Hovedsiden

Liten annonse
  Gladmelding for Haaland – sjefen forlenget kontrakten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 23. november 2022 KL:11.02)
  pep guardiola har forlenget kontrakten med manchester city med to år. det bekrefter klubben i en pressemelding. spanjolens kontrakt strekker seg nå til sommeren 2025. det er trolig godt nytt for erling braut haaland. det var guardiola som hentet ham til klubben i sommer, og siden har nordmannen fått tillit som de lyseblås førstevalg på topp.

  Gladnyhet

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (onsdag 23. november 2022 KL:09.51)
  med messi og ronaldo på hell, savner fotball-vm en arvtaker. erling braut haaland kan bli arvtakeren, og framtida ser lys ut. læremester pep guardiola vil angivelig forlenge kontrakten med manchester city.


  Frustrert Haaland da City gikk på overraskende tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 12. november 2022 KL:15.33)
  erling braut haaland og manchester city fikk det tøft hjemme mot brentford. nordmannen gikk målløs av banen - og på overtid ble manchester city knallhardt straffet. syv minutter på overtid kontret brentford inn seiersmålet. ivan toney ble den store helten da han bredsidet inn seiersmålet for gjestene. det ble lagt til hele ti minutter etter at aymeric laporte fikk et stygt kutt. spanjolen blødde kraftig fra hodet og var nede for telling i flere minutter. forrige helg avgjorde manchester city mot fulham dypt inne i overtiden. denne gangen fikk de smake sin egen medisin. pep guardiolas manchester city var store favoritter før møtet, men ble møtt av et brentford-lag som gikk fryktløst til verks. ivan toney sendte dem i føringen med et vakkert hodestøt, og i løpet av kampen scoret gjestene en rekke sjanser. manchester city hadde også sine muligheter, men det var bare phil foden som fant nettmaskene da han hamret ballen i mål etter et hjørnespark. haaland ble godt pakket inn av brentford-forsvaret, og nordmannen, som står med 18 scoringer i ligaen så langt, var tydelig frustrert. det betyr at arsenal - uavhengig av hvordan det går i deres kamp mot wolverhampton i kveld - vil lede premier league under vm-pausen. dersom martin ødegaard & co. gjør jobben i kveld vil de ha en fem poengs luke ned til manchester city.


  Nettverket hans er seriøst imponerende

  Kilde: E24 | Publisert: (lørdag 12. november 2022 KL:06.00)
  han golfer med pep guardiola, spiller fotball med usain bolt og er nær venn av haaland-familien. hallingdølen bjørn gulden (57), den nye toppsjefen i adidas, er idrettsverdens ukjente edderkopp.

  Haaland fortsatt usikker foran Brentford-kampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 11. november 2022 KL:14.47)
  erling braut haaland nærmer seg å bli helt frisk fra sin ankelskade, men manchester city-manager pep guardiola ville ikke si om han starter mot brentford. – vi får se. han skal trene i ettermiddag. han er litt bedre, sa guardiola på fredagens pressekonferanse, ifølge manchester evening news. lørdagens oppgjør er det siste før ligaen tar en pause i forbindelse med vm i qatar. i pausen skal haaland være både i marbella og i norge, ifølge guardiola. – jeg ville helst at han skulle spilt vm, men dessverre kvalifserte de (norge) seg ikke. han vil bli helt frisk fra skaden. han skal være i marbella og norge og forhåpentligvis komme tilbake klar, sa spanjolen. haaland har ikke startet en kamp for city etter at han skadet seg i mesterligakampen mot borussia dortmund. det er en rekke på fire kamper. (ntb)  England presenterer VM-tropp – City-stjerne nervøs

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 10. november 2022 KL:06.57)
  torsdag klokken 15:00 presenterer england-manager gareth southgate sin tropp for vm i qatar. kalvin phillips, som gjorde comeback for manchester city i ligacupseieren over chelsea, er spent før uttaket. – jeg er nervøs, men jeg blir veldig glad om jeg kommer med. jeg har jobbet så hardt for det, sa phillips til bbc etter kampen. city-spilleren startet samtlige kamper for england i fjorårets em-sluttspill, helt fram til finalen, men har slitt med en skulderskade i årets sesong. – det har vært sju uker med hardt arbeid for å komme i form. det har vært et mål for meg å rekke vm, sa han til bbc etter å ha spilt en drøy omgang i 2-0-seieren over chelsea. – jeg fikk vite at operasjoner som den jeg hadde vanligvis betyr at man er ute i åtte til tolv uker, og det skjedde akkurat åtte uker før vm. det var en vanskelig avgjørelse å ta, men nå er jeg glad for at jeg gjorde det. city-manager pep guardiola er ikke i tvil. – det er mange dager igjen til den første kampen i vm, og han er klar. gareth kjenner ham, og det er viktig, sa han til sky sports etter at phillips bidro til å sikre plass i åttedelsfinalen. (nrk/ntb)

  guardiola om haaland-skaden: – ikke perfekt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 8. november 2022 KL:13.51)
  pep guardiola kom med ny oppdatering om erling braut haalands skade tirsdag. han sier at det fortsatt gjenstår litt arbeid før han er tilbake for fullt. – han har det fortsatt ikke perfekt. vi får se i morgen. det viktige er at det ikke er benbrudd, bare en skade på leddbåndet, sier guardiola. haaland kan snart bli tatt ut på landslagssamlingen, der norge møter finland og irland i privatlandskamp. – hvis han føler seg bra, så spiller han for landslaget. det er så viktig for spillerne, sier spanjolen.  guardiola om haalands skade: – han er mye bedre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 4. november 2022 KL:13.47)
  erling braut haaland er tilbake i trening etter leddbåndsskaden i ankelen. på torsdag la klubben ut bilder av nordmannen som trente sammen med resten av manchester city-spillerne. om haaland er klar til å spille kampen mot fulham, svarte manchester city manager pep guardiola følgende: – han er mye bedre. vi vil ta en avgjørelse på det (om han kan spille) i kveld. han har tatt gode steg. vi har trening i ettermiddag og da vil vi ta en vurdering, sier guardiola på pressekonferansen før kampen. haaland har hatt en eventyrlig start på karrieren i manchester og har scoret 17 mål på elleve kamper i premier league. han har coret hat trick i tre av kampene.
  Vurderer Abu Dhabi

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (tirsdag 1. november 2022 KL:17.14)
  erling braut haaland (22) er blant manchester city-spillerne som ikke skal til fotball-vm i qatar. på en pressekonferanse i dag avslørte manager pep guardiola klubbens planer for denne perioden.

  guardiola: haaland trener ikke med laget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 1. november 2022 KL:13.37)
  erling braut haaland spiller ikke manchester citys kamp mot sevilla onsdag kveld. – han er ikke tilgjengelig i morgen, forteller pep guardiola på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag. han opplyste også at nordmannen for øyeblikket ikke trener med laget. haaland skadet foten da han ble taklet i bortekampen mot borussia dortmund i forrige uke. han ble deretter tatt av til pause, og måtte også stå over premier league-kampen mot leicester lørdag. – han føler seg bedre. sammenlignet med lørdag, søndag, mandag. hver dag føler han seg bedre, men han er ikke hundre prosent og vi vil ikke ta noen risiko. forhåpentlivis er han klar mot fulham, sier guardiola. mesterligamøtet med sevilla har ingen sportslig betydning for verken city, ettersom de allerede er gruppevinnere, eller de andre lagene i gruppa.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »