Hovedsiden

Liten annonse
  TV 2: Løkberg brakk ankelen: – Jeg har det blytungt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. april 2024 KL:18.38)
  viking-profil kristoffer løkberg er sønderknust etter at han fikk påvist et brudd i ankelen etter en viking 2-kamp mandag. – akkurat nå prøver jeg å finne motivasjon. jeg har det blytungt, sier løkberg til tv 2 og tar til tårene. det var fem minutter inn i viking 2s 2-1-seier hjemme over jerv at det gikk galt for nrk-eksperten. – en god gammeldags grisetakling bakfra. hvordan han ikke ble utvist, må du spørre dommeren om, sier løkberg. tv 2 gjorde som de fikk beskjed om, men dommer amir ajjour har ikke besvart kanalens henvendelser. (ntb)  Forbannet Hovland midt i fiaskorunde: – Så jævlig dårlig du er

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. april 2024 KL:01.59)
  viktor hovland hadde en mildt sagt tung dag på jobb under majorturneringen the masters fredag kveld norsk tid. allerede på det første hullet kom en forsmak på det som var i vente, da han gikk av med en såkalt bogey. det vil si at han brukte ett slag «for mye». på hull to ble vondt til betydelig verre, og etter banens fem første hull, lå han hele sju slag over par. – den verste starten i manns minne, kommenterte discovery-ekspert per haugsrud. – et sjokk for systemet, supplerte kollega henrik bjørnstad. hovland var avhengig av å pynte på scoren for å kvalifisere seg til turneringens to siste dager, men da han vartet opp med nok et skjevt utslag i sterk vind på den allerede fryktinngytende golfbanen augusta, rant det over for 26-åringen. – det er så sjukt. det er så sjukt, ropte han i fortvilelse, før han utbrøt: – så jævlig dårlig du er i golf! discovery-ekspert marius thorp fikk med seg utbruddet: – det er en reaksjon på at han ikke får til det han vil. han vet nok godt at han ikke er jævlig dårlig i golf, sa han under kanalens studiosending. avslutningen ble også et mareritt for mannen som skrev norsk idrettshistorie så sent som i august, og en dobbeltbogey på hull 15 fjernet alt håp om at han skulle klare cuten. hovland hadde ikke misset en cut siden scottish open sommeren 2022, men nå går altså masters-helgen uten nordmannen. bare topp 50 får være med lørdag og søndag, og fredagens fiaskorunde sendte hovland ned på en delt 71.-plass (runden pågår fortsatt). i tillegg til tidlig hjemreise, betyr resultatet ny verstenotering i en profesjonell turnering. den forrige var en runde på 80 slag under porsche european open tilbake i 2018. fasiten fredag er 81 slag, ni over par. trioen i tet ligger på seks slag under par.
  Braathen henter inn tidligere Hirscher-trener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. april 2024 KL:13.30)
  lucas braathen har fått på plass store deler av teamet han skal ha rundt seg i alpincomebacket, melder tv 2. kanalen har fått bekreftet hvem som går inn i braathens støtteapparat. blant dem er michael pircher, som er hentet fra østerrikes skiforbund. han har tidligere trent verdenscuplegenden marcel hirscher. braathen varslet nylig at han er tilbake som toppalpinist, men 23-åringen skal kjøre for brasil. dette er personene braathen vil ha rundt seg: team manager: bjørn braathen skitrener: peter lederer skitrener: michael pircher assisterende trener: christian hoel servicemann (fra atomic): tor schjetne fysisk trener: kurt kohtbauer (ntb)

  TV 2 sikrer seg rettighetene til å vise Mesterligaen frem til 2027

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. april 2024 KL:20.09)
  tv 2 har kjøpt tre nye år med mesterligaen. det skriver kanalen på x. «vi har hatt rettighetene til å vise champions league eksklusivt siden 2021. den nye avtalen gjelder fra kommende sesong og varer frem til sommeren 2027», skriver kanalen. tv 2-sjef olav t. sandnes annonserte også nyheten under tv 2s mesterliga-sending tirsdag. champions league får et helt nytt format fra høsten av. antall kamper i turneringen økes fra 125 til 189, og antall lag økes fra 32 til 36.


  Skandalescener da Ronaldo ble utvist

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. april 2024 KL:07.47)
  cristiano ronaldo viste seg ikke fra sin beste side da al-nassr tapte supercupsemifinalen mot al-hilal 1-2 natt til tirsdag. mot slutten av kampen kokte det over for den portugisiske stjernespissen, som ble utvist for å dytte en motstander i bakken. 85 minutter var spilt da hendelsen skjedde, og på dette tidspunktet lå ronaldos lag under 0-2. tv-kanalen fox deportes har publisert et klipp av situasjonen. det kan man se ronaldo løfte en knyttet neve mot dommeren når han får det røde kortet. senere klappet han hånlig i retning dommerteamet, og han delte ut en rekke «tomler opp» på vei av banen. en frustrert ronaldo hadde også fått gult kort på overtid i første omgang, like etter at al-nassr fikk et mål annullert for offside. det er ennå ikke kjent hvor mange kampers suspensjon ronaldo får for det røde kortet. nylig var han utestengt i én kamp for å ha gjort håndbevegelser foran skrittet i retning al-shabaabs supportere. (ntb)  Derfor spiller ikke Norge i den nye hjemmdrakten: – Bruker den neste kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:19.08)
  forsinkelser med båttransport gjør at norge spiller i bortedrakter mot tsjekkia på ullevaal stadion. det opplyser landslagets mediekontakt morten morisbak skjønsberg til ntb. – bruker hjemmedrakta neste kamp. er så rykende fersk at vi var usikre på om vi rakk å få den klar til denne, skriver skjønsberg. han legger til at det var forsinkelser med båttransporten av drakten. konflikten i jemen er årsaken, opplyser merkevaresjef jan ove nystuen i norges fotballforbund (nff) til tv 2. – flere som har hatt problemer, sier han til kanalen. det står 1-1 i kampen mellom norge og tsjekkia til pause. (ntb)


  Nicklas Bendtner blir fotballekspert på dansk TV

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:08.31)
  den tidligere fotballstjernen og rosenborg-spilleren nicklas bendtner (36) skal fungere som ekspert for dansk tv 2 senere i mars. bendtner skal i første omgang delta i tv 2s sendinger i kampene mot sveits og færøyene, skriver kanalen på sine nettsider. – jeg er glad for avtalen med tv 2 for disse to kampene. jeg gleder meg til å kunne bidra med mitt perspektiv og bruke min erfaring og innsikt, sier bendtner. bendtner spilte for en rekke klubber i sin karriere, blant dem rosenborg fra 2017 til 2019. han var også innom arsenal og juventus. totalt fikk angriperen 81 kamper og scoret 30 mål for landslaget. bendtner har siden november 2022 hatt podkasten «stolpe ind» sammen med radiopersonligheten peter falktoft. nå blir han å se på tv. – i tillegg til hans erfaring fra landslaget, har han i podkasten bevist at han er en god formidler med gode fotballanalytiske evner, sier tv 2s innholdssjef kristian hyldgaard. (ntb)

  Brann anker omstridt bot fra Det europeiske fotballforbundet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:15.18)
  brann anker uefas beslutning om å bøtelegge klubben etter tilrop fra tribunen under champions league-kampen mot st. pölten. «brann ber i anken om at boten på 5000 euro (ca. 57.000 kroner) klubben ble ilagt for å formidle provoserende ytringer som er støtende av natur, frafalles. anken vil bli behandlet i uefas organer i tråd med uefas disiplinærregelverk», skriver bergensklubben på sin nettside. klubben fikk ifølge tv 2 oppgitt at årsaken til boten var at brann-fansen ropte «uefa-mafia» i den aktuelle kampen på åsane arena 31. januar. – dette er jo noe som virkelig får det til å boble i supporterblodet. dette er en tofotstakling på ytringsfriheten, sa brann-bataljonens styreleder erlend vågane til kanalen i forbindelse med at boten ble ilagt. brann vant den aktuelle kampen mot st. pölten 2-1. det banet vei for et stjernemøte med barcelona i kvartfinalen i mesterligaen. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »