Hovedsiden

Liten annonse


  kolstad tok første stikk i sluttspillfinalen – slo elverum 30-28

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. mai 2024 KL:20.30)
  kolstad fikk sterk motstand av elverum i første finale i håndballsluttspillet, men ledet hele kampen på vei mot seier 30-28 i trondheim spektrum. det ligger mesterligaplass i potten i sluttspillfinalen, som avgjøres i best av tre kamper. kolstad har grepet om cl-billetten etter første kamp. magnus abelvik rød (8 mål) og keeper torbjørn bergerud (14 redninger) var toneangivende i onsdagens kamp. rød har meldt seg uaktuell til ol etter at han brakk foten under em i januar. på tribunen satt landslagssjef jonas wille og så rød herje. han scoret på sine åtte første avslutninger i kampen. – jeg var langt nede mentalt i januar og har ikke spilt så mye den siste tiden, men i dag var det bra. jeg fikk en god start og fikk til spillet mitt. det er deilig å levere i en viktig match, sa rød til tv 2. – han er vanskelig å stoppe. en verdensklassespiller, sa bergerud om lagkameraten. med tomålsseier kan kolstad avgjøre finalen lørdag. da møtes lagene i elverum, mens en eventuell 3. og avgjørende kamp spilles onsdag 29. mai i trondheim. (ntb)  Historisk seier for futsalkvinnene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mai 2024 KL:20.44)
  tiller-spillerne andrea holm aune og mari kristine vik scoret målene da belgia ble slått 2-1 i norges aller første futsallandskamp for kvinner. 1300 tilskuere hadde tatt veien til kolstad arena, og de fikk se det norske laget imponere i den historiske kampen. vik gjorde forarbeidet til ledermålet med et raid på venstresiden. hun fant klubbvenninnen inne foran mål, og aune scoret fra kort hold. aune imponerte og fikk prisen som banens beste. hun kom til flere store sjanser, men det var vik som doblet ledelsen etter en soloprestasjon i 2. omgang. først slo hun tunnel på en motspiller, så skjøt hun mellom beina på keeper. belgia reduserte, men greide aldri å utligne, og de norske kunne juble for seier. lagene møtes igjen onsdag. (ntb)

  Elverum klar for sluttspillfinale i håndball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. april 2024 KL:19.53)
  elverum tok seg videre til finalen i sluttspillet i håndball etter at de vant 41-30 borte mot arendal tirsdag kveld. elverum møter kolstad, som slo ut drammen i sine semifinalekamper med 2-0. første finalekamp i best av tre spilles mellom de to lagene 22. mai i trondheim.


  kolstad til ny sluttspillfinale – delte meninger om rødt kort
  kolstad | Skrevet av VG Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: elverum klar for sluttspillfinale – møter erkerival kolstad | Skrevet av VG Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. april 2024 KL:20.07)
  kolstad er i rute til å forsvare titteltrippelen i norsk håndball. trønderne tok seg overlegent videre til finalen i sluttspillet etter to seire over drammen. i den første kampen vant kolstad 32-26, og i mandagens returoppgjør i drammen ble det 28-23-seier for bortelaget. dermed vant kolstad semifinalen sammenlagt 60-49. kort tid før pausen fikk drammens nøkkelspiller august storbugt rødt kort etter at sander sagosen dundret i parketten. tv 2s håndballekspert bent svele mente dommeravgjørelsen var helt riktig. – bildene lyver ikke. det er i mine øyne et klokkeklart rødt kort, sa svele på direkten. kjelling hadde et helt annet syn på saken. – det er et latterlig rødt kort. han løper i ham, og det er selvfølgelig en tominutter. men med rødt kort er vi ute i stygt spill og forferdelige ting. det er en skulder som treffer ham, sa dhk-treneren til tv 2 i pausen. – jeg skjønner at det er vondt for stakkars sander som får den i ansiktet. rødt kort er sikkert korrekt på mange måter. men når vi har det fysiske nivået vi ligger på her, synes jeg det blir teit, fortsatte kjelling. storbugt forklarte episoden med at han forsøkte å ta seg forbi kolstads robuste forsvarsblokk. – det er kjempeuheldig og kjempetrist. jeg gir dommer en mulighet til å dømme. det er veldig synd at jeg treffer ham i ansiktet. det er ikke med vilje, sa han til tv 2. øif arendal tar imot elverum i den andre semifinalen tirsdag etter å ha tapt bortekampen knepent 35-36. tidligere i sesongen har kolstad vunnet både serien og nm. (ntb)

  Johannessen ødela akillesen – mister OL
  kolstad | Skrevet av VG Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: elverum klar for sluttspillfinale – møter erkerival kolstad | Skrevet av VG Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. april 2024 KL:17.57)
  gøran s. johannessen røk akillessenen på mandagens trening, opplyser kolstad. han går glipp av håndballturneringen i ol. ifølge trønderklubben er johannessen ventet å være ute i seks til åtte måneder. 29-åringen har kjempet seg tilbake på banen etter å ha trøblet med akillesen siden november. han deltok for norge i em i januar. johannessen skal gjennom en operasjon torsdag. deretter skal han restituere kroppen og hodet før opptreningen tar til. – jeg skal gjøre mitt ytterste for å komme tilbake i godt gammelt gøran-slag. samtidig er det et slag i trynet, og mentalt har jeg også en krevende jobb foran meg. det er aldri lett å være utenfor en gruppe, men laget er min sterkeste støttespiller, sammen med venner og familie, sier johannessen. for landslaget står johannessen med 260 mål på 109 kamper. han debuterte for norge i 2015. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »