Hovedsiden

Liten annonse

  Håndballjentene med ny seier over Østerrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. mars 2024 KL:18.25)
  de norske håndballjentene stokket om på laget og var uten flere stjerner da østerrike ble knust 39-22 i ol-oppkjøringen. norge gikk hardt ut og var oppe på 10-4 allerede etter et kvarters spill i innsbruck. det sto 19-8 ved halvtid. overkjørselen fortsatte i andre omgang. ingvild bakkerud ble norsk toppscorer med åtte mål, mens veronica kristiansen (seks) hadde nest flest. de brutale sifrene kom få dager etter at thorir hergeirssons lag slo østerrike 43-22 i halden. begge kampene var en del av ehf euro cup. det er en turnering med lag som er direktekvalifisert til em-sluttspillet mot slutten av året. norge har vunnet alle sine fire første oppgjør. (ntb)

  Håndballjentene med ny knockoutseier over Østerrike – vant 39-22

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. mars 2024 KL:17.30)
  de norske håndballjentene stokket om på laget og var uten flere stjerner da østerrike ble knust 39-22 i ol-oppkjøringen. norge gikk hardt ut og var oppe på 10-4 allerede etter et kvarters spill i innsbruck. det sto 19-8 ved halvtid. overkjørselen fortsatte i andre omgang. ingvild bakkerud ble norsk toppscorer med åtte mål, mens veronica kristiansen (seks) hadde nest flest. de brutale sifrene kom få dager etter at thorir hergeirssons lag slo østerrike 43-22 i halden. begge kampene var en del av ehf euro cup. det er en turnering med lag som er direktekvalifisert til em-sluttspillet mot slutten av året. norge har vunnet alle sine fire første oppgjør. (ntb)
  Semifinaletap for norsk Groningen-trio

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:23.10)
  det blir ingen nederlandsk cupfinale for de norske groningen-spillerne johan hove, isak määttä og kristian lien. feyenoord vendte til 2-1 i semifinalen. hove og määttä spilte fra start foran 46.000 tilskuere på de kuip i rotterdam, mens lien fikk et kort innhopp på tampen av kampen. groningen er på 6.-plass i 1. divisjon og med i opprykksjakten. laget sjokkerte feyenoord ved og ta ledelsen ved laros duarte etter en halvtimes spill. samme mann hadde også et stolpetreff i første omgang. feyenoord hevet seg etter pause. dávid hancko utlignet i det 62. minutt, og sju minutter før full tid ble innbytter ondrej lingr matchvinner tre minutter etter at han kom inn. hove spilte hele kampen for groningen, mens venstreback määttä ble byttet ut i det 78. minutt. feyenoord møter nijmegen i cupfinalen 21. april. også den kampen spilles på de kuip. (ntb)

  Norge knuste Østerrike: – Jeg er veldig stolt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:20.42)
  i norges tredje kamp i firenasjoners turneringen gikk alt på skinner. håndballjentene spilte ball i hatt med østerrike, og vant til slutt med kalassifrene 43–22. det var norges første kamp etter tapet i vm-finalen mot frankrike, og første kampen i oppkjøringen til sommerens ol i paris. onsdagens kamp var katrine lundes nummer 351, hun sier til nrk at det fremdeles er stort, selv om det har blitt noen kamper etter hvert. – jeg er veldig stolt, det må jeg si. det er stort å ha spilt så mange kamper med flagget på bryster, sier lunde. gjestene var aldri noen særlig trussel, og når lunde til tider fungerte som en levende vegg fikk ikke østerrikerne utrettet mye foran det norske målet. hvor lenge hun fortsetter kan ikke målvakten svare på. – vi får se. det kan jeg ikke svare på, sier lunde. veronica kristiansen var tilbake med flagget på brystet for første gang på ett og et halvt år. – det var veldig gøy. det er godt å være tilbake igjen, sier kristiansen til nrk. sjefen selv, thorir hergeirsson, likte det han så i halden onsdag kveld. – jeg synes det var bra fokus. vi har hatt to treninger med godt fokus på det vi ønsker å forbedre etter vm. målvaktene våre står bra og vi får rullert mye uten at det lugger, sier han til nrk. i det siste har det vært snakk om hergeirsson skal forlenge kontrakten med norges håndballforbund for å fortsette som sjef. – vi er i samtaler. det er naturlig når man er inne i siste året og det skal tittes videre. det kommer en dag når vi har besluttet hvordan dette kommer til å bli. det er det jeg vil si om det. jeg mye å gjøre nå, så jeg har mye å tenke på, sier islendingen til nrk. seieren mot østerrike var norge sin tredje seier i turneringen. firenasjonersturneringen spilles mellom norge, østerrike, ungarn og sveits. de tre siste nasjonene er verter for håndball-em. som regjerende europamester er norge direkte kvalifisert til mesterskapet.

  Begge de norske ute – mange disket
  kristiansand – har satt inn kriseledelse | Skrevet av NRK - Innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: teknisk trøbbel på sykehuset i kristiansand – har satt inn kriseledelse | Skrevet av NRK - Innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:21.49)
  både kristian gamme uleklev og allan dahl johansson røk ut av semifinalene på fellesstarten under vm i enkeltdistanser i calgary, canada. særlig for sistnevnte ble det et rotete heat, der han selv følte konkurrentene burde bli diskvalifisert. – det er mange der som går urene linjer. det var kaotisk og jævlig skitten gåing siste runde. det var folk i veien over alt, et lureløp, sa han til nrk i hallen etterpå. det ble kanskje ekstra skuffende for oslo-gutten, for han var allerede før løpet åpen på at han kjente på nervene. – jeg er kvalm og har dårlig matlyst. som vanlig, sa han da. etter den andre semifinalen var fullført, der kristian gamme uleklev ikke klarte å komme topp fem, fikk nrk tak i dahl johansson igjen: – dommeren sier ingenting. men jeg tror de aller fleste er disket. de skal se på det. «mange» skal visstnok ha vært svaret til dommeren da nrks reporter på stedet spurte hvem som blir diskvalifisert. 20 minutter etterpå sitter fortsatt dahl johansson i uvisshet når han blir intervjuet atter en gang: – de diskuterer vel om de tør å diske alle. jeg aner ikke hva som skjer. fasit ble til slutt klar rundt 22:30 norsk tid. allan dahl johansson kom seg ikke videre. ikke nok løpere ble diskvalifisert til at han fikk en finaleplass. i den andre semifinalen ble det uansett irrelevant hvor kristian gamme uleklev havnet, for han ble disket etter å ha blitt tatt igjen med en runde - det ble også skjebnen til de fleste andre løperne i det heatet.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »