Hovedsiden

Liten annonse  Ikke blant finalistene til prestisjepris

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:13.22)
  til tross for at begge ble verdensmestere, er hverken jakob ingebrigtsen og karsten warholm funnet plass til blant finalistene i det internasjnale friidrettsforbundet (wa) sin kåring av verdens beste friidrettsutøver i verden for 2023. det ble klart da wa offentliggjorde de fem finalistene tirsdag. både jakob ingebrigtsen og warholm var blant de elleve nominerte til prisen. under friidretts-vm i august tok jakob ingebrigtsen gull og sølv på henholdsvis 5000 og 1500 meter, mens warholm vant gullet på 400 meter hekk. warholm er den eneste nordmannen som har vunnet prisen tidligere. det skjedde etter ol-gull og verdensrekord i 2021. jakob ingebrigtsen ble nummer to i fjor, bak den svenske stavhopperen armand duplantis. de fem finalistene til prisen er den indiske spydkasteren neeraj chopra (vm-gull og asiatisk mester), den amerikanske kulestøteren ryan crouser (vm-gull og verdensrekord), duplantis (vm-gull, diamond league-mester og verdensrekord), den kenyanske maratonløperen kelvin kiptum (verdensrekord og vinner av london og chicago maraton) og den amerikanske sprinteren noah lyles (vm-gull på 100 og 200 meter).


  Nusa «ute i lang tid» – mister trolig landslagssamling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:14.57)
  antonio nusa (18) sliter igjen med en skade i ryggen. det bekrefter club brügges norske trener ronny deila overfor het nieuwsblad. deila kunne ikke nøyaktig slå fast hvor lenge driblefanten blir satt på sidelinjen av skaden. – men han vil være ute i lang tid, sier treneren, ifølge nettstedet. kommunikasjonsansvarlig i club brügge kirsten willem bekrefter skaden ovenfor nrk og skriver: «jeg vet ikke om han vil bli klar for landslagssamling nå ... vi får se.» skaden fører trolig til at nusa mister de kommende landskampene mot færøyene og skottland, 16. og 19. november. hverken landslagslege ola sand eller nusa selv har besvart nrks henvendelser tirsdag. ståle solbakken sier til nrk at han ser an situasjonen med tanke på kommende landslagssamling. i slutten av september var nusa ute i to uker med en ryggskade. den norske landslagsspilleren har fått et gjennombrudd denne sesongen, og har blant annet vekket interesse fra gigantklubben chelsea.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »