Hovedsiden

Liten annonse
  tung dag for krogh johannessen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 27. mai 2023 KL:13.00)
  golfproffen kristian krogh johannessen slet på den tredje runden av europatourturneringen i nederland og klokket inn på fem slag over par. nå har han bare tre spillere bak seg av de som greide cuten. den gikk på ett slag over par, skriver ntb.

  Holter beste nordmann opp Fløyen - Ineos-dominans i Tour of Norway

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:19.39)
  uno-xs ådne holter var best av de norske rytterne på prologen i tour of norway, hvor målgang var lagt til toppen av fløyen - i en slags miniutgave av vm-tempoen fra 2017. ådne holter var blant de første ute i løypa og satte tidlig en høy standard med tiden 14.55. det var en tid som det lenge så ut til at kun ineos-rytterne ben tulett og magnus sheffield klarte å slå. med henholdsvis 14.28 og 14.29 var de to lagkameratene helt suverene og sørget for at ineos har koblet grepet om sammenlagtseieren i rittet. som siste startende skjøv imidlertid attila valter holter ut av pallen med tiden 14.48. tobias halland johannessen ble nummer syv på etappen, 31 sekunder bak tulett.

  Skiskytterne svarer på svensk luksus – kjøper ny smøretrailer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:15.28)
  de norske skiskytterne venter på en flunkende ny smøretrailer. det bekrefter smøresjef tobias dahl fenre til nrk. – det er en naturlig utvikling siden det er arbeidsverktøyet vårt. det er som å bytte bil, sier fenre. smøretraileren monteres nå i sverige, men er ventet å komme før sommeren eller senest til blinkfestivalen i starten av august. det vakte oppsikt da svenskene før fjorårssesongen kom med en smøretrailer som nesten var dobbelt så stor som norges. men nå trenger ikke johannes thingnes bø og co. å være sjalu lenger. – vi har vært så misunnelige at vi bare måtte lage en. jeg har sutret meg til å få det samme som naboen, ler smøresjefen. den svenske smøretraileren skal ha kostet snaut åtte millioner kroner. prislappen på den norske er enn så lenge ukjent, men fenre sier det er «en betydelig investering». – den er fra samme leverandør som svenskenes, men ble forsinket i ett år, sier fenre. den nye smøretraileren vil være vesentlig større og kan også rigges om til et samlingspunkt for sponsorer. kombinertlandslaget tar over skiskytternes tidligere smøretrailer.

  Halfvarsson om Klæbo-exit: – Fiasko

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. mai 2023 KL:18.34)
  sveriges skiyndling calle halfvarsson var krystallklar på hva han mente om at det norske landslaget mister johannes høsflot klæbo foran den kommende sesongen: – det er tungt for det norske landslaget at de ikke har med sin beste utøver i treningsgruppen. han sørger for bra sparring, han er den beste i verden. så at de ikke får med ham i sommertreningen, det er en fiasko for alt og alle i det norske laget, sier halfvarsson på spørsmål fra vg. han tror klæbo vil ha gode forutsetninger for å gjennomføre sin trening, men peker på at det finnes fallgruver ved dårlig sparring og navngir seg selv. få dager før det norske landslaget ble annonsert for snaut to uker siden, annonserte klæbo at han ville stå utenfor. på kvinnesiden blir heller ikke astrid øyre slind eller kristine stavås skistad å se på landslaget.  Frida Karlsson tilbake på landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. mai 2023 KL:14.34)
  langrennsstjernene frida karlsson, maja dahlqvist og linn svahn returnerer til det svenske landslaget kommende sesong etter ett år på utsiden. det ble klart da det svenske skiforbundet presenterte elitelandslagene for neste sesong torsdag. dermed gjør karlsson og lagvenninnene det motsatte av johannes høsflot klæbo. nylig ble det kjent at den norske superstjernen velger å satse privat inn mot kommende vinter. karlsson, dahlqvist og svahn skal ha ønsket seg mer fleksibilitet med hensyn til hvilke samlinger man må delta på. det skal langrennsledelsen i sverige nå ha tatt hensyn til, meldte expressen i forkant av torsdagens uttak. den kommende langrennssesongen er mesterskapsfri. dermed blir tour de ski et av de største høydepunktene for karlsson og konkurrentene. (ntb)  johannessen ett over par i roma – dobbeltbogey ødela

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. mai 2023 KL:19.51)
  kristian krogh johannessen er på delt 63.-plass i open d`italia i golf i roma etter å ha gått den første runden på 72 slag. det er ett slag over par. det ble tre birdier, to bogeyer og en dobbeltbogey på johannessen første dag. matthieu pavon fra frankrike leder turneringen etter en 63-runde (åtte under par). (©ntb)

  Svensk legende reagerer: - Sjokkerende

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (tirsdag 2. mai 2023 KL:20.09)
  langrennslegenden johan olsson utroper norges skiforbund til den store taperen i konflikten med johannes høsflot klæbo. spesielt én ting forbauser svensken, som samtidig påpeker overfor dagbladet at den svenske landslagsmodellen er enda mer truet enn den norske.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »