Hovedsiden

Liten annonse
  Avslørt av eksen

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (tirsdag 9. mai 2023 KL:03.04)
  hun var lenge et mysterium for fbi, men med uventet hjelp skal de ha identifisert kvinnen som er mistenkt for å være blant dem som stormet den amerikanske kongressen i 2021.  To motkandidater for Narvik i kampen om alpin-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. mai 2023 KL:16.28)
  narvik får konkurranse fra soldeu i andorra og italienske val gardena i jakten på å få arrangere alpin-vm i 2029. norge og narvik tapte kampen om vm i 2027. det ble tidlig klart at de ville forsøke seg på mesterskapet to år senere. mandag gikk fristen ut for å melde sin interesse, og onsdag ble det klart at andorra og italia også ønsker å være arrangør for vm i 2029, opplyser det internasjonale ski- og snowboardforbundet (fis) på sine nettsider. avgjørelsen faller i forbindelse med et styremøte i fis i forkant av fis-kongressen på island i juni 2024. det er de 21 representantene i fis-styret som bestemmer hvem som blir vm-arrangør. det er sjette gang norge søker om alpin-vm. verdensmesterskapet i alpine grener har aldri foregått på norsk jord hvis man ser bort fra vinter-ol i 1952. etter lekene ble det bestemt at det også hadde status som et vm. hafjell og kvitfjell har vært tidligere norske søkere uten å få gehør. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »