Hovedsiden

Liten annonse
  Verdenscupseier Duestad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:22.56)
  skytteren jeanette hegg duestad var i en egen klasse da hun mandag vant matchøvelsen under verdenscupen i skyting i rio de janeiro. etter fjerdeplass både på 10 meter individuelt og blandet lag under verdenscupstevnet i brasil, traff hegg duestad for alvor blink mandag. den norske skytterprofilen var suveren i matchfinalen og vant foran indiske nischal nischal og danske stephanie grundsøe. etter koronapandemien har hegg duestad vært på pallen i verdenscupen på 50 meter match i alle sine seks konkurranser. mandagens seier var hennes tredje i karrieren på ol-øvelsen. 14 ganger har hun vært på seierspallen i verdenscupen. tidligere i år gjorde hun rent bord i em og vant tre gull på 10 meter luftrifle. hegg duestad vant også vm-gull for lag på 300 meter og flere andre medaljer. hun er nå topprangert på 50 meter i verden med god margin. (ntb)

  sterk annenplass til hegg i rio de janeiro

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:05.57)
  Skytteren Jon-Hermann Hegg ble nummer to på 50 meter match-øvelsen under verdenscupen i skyting i Brasil søndag. Plasseringen er Heggs beste individuelle i verdenscupen noen gang. – Det var forferdelig varmt og krevende under finalen, men jeg jobbet bra mentalt for å holde hodet kaldt. Alt i alt mye å være fornøyd med. Det er gøy at jeg lykkes med planen og gjennomføringen, sier Hegg. I en finale som inneholdt absolutt alt, der alt ble snudd på hodet i løpet av en serie og noen ganger på ett skudd, klarte nordmannen å klatre opp på pallen for andre gang i løpet av denne verdenscuprunden. Lørdag ble han nummer tre på 10 meter luftrifle, og fredag var han nummer fire på den tredje OL-øvelsen, 10 meter luftrifle blandet lag, sammen med Jeanette Hegg Duestad. (NTB)

  Hegg på pallen i verdenscupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:19.49)
  jon-hermann hegg var tredje best i finalen på 10 meter luftrifle i verdenscupstevnet i rio de janeiro. det var norges første podieplass i øvelsen siden 2006. tredjeplassen gikk til hegg etter en totalscore på 228,4 poeng. danilo sollazzo fra italia vant på 251,0. det var heggs første topp tre-resultat i verdenscupen i det som også er en ol-øvelse. inntil lørdag var are hansen siste nordmann til å være på vc-pallen på 10 meter luftrifle, melder norges skytterforbund. han ble nummer to for 17 år siden. hegg var nest best i kvalifiseringen med 631,4 poeng. det er bestenotering for hans del internasjonalt i skytedisiplinen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »