Hovedsiden

Liten annonse
  Overraskende tap for Ruud – viser urovekkende form før French Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 4. mai 2022 KL:14.30)
  casper ruud røk ut av atp 1000-turneringen i madrid etter å ha tapt 7-6, 6-2, 6–4 mot dusan lajovic. dermed viser han alt annet enn lovende form før sesongens store høydepunkt french open i slutten av mai. tapet fører til at snarøya-gutten faller til en niendeplass på rankingen. og den norske 23-åringen fikk en tøff start i 2. runde av atp 1000-turneringen i madrid mot dusan lajovic. på grusen i den spanske hovedstaden fikk serberen til slutt overtaket og vant 7–6 i et timelangt første sett, men i andre sett tok ruud over. nordmannen brøt serven to ganger og på andre matchball klarte han å utligne med 6–2 og sikret et tredje sett. det tredje og avgjørende settet ble av det jevne slaget, men lajovic spilte seg veldig opp og ruud klarte ikke å svare serberens servegame og måtte gi tapt mot den 77.-rangerte motstanderen.  Ruuds konkurransefortrinn: – Behersker det bra

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 4. mai 2022 KL:06.38)
  casper ruud tror tynnlufta kan være til hans fordel i atp1000-turneringen i tennis i madrid. nordmannen spiller sin første kamp onsdag. motstander er dusan lajovic (nummer 77 på verdensrankingen) med start 12.00. den spanske hovedstaden ligger vel 650 meter over havet, og det gjør at spillerne står overfor utfordringer på grusen. ruud ser på det som gunstig for ham. – jeg vant i høyden både i gstaad (1050 moh.) og kitzbühel (762 moh.) i fjor, og jeg kom til semifinalen i madrid. jeg føler at jeg behersker spill i tynn luft bra. jeg pleier å få lagt på en del spinn på mine slag, og det gjør at ballen ofte havner innenfor streken, sier ruud i et intervju på atps hjemmeside. nordmannen ligger på sjuendeplass på atps verdensranking. – ballen flyr lenger i tynn luft enn i lavlandet. det gjør også at det ikke så ofte blir de lange ballvekslingene man er vant til på grus. han sier at grusstarten i europa ikke helt har svart til forventningene, men at spillet ikke har «vært elendig» heller.

  Ruud møter gammal kjenning i Madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 2. mai 2022 KL:17.17)
  casper ruud skal opp mot ei gammal kjenning i serbaren dusan lajovic i 2. runde av atp1000-turneringa i madrid. lajovic slo kroaten borna coric med siffera 6-3, 4–6 og 6–4 i eit jamt oppgjer. kampen fekk eit regnopphald på stillinga 4–3 i sett og 30–0 i game til lajovic. dusan lajovic er rangert som nummer 77 på atp-rankinga, medan verdssjuar casper ruud er femteseeda i prestisjetunge madrid open. masters-turneringa blir spelt på grus. ruud har møtt lajovic tre gonger og vunne alle, sist gong var i atp-cup i sydney tidleg i januar.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »