Hovedsiden

Liten annonse


  Bekreftet: Kowalczyk mistet ektemannen i skredulykke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:13.04)
  tidligere langrennsløper justyna kowalczyk har mistet ektemannen kacper tekieli i en skredulykke. det meldte flere polske medier torsdag, før kowalczyks manager nå bekrefter tragedien overfor dagbladet. – dessverre er det sant. vi vil ikke komme med noen uttalelse om dødsfallet nå, sier manager malgorzata ziemba til den norske avisen. ulykken skjedde i de sveitsiske alpene, der 38-åringen var på klatretur. han etterlater seg kona kowalczyk og sønnen hugo. tekieli og kowalczyk giftet seg i 2020 og fikk sønnen året etter. jerzy natkański, direktør for organisasjonen til støtte for polske fjellklatrere, har uttalt seg om dødsfallet: – han døde i et snøskred, kroppen hans ble funnet på torsdag, sa natkański til polske eurosport. den avdøde 38-åringen var en rutinert sportsklatrer. piotr pustelnik, leder for den polske foreningen for fjellklatrere, er i sorg: – dette er et stort tap for miljøet vårt. jeg mangler ord, sier han til storavisen gazeta wyborcza, ifølge ntb.

  Polske medier: Kowalczyk mistet ektemannen i skredulykke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:13.04)
  tidligere langrennsløper justyna kowalczyk har mistet ektemannen kacper tekieli i en skredulykke. det melder flere polske medier. tragedien skal ha skjedd i de sveitsiske alpene, noe jerzy natkański, direktør for organisasjonen til støtte for polske fjellklatrere, bekrefter. – han døde i et snøskred, kroppen hans ble funnet på torsdag, sier natkański til polske eurosport. den avdøde 38-åringen var en rutinert sportsklatrer.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »