Hovedsiden

Liten annonse
  Manchester-duellene for evigheten

  Kilde: VG Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:05.53)
  manchester city og manchester united skal for første gang møtes i en fa-cupfinale. et oppgjør som uansett vil gå inn i historien som et av de best betydningsfulle oppgjørene mellom to gigantklubber.
  Bolt vil inn i friidrettsforbundet og skape nye stjerner: – Kan hjelpe sporten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:08.59)
  friidretten mangler superstjerner og har truffet et tomrom, mener usain bolt. nå ønsker han seg en rolle i det internasjonale friidrettsforbundet (wa). den tidligere sprinteren ønsker å bruke sin status som en av historiens største utøvere for å få innflytelse i wa. i et intervju med reuters sier han at han gjerne vil bidra til at sporten ikke mister status og popularitet, men i stedet blir enda mer utbredt og fostrer nye store personligheter. – jeg bruker tiden min på mye familieting, for jeg er ikke så engasjert i friidrett som jeg skulle ønske å være, sa bolt og fortsatte: – jeg venter fortsatt på å bli ansatt i en stilling i wa. jeg har tatt kontakt med dem og sagt at jeg gjerne vil gjøre mitt for sporten, så lenge de vil at jeg skal gjøre det. jeg har vært i dialog med forbundet, og vi får se hva som skjer. – jeg kan forhåpentligvis hjelpe sporten med å vokse, sa bolt. (ntb)  Derfor er Manchester Citys suksess kontroversiell

  Kilde: VG Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:16.54)
  manchester city har vunnet sin syvende ligatittel på tolv år. de kan også bli det andre engelske laget i historien til å vinne «the treble». men i skyggen av den lyseblå konfettien står den abu dhabi-eide klubben overfor en alvorlig tiltale.


  Nadal varsler karriereslutt i 2024

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:16.15)
  den spanske tennisstjernen rafael nadal (36) varsler onsdag på en pressekonferanse at han trolig gir seg etter 2024-sesongen. – ambisjonen er å ta en liten pause og gi meg muligheten til å nyte neste år, som trolig blir min siste på den profesjonelle touren, sier nadal. spanjolen sliter for øyeblikket med en skade og vet ikke når han er tilbake. han åpner opp for kanskje å spille davis cup med spania mot slutten av årets sesong. det vil si at han ikke får muligheten til å forsvare tittelen fra roland-garros, der han i fjor slo casper ruud i finalen og totalt har vunnet 14 ganger. det er første gang siden 2004 turneringen spilles uten spanjolen som en del av startfeltet. nadal er tennisspilleren med flest grand slam-titler i historien. han har vunnet 22 stykker. i tillegg til de 14 fra paris, har han også vunnet australian open (2), wimbledon (2) og us open (4).  Her går Brann-spillerne i 17. mai-toget etter kritikken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:12.31)
  brann-spillernes deltakelse i 17. mai-toget har skapt debatt. onsdag var bård finne og lagkameratene ute i gatene for å møte folket på nasjonaldagen. debatten i forkant har handlet om brann-profilenes tradisjonsrike 17. mai-tradisjon kan virke energitappende kun tre dager før cupfinalen mot lillestrøm på ullevaal stadion. bakteppet er naturlig nok også at brann tirsdag kveld var i aksjon hjemme på stadion. eliteserieoppgjøret mot stabæk endte med en knusende 4-1-seier. generalprøven foran cupfinalen kunne dermed knapt vært bedre. bergensavisens ekspert jonas grønner er blant dem som har uttalt seg kritisk til deltakelsen i 17. mai-toget. – dette er helt uaktuelt. dette kan ikke skje. de kan ikke vandre rundt timevis i finsko med 16.-maikampen i beina – tre dager før en cupfinale! her må noen gå i seg selv. dette er ikke toppidrett verdig, sa han i helgen. grønner, som selv har vært brann-spiller, er bekymret for restitusjonen etter tirsdagens kamp. med til historien hører det at brann har gjort endringer på årets 17.-maifeiring for å tilpasse den til oppladningen til cupfinalen. spillerne ble kjørt med buss ned til området de skal gå i tog fra. (ntb)

  Et halvt liv

  Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:07.45)
  historien om mannen som kappet naboens uthus i to, ble en verdensnyhet. ti år og ti rettskrangler seinere kan det endelig fjernes. slik ble en nabokrangel et ti år langt mareritt.


  andrea rooth med kjempeløp – norgeshistoriens tredje raskeste

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:11.35)
  Lambertsetersprinten ga Andrea Rooth gode svar. Der satte hun U23-rekord på 300-meteren og klokket inn til tredje bestetid av en norsk kvinne noensinne. Rooth tok en klar seier på 37,64 og «perset» med over sekundet. Prestasjonen var en forbedring av Henriette Jægers norske U23-rekord med tre hundredeler. Tiden i fredagens løp var også årsbeste i Europa for seniorer og den tiende beste i verden. – Det er fantastisk å løpe på hjemmebane. Alle heier på deg, og du føler at du har hele klubben i ryggen, sa Rooth etterpå i et intervju gjort av arrangøren Lambertseter IF, ifølge NTB.

  Mercedes C-klasse fyller 30 år

  Kilde: Bil24 | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:10.15)
  dagens mercedes kan takke bilen som ble presentert for akkurat 30 år siden for suksessen de har. det har selvsagt vært flere viktige modeller opp gjennom mercedes-historien, og en av de viktigste var 190-modellen som kom i 1982. med denne tok det tyske merket steget inn i den litt mer kompakte klassen med et langt […] innlegget mercedes c-klasse fyller 30 år dukket først opp på bil24.no.

  NFL-klubb selges for rekordsum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:23.19)
  washington commanders-eier dan snyder bekrefter i en pressemelding at han har godkjent et salg av klubben til en gruppe ledet av milliardæren josh harris. de to partene opplyser om enigheten om salget i en delt pressemelding fredag kveld. summen på kjøpet skal være på 6 milliarder dollar (tilsvarer 64 milliarder norske kroner), ifølge nyhetsbyrået ap. det er det meste en idrettsklubb har blitt solgt for gjennom historien. den tidligere rekorden sto todd boehly og hans konsortium for da de kjøpte premier league-klubben chelsea for 5,3 milliarder dollar (56 milliarder kroner) i fjor.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »