Hovedsiden

Liten annonse

  Wiklund med ny verdenscupseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. desember 2023 KL:20.29)
  ragne wiklund er fortsatt ubeseiret på 3000 meter i vinterens verdenscup på skøyter. fredag klokket hun inn til 4.06,69 i polen. seieren var wiklunds åttende i verdenscupen totalt. hun har vunnet samtlige tre løp som har vært på 3000 meter hittil i sesongen. forrige måned var hun øverst på pallen i obihiro (japan) og beijing (kina). wiklund slo marijke groenewoud fra nederland med 34 hundredels sekund tross en litt svak sisterunde. det er andre gang på rad at hun vinner 3000-meteren i tomaszow mazowiecki. – hun er litt ut av det på oppløpet, men det holder inn, sa vgtvs skøytekommentator ida njåtun under sendingen. (©ntb)


  TV 2-Bredeli: - Råttent

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 8. desember 2023 KL:05.55)
  fair play-debatten raser. norske håndballedere vil ikke ta opp kampen: - det er feigt, men jeg forstår dem, sier tv 2-kommentator harald bredeli som uttaler seg etter en mannsalder tett på sporten.
  Vekker oppsikt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 3. desember 2023 KL:21.32)
  både erling braut haaland og pappa alfie raser etter dommeravgjørelsen på slutten av kampen mellom manchester city og tottenham. - det er ikke en familie med mange ord, sier engelsk kommentator til dagbladet.

  Stefan Kraft i ledelsen etter førsteomgang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. desember 2023 KL:17.54)
  stefan kraft sikter mot sin fjerde strake verdenscupseier i hopp og leder foran finaleomgangen på lillehammer marius lindvik var beste norske hopper i førsteomgangen i stor bakke for menn på lillehammer. – det er et meget godt skihopp i vanskelige forhold, uttalte nrks ekspert johan remen evensen fra kommentatorbua. lindvik var klart beste norske med sin 6. plass, i det som må sies å ha vært en skuffende omgang på hjemmebane for nordmennene. – jeg er fornøyd. det er tunge forhold og jeg følte jeg gjorde et bra hopp, så jeg krysser fingrene og kjører på i andreomgang, sier marius lindvik til nrk. lindvik er 9,3 poeng bak østerrikske stefan kraft, som leder før finaleomgangen, med et hopp på 135 meter. etterfulgt av jarl hörn og karl geiger på henholdsvis 2.- og 3. plass. dermed fortsetter den tysk-østerrikske dominansen blant de mannlige hopperne. halvor egner granerud får det ikke til å stemme om dagen. søndag hoppet han 119 meter i førsteomgang. det holdt til en 22-plass. – jeg følte meg trygg da jeg landet at jeg kunne pakke bilen, dra i retning trondheim og se resten av andreomgang ett annet sted, men det viste seg å ikke bli sånn. det var overraskende, sier granerud til nrk. kristoffer sundal hoppet seg inn på 21. plass, daniel andre tande på 24. plass og johann andré forfang på 27. plass. – innsatsen er bra. de gjør så godt de kan, men resultatene er ikke det vi hadde håpet på. vi må finne ut hva som skal til for å få ut de beste hoppene fra halvor, daniel og johann. de er ganske langt bak toppformen, sier hoppsjef clas brede bråthen til nrk etter førsteomgang. robin pedersen, bendik heggli, fredrik villumstad og robert johansson kvalifiserte seg ikke til finaleomgangen.

  Drømmehopp av Riiber: – Han er uslåelig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. desember 2023 KL:11.46)
  jarl magnus riiber går først ut i langrennsdelen av kombinertrennet på lillehammer senere i dag. det skjer etter strålende hopping i bakken av den norske stjernen. – det er en drømmedag for riiber. han er uslåelig, denne karen. for et svev, dette blir det vanskelig å slå, utbrøt nrks kommentator ingrid sørli glomnes. det sa hun etter et riiber-hopp på 102 meter. det var omgangens klart lengste og sørger for at han går ut 56 sekunder foran ryota yamamota i langrennet. – det er et hindsides nivå, roser lagkamerat jørgen graabak.  Arnekleiv satt ut av pall-beskjed: – Helt vilt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:15.32)
  juni arnekleiv og karoline knotten leverte hvert sitt glimrende renn under sprinten i iskalde östersund. førstnevnte ble tatt ordentlig på senga av hvor bra det faktisk var. – det har ikke gått opp for meg ennå. jeg har stått i skiftebua i kvarter, tjue minutter og prøvd å få igjen varmen. jeg visste ikke engang at jeg lå an til topp tre. jeg er skikkelig overrasket. hvis det går inn så er det helt vilt, sier arnekleiv til nrk. hun endte på 3. plass i östersund. det er karrierebeste i et individuelt renn. det var franske lou jeanmonnot som vant sprinten. hun var feilfri på standplass og gikk glimrende i sporet, og seiret i det 16 minusgradene- ledelsen i de 16 svenske minusgradene. dermed ble knotten og arnekleiv henvist til henholdsvis 2. og 3. plass. – jeg føler meg bare bedre og bedre i løypa om dagen. jeg koser meg og vi har god stemning innad i laget. det er kjempegøy å drive med idrett, sier karoline knotten til nrk. nrks kommentatorer lot seg imponere stort av det de fikk se. – se på knotten! se på knotten og hvordan hun går ute i løypen, utbrøt en ekstatisk jann post. – hun har disponert løpene mye bedre denne vinteren. før han har sluknet litt på sisterunden. nå er det motsatt. hun går som en gud denne sisterunden, sa torgeir bjørn i det knotten passerer på 6,3 km. ingrid landmark tandrevold fikk to bom på siste skyting og endte som nummer seks, like foran marthe kråkstad johansen på 7. plass. – det var en veldig god norsk dag på jobben. det var helt vilt, jeg har ikke opplevd maken, sier tandrevold til nrk.

  To nordmenn først ut i langrennsdelen under verdenscupåpningen i kombinert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:12.37)
  fjorårets suverene ener, gyda westvold hansen, var nervøs før verdenscupåpningen i lillehammer. – det er nervene som er verst akkurat nå, fortalte hun til nrk. 21-åringen var suveren i sesongen som var, og kombinertstjernen leder etter dagens hopprenn. dette gir et bra utgangspunkt før langrennen starter 14.00 i dag. – gyda westvold hansen levert som vanlig. et langt hopp, men hun ga fra seg noen sekunder i landingen, sa nrks ekspertkommentator christian nilsen. westvold hansen går ut 18 sekunder før lagvenninne mari leinan lund. mari leinan lund leverte et bra hopp, og ledet lenge. – et veldig bra skihopp. hun trykker godt og kommer fint over skiene. en god start, sa nrks ekspertkommentator kristian hammer.  Thingnes Bø skjøt seg bort fra seier – rekruttløper imponerte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:15.46)
  det var nærmest vindstille da de mannlige skiskytterne skøytet ut på normaldistansen i östersund søndag. likevel startet flere stjerner med bom på første skyting. blant dem quentin fillon maillet, sturla holm lægreid og johannes thingnes bø. – ganske røft for de norske i starten her nå, sa nrks kommentator torgeir bjørn. ett minutt ble lagt til tiden per bom. – johannes thingnes bø er kanskje en av dem som kan tåle en bom, sa nrks kommentator jann post. på andre og tredje skyting fylte thingnes bø alle blinkene. han var på skuddhold til seier på siste skyting, men der ble det nok en bom. thingnes bø klarte ikke å ta innpå tyske justus strelow på siste runden, og på oppløpet brakk han staven. rekruttløper endre strømsheim imponerte derimot stort og skjøt feilfritt på standplass fram til den siste blinken gjensto. da kom bommen. strømsheim holdt tempoet oppe i løypa og jaktet thingnes bø, men det ble for langt opp. han endte til slutt opp som nummer seks. – jeg er ganske fornøyd med hva jeg får ut av dagen. jeg har ikke glemt det sisteskuddet ennå, men jeg har det ganske tungt i løypa i dag, sier strømsheim til nrk. sterlow ledet lenge, men landsmannen roman rees slo han til slutt og det ble dobbelt tysk på 20-kilometeren. thingnes bø endte på tredjeplass.

  Thingnes Bø skjøt seg bort fra seier – rekruttløper gjorde karrierebeste

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:15.46)
  det var nærmest vindstille da de mannlige skiskytterne skøytet ut på normaldistansen i östersund søndag. likevel startet flere stjerner med bom på første skyting. blant dem quentin fillon maillet, sturla holm lægreid og johannes thingnes bø. – ganske røft for de norske i starten her nå, sa nrks kommentator torgeir bjørn. ett minutt ble lagt til tiden per bom. – johannes thingnes bø er kanskje en av dem som kan tåle en bom, sa nrks kommentator jann post. på andre og tredje skyting fylte thingnes bø alle blinkene. han var på skuddhold til seier på siste skyting, men der ble det nok en bom. thingnes bø klarte ikke å ta innpå tyske justus strelow på siste runden, og på oppløpet brakk han staven. rekruttløper endre strømsheim imponerte derimot stort og skjøt feilfritt på standplass fram til den siste blinken gjensto. da kom bommen. strømsheim holdt tempoet oppe i løypa og jaktet thingnes bø, men det ble for langt opp. han endte til slutt opp som nummer seks i karrierens beste løp. sterlow ledet lenge, men landsmannen roman rees slo han til slutt og det ble dobbelt tysk på 20-kilometeren. thingnes bø endte på tredjeplass.


  Ingen tvil i semien: Valnes og Klæbo rett til finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:13.56)
  duket for duell da johannes høstflot klæbo og erik valnes lekte seg til finalen. – valnes virker sterkest akkurat slik vi ser det nå, sier nrks ekspertkommentator fredrik aukland. matz william jenssen og ansgar evensen kom begge to videre på tid. fire nordmenn i finalen hvor franske richard jouve og italienske fredrico pellegrino venter.

  Syv norske videre til semifinale - Golberg slått ut i kvartfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:13.30)
  de to storfavorittene johannes høstflot klæbo og erik valnes møtte hverandre i heat én i kvartfinalen. begge beholdt roen. selv om de ble utfordret av franske jules chappaz, gikk klæbo etterfulgt av valnes først i mål. – de har selvtilliten i godt behold, både klæbo og ikke minst valnes, sa nrks ekspertkommentator fredrik aukland. utfordrer marcus grate, som var best i prologen, ble slått ut etter fall i kvartfinalen. i samme heat gravde even northug dypt og tok seg videre. – jeg vet ikke helt hva som skjedde. jeg har sjelden ramlet i sprint, så det var kanskje min tur nå, sa svensken etter fallet. ansgar evensen klarte seg, mens pål golberg måtte se seg slått. golberg manglet noen tusendeler for å komme videre som «lucky loser.» det gjorde derimot harald østberg amundsen som kom seg videre på tid. matz william jenssen og håvard solås taugbøl hadde full kontroll og kom videre fra siste heat.

  Dennis Hauger nummer seks i årets siste Formel-2 kvalifisering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:12.39)
  årets siste kvalifisering i formel-2 endte med en sjetteplass for dennis hauger i saudi-arabia. – det gir et godt utgangspunkt, sier viaplay-kommentator atle guldbrandsen. dermed skal hauger starte som nummer fem i lørdagens sprintløpet. etter en trening hvor nordmannen ble nummer tolv, sa gulbrandsen at en sjetteplass i kvalifiseringen var en opptur. australske jack doohan var raskest i kvalifiseringen og startet fra pole postion i søndagens hovedløp.

  Riiber nummer to i hoppbakken – tre nordmenn med i seierskampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:12.00)
  i verdenscupåpningen for kombinertutøverne i finske ruka var det først og fremst knyttet spenning til om jarl magnus riiber skulle stille til start etter at han fikk skulderen ut av ledd under gårsdagens prøvehopp. riiber stilte til start, men det var østerrikske johannes lamparter som tok seieren, og skal gå ut først i langrennet seinere i dag. likevel var det et vellykket opp for nordmennene. jarl magnus riiber, jørgen graabak og jens lurås oftebro er alle topp fem før langrennet. – nordmennene skal være med å kjempe om dagens seier, sa viaplay-kommentator magnus moan. finske eero hirvonen er også med å kjempe om seieren på hjemmebane. finnen var dagens overraskelse. etter å ha hoppet 114 meter i prøveomgangen, leverte han et hopp på 140,5 meter da det gjaldt som mest.

  Svenske vant prolog - alle de norske videre til kvartfinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:10.55)
  vinner av prologen ble svenske marcus grate. erik valnes er beste nordmann og kommer på andreplass under prologen med johannes høstflot klæbø på en fjerdeplass. – der folk flest ville brukt fiskebein, løper valnes opp bakken, sier nrks ekspertkommentator fredrik aukland. videre har vi matz william jennsen på syvende, harald østberg amundsen på en tiende og pål golberg på en ellevte plass, hvor alle kommer seg trygt videre. ansgar evensen endte på en 16. og even northug på en 17. plass, mens håvard solås taugbøl kom på en 22. plass.  Novak Djokovic vant ATP-sluttspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:20.01)
  verdensener novak djokovic glitret på samtlige parametere da han slo italienske jannik sinner i strake sett og sikret sin sjuende triumf i atp-sluttspillet. dermed er 36-åringen alene om å ha flest titler i den prestisjetunge sesongfinalen. roger federer har seks triumfer. søndagens seier mot sinner kom med sifrene 6-3, 6-3. på stillingen 2-1 til djokovic i åpningssettet brøt serberen sinner til 3-1. derfra og ut gjorde verdenseneren ingen feil i sine servegame, og den regjerende torino-mesteren kontrollerte inn til 1-0 i sett med sifrene 6-3. – han ser utilnærmelig ut her i første sett. han har rett og slett vært helt overlegen i egne servegame, sa discovery-kommentator ola bentzen underveis i åpningssettet. serberen servet blankt til både 5-2 og 6-3 i det første settet. 36-åringen fortsatte storspillet ved å bryte sinner på første forsøk i andre sett, og han maktet å holde sin italienske konkurrent på behørig avstand hele veien mot 6-3 og seier i strake sett. (ntb)

  Håvard Holmefjord Lorentzen nummer to på 1000-meteren under i verdenscupstevnet i Beijing

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:11.36)
  håvard holmefjord lorentzen leverte en knallsterk 1000 meter og ble toer i verdenscupstevnet i kinesiske beijing søndag. bergenseren har fem verdenscupseirer totalt. den siste tok han i 2018. samme år tok han ol-gull på 500 meter og sølv på 1000 meter. søndag ble det svært jevnt i kampen om seieren, og lorentzen ledet helt fram til siste par. da klinket nederlandske kjeld nuis til og slo lorentzen med 88/100 sekund. hjemmehåpet ning zhongyan var 4/100 sekund bak lorentzen. – for en gledens dag. vi vet at håvard kan og han har vist det før. det var likevel ikke helt forventet, sa vg-kommentator ida njåtun. (©ntb)
  Forhåndsfavoritt Valnes tok hårfin sprintseier - Evensen «leverte en god søknad» til Ruka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:14.48)
  i langrennsåpningen på beitostølen skulle siver wiig, ansgar evensen, matz william jenssen, even northug, erik valnes og franske richard jouve kjempe om sesongens første seier i herrenes sprintfinale. valnes gikk inn i dirigentrollen fra start. northug så ut til å ha friske bein. det hadde også evensen. men i motbakken kom valnes først opp. på oppløpet kom evensen derimot sterkt tilbake. det ble nesten photo-finish, men valnes var sterkest. northug sikret tredjeplassen. – det var deilig. det var veldig tett!, sier valnes til nrk, som trodde han hadde god kontroll: – men jeg ble veldig stiv på slutten. andreplassen imponerte stort, og har etter all sannsynlighet sikret seg en plass i finland neste helg. – jeg håper norge sender meg til ruka nå, sier andreplassen evensen til nrk. det tror nrks kommentatorer at han kommer til å bli. – han har noen ekstremkvaliteter der, evensen, sa kommentator torgeir bjørn. landslagstrener arild monsen sier til nrk at «han leverte en god søknad i dag».

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »