Hovedsiden

Liten annonse
  Mørk om mange ledige VM-seter: – Det var litt synd og rart

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:11.33)
  nora mørk kommer med en sterk vm-oppfordring for å fylle hallen i stavanger fredag og søndag. første norge-kamp gikk med mange tomme tilskuerplasser. norge startet mesterskapet onsdag mot grønland (43-11-seier). det var den første em- og vm-kampen for kvinner på norsk jord siden 2010. tross det var det ganske mange ledige seter i hallen i stavanger. der er kapasiteten cirka 4200. mørk satt på tribunen selv sammen med marie davidsen og katrine lunde. – det var litt synd og rart. det var mange med sponsorbilletter som ikke var til stede. jeg håper det kommer flere fredag (norge møter østerrike) og søndag, sier mørk til ntb. – jeg er villig til å gi stavanger to sjanser til. hvis noen har lyst til å komme, så sjekk det ut. jeg håper at sponsorene gjensidige og posten eventuelt kan gi bort billetter for å fylle hallen, sier mørk. (ntb)

  Nora Mørk står over VM-åpningen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:12.21)
  nora mørk og keeper marie davidsen må se norges vm-åpning i håndball fra tribunen i kveld. mørk blir spart mot underdogen grønland. norge har 18 spillere i em-troppen, men bare 16 får være med på kampene. landslagssjef thorir hergeirsson informerte om laguttaket under en mediebrifing i stavanger i dag. norges kamp mot grønland starter 20.30 i kveld. norge kan gjøre fem bytter i troppen underveis i vm. det mest aktuelle spilleren til å komme inn er keeperveteranen katrine lunde (43). hun har ikke spilt kamp på en måned, men er i tilnærmet full trening. (ntb)

  Solberg-Østhassel med i Norges VM-åpning – Lunde på vent

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:09.23)
  den nybakte mammaen silje solberg-østhassel danner norges keepertrio sammen med marie davidsen og olivia lykke nygaard i håndball-vm. det kommer fram i en pressemelding fra norges håndballforbund. keepertrioen reiser til stavanger, hvor norge spiller sine innledende kamper i håndball-vm. katrine lunde deltok også på samlingen på hamar og lillehammer, men må fortsatt vente på sitt landslagscomeback. katrine lunde og györ-proff solberg-østhassel har i en årrekke vært en superduo i det norske målet. senest i em i fjor der det ble norsk gull. det har vært stor usikkerhet rundt uttaket på keeperplassene den siste tiden. lunde pådro seg en lyskeskade da klubblaget vipers møtte franske metz i champions league i starten av november. men rapportene rundt henne er svært positive for tiden. solberg-østhassel ble mor i midten av august, og 108 dager etter at hun ble mamma var 33-åringen tilbake på banen i kamp for første gang siden februar. hun startet mot island i norges 31-21-seieren i deres andre vm-test. reglene er slik at det norske trenerteamet kan gjøre endringer i troppen helt fram til mesterskapet starter og også underveis i vm. det gir tid til å se an situasjonen til lunde. norge starter vm mot grønland onsdag og fortsetter gruppespillet med oppgjør mot østerrike (fredag) og sør-korea (søndag). dette er kamper de fleste håndballeksperter mener det norske laget vinner med utklassingssifre. (©ntb)


  VM-varsku fra Solberg-Østhassel i norsk storseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:18.20)
  silje solberg-østhassels keepercomeback sendte henne rett i bakken mot island, men hun er på vei mot vm-form etter fødsel i august. norge vant 31-21. 108 dager etter at hun ble mamma, var 33-åringen tilbake på banen i kamp for første gang siden februar. hun startet mot island i norges andre vm-test. etter et kvarter fikk solberg-østhassel et skudd i ansiktet og ble sendt rett i bakken. der lå hun et halvt minutt før hun fortsatte i det norske målet. comebacket over én omgang ga henne en forsiktig smak på hva som skal skje videre fram mot jul. henny ella reistad og keeper katrine lunde så kampen fra tribunen, men det meste taler for at de kan være i spill tidlig i vm. dermed ser det ut som en litt trøblete keepersituasjon den siste tiden, løser seg i tide til alvoret tar til i vm. 43-årige lunde og solberg-østhassel har vært svært sentrale i mange av norges mesterskapsseirer. (ntb)

  Gjorde comeback etter fødsel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:14.56)
  den nybakte keepermammaen silje solberg-østhassel (33) er tilbake på håndballbanen i lørdagens kamp mot island. solberg-østhassel ble mor i midten av august, men 33-åringen deltar likevel på håndballjentenes vm-samling denne uken. vm-oppkjøringskampen mot island er solberg-østhassels første etter fødselen. katrine lunde og györ-proff solberg-østhassel har i en årrekke vært en superduo i det norske målet. senest i em i fjor der det ble norsk gull. det har vært stor usikkerhet rundt uttaket på keeperplassene den siste tiden. lunde pådro seg en lyskeskade da klubblaget vipers møtte franske metz i mesterligaen i starten av november. men rapportene rundt henne er svært positive for tiden. i lørdagens kamp er det solberg-østhassel og olivia lykke nygaard som vokter buret. reglene er slik at det norske trenerteamet kan gjøre endringer i troppen helt fram til mesterskapet starter og også underveis i vm. det gir tid til å se an situasjonen til lunde og solberg-østhassel. (ntb/nrk)

  Fødte i august – mot comeback for Silje Solberg-Østhassel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:14.56)
  den nybakte keepermammaen silje solberg-østhassel (33) ser ut til å gjøre comeback på håndballbanen mot island i dag. solberg-østhassel ble mor i midten av august, men 33-åringen deltar likevel på håndballjentenes vm-samling denne uken. hun har ikke spilt kamp siden sist vinter, men kan få comebacket i ettermiddag. solberg-østhassel er ført opp på norges lag på håndballforbundets liveside. der er den andre norske keeperen olivia lykke nygaard. landslagssjef thorir hergeirsson offentliggjør laget cirka en time før avkast. kampen mot island starter kl. 16:45 i håkons hall på lillehammer. katrine lunde og györ-proff solberg-østhassel har i en årrekke vært en superduo i det norske målet. senest i em i fjor der det ble norsk gull. det har vært stor usikkerhet rundt uttaket på keeperplassene den siste tiden. lunde pådro seg en lyskeskade da klubblaget vipers møtte franske metz i champions league i starten av november. men rapportene rundt henne er svært positive for tiden. reglene er slik at det norske trenerteamet kan gjøre endringer i troppen helt fram til mesterskapet starter og også underveis i vm. det gir tid til å se an situasjonen til lunde og solberg-østhassel.

  Keeperstjernene kan bli VM-klare: – Er i fin utvikling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:13.04)
  det er fortsatt usikkert rundt om stjernekeeperne katrine lunde (våg håndball elite) og silje solberg-østhassel (győr) blir klare til vm som begynner neste uke. landslagssjef thorir hergeirsson er imidlertid positv til at stjerneduoen blir spilleklar. – de er i fin utvikling, og det går riktig vei, sier hergeirsson på et pressetreff onsdag. norge lader opp til vm på hamar denne uken, og der er både lunde og solberg-østhassel med og trener. det er imidlertid marie davidsen og olivia lykke nygaard som skal stå oppkjøringskampene mot angola, island og polen. keeperveteranen lunde har slitt med en muskelskade siden slutten av oktober. silje solberg-østhassel har ikke vært tilbake i kamp siden hun ble mor 9. august. marie davidsen (csm bucuresti), olivia lykke nygaard (storhamar) og eli marie raasok (storhamar) er tatt ut i vm-troppen sammen med lunde, men bare tre keepere får plass i den endelige troppen  Vipers slo tilbake mot Rapid Bucuresti i mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:19.41)
  regjerende mestern vipers kristiansand meldte seg på i mesterligaen igjen da rapid bucuresti ble slått 35-30 på hjemmebane. vipers ledet 18-14 ved pause, og i 2. omgang holdt laget fra kristiansand motstanderne unna. det har ikke gått helt på skinner for de regjerende mesterne. foran lørdagens kamp hadde laget bare vunnet to av sju kamper og spilt én uavgjort. savnet av målvakten katrine lunde har vært litt for stor de siste kampene. laget var derimot ute etter å «hevne» 29-30-tapet i siste møte mellom de to lagene forrige helg. svenske sofie börjesson sto en god kamp og stoppet 19 av 47 skudd. hun ble også kåret til banens beste spiller. jana knedlikova ble vipers toppscorer med åtte mål. hos gjestene ble alicia fernandez den mestscorende med sju mål. (©ntb)  Disse spiller VM for Norge - stor usikkerhet rundt keepersituasjonen
  katrine mistet foreldrene i bilulykke: – jeg var helt i sjokk | Skrevet av NRK - Innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: siv katrine mistet foreldrene i bilulykke: – jeg var helt i sjokk | Skrevet av NRK - Innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:11.56)
  landslagssjef for håndballjentene thorir heirgersson åpnet pressekonferansen hvor han prestenterte vm-troppen, med å snakke om den usikre målvaktsituasjonen på landslaget. heirgersson har tatt ut keeperduoen marie davidsen og katrine lunde til håndball-vm. keeperveteranen lunde har slitt med en muskelskade siden slutten av oktober, og det er fremdeles usikkert om hun rekker vm. – vi vet at det er en skade som er krevende, men om katrine blir klar, så er hun med, sier hergeirsson på pressekonferansen. silje solberg-østhassel har ikke vært tilbake i kamp siden hun ble mor 9. august, men hergeirsson forteller at hun fremdeles er et alternativ til vm. storhamar-keeperne olivia lykke nygaard og eli marie raasok vil komme inn i vm-troppen dersom lunde og solberg-østhassel ikke blir klare. landslagstroppen til håndball-vm og posten cup er: marie davidsen katrine lunde olivia lykke nygaard eli marie raasok nora mørk stine bredal oftedal kristine breistøl ingvild kristiansen bakkerud kristina sirum novak henny ella reistad thale rushfeldt deila maja furu sæteren maren nyland aardahl kari brattset dale vilde mortensen ingstad camilla herrem sanna solberg-isaksen stine ruscetta skogrand emilie margrethe hovden håndball-vm spilles fra 29. november til 17. desember, og arrangeres i norge, sverige og danmark. håndballjentene vil spille sine gruppespillkamper i stavanger og eventuell hovedrunde og kvartfinale i trondheim. semifinale og finalen spilles i danske herning.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »