Hovedsiden

Liten annonse
  Amerikansk OL-håp ute av OL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 13. april 2024 KL:22.00)
  alicia monson, usas rekordholder på 5000 og 10.000 meter, mister sommerens ol i paris. årsaken er en avrivning i menisken. hun har nå blitt operert og det er ventet at hun må gjennom en lengre periode med rehabilitering og opptrening. – jeg har jobbet hardt for muligheten til å representere usa i enda et ol, så det smerter å ikke stille til start, skriver monson på instagram. 25-åringen kom på 5.-plass på 10.000-meteren under vm i budapest sist sommer. hun var regnet som en outsider til medalje i sommerens leker.

  Regjerende olympisk mester mister lekene i Paris: – Hjertet mitt er knust

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. april 2024 KL:19.03)
  venezuelanske yulimar rojas tok ol-gull i tresteg i tokyo 2020, men får ikke prøve å forsvare tittelen i paris etter at hun skadet seg på trening. det skriver hun i et innlegg på instagram. – til mitt venezuela, til ol-familien og idrettsbevegelsen: jeg vil informere dere om at jeg ikke vil kunne delta i de olympiske leker i paris 2024, skriver hun og utdyper: – med mye smerte og sorg vil jeg fortelle dere at jeg pådro meg en skade i venstre akilles da jeg falt på trening. hjertet mitt er knust og jeg føler meg så trist at jeg vil be om unnskyldning for at jeg ikke kan representere dere i paris 2024. i tillegg til ol-gullet i tokyo, er også rojas regjerende verdensmester etter at hun gikk av med seieren under fjorårets mesterskap i budapest. hun tok også vm-gullet i de tre foregående mesterskapene. (ntb)

  Nielsen forlenget med Hannover

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. april 2024 KL:19.02)
  håvard nielsen og hannover er enig om en ny toårskontrakt for den norske spissen. det bekreftet spilleren selv på sin egen instagram-konto. – veldig glad og stolt over å ha forlenget kontrakten min med to nye år. spennende tider fremover, reisen er langt fra ferdig! skrev han. nielsen gjorde i juli 2022 overgang fra greuther fürth til hannover, hvor han har notert seg med 15 mål og 6 målgivende på 61 kamper. i tillegg til 14 a-landskamper for norge, har han også spilt for klubber som vålerenga, salzburg, freiburg og fortuna düsseldorf. (ntb)

  Sofie Karoline Haugen legger opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. april 2024 KL:13.53)
  skøyteløperen sofie karoline haugen (28) legger opp. det skriver hun på sin instagram-profil. – det er en tid for alt og nå er min tid som toppidrettsutøver over, skriver hun. haugen har syv nm-gull på merittlisten. i tillegg har hun em-bronse på lagsprint og em-sølv på lagtempo. – alle oppturer og nedturer har formet meg til den jeg er i dag og jeg er nå klar for livets mange nye utfordringer.

  Filip og Astrid Mangen Ingebrigtsen venter sitt andre barn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:20.14)
  astrid mangen ingebrigtsen, kona til filip ingebrigtsen, er gravid. paret har fra før ett barn sammen. «lillebror», skriver hun under et bilde på instagram. de fikk datteren ellie i februar 2020. nyheten kommer ikke lenge etter at filips lillebror jakob ingebrigtsen annonserte at han skal bli far til sitt første barn. løpebrødrene fortsetter satsingen denne sesongen, med em i roma og ol i paris som sommerens to store høydepunkt.

  Superbowl-vinner skal ha stukket av fra bilulykke: – Tar fullt ansvar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:08.50)
  nfl-stjernen rashee rice (23) beklager for sin rolle i en bilulykke der han og en annen bilfører angivelig stakk av etter å ha forårsaket en kjedekollisjon. – jeg har i dag møtt etterforskere fra dallas politidistrikt angående lørdagens ulykke. jeg tar fullt ansvar for min rolle i denne saken, og vil fortsette å samarbeide med de nødvendige myndigheter, skriver rice i en instagram-story onsdag kveld. rice er såkalt wide receiver i kansas city chiefs, og han spilte da laget vant superbowl i februar. sist helg var han involvert i en ulykke på motorveien i dallas som førte til mindre skader for fire personer. nyhetsbyrået ap og en rekke andre internasjonale medier skriver at rice stakk av etter ulykken. hendelsen oppsto da to sportsbiler, en lamborghini og en chevrolet corvette, kjørte for fort og skapte en kjedekollisjon der fire andre biler ble truffet. – jeg beklager så mye til alle som ble rammet av lørdagens ulykke, skriver rice. flere medier kobler rice til corvetten, og skriver at myndighetene mener at han satt bak rattet på den bilen. personene i de to sportsbilene dro fra stedet uten å oppgi informasjon eller kartlagge om andre hadde behov for legehjelp etter ulykken. en advokat som jobber for rice, sa tidligere i uken at nfl-stjernen samarbeider med politiet, men uten å utdype. kansas city chiefs opplyser at klubben er klar over ulykken, men ønsker heller ikke å kommentere ytterligere. (ntb/nrk)  Sabalenka knust etter ekskjærestens bortgang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:07.50)
  tennissirkusets verdenstoer aryna sabalenka har tatt bladet fra munnen etter at ekskjæresten konstantin koltsov gikk bort. – konstantins død er en utenkelig tragedie, og selv om vi ikke var sammen, er hjertet mitt knust, skriver sabalenka på instagram. koltsovs bortgang ble tirsdag bekreftet av det belarusiske ishockeyforbundet. i en uttalelse onsdag opplyste politiet i miami-dade at koltsov «tilsynelatende døde av selvmord». han spilte tre sesonger i nhl med klubben pittsburgh penguins, samt i to ol med det belarusiske landslaget. – vennligst respekter mitt og hans families privatliv i denne tøffe perioden, skriver sabalenka. bildet av sabalenka er fra onsdagens trening i miami, der hun forbereder seg til fredagens tredjerundekamp i wta 1000-turneringen miami open mot spanske paula badosa. (ntb/nrk)

  Mari Leinan Lund med alvorlig kneskade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:16.37)
  kombinertutøver mari leinan lund har revet av korsbåndet og ødelagt menisker i kneet etter et fall i granåsen under prøve-vm fredag 15. mars. det opplyser hun på instagram. «ikke den sesongavslutningen jeg drømte om. likevel overveldet over all støtte og hjelp jeg får og har fått den siste tiden. har et tøft år i vente, men er klar for å gjøre den jobben som skal til for å få et sterkt og friskt kne igjen. skal ha verdens beste rehab», skriver hun videre på instagram. 24-åringen har to verdenscupseiere og 12 pallplasser i karrieren.

  Tidligere Brann-profil dropper skjebnekamper – nå beklager han til lagkameratene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:23.56)
  tidligere brann-spiller robert taylor skapte irritasjon da han takket nei til å spille for finland i torsdagens em-skjebnekamp mot wales. nå forklarer han seg. taylor, som også har en fortid i tromsø, spiller til daglig sammen med superstjernen lionel messi i inter miami. kampen mot wales er semifinale i omspillet i nasjonsligaen. – jeg har stor tro på at finland i disse svært viktige kampene trenger spillere som er hundre prosent i form, slik at vi forhåpentligvis kan sikre oss en plass i em. det hadde vært egoistisk av meg å ta denne muligheten fra en annen spiller, skriver taylor på instagram. – fordi dette var en svært vanskelig avgjørelse å ta, tok det lengre tid enn forventet å komme fram til denne løsningen. jeg vet at det har satt laget i en utfordrende situasjon, så jeg vil be om unnskyldning til lagkameratene og trenerne mine, legger han til. (ntb)  Toppseriekamper stoppet av været

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:13.54)
  to av kampene i sesongåpningen i toppserien er avlyst. verken vålerenga-stabæk eller kolbotn-røa blir spilt i oslo lørdag grunnet uværet som herjer på østlandet. kolbotn bekrefter utsettelsen på instagram lørdag ettermiddag. den nyopprykkede klubben skriver at de skal komme med mer info, og har lagt ut flere videoer som viser at banen er dekket av snø. kampen skulle i utgangspunktet startet klokken 15:00 på grorud stadion i oslo. regjerende mester vålerenga skulle tatt imot stabæk til samme tidspunkt, men en drøy halvtime før kampstart kom beskjeden om at kampen ikke lar seg gjennomføre. resten av kampene i den første serierunden skal gå som planlagt. se lsk kvinner mot brann på nrk2 fra klokken 16:30.

  Toppseriekamp stoppet av været

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:13.54)
  sesongåpnngen mellom kolbotn og røa spilles ikke lørdag, grunnet uværet som herjer på østlandet. det bekrefter kolbotn på instagram lørdag ettermiddag. den nyopprykkede klubben skriver at de skal komme med mer info, og har lagt ut flere videoer som viser at banen er dekket av snø. kampen skulle i utgangspunktet startet klokken 15:00 på grorud stadion i oslo. resten av kampene i den første serierunden skal gå som planlagt. se lsk kvinner mot brann på nrk2 fra klokken 16:30.


  Ny Ingebrigtsen-rival dopingtatt - svenske frustrert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:07.10)
  spanske ouassim oumaiz har testet positivt for veksthomonet ghrp-2, og kan vente seg en lengre utestengelse. det skjer kort tid etter at landsmannen mohamed katir ble utestengt i to år for brudd på meldeplikten. de to spanjolene løp begge under vm-finalen på 5000 meter forrige sommer, blant annet mot jakob ingebrigtsen og narve gilje nordås. svenske andreas almgren nådde aldri finalen, etter å ha blitt knepent slått av oumaiz og katir i det innledende heatet. almgren var to hundredeler unna å gå videre. – nå er to av de som slo meg suspendert for brudd på meldeplikten og tatt for doping. jeg er glad for at juksemakerne blir tatt, men det er en bittersøt følelse for å si det forsiktig, skriver almgren på instagram. jakob ingebrigtsen fikk nylig spørsmål i the times om situasjonen i friidretten. – jeg tror doping er verre nå enn for ti år siden. det er vanskelig å bevise, men jeg har en følelse av det. problemet er at det er færre positive tester, og det bekymrer meg. det er et tegn på at folk blir smartere og kommer inn i et system, eller kanskje testene ikke fanger opp nok, sa 23-åringen til avisen.

  Neymar jubler for Braathens Brasil-comeback: – Jeg er så glad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:14.14)
  forrige uke annonserte lucas pinheiro braathen at han skal kjøre for brasil neste sesong. nå ønsker en av landets største idrettsstjerner den norsk-brasilianske alpinisten velkommen. – velkommen tilbake til sirkuset. jeg er så glad for at du er tilbake. og spesielt nå som du skal representere de brasilianske fargene. lykke til, sier neymar jr. i en video publisert på braathens instagram-profil. neymar er brasils største idrettsstjerne, med 220 millioner følgere på instagram. fotballspilleren har spilt for både barcelona og psg, før han i fjor meldte overgang til saudiarabisk fotball. – jeg kan ikke tro det, skriver braathen under videoen på instagram. – jeg er i fullstendig sjokkert. klyp meg. forrige uke ble brasils skipresident anders pettersson spurt om braathen kan bli skisportens savr på neymar. – hvorfor ikke? det er mye mulig. han har den uvanlige kombinasjonen av at han både er karismatisk og en dyktig alpinist. det liker brasilianere. det er en perfekt kombinasjon, sa pettersson til nrk. braathen la opp i oktober i fjor etter en langvarig strid med norges skiforbund. bare et halvt år senere er han altså tilbake.

  Karlsson hardt ut mot russisk langrennsprofil etter Putin-besøk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:07.47)
  russiske veronika stepanova har ved flere anledninger uttrykt støtte til vladimir putin. et nylig moskva-besøk får den svenske langrennsleiren til å reagere. i anledning presidentvalget inviterte putin nylig en rekke gjester til hovedstaden moskva. blant dem var den russiske langrennsløperen veronika stepanova. etter turen beskrev hun det som en «ære». «i dag så og hørte jeg en sterk president i et vinnende land», skrev hun på instagram etter besøket. uttalelsene får de svenske skiprofilene frida karlsson og jens burman til å riste på hodet. – det er ikke til å forstå seg på. jeg vet ikke hvordan hun er fostret opp eller hva slags perspektiv hun har med seg hjemmefra, men det i hvert fall ingenting jeg står bak, sier karlsson til expressen. burman tyr på sin side til sterkere ord. – egentlig er dette bare et bevis på at hun enten har lav iq eller at hun blir tvunget. det er de to alternativene. det kan ikke være noe annet, sier burman til avisen. bildet under er fra et tidligere møte mellom putin og stepanova, fra april 2022. (ntb)
  Skøyteprofil legger opp etter VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. mars 2024 KL:15.51)
  skøyteløper martine ripsrud legger opp etter verdensmesterskapet i sprint i inzell. – det har vært opp- og nedturer. jeg tok et skritt tilbake etter en dyp nedtur, og kom sterkere tilbake. det føltes som en stor seier, skriver ripsrud på instagram. 28-åringen har vunnet en vm-bronse i lagsprint i enkeltdistanse vm, to em-bronser i lagsprint og representerte norge i vinter-ol i 2022. – takk til min familie, venner, lagkamerater, trenere, klubb, forbund og sponsorer for alltid å støtte meg gjennom alle disse årene, skriver hun videre.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »