Hovedsiden

Liten annonse


  Stiftelse støtter Vipers med fem millioner til talentsatsing

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:14.38)
  håndballklubben vipers kristiansand, som nylig ble reddet fra konkurs, får fem millioner kroner av stiftelsen cultiva for å drive talentarbeid. det opplyser stiftelsen i en pressemelding tirsdag. der vises det til at vipers gjennom sine resultater de siste årene har bygget erfaring og kompetanse innenfor internasjonal topphåndball. sørlandsklubben har blant annet vunnet champions league tre ganger på rad. «ingen andre norske lag har gjort noe lignende. vipers regnes nå som et av de beste lagene i europa. vipers kristiansand er derfor en viktig og spennende klubb for internasjonale og nasjonale talenter», skriver stiftelsen. daglig leder i vipers, benedicte løyland, er glad for støtten. – dette betyr urolig mye for oss som klubb og vårt prosjekt. det gjør at vi kan fortsette å være en arena for utvikling av morgendagens håndballstjerner samtidig som kristiansand blir en enda tydeligere aktør i håndballverdenen. vi ønsker å være med på at forme håndball- og idretts-norge nå og i fremtiden, sier hun. søndag vant klubben nm-finalen mot storhamar. (ntb)


  Kolstad klar for NM-finale – knuste Haslum i semifinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:16.31)
  kolstad er finaleklar i nm etter å ha slått haslum 33-26 i semifinalen lørdag. i kampen om tittelen møter de enten elverum eller kristiansand. regjerende nm-mester kolstad sikret seieren etter en overlegen andreomgang, men fikk tøff kamp i innledningen. haslum gikk rett i strupen på christian berges menn og ledet 4-1 da det var spilt fem minutter. kolstad våknet utover i førsteomgangen og fikk etter hvert oppgjøret inn i sitt spor. til pause ledet de 16-12. trønderne stakk ytterligere fra etter hvilen og ledet med sju mål snaue ti minutter inn i andreomgangen. haslum var sjanseløse på å hente inn forspranget, og det endte med sjumålsseier. kolstads stjernespiller sander sagosen ledet an med sju scoringer. gabriel setterblom hadde også en god kamp og scoret fem av kolstads mål. haslums stig-tore moen nilsen noterte seg for hele ni fulltreffere. elverum og kristiansand møtes til kamp om den andre finaleplassen senere lørdag. finalen spilles søndag. (ntb)  Solberg-Østhassel blir Vipers-spiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:10.03)
  landslagskeeper silje solberg-østhassel (33) forlater györ og slutter seg til vipers kristiansand etter inneværende sesong, melder fædrelandsvennen og tv 2. hun har skrevet under en treårig avtale med den regjerende champions league-mesteren. – det er tid for det nå, og det passer fint. jeg har vært i utlandet i mange år, og for hele familien så passer dette bra, sier solberg-østhassel til tv 2. fædrelandsvennen var først med å melde overgangen. i 2014 ble hun utenlandsproff da hun dro fra stabæk til danske holstebro. senere spilte hun i issy paris og siofok før det ble györ i 2020. (ntb)  Stiftelse vil støtte Vipers med flere millioner kroner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:12.21)
  vipers kristiansand meldte nylig at klubben unngår konkurs. nå ønsker stiftelsen cultiva å bidra med 5 millioner kroner. det melder lokalavisen krs. forslaget til pengestøtten vil bli behandlet på cultivas neste styremøte. stiftelsen foreslår at millionbeløpet skal gå til å etablere et nasjonalt kompetansesenter for håndball, talentutvikling og det de omtaler som «trenerløftet». vipers har i flere år totaldominert norsk håndball, og de tre siste sesongene har sørlendingene også vunnet champions league. (ntb)


  Vipers forlenget seiersrekken i ligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:20.46)
  vipers kristiansand hadde få problemer med å slå molde 34-20 i eliteserien i håndball. det skiller fortsatt to poeng ned til storhamar på tabellen. vipers har fortsatt ikke avgitt poeng i eliteserien siden 33-33-kampen mot fana i september 2021. kristiansand-laget har i flere år vært ubestridte enere i hjemlig liga og har dessuten vunnet mesterligaen tre ganger på rad.

  Vipers slo tilbake etter treg start – vant klart mot ungarsk storlag i Champions League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:17.29)
  den norske håndballstormakten vipers kristiansand slo på sjarmen og vant 35-27 borte mot det ungarske hovedstadslaget ftc hungaria i champions league lørdag. etter et jevn åpning på kampen grep vertene til seg et lite forsprang tre strake nettkjenninger fra 4-4 til 7-4. da skrudde vipers på den berømte bryteren og orkestrerte en glitrende periode. i løpet av ti minutter gikk gjestene fra tre mål bak til fire mål foran. til pause ledet vipers 17-13. det norske laget bevarte ledelsen etter sidebyttet og glitret til slutt inn til en overbevisende 35-27-seier. russiske anna vyakhireva storspilte for gjestene med ni mål. vipers sikret seg billett til utslagsrundene da de slo polske zaglebie lubin i starten av måneden. i mars skal sørlandsklubben ut i en dobbeltkamp i jakten på kvartfinalebillett. i siste gruppespillsrunde skal vipers opp mot danske ikast på hjemmebane. årets sesong har ikke vært en dans på roser for den tredoble champions league-vinneren fra kristiansand. for kort tid tilbake ble det gjort kjent at den norske storklubben hadde store økonomiske problemer. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »