Hovedsiden

Liten annonse
  Atle Lie McGrath på pallen i Aspen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. mars 2024 KL:22.01)
  alt lå til rette for en knallsterk norsk dag i storslalåmrennet i aspen, da norge hadde tre kjørere blant de sju beste etter første omgang. men det ble atle lie mcgrath, som var nummer sju halvveis i rennet, som kunne ta steget opp på pallen etter en intens 2. omgang. nordmannen ble til slutt nummer tre etter en forrykende omgang. alexander steen olsen var best av de norske etter første omgang. da lå han på 2. plass bare tolv hundredeler bak lederen marco odermatt. men han klarte ikke å følge opp den sterke kjøringen i 2. omgang. steen olsen falt tilbake til 7. plass. henrik kristoffersen ble nummer åtte. samtidig var det historisk sving over rennet da marco odermatt vant rennet. dette var sveitserens 11. seier på rad i storslalåm. han har derfor vunnet åtte av åtte renn i storslalåm denne sesongen. samtidig avgjorde han kampen om storslalåmcupen flere uker før sesongen er over. – det var trolig den hardeste dagen denne sesongen, sier odermatt i intervjuet med det internasjonale skiforbundet etter seieren. svetsiske loic meillard ble nummer to i rennet.
  Hentet Solskjær

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:05.10)
  tusenvis dukket opp da ole gunnar solskjær (50) møtte indiske manchester united-supportere tidligere i februar. - historisk besøk, sier mannen som fikk det hele til å skje.

  nhl-stjerne ble historisk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:08.33)
  Toronto Maple Leafs-stjernen Auston Matthews (26) scoret sitt 50. og 51. mål på rekordtid da hans tidligere favorittklubb Arizona Coyotes ble slått 6-3. Matthews er den raskeste USA-fødte spilleren til å runde 50 mål i en NHL-sesong. Det gjorde han i sin kamp nummer 54. Hans tidligere rekord var på 62 kamper, som han delte sammen med Kevin Stevens. Ikke siden 1996 har en spiller gjort det raskere enn 26-åringen. Da scoret legenden Mario Lemieux 50 mål på 50 kamper. Rekorden innehar Wayne Gretzky. I 1981/82-sesongen brukte han bare 39 kamper på å runde 50 nettkjenninger. Både Lemieux og Gretzky er født i Canada.


  Guttormsen står over VM innendørs

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:21.32)
  sondre guttormsen står over vm innendørs i glasgow. det opplyser han selv på sin instagram-konto. 24-åringen var tenkt å delta i stavsprang, i mesterskapet som foregår fra 1.- til 3. mars. han har slitt med skader i vinter, og i frykt for å gjøre vondt til verre står han nå over mesterskapet. guttormsen tok gull i stavsprang i innendørs-em i fjor og er historisk som første nordmann over 6,00 meter i stavsprang.


  kolstad-spiller undertegnet historisk kontrakt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:15.56)
  kolstad-kaptein sigvaldi gudjonsson skrev under på en historisk lang kontrakt med klubben fram til 2030. det skriver kolstad på sin nettside. – at det skulle bli helt til 2030, den lengste jeg noen gang har skrevet, det så jeg egentlig ikke for meg, sier gudjónsson til klubben. han har lenge fortalt at han har ønsket å fortsette å være en del av satsingen i klubben, så lenge han selv og klubben blir enige om de sportslige og økonomiske betingelsene. i 2030 er den rutinerte høyrekanten 36 år. – fortsatt ung, sier islendingen til adressa med et smil. – jeg trives bra her. jeg har tro på prosjektet, og jeg vil at det skal lykkes, fortsetter han. kolstad kjemper for tiden om å ta seg videre fra mesterligagruppespillet. på onsdag kommer zagreb på besøk i trondheim spektrum. med seier vil kolstad klatre til sjetteplass på tabellen når tre kamper gjenstår. de to beste lagene i puljen går direkte til kvartfinale. de fire neste spiller åttedelsfinale. (ntb)


  højlund ble historisk da united seiret over luton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:19.26)
  Rasmus Højlund ble tidenes yngste Premier League-spiller til å score i seks kamper på rad da Manchester United slo Luton 2–1. Dansken er dermed i celebert selskap da bare bare tre Manchester United-spillere fra før har scoret i seks Premier League-matcher på rad: Cristiano Ronaldo, Ruud van Nistelrooy og Eric Cantona. Bortelaget fikk en drømmeåpning på Kenilworth Road. Bare 37 sekunder ut i kampen roter Luton-stopper Amari Bell det skikkelig til. Helt upresset header han ballen til en umarkert Højlund, som enkelt spaserer keeper før han setter ballen i nettet. Bare seks minutter senere er dansken igjen på rett sted til rett tid. Alejandro Garnacho skyter ballen mot mål, men treffer isteden via brystkassen til Højlund – og inn. Luton fikk en redusering, men det forble med det ene målet. Dermed lever topp fire håpet for United i høyeste grad, særlig etter Tottenham tapte sin ligakamp mot Wolverhampton. De er nå tre poeng bak Tottenham, og fem poeng bak Aston Villa som ligger på den jeve fjerdeplassen. Luton på sin side ligger fjerde sist og er ett poeng over nedrykksstreken.
  slakter historisk avstemning

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:02.19)
  Republikanerne i Representantenes hus har stemt for å stille USAs sikkerhetsminister, Alejandro Mayorkas, for riksrett for situasjonen på grensa til Mexico. USA president, Joe Biden, mener det bare er et politisk skuespill.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »