Hovedsiden

Liten annonse

  Norge tok VM-sølv på lagtempo:– Ikke fornøyde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:21.22)
  det var italia som kunne slippe jubelen etter å ha vunnet vm-gull i lagtempo, i calgary, canada. sander eitrem, sverre lunde pedersen og peder kongshaug gikk norge inn til sølv, litt over sekundet bak italienerne. – vi er ikke fornøyde med sølv, men lagtempo har et tøft nivå. vi må opp i ringa, sier sverre lunde pedersen til nrk etter løpet. usa var på forhånd sett på som norges største konkurrent i fredagens løp, men det var hjemmelaget canada som hadde den beste tiden da norge og italia skulle avslutte konkurransen. dessverre for norge ble italienerne for sterke med tiden 3.35,00, mens norge fikk tiden 3.36,07. canada endte på tredjeplass med 3.36,72. det var flere som hadde spådd ny verdensrekord før dagens lagtempo, men der innfridde ingen av nasjonene. italias tid var snaue to sekunder bak verdensrekorden som ble satt av usa tidligere i år. fra før av har norge to sølv (2016, 2019) og tre bronse i vm-sammenheng. resten av skøyte-vm enkeltdistanser kan du se og følge på nrk.

  Norge tok VM-sølv på lagtempo i Calgary

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:21.22)
  det var italia som kunne slippe jubelen etter å ha vunnet vm-gull i lagtempo, i calgary, canada. sander eitrem, sverre lunde pedersen og peder kongshaug gikk norge inn til sølv. sekundet bak italienerne. usa var på forhånd sett på som norges største konkurrent i fredagens løp, men det var hjemmelaget canada som hadde den beste tiden da norge og italia skulle avslutte konkurransen. det norske laget var bestående av sander eitrem, peder kongshaug og sverre lunde pedersen. fra før av har norge to sølv (2016, 2019) og tre bronse i vm-sammenheng. den tredje bronsen ble tatt i fjor av allan dahl johansson, peder kongshaug og sverre lunde pedersen under vm i heerenveen.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »