Hovedsiden

Liten annonse
  Steen Olsen tok NM-gull etter vill «Sander-omgang»

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. mars 2023 KL:16.00)
  alexander steen olsen slo knockout på konkurrentene og kjørte inn til nm-gull i storslalåm i trysil. rasmus windingstad tok sølvet 29 hundredeler bak. henrik kristoffersen endte på bronseplass, 80 hundredeler bak. – han kjører fantastisk i andre omgang. når han klinker til, da er han umulig å slå. jeg kaller det en «sander-omgang». i blant kjører han så fort at man ikke skjønner hva som skjedde nå, sier windingstad til nrk. alexander steen olsen blir kalt «sander» av lagkamerater og venner. selv er steen olsen stolt av å slå et sterkt felt. – det betyr mye å vinne i et land hvor vi er så utrolig mange gode, sier steen olsen. leif kristian nestvold-haugen avsluttet karrieren under nm med en 6. plass i storslalåmen, og han ble hyllet av lagkameratene etter målgang.

  Windingstad i ledelsen - Nestvold Haugen kjører sitt siste renn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. mars 2023 KL:12.49)
  leif kristian nestvold-haugen startet først i det som er hans siste renn i karrieren, og han leverte en kjempetid. lucas braathen med startnummer fire klarte ikke å tukte tiden, men det klarte alexander steen olsen, henrik kristoffersen og rasmus windingstad. – jeg tar med meg det at det fortsatt bor litt god skikjøring i meg. jeg hadde sett for meg at lucas var foran. jeg vil tørre å påstå at det er noe av den bedre kjøringa jeg har gjort på lenge, sier nestvold-haugen til nrk. – skal han legge opp nå? det blir for dumt, kontrer brathen. – nå har jeg gått så hardt ut med feiringer og slik, så det er vanskelig å gjøre comeback, nå, sier nestvold-haugen. 2. omgang starter klokken 15. windingstad leder, steen olsen nummer to og henrik kristoffersen nummer tre. – det er tett og det er muligheter, faktisk. jeg må krumme nakken i andre omgang, sier nestvold-haugen.  Braathen vant slalåmcupen i Soldeu: – Jeg kan ikke tro det

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mars 2023 KL:14.16)
  lucas braathen stod av presset og leverte når det gjaldt så mest. nordmannen ble nummer to på dagen i andorra, men sikret likevel slalåmcupen. – se på denne. ser den ikke fin ut? det har vært drømmen min hele sesongen og nå er den her, sa braathen til viaplay og viste fram krystallkula. – jeg kan ikke tro det. jeg visste at jeg hadde muligheten, men jeg har ikke ord som kan beskrive hvor stolt jeg er, fortsatte han. sveitsiske ramon zenhäusern vant rennet med seks hundredeler ned til braathen. henrik kristoffersen gjorde som vanlig en god andreomgang og la press på braathen. det holdt til en 3,.plass i rennet, men 2.-plass i cupen. før søndagens slalåmfinale ledet braathen slalåmcupen med 32 poeng over kristoffersen. lucas braathen lå på 2.-plass bak sveitsiske ramon zenhäusern etter den første omgangen. henrik kristoffersen var nummer fem. alexander steen olsen (7.-plass), sebastian foss-solevåg (8.) og timon haugan (9.) var også i aksjon i soldeu. de sørget for at det ble fem nordmenn på topp ni.

  Braathen vant slalåmcupen i Soldeu

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mars 2023 KL:14.16)
  lucas braathen stod av presset og leverte når det gjaldt så mest. nordmannen ble nummer to på dagen i andorra, men sikret likevel slalåmcupen. – han er den beste slalåmkjøreren gjennom hele sesongen totalsett, utbrøt viaplays kommentator andreas toft. – rett og slett sterkt levert av lucas, sa viaplays ekspert kjetil andré aamodt. sveitsiske ramon zenhäusern vant rennet med seks hundredeler ned til braathen. henrik kristoffersen gjorde som vanlig en god andreomgang og la press på braathen. det holdt til en 3,.plass i rennet, men 2.-plass i cupen. før søndagens slalåmfinale ledet braathen slalåmcupen med 32 poeng over kristoffersen. lucas braathen lå på 2.-plass bak sveitsiske ramon zenhäusern etter den første omgangen. henrik kristoffersen var nummer fem. det var fire nordmenn blant de åtte beste etter første omgang.

  Kilde på pallen i Aspen – Odermatt vant
  kristoffersen | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: norsk thriller om slalåmkulen – braathen vant duellen med kristoffersen | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mars 2023 KL:19.25)
  aleksander aamodt kilde greide ikke ta en ny seier i amerikanske aspen da han endte som nummer tre i super-g-rennet søndag. kilde vant lørdag utforrennet i aspen og sikret med det seier i utforcupen. søndag hadde han også god fart, men greide ikke slå den suverene verdenscuplederen marco odermatt. han sikret super-g-cupen med seieren. kilde var 34 hundredeler bak odermatt i mål. tyske andreas sander tok andreplassen, bare fem hundredeler bak odermatt. lørdag slo han også den norske rekorden for antall verdenscuptriumfer i én og samme sesong (8) og tangerte kjetil andré aamodts antall verdenscuptriumfer (21). kilde har tidligere delt på sesongrekorden med aksel lund svindal (2015/16) og kjetil jansrud (2014/15). i fjor stoppet han på sju seirer i verdenscupen. kun tre nordmenn har vunnet oftere enn ham på dette nivået: jansrud (23), henrik kristoffersen (30) og svindal (36). i likhet med hele 15 andre, kjørte adrian smiseth sejersted ut i aspen-traseen søndag. markus nordgård fossland kjørte inn til foreløpig 33.-plass, 2,53 sekunder bak odermatt. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »