Hovedsiden

Liten annonse
  Steen Olsen leder i Aspen – Odermatt nummer tre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 2. mars 2024 KL:18.51)
  alexander steen olsen vartet opp med en fantomomgang i lørdagens storslalåmrenn i aspen og leder etter at 30 løpere har kjørt. kjelsås-gutten har et forsprang på ni hundredeler ned til sveitsiske loïc meillard på 2.-plass. marco odermatt, som har vunnet de elleve siste storslalåmrennene, ligger som nummer tre. han er 31 hundredeler bak ledertiden. steen olsen står med én verdenscupseier i slalåm, men har en 2.-plass som karrierebeste i storslalåm. den kom i bansko i februar. timon haugan er nest beste norske på en foreløpig 5.-plass, 0,6 sekunder bak lagkompisen. henrik kristoffersen og atle lie mcgrath er også med i kampen om en topplassering ettersom de ligger et drøyt sekund bak. de er foreløpig nummer åtte og ni. finaleomgangen starter 21.00. (ntb)

  Vant under hoppdramaet - Forfang blir bedt om å legge opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 2. mars 2024 KL:18.10)
  det norske hopplandslaget ledet lagkonkurransen etter første omgang og fulgte opp med en like god finaleomgang i lahti. det sikret norges første seier i en lagkonkurranse siden januar 2021. over tre år siden forrige triumf. – det er utrolig deilig. vi visste at vi kunne, så det var deilig å levere, sier johann forfang til nrk. seieren kom midt i en sjeldent kaotisk situasjon for laget. for femte verdenscuphelg på rad konkurrerte de uten landslagstrener alexander stöckl på tribunen. hopperne ønsker østerrikeren fjernet som trener, og bråket har ført til en rekke spørsmål og nyhetsoppslag de siste ukene. – jeg har kjent presset utenfra. jeg blir kontaktet av folk som nærmest krever alt mulig rart av oss utøverne. det er deilig å gi svar på tiltale, forteller – hva krever de? – alt ifra at man skal legge opp til at man skal vinne hopprenn. laget som vant i lahti besto av halvor egner granerud, kristoffer eriksen sundal, marius lindvik og forfang. sundal klinket til med utrolige 133,5 meter i nest siste hopp finaleomgangen og fjernet all tvil. jobben måtte likevel fremdeles gjøre, og som sistemann ut fra toppen av bakken trygget lindvik seieren inn. – jeg så hoppet til sundal og skjønte at jeg måtte gjøre mye galt for at vi ikke skulle vinne dette, gliser lindvik, som slår tilbake mot folk som mener hopperne burde legge opp. – nei, de burde revurdere det, ja.

  Brøt tre år lang seierstørke – uten Stöckl til stede

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 2. mars 2024 KL:18.10)
  det norske hopplandslaget ledet lagkonkurransen etter første omgang og hadde lagt grunnlaget for noe stort i lahti. og det midt i en sjeldent kaotisk situasjon. for femte verdenscuphelg på rad konkurrerte de uten landslagstrener alexander stöckl på tribunen. hopperne ønsker østerrikeren fjernet som trener, og bråket har ført til en rekke spørsmål og nyhetsoppslag de siste ukene. laget, bestående av halvor egner granerud, kristoffer eriksen sundal, marius lindvik og johann forfang, fortsatte den gode hoppingen i andre omgang. norge hadde ikke vært på pallen i en lagkonkurranse denne sesongen, og forrige seier i en lagkonkurranse kom i januar 2021. over tre år siden. nå er tørken over. sundal klinket til med utrolige 133,5 meter i nest siste hopp, og som sistemann ut fra toppen av bakken trygget lindvik seieren inn.

  Atle Lie McGrath på pallen i Aspen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. mars 2024 KL:22.01)
  alt lå til rette for en knallsterk norsk dag i storslalåmrennet i aspen, da norge hadde tre kjørere blant de sju beste etter første omgang. men det ble atle lie mcgrath, som var nummer sju halvveis i rennet, som kunne ta steget opp på pallen etter en intens 2. omgang. nordmannen ble til slutt nummer tre etter en forrykende omgang. alexander steen olsen var best av de norske etter første omgang. da lå han på 2. plass bare tolv hundredeler bak lederen marco odermatt. men han klarte ikke å følge opp den sterke kjøringen i 2. omgang. steen olsen falt tilbake til 7. plass. henrik kristoffersen ble nummer åtte. samtidig var det historisk sving over rennet da marco odermatt vant rennet. dette var sveitserens 11. seier på rad i storslalåm. han har derfor vunnet åtte av åtte renn i storslalåm denne sesongen. samtidig avgjorde han kampen om storslalåmcupen flere uker før sesongen er over. – det var trolig den hardeste dagen denne sesongen, sier odermatt i intervjuet med det internasjonale skiforbundet etter seieren. svetsiske loic meillard ble nummer to i rennet.

  Ledet i Lahti - Lindvik ble nummer fire

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. mars 2024 KL:19.00)
  marius lindvik ledet etter første omgang i lahti og var i posisjon til å ta sin første verdenscupseier siden 27. mars 2022. men i 2. omgang falt han tilbake og landet på 121,5 meter. det holdt ikke mot flere av konkurrentene som hadde vartet opp med klassehopp. det førte til at lindvik ble nummer fire, 3,4 poeng fra pallplass. – selvfølgelig er det litt surt å dette akkurat utenfor pallen etter en solid førsteomgang. men 4. plass er jeg egentlig ganske fornøyd med, sier lindvik til nrk. lindvik ble sittende lenge på bommen som siste hopper, fordi vinden varierte nedover i bakken. - det blåste bra på toppen, men jeg visste ikke hva som skjedde nedi bakken, sier lindvik. han sier at han kjapt fikk ristet av seg skuffelsen etter hoppet og at det egentlig var en bra dag for ham. – det var synd. det var veldig nær å bli en kjempedag, sier viaplay-ekspert andreas stjernen. stjernen mente det var greit sende ut lindvik ettersom vindforholdene var innenfor den såkalte «korridoren», for å slippe ut hopperne. slovenske lovro kos vant rennet etter å ha klemt til med 134 meter i 2. omgang. han vant foran tyske andreas wellinger og japanske ryoyu kobayashi. johann andré forfang ble nummer seks etter å ha hoppet seg opp fra 16. plass. kristoffer eriksen sundal ble nummer ni. – jeg var ganske skuffet etter første omgang, men det endte godt, sier forfang etter rennet. en som derimot var skuffet var halvor egner granerud. han ble til slutt nummer 19. da han møtte nrk kom han med et revnet startnummer. – jeg var litt irritert, så raknet jeg litt. det var ikke mer enn det, sier granerud til nrk om hvordan startnummeret revnet. han karakteriserte det hele som «skuffelse».

  Steen Olsen i seierskampen - rett bak Odermatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. mars 2024 KL:18.49)
  oppdateres - alle løperne har ikke kjørt i første omgang. alexander steen olsen gir marco odermatt kamp om å vinne fredagens storslalåm i aspen. han er nærmest sveitseren før finaleomgangen. kjelsås-alpinisten imponerte i den amerikanske traseen og la seg kun tolv hundredels sekund bak odermatts ledertid. steen olsen har tidligere én seier i verdenscupen. den kom i slalåm i palisades tahoe for litt over ett år siden, og nå har 22-åringen muligheten til å doble antallet. i så fall må han bryte odermatts enorme rekke på ti strake seirer i storslalåm. henrik kristoffersen er nest best av de norske alpinistene. han er foreløpig nummer fem og øyner en topplassering. det skiller 64 hundredeler opp til odermatt. to hakk lenger ned på lista følger atle lie mcgrath (+0,77), mens timon haugan (+1,98) i skrivende stund er nummer 16. førsteomgangen i aspen pågår fortsatt, men de antatt beste har kjørt. finaleomgangen starter klokken 21.00 norsk tid. (ntb)

  midtjylland med siste nytt om kristoffer olsson: – fortsatt ikke ved bevissthet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. mars 2024 KL:18.38)
  den svenske landslagsspilleren kristoffer olsson (28) viser små forbedringer etter at han ble akutt syk, men tilstanden anses fortsatt som alvorlig. det kommer fram i en oppdatering fra midtjylland fredag kveld. – siste nytt er at kristoffers vitale organer fungerer, og legene ser små forbedringer, men situasjonen er fortsatt alvorlig. han har fortsatt ikke vært ved bevissthet, sier den danske klubbens administrerende direktør claus steinlein. tirsdag gikk midtjylland ut med nyheten om at olsson hadde kollapset i sitt hjem og siden fått behandling på sykehus. han lå da i respirator, og det ble opplyst at den akutte sykdommen var relatert til hjernen. – alle i fc midtjylland er naturligvis dypt påvirket av situasjonen, hvor en lagkamerat og nær venn kjemper slik som kristoffer gjør nå, sier steinlein. (ntb)  positive nyheter om alvorlige syke kristoffer olsson

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. mars 2024 KL:10.54)
  midtjylland-trener arne sandstø sier det er kommet gode nyheter fra sykehuset rundt den svenske landslagsspilleren kristoffer olsson. – i går (torsdag) var det positive signaler på det som har skjedd de siste dagene. legene er fornøyde. han er stabil, sier sandstø til ntb. sandstø er førstelagstrener i midtjylland, klubben til den svenske landslagsspilleren olsson. tirsdag gikk klubben ut med nyheten om at olsson hadde kollapset i sitt hjem og siden fått behandling på sykehus. han lå da i respirator. sandstø forteller om en vanskelig situasjon i klubben. – det er naturlig at det blir en litt mer lavmælt stemning og at dette preger hele atmosfæren i klubben. kristoffer er en gutt som har vært lenge i klubben og har dna-et til midtjylland. han er sånn alle i midtjylland ønsker at man skal være, sier han til ntb.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »