Hovedsiden

Liten annonse
  Medier: Mbappe forlater PSG

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:17.30)
  den franske superstjernen kylian mbappé forlater paris saint-germain når kontrakten løper ut i sommer, ifølge the athletic. det anerkjente nettstedet skriver at ledelsen i den franske hovedstadsklubben ble informert om avgjørelsen torsdag ettermiddag. 25-åringen signerte for psg sommeren 2018 og har scoret 243 mål på 290 kamper. i fjor sommer ble det rapportert at psg hadde godtatt et bud fra al-hilal på utrolige 259 millioner pund. den gangen ble det derimot ikke noen avtale. etter at mbappé ikke skal ha ønsket seg til saudi-arabia.

  Real Madrid genererte inntekter på 9,54 milliarder kroner i 2023 – mest i Europa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:10.35)
  den spanske fotballstorheten real madrid leder an på listen over klubber med størst inntekt i fotball-europa i 2023, ifølge en rapport uefa publiserte torsdag. i rapporten kommer det fram at «los blancos» tjente 9,54 milliarder kroner i fjor. regjerende mesterligavinner manchester city tjente på sin side 9,48 milliarder, barcelona 9,24 milliarder og paris saint-germain 9,12 milliarder kroner. ifølge rapporten noterte 15 av 20 klubber på listen seg for rekordhøye inntekter i 2023. sjetteplasserte bayern münchens tall økte med litt over én milliard sammenliknet med året før. pengesterke premier league gjør seg også bemerket på listen. manchester united, tottenham, liverpool, chelsea, arsenal, newcastle, west ham og brighton er alle inne på topp 20-listen sammen med city. uefa estimerer den engelske ligaens totale inntekter til å være rundt 73,7 milliarder kroner. det er like mye som spansk la liga (37,4 milliarder) og tysk bundesliga (36,3 milliarder) til sammen. (ntb)

  Mbappé skjøt PSG mot kvartfinale i mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:22.52)
  paris saint-germain tok en enkel seier over real sociedad i åttendedelsfinalen i mesterligaen. etter en målløs og jevn første omgang, skulle psg virkelig sette på turboen etter hvilen. etter litt sjansesløseri fra hjemmelaget, var det ingen ringere enn kylian mbappé som fikk hull på byllen for hovedstadsklubben. den franske verdensstjernen var iskald fra kloss hold, og sendte psg fortjent i føringen etter 57 minutter. – vi scoret i viktige øyeblikk og er fornøyd med det første steget. det er fortsatt en jobb igjen å gjøre, men det er godt å reise til spania med et forsprang, sa mbappé til canal plus. så snaue 15 minutter senere fikk unggutten bradley barcola vise seg frem. først rundet han elegant av sociedad-backen hamari traore, for så å plassere ballen kontant til side for alex remiro. kampen endte 2-0. det ble dermed en komfortabel seier for det franske laget, som har gitt seg selv et solid utgangspunkt til returkampen som spilles i mars.

  PSG med komfortabel seier over Sociedad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:22.52)
  paris saint-germain tok en enkel seier over real sociedad i åttendedelsfinalen i mesterligaen. etter en målløs og jevn første omgang, skulle psg virkelig sette på turboen etter hvilen. etter litt sjansesløseri fra hjemmelaget, var det ingen ringere enn kylian mbappé som fikk hull på byllen for hovedstadsklubben. den franske verdensstjernen var iskald fra kloss hold, og sendte psg fortjent i føringen etter 57 minutter. så snaue 15 minutter senere fikk unggutten bradley barcola vise seg frem. først rundet han elegant av sociedad-backen hamari traore, for så å plassere ballen kontant til side for alex remiro. kampen endte 2-0. det ble dermed en komfortabel seier for det franske laget, som har gitt seg selv et solid utgangspunkt til returkampen som spilles i mars.

  Son skadet fingeren i krangel med lagkamerater

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:11.03)
  tottenham-kaptein son heung-min havnet i bråk med lagkamerater og skadet fingeren sin kvelden før sør-koreas semifinaletap for jordan i asiamesterskapet. det kommer fram i britiske aviser og bekreftes onsdag av sør-koreas fotballforbund (kfa). son spilte med teipede fingre da sørkoreanerne tapte semifinalen 0-2, og det samme gjorde han da han kom inn for tottenham i helgens 2-1-seier over brighton. sør-korea-stjernen skadet fingeren sin da det oppsto uenigheter mellom lagets yngre og eldre spillere under en middag kvelden før semifinalen i al-rayyan i forrige uke. noen av de yngre spillere, blant dem paris saint-germain-stjernen lee kang-in, skyndte seg gjennom middagen for å kunne dra for å spille bordtennis. dette skal ha irritert kaptein son og andre sør-korea-veteraner. (ntb)

  Full ordkrig mellom PSG-topp og Paris-ordfører: – Det er over nå

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:07.46)
  den franske fotballstorheten paris saint-germains styreleder nasser al-khelaifi og paris-ordfører anne hidalgo har røket uklar med hverandre. til grunn for det som har blitt en offentlig ordkrig, ligger striden om idrettsarenaen parc des princes, der psg spiller sine hjemmekamper. al-khelaifi og hidalgo er tidligere sett jevnlig sammen i vip-området på det nevnte stadionet, men nå er de ikke lenger på talefot, skriver nyhetsbyrået afp. kjernen i krangelen er khelaifis ønske om å kjøpe parc des princes fra byen. hidalgos administrasjon har satt ned foten for dette, blant annet gjennom en avstemning i kommunestyret 6. februar. – vi har kastet bort mange år på å ville kjøpe parc, sa en sint khelaifi under et uefa-møte nylig. – det er over nå. vi ønsker å flytte fra arenaen, fortsatte han ifølge afp. psg-toppen ga også flere uttalelser forrige måned der han ba om «respekt» fra ordførerens kontor, og la til: – det har vi ikke fått. psg skal ha gitt beskjed om at de var interessert i å kjøpe den mye større arenaen stade de france, men kom ikke med noe bud før fristen utløp i begynnelsen av januar. – vi ønsker ikke å fortsette å snakke med psg gjennom mediene, sa viseordfører i paris, emmanuel gregoire, til journalister søndag. – vi har ting å si til dem, og vi forestiller oss at de har ting å si til oss, fortsatte han. (ntb)

  Hegerberg månedens spiller i Lyon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:13.11)
  lyon-spissen ada hegerberg er kåret til månedens spiller i klubben etter en målrik januar. trofeet ble hun tildelt av klubbeier michele kang etter søndagens 1-1-kamp mot paris saint-germain i den franske toppligaen. hegerberg scoret fire ganger på fire kamper i januar og fortsatte dermed en fin trend. hun står med i alt 17 scoringer på 19 kamper siden hun returnerte fra skade i oktober. søndag takket hun supporterne for støtten da hun mottok prisen som månedens spiller. lyon skal ut i dobbeltkamp mot benfica i mesterligaens kvartfinale i mars. laget leder også den franske ligaen suverent, og 1-1-kampen mot psg var lagets første poengtap i serien denne sesongen. (ntb)


  PSG må finne ny stadion: – Vi har kastet bort flere år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:15.20)
  paris saint-germain varsler at klubben må skaffe seg et nytt hjem etter at den blir nektet å kjøpe parc des princes. det kom fram da psg-president nasser al-khelaifi møtte pressen etter uefa-konferansen i paris torsdag. tidligere i uken bekreftet myndighetene i paris at parc des princes ikke er til salgs. – vi har kastet bort flere år ved å prøve å skaffe oss det (stadionet). nå er det lettere for oss, for vi vet hva vi vil. vi vil flytte fra parc des princes, sa al-khelaifi. psg uttalte i fjor at de ville utforske andre alternativer etter at paris-ordfører anne hidalgo sa at stadionet ikke kunne kjøpes. – et salg er ikke ønskelig, og det er fordi det ville vært en avgjørelse vi ikke kan omgjøre. det er derfor vi må utelukke salg av parc des princes i dag. vi vil ikke selge en del av arven til paris, sa idrettsbyråd pierre rabadan tirsdag. parc des princes har vært hjemmebanen til psg siden 1974. klubben ble grunnlagt fire år tidligere. dermed ser det ut til at klubbens opphold i storstua med en kapasitet på over 48 000 tilskuere, er ved veis ende. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »