Hovedsiden

Liten annonse
  gladmelding for haaland – sjefen forlenget kontrakten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 23. november 2022 KL:11.02)
  pep guardiola har forlenget kontrakten med manchester city med to år. det bekrefter klubben i en pressemelding. spanjolens kontrakt strekker seg nå til sommeren 2025. det er trolig godt nytt for erling braut haaland. det var guardiola som hentet ham til klubben i sommer, og siden har nordmannen fått tillit som de lyseblås førstevalg på topp.

  Gladnyhet

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (onsdag 23. november 2022 KL:09.51)
  med messi og ronaldo på hell, savner fotball-vm en arvtaker. erling braut haaland kan bli arvtakeren, og framtida ser lys ut. læremester pep guardiola vil angivelig forlenge kontrakten med manchester city.

  haaland mister kampen mot finland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 18. november 2022 KL:10.32)
  manchester city-stjernen erling braut haaland er ferdigspilt for norge i 2022. angriperen meldte forfall også til kampen mot finland. det opplyser norges fotballforbund (nff) i en pressemelding. – erling er på bedringens vei, men trenger fortsatt to-tre uker før han er klar til å spille. derfor kommer han ikke til finland-kampen. vi og han håpet han kunne komme, men etter å ha vært på konsultasjon i barcelona har vi sammen med manchester city kommet fram til at dette er den beste løsningen for erling, sier landslagslege ola sand. haaland meldte forfall til den første kampen denne samlingen på grunn av sin skadesituasjon. manchester city-stjernen har vært i barcelona mens landslaget har vært i dublin.
  Danmarks VM-tropp komplett – Premier League-profil fekk plass
  haaland scorer | Skrevet av VG Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: viktig for solbakken at andre enn haaland scorer | Skrevet av VG Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 13. november 2022 KL:21.54)
  frederik rønnow, alexander bah, christian nørgaard, robert skov og yussuf poulsen tok dei fem siste plassane i den danske troppen til fotball-vm i qatar. landslagssjef kasper hjulmand kompletterte vm-troppen søndag kveld. hjulmand tok ut 21 namn til det kommande sluttspelet sist måndag. samtidig lét han fem plassar står opne for mellom anna å vurdere skadesituasjonen til fleire aktuelle spelarar. brentford-spelar christian nørgaard var blant dei som måtte vente til søndag med å få grønt lys. han er nyleg tilbake på banen etter ein to månaders pause som følgje av ein akillesskade. laurdag fekk nørgaard ein halvtime som innbytar i brentfords overraskande 2-1-siger over erling braut haaland og manchester city. landslagssjef hjulmand likte openbert det han fekk sjå av mannen med 17 landskampar. til vm skal også yussuf poulsen, som til liks med nørgaard har slite i haust. ein muskelskade har halde leipzig-spelaren utanfor banen, og etter comebacket har han slite med å få speletid. poulsen har spelt elleve kampar i haust, men berre éin gong har han vore på banen i 90 minutt. ikkje overraskande figurerte ikkje rosenborgs casper tengstedt på lista over namn som vart presentert søndag. rbk-profilen har levert strålande i eliteserien denne sesongen, men har så langt ikkje fått sjansen på landslaget. kampen om spissplassane i den danske troppen er tøff. danmark innleier vm mot tunisia 22. november. (©ntb)


  frustrert haaland da city gikk på overraskende tap
  haaland scorer | Skrevet av VG Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: viktig for solbakken at andre enn haaland scorer | Skrevet av VG Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 12. november 2022 KL:15.33)
  erling braut haaland og manchester city fikk det tøft hjemme mot brentford. nordmannen gikk målløs av banen - og på overtid ble manchester city knallhardt straffet. syv minutter på overtid kontret brentford inn seiersmålet. ivan toney ble den store helten da han bredsidet inn seiersmålet for gjestene. det ble lagt til hele ti minutter etter at aymeric laporte fikk et stygt kutt. spanjolen blødde kraftig fra hodet og var nede for telling i flere minutter. forrige helg avgjorde manchester city mot fulham dypt inne i overtiden. denne gangen fikk de smake sin egen medisin. pep guardiolas manchester city var store favoritter før møtet, men ble møtt av et brentford-lag som gikk fryktløst til verks. ivan toney sendte dem i føringen med et vakkert hodestøt, og i løpet av kampen scoret gjestene en rekke sjanser. manchester city hadde også sine muligheter, men det var bare phil foden som fant nettmaskene da han hamret ballen i mål etter et hjørnespark. haaland ble godt pakket inn av brentford-forsvaret, og nordmannen, som står med 18 scoringer i ligaen så langt, var tydelig frustrert. det betyr at arsenal - uavhengig av hvordan det går i deres kamp mot wolverhampton i kveld - vil lede premier league under vm-pausen. dersom martin ødegaard & co. gjør jobben i kveld vil de ha en fem poengs luke ned til manchester city.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »