Hovedsiden

Liten annonse


  Tiller nær seier i Belgia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:17.53)
  uno-x gjorde en sterk prestasjon i det belgiske endagsrittet circuit-franco belge torsdag. rasmus fossum tiller kjempet om seieren, men klarte ikke å angripe arnaud de lie de siste meterne før mål. corbin strong ble nummer tre, mens tillers lagkamerat tobias halland johannessen tok fjerdeplassen. rittet er et pro-ritt, nivået under worldtour. uno-x kjemper i øyeblikket om tredjeplassen blant proteamene. det vil gi automatisk invitasjon til alle endagsrittene på worldtouren neste sesong.  halland johannessen med etappeseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:14.52)
  tobias halland johannessen angrep i den siste bakken og tok seieren i den femte og siste etappen i tour de luxembourg søndag. nordmannen gikk solo med rundt halvannen kilometer til mål og vant til slutt med åtte sekunder ned til en gruppe på ni mann med sterke klatrere som alex aranburu, valentin madouas og felix gall. nordmannen ble nummer 13 totalt i rittet.


  Nyhet ryster: - Utrolig

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:07.15)
  frode pedersen - den tidligere smøreren til johannes høsflot klæbo (26) - mener det er en mobbekultur i norges skiforbund. - det høres helt utrolig ut, sier sveriges storstjerne, frida karlsson, til dagbladet.


  VG: Utøveradvokat med klar beskjed - Klæbo og alpinistene vil ikke signere landslagsavtale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:12.34)
  i et brev fra advokat pål kleven til styret i norges skiforbund som vg har fått tilgang til, kommer det frem at en enighet om en landslagsavtale denne vinteren virker til å være langt unna. ifølge vg reagerer kleven i brevet på at skiforbundet skal ha ha fremstilt som det er en enighet mellom partene rundt spørsmålet om markedsrettigheter. det har i lengre tid pågått en diskusjon rundt utøvernes markedsrettigheter. i tillegg til alpinistene, har også johannes høsflot klæbo vært involvert. langrennsstjernen står utenfor landslaget den kommende sesongen. – på vegne av utøverne i alpint og johannes høsflot klæbo informerer jeg herved om at disse utøverne ikke vil signere noen landslagsavtale, står det i brevet fra kleven ifølge vg. advokaten har ikke ønsket å kommentere brevet overfor vg. kleven har foreløpig ikke besvart nrks henvendelse i saken. verdenscupsesongen i alpint starter 28. oktober, mens verdenscupen i langrenn starter 24. november.
  NM-gull til storebror Bø

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:11.26)
  tarjei bø kom seg raskest gjennom løypa og ble norgesmester på søndagens fellesstart i rulleskiskyting. stryningen bommet tre ganger og var i mål 4,1 sekunder foran vebjørn sørum (seks bomskudd). bronsen tok lillebror johannes thingnes bø, som dagen før vant sprintgullet på sandripheia skistadion i øvrebø. en ny seier glapp da han måtte ut i to strafferunder etter siste skyting.

  Thingnes Bø overrasket etter NM-gull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:12.06)
  johannes thingnes bø skjøt to fulle hus og ble norgesmester i rulleskiskyting lørdag. markane-løperen gikk seirende ut av sprinten på sandripheia skistadion i øvrebø. kampen om seieren ble samtidig jevn. i mål hadde thingnes bø bare 6,6 sekunder til gode på sølvvinner endre strømsheim. strømsheim skjøt i tillegg en bom på stående skyting. – det var veldig overraskende. jeg trodde ikke at det skulle gå så bra, sa thingnes bø til tv 2. – vi andre hadde et lite håp om at han skulle være litt svakere i år, men det ser det absolutt ikke ut til å være. han kommer nok til å være like rå til vinteren. det er stor idrett å komme tilbake fra flere måneder uten å være med oss, så plutselig er han best, sa landslagskollega sturla holm lægreid til kanalen. tredjeplassen gikk til johannes dale-skjevdal. han var slått av thingnes bø med 25 sekunder. deretter fulgte holm lægreid. (ntb)  Reagerer: - Uro

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 15. september 2023 KL:18.15)
  mens johannes høsflot klæbos strid med skiforbundet fortsetter, har det vært helt stille rundt kristine stavås skistad og astrid øyre slind. dette er grunnen.

  johannessen nummer to sammenlagt i tour of britain

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. september 2023 KL:17.00)
  carlos rodríguez vant den avsluttende etappen i tour of britain, mens wout van aert vant rittet sammenlagt. både rasmus tiller og tobias halland johannessen var på skuddhold i sammendraget før søndagens etappe, på henholdsvis tredje- og fjerdeplass, tre sekunder bak van aert før etappen. i det kuperte terrenget klarte ikke tiller å henge med de beste mot slutten av etappen, mens johannessen hang med i en gruppe på fire ryttere som kjempet om plassene bak etappevinner rodríguez. spanske rodríguez vant etappen med elleve sekunder. johannessen ble nummer fire på etappen etter å ha blitt sperret i spurten. ettersom rodríguez var over 30 sekunder bak før etappen, klatrer han opp til en andreplass i sammendraget etter å ha passert lagkamerat tiller og nederlandske danny van poppel. johannessen endte rittet tre sekunder bak sammenlagtvinner wout van aert.

  Tiller vant etter intens finale i Tour of Britain

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. september 2023 KL:16.05)
  sammenlagtleder wout van aert så ut til å gå mot en ny etappeseier på den syvende etappen i årets tour of britain, men inne på den siste kilometeren ble han hentet inn av et svært redusert hovedfelt. der satt både tobias halland johannessen og rasmus tiller for det norske uno-x-laget. johannessen åpnet spurten med tiller på hjul og lagkameraten svarte med å være klart best i spurten. tiller vant etappen foran nederlandske danny van poppel. johannessen ble nummer seks på etappen. i sammendraget leder van aert tre sekunder foran van poppel, med tiller og johannessen på plassene bak. seieren er tillers andre for sesongen. lørdagens etappe var den mest kuperte til nå i årets tour of britain, med et par tøffe stigninger i løpet av de siste 20 kilometerne. der var det flere angrep, men til slutt var det altså det norske laget som gikk seirende ut. etapperittet avsluttes søndag.

  johannessen ute av tetsjiktet i irish open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:19.20)
  kristian krogh johannessen greide ikke å følge opp torsdagens kjemperunde og falt på listene med en 74-runde i irish open i golf fredag. nordmannen var på delt andreplass etter å ha gått åpningsrunden på 66 slag. sju birdier og en eneste bogey var fasiten første dag. fredag innledet han i samme spor med birdie på tre av de fire første hullene, men resten av veien gikk det trått. det ble fem bogeyer og en runde to slag over par. dermed falt han til delt 32.-plass, men han greide cuten uten problemer og får spille videre i helgen. jordan smith fra england og shubhankar sharma fra india er i delt ledelse. de er begge 13 slag under par halvveis i turneringen, ni slag foran johannessen. (ntb)

  johannessen i tetsjiktet i europatour-turnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. september 2023 KL:20.34)
  kristian krogh johannessen spilte glitrende golf på 1. runde av irish open og ligger på delt andreplass i et sterkt startfelt. nordmannen gikk åpningsrunden på seks slag under par og er bare ett slag bak lederen, inderen shubhankar sharma. kjente golfspillere som rory mcilroy, tyrrell hatton, shane lowry og adam scott spiller også turneringen. johannessen startet turneringen på det 10. hullet og fikk en meget god start. han noterte birdier på både hull 10, 11 og 13. det ble birdie også på hull 18, 1 og 4, før johannessen noterte dagens eneste bogey på det sjette hullet. han rundet av dagen med en ny birdie på hull 9. fem spillere deler andreplassen i europatourturneringen etter første dag. (ntb)

  Kooij tangerte Boasson-Hagen-rekord – fire strake seirer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. september 2023 KL:16.45)
  nederlandske olav kooij vant onsdag sin fjerde strake etappe i sykkelrittet tour of britain. dermed tangerte han rekorden til edvald boasson-hagen. boasson-hagen vant fire strake etapper i 2009. kooij har vært utilnærmelig i årets utgave av rittet i storbritannia og spurtet ned feltet for fjerde gang på rad onsdag. uno-x-rytter stian fredheim ble nummer seks. kooij får muligheten til å ta sin femte strake seier når feltet skal gjennom en ny flat etappe i felixstowe torsdag. nederlenderen leder rittet sammenlagt foran hjemmehåpet ethan vernon. rasmus tiller er best plassert av de norske på 13.-plass, mens tobias halland johannessen er nummer 17. rittet avsluttes søndag. (ntb)

  Kooij slo Boasson-Hagen-rekord – fire strake seirer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. september 2023 KL:16.45)
  nederlandske olav kooij vant onsdag sin fjerde strake etappe i sykkelrittet tour of britain. dermed slo han rekorden til edvald boasson-hagen. boasson-hagen vant tre strake etapper i 2009. kooij har vært utilnærmelig i årets utgave av rittet i storbritannia og spurtet ned feltet for fjerde gang på rad onsdag. uno-x-rytter stian fredheim ble nummer seks. kooij får muligheten til å ta sin femte strake seier når feltet skal gjennom en ny flat etappe i felixstowe torsdag. nederlenderen leder rittet sammenlagt foran hjemmehåpet ethan vernon. rasmus tiller er best plassert av de norske på 13.-plass, mens tobias halland johannessen er nummer 17. rittet avsluttes søndag. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »