Hovedsiden

Liten annonse  Turnsensasjonen (26) med spektakulært triks – blir oppkalt etter henne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 2. oktober 2023 KL:08.47)
  simone biles har nærmest blitt kjent for å flytte grensen for hva som er mulig i turnsporten. nå har hun gjort det igjen. for natt til mandag norsk tid, i kvalifiseringen i turn-vm, klarte biles å lande en «yurtsjenko» dobbel pikert salto. det høstet hyllest i sosiale medier. – du er helt utrolig, skriver alpinstjernen og landskvinne mikaela shiffrin på instagram. trikset er det ingen kvinner før henne som har klart å gjennomføre i et internasjonalt mesterskap. dermed skriver 26-åringen seg nok en gang inn i historiebøkene. og ikke bare det, for ettersom hun lykkes med gjennomføringen, blir nå øvelsen kalt opp etter henne. men den kan ikke hete «the biles» – det er det allerede en annen øvelse som heter. «the biles ii» blir den femte øvelsen som biles får oppkalt etter seg. historisk er det stort sett menn som har gjort denne øvelsen.  Spillprodusent tordner mot Hegerberg-hets: – Avskyelig og fullstendig uakseptabelt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:12.58)
  spillprodusenten ea sports jobber med å identifisere personen som rettet kraftig hets mot ada hegerberg knyttet til dataspillet ea sports fc 24. det var mandag at lyon-stjernen hegerberg rykket ut og dokumenterte at hun hadde blitt utsatt for en stygg melding på nett i kjølvannet av lanseringen av den siste utgaven av dataspillet ea sports fc 24. den norske fotballstjernen delte en lydmelding med sine følgere på instagram. avsenderen kommer med en svært lite hyggelig karakteristikk av lyon-stjernen. bakgrunnen er at hegerbergs karakter på det ferske dataspillet ea sports fc 24 inneholder en teknisk feil og er vanskelig å kontrollere. «hetsen ada hegerberg har mottatt er avskyelig og fullstendig uakseptabel. vi har kontaktet ada direkte for å tilby vår støtte», skriver spillprodusent ea til ntb. «ea har nulltoleranse for kjønnsdiskriminering, kvinnehat eller hat i enhver form, og mener at å være en del av et gamingmiljø skal være en positiv, rettferdig og trygg opplevelse for alle. våre retningslinjer for positiv spilling viser tydelig at vi ikke godtar denne typen oppførsel fra spillere på våre plattformer», heter det videre. i meldingen hegerberg delte på instagram omtales hun blant annet som «hore». – dette går litt for langt, gjør det ikke? skrev lyon-spissen selv under bildet. ea sports fc 24 er den ferskeste versjonen av de tidligere fifa-spillene. årets utgave har fått nytt navn.


  Rashford i bilulykke etter Burnley-seieren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:10.40)
  manchester uniteds marcus rashford var involvert i en bilkrasj etter seieren mot burnley lørdag kveld. ifølge daily star skal rashford først ha tatt buss med laget til klubbens treningsfelt, før han krasjet å vei ut av treningsanlegget. på instagram bekrefter rashford at han kom uskadd fra ulykken og takker for fanens støtte. – jeg har det bra, folkens. takk for alle meldingene, skriver united-stjernen.

  FCK-keeper fikk dødstrusler

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:17.36)
  fc københavns målvakt kamil grabara (24) mottok mange truende meldinger etter nedsettende omtale av galatasaray. det skriver bbc. polakken skrev et innlegg om galatasaray i sosiale medier som ikke ble godt mottatt. senere endret han på innholdet, men da hadde grabara allerede fått dødstrusler mot seg og sin familie. «dette er ikke normalt. 300 meldinger, og jeg kan ikke telle antall kommentarer. det finnes ikke ord. hva slags verden lever vi i?», skrev keeperens kone på instagram torsdag og delte skjermdumper av et knippe trusler. grabaras nedsettende omtale av galatasaray kom etter fcks 2-2-kamp borte mot den tyrkiske klubben i champions league-åpningen. målvakten slapp inn to sene scoringer i istanbul. (ntb)

  Tysk legende bygger insekthoteller på Formel 1-bane – hylles av Hamilton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:13.03)
  tidligere formel 1-verdensmester sebastian vettel har bidratt til å bygge 11 spesiallagde insekthoteller i sving to på den ikoniske suzuka-banen i japan. prosjektet, som har fått navnet «buzzin corner», har som mål å spre budskapet om biologisk mangfold. insekthotellene ble avduket torsdag, få dager før årets grand prix-løp i japan. for å rette ytterligere oppmerksomhet mot initiativet er kantsteinene i sving to på suzuka-banen malt i svart og gult – en referanse til fargene på bier. formel 1-lagene i vm-sirkuset har hver på sin kant hjulpet til med å tilpasse sine egne insekthoteller. – jeg ønsker med dette prosjektet å skape bevissthet rundt viktigheten av biologisk mangfold, skriver sebastian vettel på instagram onsdag. – bien er den perfekte ambassadøren for oss rundt dette prosjektet, og for å fremheve viktigheten av biologisk mangfold. den symboliserer ikke bare bier, men alle de andre insektene, så vi ser på bien som vår ambassadør, legger han til. tyskeren trakk seg fra formel 1-sirkuset på slutten av fjoråret etter å ha brukt de siste årene til å snakke varmt om større bevissthet rundt miljø- og klimaspørsmål. – det er flott å se at han har funnet sin misjon. det er flott å ha seb tilbake denne helgen. han satte seg ned og fortalte alle sjåførene om disse planene, sier lewis hamilton om engasjementet. (ntb)

  Svenske langrennsstjerner slår ring om Diggins

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:07.44)
  den amerikanske langrennsprofilen jessie diggins (32) får varm støtte fra sine svenske skikolleger etter at hun åpnet opp om spiseforstyrrelser. diggins har tidligere vært åpen om at hun også slet med spiseforstyrrelser tidlig i karrieren. i et innlegg på instagram meddelte diggins mandag at hun har fått et tilbakefall. – først og fremst synes jeg det er sterkt av å henne å åpne seg opp. veien til toppen er ikke lett. alle kjemper sine kamper, enten det er mot skader eller spiseforstyrrelser, som i hennes tilfelle, sier frida karlsson til expressen. – det er selvsagt trist å se at hun sliter igjen, men det er samtidig utrolig modig av henne. det er ikke lett, supplerer jonna sundling. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »