Hovedsiden

Liten annonse
  Forsikringsbeviset som bør ligge i hanskerommet

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:19.33)
  om bilferien tar deg til det store utlandet er det smart å ha et forsikringsbevis liggende i hanskerommet. mange gjør seg nå klar til årets ferie, og mange hopper også i bilen og setter kurs for det store utlandet. i 2023 er det heller ingen utfordringer med å få ladet elbilen nedover europa, for utbyggingen […] innlegget forsikringsbeviset som bør ligge i hanskerommet dukket først opp på bil24.no.

  United-sjefen om Antony-skaden: – Alvorlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:07.51)
  antony ble fraktet av banen før pause i manchester uniteds 4-1-seier over chelsea. etterpå erkjente en ordknapp manager erik ten hag at det ikke ser bra ut. drøyt halvveis ut i første omgang ble antony liggende nede og hadde store smerter i ankelen. brasilianeren fikk behandling en stund før han ble båret ut. – alle så at han måtte av. jeg kan si at det er alvorlig, men vi må vente i minst 24 timer. først da vi vet mer om omfanget, fortalte ten hag etter kampen. antony var blant spillerne nederlenderen hentet til manchester united i fjor sommer. vingspilleren kostet klubben godt over 1 milliard kroner. skaden gjør at antony neppe spiller uniteds to siste kamper for sesongen.


  Mer drama i Giro d`Italia – ny stjerne kjørte bort i ambulanse etter tøff velt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:15.52)
  sammenlagt-treer tao geoghegan hart måtte kjøres bort i ambulanse etter en lei velt som involverte hele favorittfeltet i giro d`italia onsdag. sesongens første treukersritt har vært fylt av dramatiske episoder og sykdomsforfall. onsdag fortsatte det i samme spor. geoghegan hart lå på tredjeplass sammenlagt og har vist voldsom kjørestyrke og form i italia de siste dagene. han vant giro d`italia i 2020 og vant så oppkjøringsrittet tour of the alps før årets giro. onsdag var uhellet ute for briten og flere andre stjerner. rundt 65 kilometer gjensto da en håndfull ryttere gikk over ende på vått underlag. sammenlagtleder geraint thomas var en av de første som traff asfalten, men han traff bakken pent. sammenlagttoer primoz roglic måtte også tåle en smell og fikk ødelagt sykkelen. han kunne imidlertid fortsette etter å ha fått sykkelen til en lagkamerat. verst gikk det for tao geoghegan hart, som ble liggende urørlig etter sammenstøtet med den italienske asfalten. tv-bildene viste at han etter hvert ble løftet opp på en båre og kjørt vekk i sykebil. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »