Hovedsiden

Liten annonse
  Eskås dømmer Manchester City-kamp i mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 4. mars 2024 KL:11.00)
  espen eskås er satt opp som hoveddommer i åttedelsfinalen i mesterligaen mellom manchester city og fc københavn onsdag. han har med seg isaak elias beshevkin og anders olav dale som assistentdommere, og fjerdedommer er rohit saggi. kampen starter klokken 21 onsdag. i den første kampen endte det 3-1 til city, og utgangspunktet for hjemmelaget foran returkampen i england er dermed meget godt. kevin de bryne, bernardo silva og phil foden scoret for city i det første oppgjøret i parken. magnus mattsson sørget for fcks trøstemål. (ntb)  Nedtur for Zuccarello og Wild mot Hurricanes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:06.39)
  mats zuccarellos minnesota wild hadde et overtak mot carolina hurricanes i nesten to perioder, men ble til slutt slått 3-2 på hjemmebane. riktignok sørget conner dewar for at den første scoringen gikk til hjemmelaget midtveis i første periode. fem minutter senere utlignet jordan staal for hurricanes, men drøyt 20 sekunder før hvilen sendte jonas brodin wild tilbake i ledelsen 2-1. det resultatet sto seg i nokså nøyaktig 20 minutter, og andre periode så ut til å ende målløs. men igjen fant pucken nettet drøyt 20 sekunder før neste hvil. denne gangen var det andrei svechnikov som utlignet for hurricanes, og lagene var tilbake til utgangspunktet da den tredje perioden startet. den eneste scoringen i siste periode kom etter elleve minutter. et skudd fra jack drury gikk via ansiktet til stefan noesen og så forbi wild-keeper filip gustavsson og fastsatte sluttresultatet til 3-2 for gjestene. mats zuccarello fikk snaut 17 minutter på isen, men ingen assist eller scoring. (ntb)

  Stavanger Oilers tok seieren i målfattig oppgjør – sju strake tap for Lørenskog

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:21.25)
  stavanger oilers la press på vålerenga med en knepen 2-1-seier borte mot lørenskog i eliteserien i ishockey tirsdag. oilers lå sju poeng bak vålerenga på andreplass før oppgjøret. kampens første mål kom ikke før halvveis i andre periode da martin gran scoret for gjestene. sju minutter senere utnyttet hjemmelaget et overtallsspill og utlignet ved christian blomqvist. i tredje periode tok oilers igjen ledelsen ved dan kissel, og vant. dermed reduserte oilers luken opp til vålerenga fra sju til fire poeng. det gjenstår fire kamper av grunnserien i ehl.

  Ajers Brentford knust av West Ham

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:23.02)
  kristoffer ajers brentford tapte 2-4 borte mot west ham i premier league mandag. ajer var med fra start, men slet med jarrod bowen som herjet og scoret tre mål for hjemmelaget west ham. neal maupay og yoane wissa scoret målene for bortelaget, mens emerson scoret det fjerde målet for west ham. brentford står nå med åtte tap og to seire på de siste ti kampene i premier league. det er fem poeng ned til luton på nedrykk, som har én kamp mindre spilt.  Storhamar sikret seriemesterskapet med storseier – knuste Comet 10–0

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:20.54)
  storhamar tok sitt niende seriemesterskap i ishockey da laget slo tabelljumbo comet fra halden med 10–0 foran godt besatte tribuner. storhamar satset på å fylle hamar ol-amfi med 5721 publikummere slik at det var nesten «mætt fjøs» da det niende seriemesterskapet ble sikret. det var likevel et stykke til publikumsrekorden på godt over 7300 frammøtte. det skilte 93 poeng mellom de to lagene før kampen og hjemmelaget var mer enn store favoritter. andreas martinsen satte tidlig standarden da han scoret 1–0 før det var gått to minutter. kort etter hadde kenneth pappalardo økt til 2–0 på en styring. sverre rønningen økte til 3–0 før det var gått ti minutter. maxime trepanier økte til 4–0 etter at comet hadde hatt en puck som stoppet på målstreken før en storhamar-spiller fikk slått den unna. mål fra jacob berglund og marcus bryhnisvven ble til 5–0 og 6–0. kapteinen selv patrick thoresen satte 7–0 i midtperioden. canadiske trepanier økte til 8–0 i sisteperiode med sitt annet mål for kvelden. berglund stoppet også på to mål til 9–0 før andreas dahl ordnet 10–0 og tosifret. seieren var lagets 25. strake seier. (©ntb)

  Porto avgjorde på overtid mot Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:22.57)
  det så lenge ut til å ende målløst i åttendedelsfinalen mellom porto og arsenal i mesterligaen, men fire minutter på overtid scoret portos kantspiller wenderson galeno seiersmålet på vakkert vis. dermed seiret portugiserne 1-0 hjemme på estadio do dragao. seiersmålet på overtid må ha smakt ekstra godt for galeno, for etter en sjansefattig åpning på kampen, fikk han to gigantiske muligheter til å sende hjemmelaget i ledelsen etter 21 minutter. brasilianeren klarte på mirakuløst vis å sette ballen utenfor fra få meter ved begge anledninger. arsenal og martin ødegaard styrte det meste av spillet i førsteomgang, og hadde mange dødballer. likevel slet de med å omsette det i store sjanser. dermed var det målløst til pause. andreomgangen ble heller ikke noe fyrverkeri av en fotballkamp. porto har vist seg svært gjerrig på eget gress den siste tiden, og hadde ikke sluppet inn mål på fem kamper før kveldens kamp. det var tydelig også onsdag at dette porto-laget ikke er enkelt å score på. begge lag hadde det man kan kalle «nesten-muligheter», men slet med å skape det helt store. det var helt til galeno tok saken i egne hender og curlet ballen i lengste hjørnet fra 20 meter. samtidig sende han hjemmefansen til himmels. – det var en perfekt gjennomført fotballkamp av porto mot et av de store formlagene i europa, sa norges landslagssjef ståle solbakken i tv2-studio etter kampen. arsenal, som er i åttendelsfinalene av mesterligaen for første gang siden 2017, må dermed vinne i returoppgjøret i london 12. mars for å avansere til kvartfinalene. i kveldens andre kamp i mesterligaen endte det 1-1 mellom napoli og barcelona. spissene victor osimhen og robert lewandowski stod for scoringene i den åttendedelsfinalen.

  Liverpool ble rystet av Luton – så snudde de kampen på to minutter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:22.25)
  ligaleder liverpool måtte klare seg uten en rekke av deres største stjerner, som blant andre mohamed salah og darwin núñez, i kampen mot luton onsdag kveld. da luton så tok ledelsen i kampens tolvte minutt, så det ut til at det kunne bli en utfordrende kveld for liverpool. hjemmelaget fikk det ikke til å stemme foran mål og til pause ledet nyopprykkede luton stadig 1–0. i den andre omgangen slo liverpool fryktelig tilbake. etter et vedvarende press, headet kaptein virgil van dijk inn utligningen etter et hjørnespark, idet kampuret bikket 55 minutter og 51 sekunder. to minutter og fire sekunder senere lå ballen igjen i nettet, denne gangen etter en heading fra cody gakpo. luton jaktet sin første seier borte mot liverpool i historien, men etter de to raske målene, ble det raskt klart at den ikke kom onsdag. istedenfor scoret både luis díaz og harvey elliott mot slutten av omgangen. dermed ble det en til slutt komfortabel 4-1-seier for liverpool, som har henholdsvis fire og fem poeng ned til manchester city og arsenal med én kamp mer spilt. luton ligger på 18. plass, på dårligere målforskjell enn everton på den sikre 17.-plassen.

  Girona greide ikke utnytte Real Madrids feilskjær – tapte mot Athletic Bilbao

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:23.07)
  girona tapte 2-3 mot athletic bilbao og greide dermed ikke minske luken opp til serieleder real madrid på la liga-tabellen. girona leverte en svært sterk åpning på sesongen og ledet lenge, men ble etter hvert forbigått av real madrid. hovedstadslaget skaffet seg deretter en luke med 4-0-seieren over girona tidligere i februar. real madrid måtte søndag nøye seg med 1-1 mot rayo vallecano. mandag kunne dermed girona minske gapet til tre poeng, men tabelltoeren fikk det tøft i bilbao. to mål av álex berenguer og ett av iñaki williams sørget for at hjemmelaget kunne juble for seier. viktor tsyhankov og eric garcía scoret gironas mål. laget har bare tapt tre kamper denne sesongen. dermed skiller det fortsatt seks poeng opp til real på tabelltopp. (ntb)

  Zuccarello med tre målgivende i utrolig opphenting

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:22.51)
  mats zuccarello scoret sitt tiende mål for sesongen og var sentral med tre målgivende pasninger da minnesota wild slo vancouver canucks 10-7 i nhl mandag. fem mål på litt over fem minutter i starten av tredje periode snudde kampen for wild, som med det tok en svært sterk seier. zuccarellos mål kom like før slutt i annen periode. nordmannen avsluttet fra siden før pucken gikk via en canucks-forsvarer, under målvakt casey desmith og i nettet. scoringen reduserte kampen til 3-5 og ga wild håp før tredje periode. der fikk wild et tidlig overtall og utnyttet det til det fulle. på bare ett minutt og 44 sekunder scoret hjemmelaget tre ganger, og zuccarello hadde assist på alle. nordmannen slo smarte pasninger som lagkameratene satte i nettet. svenske joel eriksson ek scoret hattrick og hadde tre assist i seieren. også kirill kaprizov noterte seg for tre scoringer og tre assist. zuccarello står nå med 44 målpoeng på 46 kamper denne sesongen

  Ohi matchvinner for Brøndby – vant toppkamp tross Heggheims tidlige utvisning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:22.09)
  ohi omoijuanfo ordnet 1-0 til brøndby i storoppgjøret mot midtjylland. vertene tok seieren selv om de spilte 80 minutter i undertall. det var norske spillere som inntok hovedrollene i søndagens drama i den danske gullstriden. omoijuanfo ble mest sentral med sin vinnerscoring like før pause. han dunket den inn fra kloss hold og noterte sitt sjette seriemål for sesongen. før det så det mørkt ut for brøndby. etter litt over et kvarter løp henrik heggheim ned sin landsmann ola brynhildsen på en farlig midtjylland-kontring. rødt kort og straffe ble dømt. heldigvis for hjemmelaget greide ikke cho gue-sung å få ballen i mål. midtjylland fikk mange kontringsmuligheter utover i omgangen, men brøndbys keeper patrick pentz sto i veien. i andre enden av banen skulle omoijuanfo være mer nådeløs. seieren betyr at brøndby topper tabellen ett poeng foran erkerival fc københavn og midtjylland. om fire runder blir superligaen delt i to og går inn i en sluttspillfase. (©ntb)

  Chelsea overrasket da Haaland bommet og bommet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:20.29)
  manchester city avga poeng i tittelkampen da pep guardiolas menn kun klarte 1-1 hjemme mot chelsea. for erling braut haaland ble det en kveld han trolig ønsker å glemme. jærbuen misbrukte flere enorme muligheter i løpet av kampen. – jeg kan ikke tro at haaland bommer på den sjansen, sa sky sports-ekspert jamie carragher til egen kanal etter at nordmannen hadde sløst nok en stor mulighet. 23-åringen endte med en xg (forventet antall mål ut fra sjanser og spill) på 1.88. det er oppsiktsvekkende høyt for en spiller som ikke klarer å komme på scoringslista. han hadde totalt syv skudd i kampen. til slutt var det rodri som utlignet for hjemmelaget sju minutter før slutt. det ene poenget gjør at det er fire poeng opp til ligaleder liverpool. city har dog èn kamp mindre spilt. haaland og co. innehar tredjeplassen, og som nummer to ligger arsenal, to poeng foran. etter kampen var kameraene i ansiktet på haaland. han dyttet de unna og så tydelig brydd ut.

  Tottenham-skrell på hjemmebane - passert av Aston Villa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:18.15)
  dejan kulusevski sørget for at tottenham har scoret i 37 premier league-kamper på rad, men det ble 1-2-tap mot wolverhampton lørdag. bare arsenal kan vise til en bedre rekke med scoringer siden premier league-oppstarten i 1992. de scoret i 55 kamper på rad mellom mai 2001 og november 2002, skriver statistikktjenesten opta. joão gomes sendte wolverhampton i ledelsen før pause. kulusevski utlignet for hjemmelaget like etter pause, men etter en drøy time ble gomes tomålsscorer da han avsluttet en flott kontring. med tapet fortsetter tottenham sin ujevne sesong etter en svært god start. london-klubben var ubeseiret i sine ti første kamper, men deretter har det gått tyngre. de hvitkledde holder femteplassen, to poeng bak aston villa. de slo nemlig fulham 2-1 på craven cottage. (ntb)

  Norge tok VM-sølv på lagtempo:– Ikke fornøyde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:21.22)
  det var italia som kunne slippe jubelen etter å ha vunnet vm-gull i lagtempo, i calgary, canada. sander eitrem, sverre lunde pedersen og peder kongshaug gikk norge inn til sølv, litt over sekundet bak italienerne. – vi er ikke fornøyde med sølv, men lagtempo har et tøft nivå. vi må opp i ringa, sier sverre lunde pedersen til nrk etter løpet. usa var på forhånd sett på som norges største konkurrent i fredagens løp, men det var hjemmelaget canada som hadde den beste tiden da norge og italia skulle avslutte konkurransen. dessverre for norge ble italienerne for sterke med tiden 3.35,00, mens norge fikk tiden 3.36,07. canada endte på tredjeplass med 3.36,72. det var flere som hadde spådd ny verdensrekord før dagens lagtempo, men der innfridde ingen av nasjonene. italias tid var snaue to sekunder bak verdensrekorden som ble satt av usa tidligere i år. fra før av har norge to sølv (2016, 2019) og tre bronse i vm-sammenheng. resten av skøyte-vm enkeltdistanser kan du se og følge på nrk.

  Norge tok VM-sølv på lagtempo i Calgary

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:21.22)
  det var italia som kunne slippe jubelen etter å ha vunnet vm-gull i lagtempo, i calgary, canada. sander eitrem, sverre lunde pedersen og peder kongshaug gikk norge inn til sølv. sekundet bak italienerne. usa var på forhånd sett på som norges største konkurrent i fredagens løp, men det var hjemmelaget canada som hadde den beste tiden da norge og italia skulle avslutte konkurransen. det norske laget var bestående av sander eitrem, peder kongshaug og sverre lunde pedersen. fra før av har norge to sølv (2016, 2019) og tre bronse i vm-sammenheng. den tredje bronsen ble tatt i fjor av allan dahl johansson, peder kongshaug og sverre lunde pedersen under vm i heerenveen.

  Lilleberg-assist da Lightning slo Avalanche

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:07.27)
  emil lilleberg noterte seg for en assist på den siste scoringen da tampa bay lightning tuktet colorado avalanche 6-3 i torsdagens nhl-runde. målpoenget – hans tredje i årets sesong – kom i hans 15. kamp for lightning denne sesongen da nick perbix fastsatte sluttresultatet til 6-3 i sluttsekundene. nordmannen fikk til sammen litt over 14 minutter på isen. colorado avalanche holdt følge med hjemmelaget til et stykke ut i sluttperioden, da nikita kucherov sørget for ledelse 4-3. deretter kom to raske scoringer i sluttminuttet for lightning, som sikret seier nummer 30 i årets nhl etter ordinær tid. (ntb)

  Mbappé skjøt PSG mot kvartfinale i mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:22.52)
  paris saint-germain tok en enkel seier over real sociedad i åttendedelsfinalen i mesterligaen. etter en målløs og jevn første omgang, skulle psg virkelig sette på turboen etter hvilen. etter litt sjansesløseri fra hjemmelaget, var det ingen ringere enn kylian mbappé som fikk hull på byllen for hovedstadsklubben. den franske verdensstjernen var iskald fra kloss hold, og sendte psg fortjent i føringen etter 57 minutter. – vi scoret i viktige øyeblikk og er fornøyd med det første steget. det er fortsatt en jobb igjen å gjøre, men det er godt å reise til spania med et forsprang, sa mbappé til canal plus. så snaue 15 minutter senere fikk unggutten bradley barcola vise seg frem. først rundet han elegant av sociedad-backen hamari traore, for så å plassere ballen kontant til side for alex remiro. kampen endte 2-0. det ble dermed en komfortabel seier for det franske laget, som har gitt seg selv et solid utgangspunkt til returkampen som spilles i mars.

  PSG med komfortabel seier over Sociedad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:22.52)
  paris saint-germain tok en enkel seier over real sociedad i åttendedelsfinalen i mesterligaen. etter en målløs og jevn første omgang, skulle psg virkelig sette på turboen etter hvilen. etter litt sjansesløseri fra hjemmelaget, var det ingen ringere enn kylian mbappé som fikk hull på byllen for hovedstadsklubben. den franske verdensstjernen var iskald fra kloss hold, og sendte psg fortjent i føringen etter 57 minutter. så snaue 15 minutter senere fikk unggutten bradley barcola vise seg frem. først rundet han elegant av sociedad-backen hamari traore, for så å plassere ballen kontant til side for alex remiro. kampen endte 2-0. det ble dermed en komfortabel seier for det franske laget, som har gitt seg selv et solid utgangspunkt til returkampen som spilles i mars.

  Hegerberg hjalp Lyon til semifinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:20.52)
  ada hegerberg kom inn ved pause og bidro med to mål og en assist da lyon lekte seg til semifinale i den franske cupen med 9-2 over montauban. hjemmelaget fra nest øverste divisjon sjokkåpnet og tok ledelsen før det var spilt ti minutter, men lyon vendte til 3-1-ledelse før pause. den norske landslagsstjernen leverte også assist da kadidiatou diani gjorde 8-1. diani fullførte senere sitt hattrick.

  Straffeseier for Lillebergs Tampa Bay Lightning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:06.11)
  tampa bay lightning med emil lilleberg i laget slo boston bruins i nhl etter straffer. oppgjøret mot topplaget boston bruins ble spilt i boston, og da det sto 2-2 etter tre perioder endte det med spilleforlengning. heller ikke på overtid klarte lagene å score, og dermed måtte kampen avgjøres på straffer, der tampa bay lightning tok det siste stikket og vant kampen med 3-2. det er lagets andre strake seier etter at de lørdag slo columbus blue jackets 4-2. lightning gikk opp i ledelsen i første periode ved erik cernak. i andre periode gikk de opp til 2-0 etter at nikita kucherov fikk pucken i buret i powerplay. deretter slo hjemmelaget tilbake med to scoringer av charlie mcavoy og james van riemsdyk. tredje periode endte målløst, og det samme var resultatet i spilleforlengelsen. til slutt ble brayden point dagens helt for lightning da han satte den avgjørende straffen inn i bruins-målet. emil lilleberg spilte sin 14. kamp for vinnerlaget siden debuten tidlig i januar. sarpsborg-gutten ble hentet opp til nhl da laget slet stort med skader. 23-åringen fikk nesten 12 minutter på isen i tirsdagens bortekamp i boston. (©ntb)

  Seier for Lillebergs Tampa Bay Lightning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:06.11)
  oppgjøret mellom tampa bay lightning og boston bruins i nhl gikk til spilleforlengning tirsdag. det endte med seier for lightning og norske emil lilleberg. oppgjøret mot topplaget boston bruins ble spilt i boston, og da det sto 2-2 etter tre perioder endte det med spilleforlengning. heller ikke på overtid klarte lagene å score, og dermed måtte kampen avgjøres på straffer, der tampa bay lightning tok det siste stikket og vant kampen med 3-2. det er lagets andre strake seier etter at de lørdag slo columbus blue jackets 4-2. lightning gikk opp i ledelsen i første periode ved erik cernak. i andre periode gikk de opp til 2-0 etter at nikita kucherov fikk pucken i buret i powerplay. deretter slo hjemmelaget tilbake med to scoringer av charlie mcavoy og james van riemsdyk. tredje periode endte målløst, og det samme var resultatet i spilleforlengelsen. til slutt ble brayden point dagens helt for tampa bay lightning da han satte den avgjørende straffen inn i bruins-målet. emil lilleberg spilte sin 14. kamp for vinnerlaget siden debuten tidlig i januar. sarpsborg-gutten ble hentet opp til nhl da laget slet stort med skader. 23-åringen fikk nesten 12 minutter på isen i tirsdagens bortekamp i boston. (©ntb)

  Dødssyke «Svennis» får Liverpool-drømmen oppfylt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:12.18)
  den kreftsyke trenerlegenden sven-göran eriksson avslørte nylig en livslang drøm. nå blir den virkelighet. 75 år gamle eriksson er rammet av kreft i bukspyttkjertelen og fortalte nylig til sveriges radio at han ikke har lenge igjen å leve. i samme moment røpet den svenske trenerlegenden at han gjennom hele sin fantastiske karriere har hatt en drøm om å trene liverpool. nå er det klart at han blir hjemmelagets trener i veldedighetskampen mellom liverpool og ajax 25. mars. svennis skal ha trenerrollen sammen med ian rush, john barnes og john aldridge. jerzy dudek, martin skrtel, fabio aurelio og djibril cissé er blant spillerne som skal representere liverpool. (ntb)

  United slo Villa etter sen McTominay-scoring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:19.28)
  innbytter scott mctominay ble matchvinner da manchester united slo aston villa 1-2, i det som var et svært viktig oppgjør for kampen om topp fire. og det var united som startet best mot vertene. etter massivt press fra bortelaget, sørget danske rasmus højlund for scoring etter 17 minutter spilt. målet kom etter en corner fra bruno fernandes som ble stusset videre til højlund – som på volley banket ballen i nettet. etter hvilen så imidlertid hjemmelaget ut som et helt annet lag, og var svært farlige på kontringene sine, med leon bailey i spissen. etter timen spilt klarte ikke united å holde unna mer. etter en corner fikk douglas luiz ballen fra kloss hold, og sendte ballen i mål bak onana. da hjemmelaget kanskje var på sitt beste, kom united-scoringen som skulle vinne dem kampen. unggutten kobie mainoo slo inn et hardt og perfekt innlegg som innbytter mctominay pannebrasket inn i mål til 2–1. med seier til røde djevlene er de fremdeles på en sjetteplass på tabellen, men nå bare fem poeng bak villa – og seks poeng bak fjerdeplassen tottenham.

  Kolstad herjet med Bækkelaget – la press på Elverum i gullkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:17.40)
  stjernegalleriet til kolstad hadde få problemer mot nedrykkstruede bækkelaget og vant 35-25 i eliteserien i håndball søndag. trønderne demonstrerte klasseforskjellen mellom lagene fra første kast og fosset av gårde til 6-0 i løpet av åpningsminuttene. – dette fungerer ikke helt optimalt for hjemmelaget. det er helt sikkert, sa tv 2s kommentator. etter en timeout oppsto det et merkbart sceneskifte i ekeberghallen. bækkelaget svarte med seks strake scoringer og fikk kontakt med storfavoritten. på stillingen 6-6 fant sander sagosen veien til nettmaskene, og kolstad fikk etter hvert sving på sakene. til pause sto det 19-9 i favør trønderne på resultattavla. ved fulltid var differansen mellom lagene den samme, og kolstad kunne innkassere to nye poeng.

  Ødegaard med to målgivende i største ligaseier på over 12 år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:16.57)
  arsenal herjet mot byrival west ham og scoret fire mål før pause. martin ødegaard og hans mannskap ga seg ikke før det stod. dette er arsenals største seier i ligaen på 12 år. vi må tilbake til 2012 for å finne en større seier for rødtrøyene, da ble blackburn slått 7-1. 6-0 seieren er arsenals nest største borteseier i historien. bare en 7-0 seier borte mot standard liège i cupvinnercupen i 1993 er større. arsenal henger med helt i tetsjiktet i premier league. med en 3. plass – to poeng bak serieleder liverpool er det virkelig tett i toppen. midtstopper william saliba sendte bortelaget i føringen med en kontant heading etter et hjørnespark 32 minutter ut i kampen. få minutter senere ble bukayo saka felt av west hams sisteskanse alphonse areola. dommeren pekte på straffemerket og saka satt selv inn 2-0 fra 11-meteren. fire minutter senere stanget gabriel magalhães inn 3-0 til gjestene. deretter spilte martin ødegaard løs leandro trossard, som banket ballen opp i lengste kryss. dermed stod det 4-0 til pause og en hel haug av tilskuere ble sett på vei ut av stadion til halvtid. målfesten fortsatte etter hvilen. ødegaard var på nytt nest sist på ballen da saka scoret sitt andre for kvelden. og som det ikke var nok for hjemmelaget, skulle tidligere west ham-kaptein declan rice strødd ytterligere salt i såret. fra 25 meter limte han ballen i bortre hjørne, men hadde en behersket feiring av respekt for sin tidligere klubb. flere mål ble det ikke på london stadium. arsenal kunne med det juble for sesongens andre 6-0 seier, etter å ha slått lens med samme sifre i champions league i november. west ham skapte tilnærmet null og befinner seg nå på en 8. plass.

  Lillebergs Lightning slo tilbake – vant over Blue Jackets

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:08.57)
  etter to strake tap sørget blant andre brandon hagel for at tampa bay lightning slo columbus blue jackets 4–2 i nhl lørdag. emil lilleberg spilte sin 13. kamp for vinnerlaget siden debuten tidlig i januar. sarpsborg-gutten ble hentet opp til nhl da laget slet stort med skader. 23-åringen spilte litt over 13 minutter i lørdagens bortekamp i columbus. der ble hagel avgjørende med ett mål og to assists, mens også nicholas paul, anthony cirelli og kaptein steven stamkos scoret. for hjemmelaget sto boone jenner for begge nettkjenninger. lightning hadde tapt de to foregående kampene mot henholdsvis new york rangers og new york islanders. med lørdagens seier er lightning plassert som nummer tre i sin divisjon. opp til florida panthers og sikker sluttspillplass skiller det ni poeng. det gjenstår om lag 30 kamper i årets grunnsesong i nhl. nylig skadet backstjernen mikhail sergachev seg igjen stygt, noe som kan bety mer spilletid for lilleberg utover i sesongen. neste kamp for lilleberg og co. er borte mot topplaget boston bruins tirsdag. (©ntb)

  Liverpool tok tilbake tabelltoppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:17.58)
  samtlige i liverpools angrepstrio scoret da de røde fra merseyside tok tilbake ligaledelsen fra manchester city. burnley var lenge gode og skapte farligheter for hjemmelaget, men de måtte til slutt se seg slått 3-1 på anfield. diogo jota sendte liverpool i føringen på hjørnespark like etter halvtimen. burnley kunne ikke være noe dårligere, og utlignet på hjørnespark rett før pause med en vakker heading fra dara o`shea. dermed gikk lagene til pause på 1-1. kun seks minutter etter hvilen stupte luis díaz inn i femmeteren og sørget for kveldens tredje scoring, samtlige med hodet. – han kaster seg inn i situasjonen med dødsforakt og stanger den ballen i mål, sa viaplays kommentator roar stokke om scoringen. darwin núñez ville ikke være noe dårligere enn sine lagkamerater i liverpools angrep og sørget for 3-1 i det 80. minutt. også det med en heading. tidligere molde-spiss david datro fofana hadde to kjempesjanser til å gjøre livet surt for liverpool, men maktet ikke å sette ballen i mål. også liverpool hadde flere muligheter til å øke ledelsen ytterligere, men klarte ikke å omsette sjansene i mål. liverpool leder nå premier league med to poeng ned til manchester city, som har en kamp mindre spilt. sander berge og hans burnley sliter i bunnen av ligaen på 19. plass.

  Ny seier for Zuccarello og Minnesota Wild

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:08.40)
  mats zuccarello og minnesota wild tok sin andre strake seier i nhl da pittsburgh penguins ble slått 3-2 på hjemmebane. mats zuccarello noterte seg ikke for målpoeng, men kunne likevel glede seg over nok en minnesota wild-seier i nhl fredag. matt boldy sørget for at vertene gikk til første pause med 1-0-ledelse, men pittsburgh utlignet tidlig i midtperioden ved reilly smith. hjemmelaget gikk på ny gikk til pause med ledelse etter scoring av jonas brodin. i tredje periode utlignet pittsburgh penguins igjen, denne gang ved sidney crosby – men kirill kaprizov ordnet minnesota wild-seier da han satte inn 3-2. matchvinnerscoringen kom 9.32 inn i perioden. mats zuccarello fikk 19 minutter og 9 sekunder på isen i oppgjøret mot pittsburgh penguins. (©ntb)

  Graham Hansen scoret i storseier - Barcelona til semifinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. februar 2024 KL:21.39)
  barcelona, som blir branns motstander i mesterligaens kvartfinale, lekte seg til semifinale i den spanske cupen med 8-0 over sevilla. caroline graham hansen scoret barcelonas sjette mål i det 40. minutt. de to andre i hjemmelagets angrepstrio, mariona caldentey og salma paralluelo, scoret to ganger hver. det gjorde også midtbanestjernen aitana bonmatí, mens innbytter ariana arias satte punktum. ingrid syrstad engen spilte hele kampen i barcelonas midtforsvar, mens graham hansen ble byttet ut i det 76. minutt. athletic bilbao er også klar for semifinale. tenerife ble slått 7-6 på straffespark etter 1-1. de to siste kvartfinalene spilles torsdag.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »