Hovedsiden

Liten annonse
  Uefa vil holde Ukraina-kamp fri for russiske flagg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 17. juni 2024 KL:12.08)
  det europeiske fotballforbundet (uefa) kommer til å gjøre det de kan for å forhindre at russiske flagg synes under ukrainas åpningskamp mandag. i flere av de innledende em-kampene i tyskland har det vært synlige russiske flagg på tribunene. det vil ikke uefa ha noe av når ukraina spiller kamp. fotballforbundet har instruert sikkerhetsvaktene tilstede på arenaen om å fjerne synlige russiske flagg. russiske fotballag har vært utestengt fra turneringer i regi av uefa siden landets fullskalainvasjon av ukraina. men det er ingen hinder mot at russiske borgere kan kjøpe billetter til sommerens em-kamper. tyske myndigheter har tidligere sagt at de kun vil tillate flagg fra landene som deltar i turneringen. det ble også sett på som et preventivt tiltak for å hindre israelske og palestinske flagg på stadion.


  Israel trosser FN-domstol med nye angrep

  Kilde: NRK - Urix | Publisert: (lørdag 25. mai 2024 KL:22.25)
  israel trosser ordren fra fns øverste domstol om å stanse offensiven mot rafah. lørdag morgen angrep israelske styrker fra luften. – israel gjør det domstolen sa at israel ikke skulle gjør, sier jusprofessor jo stigen.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »