Hovedsiden

Liten annonse
  Måper etter melding

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:11.34)
  gemma grainger (41) - kvinnelandslagets nye trener - hyller viaplay-profil jan åge fjørtoft (57): - han var en stor spiller for meg. da han sendte meg en melding, ble jeg sjokkert.

  Talentet Signe Gaupset inn i landslaget i Graingers første tropp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:10.11)
  to playoffkamper mot kroatia venter for de norske jentene. bortekampen spilles 23. februar, mens returoppgjør er på sr-bank arena i stavanger 27. februar. brann-talentet signe gaupset fikk plass i gemma graingers første tropp som sjef for kvinnelandslaget i fotball. gaupset har storspilt for et brann som har gjort det godt i mesterligaen. hun har ikke spilt landslagsfotball over j19-nivå tidligere. – hun er en bra spiller. signe (gaupset) er her mye på grunn av hennes prestasjoner i mesterligaen. for henne gjorde det ingenting å møte et lag som lyon, sier grainger om uttaket av gaupset. det var ingen store overraskelser i graingers tropp. det største frafallet er roma-proffen emilie haavi, men hun har ikke vært med i en landslagstropp siden fjorårets vm i australia og new zealand. – det er en veldig konkurransedyktig tropp. vi har mange spillere som er skadefrie og tilgjengelig. det er viktig og troppen er så god som den kan bli, sier landslagssjef grainger om troppen. graingers mannskap må gå seirende ut av duellen mot kroatia for å unngå nedrykk til nivå b. – vi bør vinne disse to kampene. vi bør være på a-nivået i nasjonsligaen, sier landslagssjefen.

  dette er troppen til kvinnelandslaget kommende kamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:10.10)
  Gemma Grainger tok ut følgende 23 spillere til playoff-kampene mot Kroatia for å holde seg på nivå A i nasjonsligaen: Keepere: Aurora Mikalsen, Guro Pettersen og Cecilie Fiskerstrand. Forsvar: Tuva Hansen, Guro Bergsvand, Maren Mjelde, Thea Bjelde, Marit Bratberg Lund, Mathilde Harviken og Maria Thorisdottir. Midtbane: Ingrid Syrstad Engen, Vilde Bøe Risa, Karina Sævik, Lisa Naalsund, Frida Maanum, Justine Kielland og Guro Reiten. Angrep: Elisabeth Terland, Caroline Graham Hansen, Signe Gaupset, Sophie Román Haug, Celin Bizet Ildhusøy og Ada Stolsmo Hegerberg.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »