Hovedsiden

Liten annonse

  frykter lobbykamp om kraftsluk

  Kilde: E24 | Publisert: Igår. - (lørdag 13. april 2024 KL:14.45)
  Rødt ønsker at Stortinget skal ta stilling til nye, store kraftsluk. – Legger fort opp til vanvittige lobbykampanjer, svarer Marianne Sivertsen Næss (Ap).
  frykter byggstreik: – blir ille uansett

  Kilde: E24 | Publisert: (tirsdag 9. april 2024 KL:16.52)
  Ni ansatte i i-Bolig AS kan bli tatt ut i streik, dersom partene i byggebransjen ikke blir enige. Et lønnsoppgjør på nivå med frontfaget er «vanskelig å forsvare», sier daglig leder Bjørn Martin Akre.
  Knuste Bø og hysjet på publikum: – Jeg mistet hodet
  frykter de vil dø i hetebølger – får svar på historisk søksmål | Skrevet av NRK - Urix' title='Les mer detaljer om artikkelen: eldre kvinner frykter de vil dø i hetebølger – får svar på historisk søksmål | Skrevet av NRK - Urix'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. april 2024 KL:17.44)
  det er stort og betyr mye for motivasjonen videre. det er kult at du kan være der oppe og matche de store på en god dag, sier en stolt harald øygard til nrk etter rennet. 27-åringen var et ubeskrevet blad for de aller fleste før lørdagens fellesstart i nm, men kan nå smykke seg med karrierens første nm-tittel. han gikk ut like bak meriterte tarjei bø på sisterunden, og sammen skulle de gjøre opp om gullet. – jeg merket at han var på bakskiene mine. det var et solid rykk han kom med, jeg hadde ingenting å stille opp med. jeg tror alle heiet på han der ute, det var ingen som heiet på meg. så jeg er litt skuffet, sier bø med et glimt i øyet. i det rykket var unnagjort og øygarden skjønte at det kom til å gå, løftet han fingeren mot leppene og hysjet mot publikum. – jeg mistet hodet litt. det er dumt, vet du, sier han, og frykter at han «får hele hallingdalen på nakken» etter stuntet. bø hyller imidlertid hysjingen. – det er deilig. det må være mer hysjing. det er akkurat sånn det skal være. øygard gikk til slutt alene inn på oppløpet og kunne juble for en fantastisk seier. – det var stort å få gå med et av forbildene sine, tarjei, her i dag, sier han ydmykt. langs løypene sto pappa ottar og heiet. – det var moro. jeg er veldig stolt og veldig rørt, sier pappa til nrk med tårer i øyneneOm 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »