Hovedsiden

Liten annonse

  Bayern henter japansk midtstopper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 13. juni 2024 KL:17.40)
  bayern münchen har forsterket stallen med den japanske midtstopperen hiroki ito (25). han kommer fra bundesligarival stuttgart. ito ble klar for bayern torsdag ettermiddag og har undertegnet en femårskontrakt med sin nye klubb. – det er en stor ære for meg å kunne spille for en av verdens største klubber. jeg ønsker å bidra til at fc bayern vinner mange titler, sier ito. (ntb)

  Budkov Kjær vant dobbelturneringen for junior i Paris

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 8. juni 2024 KL:16.40)
  nicolai budkov kjær (17) og hans makker joel schwärtzler gikk helt til topps i doubleturneringen for juniorer i roland-garros. kjær og østerrikske schwärtzler vant med settsifrene 6-4, 7-6 mot italienske federico cina og japanske rei sakamoto. etter at kjær hadde servet inn seieren i det første settet, fikk motstanderne en strålende start på det andre settet som de ledet 5-0. så våknet den norsk-østerrikske duoen. de kjempet seg på sterkt vis tilbake til 5-5, og da det sto 6-6 måtte settet avgjøres i tiebreak. der vant kjær og schwärtzeler 7-3 og sikret turneringsseieren. lørdagens finale var mellom de to topprangerte lagene i dobbelturneringen, der kjær og schwärtzler var førsteseedet. (ntb)

  Ulrikke Eikeri til semifinale i mixed double i Roland-Garros

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 4. juni 2024 KL:18.14)
  ulrike eikeri og argentinske maximo gonzalez vendte til seier og er klare for semifinale i mixed double i roland-garros. de møtte japanske miyu kato og tyske tim pütz og fikk hard medfart i første sett, men kom tilbake og avgjorde kampen i supertiebreak. sifrene ble 1-6, 7-5, 10-8. kampen på simonne-mathieu-banen varte en time og 17 minutter.

  OL-mester Blummenfelt på 10.-plass i Japan

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:10.16)
  det ble ikke full klaff for kristian blummenfelt i vm-runden i triathlon i japanske yokohama lørdag. ol-tittelholderen ble best av de norske utøverne, men ble slått med 41 sekunder av den amerikanske vinneren morgan pearson. bak pearson fulgte to australiere, matthew hauser og luke willian. for blummenfelt skilte det 26 sekunder opp til en plass på seierspallen. vetle bergsvik thorn var med helt i teten etter svømmedelen. senere skulle blummenfelt og casper stornes tråkke seg opp i frontgruppen i syklingen, og ved skifte til løping lå de i et større felt på vel 30 mann i front. pearson stakk av mot slutten av løpedelen. thorn tok 12.-plassen, ti sekunder bak blummenfelt, mens stornes ble grundig slått i løpingen og endte som nummer 37.(ntb)

  Baldauf og Marvik utslått i kvartfinale i OL-kvalifiseringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. mai 2024 KL:20.41)
  felix baldauf og oskar marvik vant sine åpningskamper i ol-kvalifiseringen i bryting, men tapte klart i kvartfinalene. om deres overmenn hadde vunnet sine semifinaler, ville de fått rekvalifisering fredag om en mulig ol-billett, men slik gikk det ikke. i kvartfinalen måtte baldauf se seg slått 7-0 av japanske yuri nakato. marvik hadde også walkover i første runde. i åttedelsfinalen i 130-kilosklassen slo han ungarske darius attila vitek 4-2. marvik måtte se seg slått 5-1 av heiki nabi fra estland i kvartfinalen. (ntb)

  Rasmussen ble belgisk cupmester

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. mai 2024 KL:17.49)
  mathias rasmussen kunne sammen med sine lagkamerater i union saint-gilloise juble for en svært etterlengtet tittel i den belgiske cupen. japanske koki machidas scoring på overtid i første omgang ble den eneste i finalen mot royal antwerp. union saint-gilloise har 11 seriemesterskap og to cuptitler fra før, men forrige seriegull kom i 1935 og den forrige cupseieren i 1914. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »