Hovedsiden

Liten annonse
  Her krasjer Tour-rytteren inn i følgebilen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. juli 2022 KL:15.19)
  det ble trangt for syklister, følgebiler og pressemotorsykler da tour de france syklet gjennom den lille pyreneelandsbyen izeste torsdag. i det veien snevret seg inn, kom syklisten jack bauer i stor fart og ønsket å passere en av følgebilene. det ønsket også en motorsykkel, og newzealenderen hadde ikke noe annet valg enn å kjøre inn i bilen. heldigvis greide han å bremse nok til at han unngikk de store skadene, og bikeexchange-rytteren kom seg tilbake på sykkelen. like foran krasjet dsm-rytter nils eekhoff inn i en annen motorsykkel. andreas leknessund er en av over 20 ryttere i brudd på tourens siste fjelletappe. rittet kan du følge på nrk sport på radio.

  Nok en etappeseier for Tadej Pogacar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. juli 2022 KL:16.49)
  kampen om sammenlagt seieren fortsetter etter den 17. etappen i touren. etter dagens etappe leder fortsatt danske jonas vingegaard sammenlagt foran slovenske tadej pogacar. med drøye 25 kilometer igjen prøvd norske andreas leknesund seg på å stikke av fra resten av bruddet. men leknesund og resten av bruddkameratene ble kjørt inn av sammenlagtfavorittene. etter en intens duell opp det siste fjellet, spurtslo tadej pogacar danske jonas vingegaard og tok etappeseieren. pogacar er fortsatt over to minutter bak dansken i sammendraget. den 17. etappen fra saint-gaudens til peyragudes er bare 130km, men anses som blytung på grunn av de heftige stigningene. den norske tour-debutanten andreas leknessund var med i bruddet, men ble senere beordret til å vente på lagets kaptein. den 23-årige tromsøværingen har imponert stort under årets tour for team dsm.

  leknessund nær tour-sensasjon: – syk opplevelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. juli 2022 KL:17.25)
  jeg tenkte på slutten at «nå spurter vi faktisk om seieren her». det var en ganske syk opplevelse, sier leknessund til tv 2 etter målgang. andreas leknessund imponerte stort på den 10. etappen med åttendeplass i tour de france da danske magnus cort nielsen tok seieren. en haug av ryttere, inkludert nordmennene edvald boasson hagen og andreas leknessund, prøvde å dra seg løs fra feltet opp col de jambaz (tredjekatekorisert) og etablerte til slutt et 25-mannsbrudd. bruddet fikk en stor luke som på det meste var på ni og et halvt minutt ned til hovedfeltet. pierre rolland og fred wright rykket fra resten av bruddet over côte de châtillon-sur-cluses, men ble tatt igjen i bakken ned fra stigningen. alberto bettiol ga det også et forsøk, men ble tatt igjen fem kilometer fra toppen av stigningen var det kun 12 løpere igjen i bruddet, hvor blant annet boasson hagen hadde falt av. i spurten var det danske magnus cort nielsen som var sterkest foran schulz og sanchez. leknessund endte på 8.-plass. det ble full kaos i bruddet da bettiol kom seg løs og en gjeng med demonstranter satte seg ned i veibanen. bettiol kom seg forbi demonstrantene, men bruddet måtte stoppe for de uønskede gjestene i veibanen. bettiol ble stoppet av arrangørene og måtte vente til demonstrantene ble fjernet fra løypa. arrangørene sørget for at alle avstandene var like som før demonstrantene stoppet bruddet. også hovedfeltet bak måtte stoppe så de ikke tok noe igjen på bruddet foran.

  Demonstranter stanset Tour-feltet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. juli 2022 KL:16.16)
  den 10. etappen av tour de france ble midlertidig stanset i drøye ti minutter etter at sju demonstranter hindret rytterne i fortsette etappen. alberto bettiol var alene i front da han ble stanset av demonstrantene som blant annet hadde fyrt opp bluss. om lag halvminuttet bak la en gruppe på 24 ryttere med blant annet andreas leknessund og edvald boasson hagen. rytterne ble sendt i vei igjen med samme avstand som da hendelsen inntraff. hovedfeltet er over sju minutter bak bettiol, og det meste tyder på at seieren på tirsdagens etappe står mellom de 25 rytterne foran. resten av dagens etappe kan du følge på nrk sport på radio.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »