Hovedsiden

Liten annonse

  Vipers med ny klar seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:19.45)
  etter tapet i åpningsrunden har vipers kristiansand funnet seierstaktene igjen i mesterligaen håndball. lørdag ble zaglebie lubin knust 33-20 i polen. vipers har vunnet turneringen tre år på rad, men tapte klart for ikast i åpningen av høstens gruppespill. forrige helg slo laget tilbake med 37-26 over forrige sesongs finalemotstander ftc hungaria, og lørdag ble det ny utklassingsseier. katrine lunda slo an tonen med godt keeperspill, og framover tegnet anna vjakhireva og mina hesselberg seg hyppig på scoringslista. vjakhireva ble lagets toppscorer med åtte mål. med seieren klatret vipers på tabellen, men er fortsatt bak krim ljubljana og ikast som ennå ikke har avgitt poeng. (ntb)


  Fredrikstad-seier sikret luke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:17.28)
  fredrikstad suser videre på toppen av 1. divisjon og har sju poengs luke til kfum etter å ha vendt til seier mot sogndal på hjemmebane søndag. de to øverste plassene gir opprykk til eliteserien, og kfum inntok 2.-plassen med seier over sandnes ulf lørdag. kongsvinger klarte bare 1-1 hjemme mot kristiansund og gikk på sitt femte strake poengtap i 1. divisjon fotball. dermed er laget nede på kvalifiseringsplass. (ntb)
  Norsk rekord av Grøvdal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:12.39)
  karoline bjerkeli grøvdal løpo inn til 67:34 på københavn halvmaraton. tiden er offisiell norsk rekord, men ikke det raskeste en norsk løper har levert. grøvdal ble nummer seks i kvinneklassen, som ble vunnet av irene cheptai (kenya). den tilhører ingrid kristiansen, og har stått siden 1987. rekorden er på 66:40, men løypa ble aldri kontrollmålt.


  knusende seier for viper kristiansand i mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:19.46)
  champions league-tittelforsvarer vipers kristiansand reiste seg og utklasset ftc hungaria med 37-26. dette var en reprise av håndballfinalen fra juni. etter halvspilt 1.-omgang lørdag var stillingen 8-8. vipers sto da uten redninger mens gjestene hadde én. så fort keeper katrine lunde begynte å stoppe noen skudd, rykket vipers fra og ledet 19-15 ved pause. andreomgangen viste at vipers` toppnivå er høyt. hjemmelaget fosset fram til 26-16-ledelse på bare snaut åtte minutters spill. jana kneklikova scoret åtte ganger og var banens beste utespiller.


  michelsen kobler på advokat – kan ta kristiansund til retten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. september 2023 KL:22.14)
  christian michelsen godtar ikke kristiansunds tilbud etter at han ble sparket som hovedtrener. han vurderer å ta rettslige skritt, melder vg. forrige måned mistet michelsen jobben etter snaut ti år i kbk. siden er ikke partene blitt enige om en sluttavtale, og nå har treneren hentet inn mette yvonne larsen som advokat. – om ikke kristiansund betaler michelsen ut kontrakten, har vi ikke noe annet valg enn å gå til retten, sier larsen til vg. hun kaller kbks forsøk på løsning for å være et «skambud». klubbens styreleder martin williams svarer slik på kritikken overfor vg: – vi har klargjort vårt standpunkt og fremmet to forslag. bortsett fra det ønsker vi å ta den diskusjonen direkte med dem. michelsen tok kristiansund opp til eliteserien og leverte sterke plasseringer over flere sesonger, men i fjor rykket laget ned til 1. divisjon. der gikk det trått gjennom vår og sommer, og til slutt valgte ledelsen å gjøre et trenerbytte. (©ntb)
  Arnstad med hattrick i ny 7-0-seier for U21-landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. september 2023 KL:19.51)
  kristian malt arnstad ble nøkkelmann da norges u21-gutter slo latvia 7-0 på hjemmebane i em-kvalifiseringen. seieren gjør at norge står med full pott etter to kamper. målforskjellen er solide 14-0 etter at san marino ble slått 7-0 på bortegress før helgen. arnstad glitret i sin ganske frie midtbanerolle mot latvia og fikk vist fram et spekter av scoringsferdigheter. 1-0 kom på et frispark som han bøyde opp i vinkelen fra omtrent 20 meters hold. samme mann var frampå og trygget den norske ledelsen inn mot pause. isak hansen-aarøen slo et flott innlegg fra venstre, og arnstad headet ballen i mål via hendene på latvia-keeper janis beks og stolpen. – jeg vil si at jeg er litt undervurdert der (i hodespillet). jeg er kanskje ikke så høy, men jeg kan vinne noen hodedueller, sa arnstad til tv 2 i pausen. det var liten tvil om hvem som skulle ta straffesparket da arnstad ble felt i latvia-boksen fem minutter etter hvilen. anderlecht-proffen var kald fra elleve meter og vippet ballen i mål med en «panenka». deretter feiret han med en baklengs salto. norge styrte hele oppgjøret i drammen, og etter en times spill tegnet også friske oscar bobb seg på scoringslisten. han satte inn en retur til 4-0 etter at arnstad hadde truffet stolpen. norges frontrekke med bobb, hansen-aarøen og andreas schjelderup fortsatte å plage latvias forsvar, og sistnevnte scoret etter 66 minutters spill. schjelderup ble tredd gjennom av christos zafeiris og avsluttet smart i nærmeste hjørne. tobias gulliksen kom inn etter 78 minutter, og fire minutter senere gjorde han 6-0 fra spiss vinkel etter pent norsk spill. en annen innbytter, joel mvuka, økte til 7-0 med en flott avslutning like før slutt. (ntb)


  Johannessen ute av tetsjiktet i Irish Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:19.20)
  kristian krogh johannessen greide ikke å følge opp torsdagens kjemperunde og falt på listene med en 74-runde i irish open i golf fredag. nordmannen var på delt andreplass etter å ha gått åpningsrunden på 66 slag. sju birdier og en eneste bogey var fasiten første dag. fredag innledet han i samme spor med birdie på tre av de fire første hullene, men resten av veien gikk det trått. det ble fem bogeyer og en runde to slag over par. dermed falt han til delt 32.-plass, men han greide cuten uten problemer og får spille videre i helgen. jordan smith fra england og shubhankar sharma fra india er i delt ledelse. de er begge 13 slag under par halvveis i turneringen, ni slag foran johannessen. (ntb)
  Johannessen i tetsjiktet i europatour-turnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. september 2023 KL:20.34)
  kristian krogh johannessen spilte glitrende golf på 1. runde av irish open og ligger på delt andreplass i et sterkt startfelt. nordmannen gikk åpningsrunden på seks slag under par og er bare ett slag bak lederen, inderen shubhankar sharma. kjente golfspillere som rory mcilroy, tyrrell hatton, shane lowry og adam scott spiller også turneringen. johannessen startet turneringen på det 10. hullet og fikk en meget god start. han noterte birdier på både hull 10, 11 og 13. det ble birdie også på hull 18, 1 og 4, før johannessen noterte dagens eneste bogey på det sjette hullet. han rundet av dagen med en ny birdie på hull 9. fem spillere deler andreplassen i europatourturneringen etter første dag. (ntb)


  Kolstad-stjerne mister minst fem kamper med skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. september 2023 KL:15.58)
  kolstads magnus abelvik rød går glipp av en rekke kamper på grunn av en skade i foten. håndballprofilen er trolig ute i en måned, melder adresseavisen. rød gikk glipp av helgens kamp mot bergen på grunn av «medisinske årsaker». – undersøkelsen viser at det er noe man må ta hånd om. jeg er ute i fire uker. det er status, sier rød til adresseavisen. han opplyser at det er snakk om en «overbelastning av en fot». rød kom til kolstad fra tyske flensburg i sommer. hans erfaring med mesterligaspill går kolstad glipp av når de møter pelister til onsdag. – jeg må prøve å backe opp guttene så godt det lar ser gjøre, men jeg skulle heller ha spilt. helt klart, sier rød. i tillegg til tre cl-kamper mister rød også kampene mot runar og kristiansand i eliteserien om han blir på sidelinjen i fire uker. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »