for første gang på ett og et halvt år. – det var veldig gøy. det er godt å være tilbake igjen, sier kristiansen til nrk. sjefen selv, thorir hergeirsson, likte det han så i halden onsdag kveld. – jeg synes det var bra fokus. vi har hatt to treninger med godt fokus på det vi ønsker å forbedre etter vm. målvaktene våre står bra og vi får rullert mye uten at det lugger, sier han til nrk. i det siste har det vært snakk om hergeirsson skal forlenge kontrakten med norges håndballforbund for å fortsette som sjef. – vi er i samtaler. det er naturlig når man er inne i siste året og det skal tittes videre. det kommer en dag når vi har besluttet hvordan dette kommer til å bli. det er det jeg vil si om det. jeg mye å gjøre nå, så jeg har mye å tenke på, sier islendingen til nrk. seieren mot østerrike var norge sin tredje seier i turneringen. firenasjonersturneringen spilles mellom norge, østerrike, ungarn og sveits. de tre siste nasjonene er verter for håndball-em. som regjerende europamester er norge direkte kvalifisert til mesterskapet.

  Knotten syk - står over verdenscuprenn i Holmenkollen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:10.03)
  karoline knotten har fremdeles ikke kommet til hektene etter vm. skiskytteren har kjent på sykdomssymptomer siden fellesstarten på vms avslutningsdag, og står over torsdagens normaldistanse i verdenscupen i holmenkollen, opplyser norges skiskytterforbund. knotten fikk omgangssyke under mesterskapet i nove mesto, og stod over både jaktstarten og normaldistansen, før hun gikk første etappe på stafetten. på vms siste dag ble hun nummer 19 på fellesstarten. heller ikke juni arnekleiv deltar på tirsdagens pressetreff før verdenscupen på hjemmebane. hun gikk showrenn i stockholm i går og rekker ikke frem til oslo i tide.

  En stor påkjenning

  Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:14.53)
  over ett år etter at tvillingsøstrene mina alexandra og mille andrea ble funnet døde, bare 16 år gamle, er etterforskningen fremdeles ikke avsluttet. forsvarere og bistandsadvokat er kritiske.  Tvilsom til Thingnes Bø-utsagn: – Tror jeg ingenting på

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:12.48)
  de norske skiskytingsherrene har totaldominert vm i nove mesto og johannes thingnes bø, sturla holm lægreid og vetle sjåstad christiansen har tapetsert pallen i de individuelle konkurransene. søndag tok førstnevnte karrierens 18 vm-gull, men nå unner han de resterende lagkameratene vm-medaljer. – vi hadde en drøm om at alle seks skulle ta medalje. det hadde vært en gledens dag om de andre tre tok medalje nå, sier thingnes bø til nrk. – du skal også på pallen? – nå har jeg fått gullet og nå kan jeg helt ærlig si at jeg hadde blitt glad om det var en helnorsk pall med de tre resterende som ikke har fått medalje, sier thignes bø før onsdagens 20 kilometer normaldistanse. lagkameratene johannes dale-skjevdal, endre strømsheim og tarjei bø venter fremdeles på sin første vm-medaljer i nove mesto. – det er veldig raust. han pleier å være grådig når han snakker om medaljer, men det var raust, så takk for det johannes, sier strømsheim til nrk og smiler. – vi prøver å dele broderlig. det er vi gode på denne sesongen. alle har fått seier og tatt pallplasser flere ganger. det er målet vårt også. vi er litt ekstra motiverte vi som ikke har fått individuell medalje. det skal være mulig å få til, hvis vi bare skyter godt, sier tarjei bø til nrk. sjåstad christiansen sår derimot tvil om drømmepallen til gullgrossisten fra stryn. – jeg tror han mener det, men han unner vel seg selv mest et gull til. jeg tror ikke han unner de tre andre en medalje på bekostning av at han kommer på fjerdeplass. det tror jeg ingenting på, sier christiansen til nrk.

  United slo Villa etter sen McTominay-scoring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:19.28)
  innbytter scott mctominay ble matchvinner da manchester united slo aston villa 1-2, i det som var et svært viktig oppgjør for kampen om topp fire. og det var united som startet best mot vertene. etter massivt press fra bortelaget, sørget danske rasmus højlund for scoring etter 17 minutter spilt. målet kom etter en corner fra bruno fernandes som ble stusset videre til højlund – som på volley banket ballen i nettet. etter hvilen så imidlertid hjemmelaget ut som et helt annet lag, og var svært farlige på kontringene sine, med leon bailey i spissen. etter timen spilt klarte ikke united å holde unna mer. etter en corner fikk douglas luiz ballen fra kloss hold, og sendte ballen i mål bak onana. da hjemmelaget kanskje var på sitt beste, kom united-scoringen som skulle vinne dem kampen. unggutten kobie mainoo slo inn et hardt og perfekt innlegg som innbytter mctominay pannebrasket inn i mål til 2–1. med seier til røde djevlene er de fremdeles på en sjetteplass på tabellen, men nå bare fem poeng bak villa – og seks poeng bak fjerdeplassen tottenham.
  Haaland-assist da Foden ble hat trick-helt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:22.55)
  erling braut haaland gikk målløs av banen da manchester city snudde til 3-1-seier borte mot brentford mandag kveld. for første gang siden 6. desember var nordmannen tilbake i lagoppstillingen til fjorårets ligamester etter et lite brudd i foten, men den norske stjernespissen må fremdeles på sin første scoring siden skadeavbrekket. nordmannen ble spilt fri etter 24 minutter, men alene med en brenford-keeper mark flekken bommet haaland. en god flekken vartet alene opp med hele ni redninger i første omgang, i tillegg til sesongens første keeperassist da han fra femmeter spilte fri neal maupay. alene med city-keeper sendte maupay vertene i ledelsen, før phil foden utlignet to minutter på overtid i første omgang. syv minutter etter sidebytte fullførte foden snuoperasjonen da han sørget for 2-1 og 20 minutter før full tid fullførte 23-åringen sitt andre hat trick i karrieren. haaland mottok ballen feilvendt på sekstenmeteren og spilte videre til foden, som broderte seg gjennom brentford-forsvaret og satte 3-1 etter strålende angrepsspill. dermed klatrer manchester city forbi arsenal på tabellen på bedre målforskjell og er på andreplass, to poeng bak ligaleder liverpool med en kamp mindre spilt.

  Haaland-assist da Foden ble hattrick-helt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:22.55)
  erling braut haaland gikk målløs av banen da manchester city snudde til 3-1-seier borte mot brentford mandag kveld. for første gang siden 6.desember var nordmannen tilbake i lagoppstillingen til fjorårets ligamester etter et lite brudd i foten, men den norske stjernespissen må fremdeles på sin første scoring siden skadeavbrekket. nordmannen ble spilt fri etter 24 minutter, men alene med en brenford-keeper mark flekken bommet haaland. en god flekken vartet alene opp med hele ni redninger i første omgang, i tillegg til sesongens første keeperassist da han fra femmeter spilte fri neal maupay. alene med city-keeper sendte maupay vertene i ledelsen, før phil foden utlignet to minutter på overtid i første omgang. syv minutter etter sidebytte fullførte foden snuoperasjonen da han sørget for 2-1 og 20 minutter før full tid fullførte 23-åringen sitt andre hattrick i karrieren. haaland mottok ballen feilvendt på sekstenmeteren og spilte videre til foden, som broderte seg gjennom brentford-forsvaret og satte 3-1 etter strålende angrepsspill. dermed klatrer manchester city forbi arsenal på taballen på bedre målforskjell og er på andreplass, to poeng bak ligaleder liverpool med en kamp mindre spilt.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »