Hovedsiden

Liten annonse

  Slutter å eksistere

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:07.39)
  armenske myndigheter hevder at halvparten av befolkningen i nagorno-karabakh har forlatt regionen, i etterkant av aserbajdsjans militære inngripen. torsdag melder separatist-myndighetene at de vil oppløse seg selv innen årsskiftet.
  nesten halvparten stryker på teoriprøven

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:10.33)
  særlig de litt mer voksne sliter med teoriprøven, og statens vegvesen er litt bekymret. det er noe som heter at de gamle er eldst. dette litt merkelige ordtaket skal vise at de eldre vet mest og er dermed litt klokere, men vi kan jo stille spørsmål om hvor riktig dette egentlig er. for over i […] innlegget nesten halvparten stryker på teoriprøven dukket først opp på bil24.no.

  Europas topptrenere har 16 måneder på seg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. september 2023 KL:07.53)
  en rapport fra det europeiske fotballforbundet (uefa) viser at en topptrener i snitt bare varer 16 måneder i jobben. rapporten er basert på statusen i europas 48 største fotballserier. ifølge bbc fikk 735 trener beskjed sist sesong (2022/2023) om at de ikke lenger var ønsket i jobben. trenerne som sitter aller løsest i de fem mest omtalte ligaene (england, frankrike, italia, spania og tyskland), er trenerne i premier league. der byttet over halvparten av klubbene trener i løpet av sesongen. av drøyt 1200 topptrenere har mindre enn fem prosent av trent samme klubb i fem år eller mer. i premier league er liverpools jürgen klopp et unntak. han har hatt jobben siden i oktober 2015. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »